A LEGFRISSEBB FOGADÁSI AJÁNLATOK KÖZVETLENÜL A POSTAFIÓKODBAN

Szeretnél első kézből értesülni minden alkalommal arról, ha a kedvenc fogadóirodádnál promóció fut? Az olvasóink exkluzív tippekhez és bónuszokhoz kapnak hozzáférést, emellett folyamatosan értesítjük őket a legfrissebb sporthírekről, érdekességekről, és a legjobb szolgáltatók kiadványairól.

Az adataidat senkinek nem adjuk el és nem osztjuk meg másokkal. Természetesen bármikor leiratkozhatsz.

A Google Pay Magyarország nagyszerű fizetési lehetőség mobiltelefon segítségével

A Google Pay fizetési módja nagyjából a Google válaszának tekinthető az Apple Pay-re. A két nagy rivális harca egyébként a fogadók számára nagyszerű lehetőség, hiszen így most már Androidos készülékről is könnyedén tudunk fizetni online webáruházakban vagy éppen a kedvenc online sportfogadási oldalunkon. A működési elve a G Payként is ismert Google Pay megoldásnak hasonló a legtöbb e-pénztárcához vagy telefonos fizetési módhoz: egy bankkártyát vagy más kártyát kell hozzárendelnünk az applikációhoz és utána már telefon segítségével fizethetünk roppant egyszerűen. A következőkben megnézzük, hogy mit is tud a Google Play, hogyan használható és milyen előnyei vannak!

Fogadási oldalak, amelyek elfogadják a Google Pay-t

# Bukméker Nyelv Útmutató Bónusz Regisztrálj
Rabona
Útmutató:
Rabona
Bónusz:
35,000 Ft+ 4,000 Ft Free Bet
Fogadj most
*Ez az ajánlat kizárólag a globusbet.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.
Cashed
Útmutató:
-
Bónusz:
35,000 Ft
Fogadj most
Casinia
Útmutató:
Casinia
Bónusz:
35,000 Ft+ 4,000 Ft Free Bet
Fogadj most

*F. Feltételek érvényesek! 18+

Google Pay és a sportfogadás története

Google Pay

Bár a telefonos fizetési megoldások vonatkozásában elsőként általában az Apple Pay ugrik be az embereknek elsőként, azért érdemes tudni, hogy a G Pay jelent meg jóval előbb, már 2011 óta létezik és használható digitális tárcaként fizetések lebonyolítására, jegyek nyomon követésére vagy akár autók ajtajának nyitására.

Most már negyvennél is több országban érhető el és egyre jobban előretört a használata az online térben is, így a Google Pay fogadás is egyre népszerűbb. Előnye a biztonság és a hatékonyság, ha egyszer hozzárendeltünk egy kártyát, akkor az elfogadó bukmékereknél másodpercek alatt végrehajthatunk vele fizetéseket. Azért azt érdemes tudni, hogy jelenleg nem túl jelentős azon bukmékerek száma, amelyek elfogadják a G Pay módon történő fizetést, de a Google politikájának változásával ebben is komoly változásra számíthatunk.

A Google Pay bekonfigurálásra

Google Pay Magyarország

A Google Pay a legtöbb elektronikus pénztárcához hasonlóan gyorsan beállítható és ami különösen jó benne, hogy akár asztali gépen is telepíthető, tehát aki Google Pay sportfogadás lehetőségét keresi asztali gépről, neki sem kell lemondania erről a lehetőségről. A telepítés mobil eszközön elég egyszerű, a következő néhány lépéssel hajtható végre:

 • Először is mindenképpen tisztában kell lennie a technikai feltételekkel, Android 5.0-nál nagyobb verziószámú operációs rendszer kell arra a készülékre, amelyre telepíteni akarjuk az appot. Minél jobb és modernebb a telefonunk, annál kényelmesebb és gyorsabb lesz a használat.
 • Ezután szépen ballagjunk be a Google Play áruházba, keressük meg a Google Pay alkalmazást majd telepítsük néhány másodperc alatt.
 • Ha megvolt a telepítés, akkor lépjünk be, majd rendeljünk hozzá valamilyen fizetési módot, általában bankkártyát
 • Egyszerre több kártyát is hozzárendelhetünk a digitális Google tárcához, és akár még Revolut kártyát is használhatunk
 • Amennyiben nem csak az online sportfogadás vagy online áruházak világában kívánjuk használni az appot, akkor mindenképpen érdemes az NFC-t bekapcsolni, különben az elfogadó terminálok nem fogják érzékelni a kártyánkat.

Igazából asztali gépen még talán egyszerűbb is a Google Pay használata, hiszen egy Google-fiók kell csak hozzá, ami manapság már szinte mindenkinek van. Ezzel kell a pay.google.com oldalán belépni és hozzáadni a kívánt fizetési módot. Ennyi az egész!

Google Pay fizetés általánosságban

Amiért nagyon népszerűek az olyan applikációk, mint a Google Pay, az a tény, hogy nagyon meggyorsítják a fizetési folyamatokat, anélkül, hogy egyébként a banki adatainkat megosztanánk a fogadó féllel. Egy fizikai, bolti terminál esetében csak oda kell tartanunk a készüléket és máris levonásra kerül a hozzárendelt kártyáról a fizetett összeg, természetesen akkor, ha az NFC be van kapcsolva a telefonon. Az online áruházakban, bukmékereknél is hasonlóan könnyedén tudunk fizetni, ráadásul a Google óriási által biztosított biztonság támogatásával.

Be- és kifizetés bukmékereknél avagy Google Pay sportfogadás

Napjainkban egyre növekszik a Google Pay elfogadottsága és használhatósága, de még mindig csak 40+ országban használható az applikáció, ráadásul még mindig limitált azon online sportfogadási oldalak száma, ahol elfogadják a G Payt. Ezért mi azt tanácsoljuk mindenkinek, aki ilyen fizetési móddal szeretne befizetni egy bukmékernél, hogy előzetesen győződjön meg arról, hogy van befizetésnél Google Pay lehetőség. Ha találtunk ilyen bukmékert, akkor a következő módon hajthatjuk végre a befizetési tranzakciót:

 • Regisztrálni és azonosítani magunkat mindenképpen kell a bukmékernél, hiszen egy megbízható bukmékernél biztosan vannak vonatkozó KYC követelmények
 • Regisztráció után azonnal lépjünk be a profilunk alá, ahol a pénzügyeknél (esetleg pénztár vagy befizetés néven találjuk meg ezt a lehetőséget) válasszuk ki a befizetési opciót
 • Ekkor listázásra kerül az összes olyan fizetési mód, amellyel az adott oldalon fizethetünk, válasszuk ki ezek közül a Google Payt
 • Ekkor kerülünk arra az oldalra, ahol igazából meg kell adnunk a befizetni kívánt összeget, majd azonosítanunk kell magunkat
 • Amennyiben sikeres volt az azonosítás, a befizetni kívánt összeg meg is jelenik az egyenlegünkön
 • Természetesen befizetéseknél vegyük figyelembe a minimális limiteket és a befizetésre vonatkozó esetleges díjakat és plusz időket

Összességében tehát néhány kattintás alatt végrehajtható egy befizetés egy online bukmékernél G Pay segítségével, ha előtte megfelelően hozzárendeltük a vonatkozó kártyákat az applikációs tárcához. És hát az is fontos, hogy az adott kártyán legyen megfelelő egyenlegünk.

A Google Pay előnyei és hátrányai az online bukmékereknél

A Google Pay egy egyre inkább népszerűvé váló fizetési mód vagy elektronikus pénztárca, amelynek elfogadottsága napról-napra növekszik. Ettől függetlenül azért vannak olyan tényezők, amelyekben javulhatna az app és az is igaz, hogy van néhány olyan dolog, amiben egyértelműen előnyben van a többi elektronikus fizetési móddal szemben. Nézzük meg a G Pay fizetési mód előnyeit:

 • Rendkívül gyors és kényelmes fizetési mód az online bukmékerek oldalán, másodpercek alatt végbemegy egy befizetési tranzakció
 • Nagyon biztonságos, kevés ennél biztonságosabb fizetési mód létezik a Google intézkedéseinek köszönhetően
 • Teljesen ingyenes a szolgáltatás, bár elképzelhető olyan felhasználási módja, amelynek van költsége
 • Nem csak online sportfogadásra, de akár számlák fizetésére és parkolási díj rendezésére is használható
 • Egyszerre több kártyát is hozzárendelhetünk egy tárcához, bár nem korlátlan számban
 • Fizikai terminálokon is használhatjuk fizetésre, bár jelenleg még elég limitált körülmények között
 • A tranzakciók védelme érdekében a Google többszintű azonosítást és titkosítást is használ
 • Használhatjuk Revoluttal is együtt, ami egy egészen különleges felhasználási módját jelenti a G Paynek

Viszont bármennyi is népszerű és a Google által támogatott digitális tárcáról van szó, még mindig van pár olyan tényező, amiben javulnia kellene, hogy még több helyen elfogadják. Ezek a hátrányai:

 • Vannak olyan kártyák, amelyeket nem tudunk hozzárendelni, például hitelkártyák egyes típusait
 • Nagyon limitált azon fizikai üzletek száma Magyarországon, ahol használható
 • Nagyon sok olyan online bukméker van, ahol még nem fizethetünk vele
 • Még sokkal többször kell használnunk a telefonunkat, mint korábban
 • Egyes felmérések szerint a virtuális pénz elősegíti azt, hogy az ember többet költsön
 • Kifizetésekhez ez a fizetési mód nem jó, nem tudunk rá kiutalni nyereményt

Google sportfogadási oldalak

Ahogy már többször említettük, sajnálatos módon a Google Pay még mindig nem annyira közkedvelt a bukmékerek között, ezért nem olyan egyszerű olyan sportfogadási oldalt találni, ahol elfogadják. Persze azért nem lehetetlen a küldetés, meg is mutatunk most néhány olyan bukit, ahol G Pay is használható befizetésre: 22Bet, 20Bet, Betway, bet365, Rabona, Campobet, FEZbet.

Ha mindenképpen ragaszkodunk ahhoz, hogy Google Pay segítségével akarunk befizetni, akkor mindenképpen azt javasoljuk, hogy előzetesen győződjünk meg arról, hogy a bukméker milyen fizetési módokat támogat és milyen fizetési limitek, idők vonatkoznak az egyes fizetési módokra.

GYIK

📌 Asztali számítógépről is használhatom a Google Payt befizetésre egy bukmékernél?

Igen, sok más elektronikus tárcával szemben a Google Pay nagyon könnyedén működik egy asztali eszközről is, mindössze egy Google fiókkal kell rendelkeznünk hozzá, ami lássuk be, elég sok embernek van már manapság. Ezzel aztán csak be kell lépnünk a Google Pay weboldalára és ott hozzá kell adnunk ugyanúgy egy bankkártyát, mintha mobilon tennénk. És innentől kezdve egy bukméker oldalán pontosan ugyanúgy tudunk majd befizetni, mintha mobil lenne a kezünkben. Így aki szereti az asztali gépéről intézni a pénzügyeit, annak sem kell lemondani a G Pay biztonságáról és kényelméről.

📌 Van díja a bukmékereknél a Google Pay befizetési módnak?

Alapesetben az online sportfogadási oldalak nem nagyon számolnak fel tranzakciós díjat egy befizetéshez. Ettől függetlenül azonban érdemes még a befizetés előtt meggyőződni arról, hogy nincs-e extra díja az adott tranzakciónak. A G Pay esetén egyébként általánosan elmondható, hogy szinte mindenhol ingyenes a használata és nem is kell extra összeget fizetnünk a Google-nak a szolgáltatás használatáért. Azért azt vegyük figyelembe, hogy kifizetésekhez nem használható.

📌 Hogyan tudhatom meg, hogy egy adott bukméker elfogadja-e a Google Payt?

Alapvetően a legtöbb oldalon már elérhető ez az információ a fő felületen is regisztráció nélkül. Ha mégsem találjuk meg az erre vonatkozó megerősítést, akkor simán élő chatben kérdezzük meg az adott oldal ügyfélszolgálatát és pillanatok alatt megerősítést kapunk. Arra azért készüljünk fel, hogy az elfogadás még elég gyerekcipőben jár, úgyhogy a bukmékerek többségénél nem fizethetünk a Google fizetési módjával. Természetesen ha elfogadja az adott sportfogadási oldal a Google Payt, az még nem jelenti azt, hogy nem vonatkoznak erre feltételek, ezekről szintén érdemes előre meggyőződni.

📌 Mi az oka, hogy sok helyen nem volt használható a Google Pay ennyi éven keresztül?

A fő oka ennek az, hogy a Google sokáig nem engedélyezte, hogy az alkalmazását az online sportfogadásra használják fel a felhasználók. Viszont nemrégiben engedélyezte ezt a fizetési lehetőséget is, és mivel a Bet365 szinte azonnal beszállt a fizetési módot elfogadók közé, várhatóan a közeljövőben nagyon meg fog szaporodni a Google Pay bukmékerek száma. Hiszen ez egy biztonságos és villámgyors fizetési mód, minimális költséggel és csak egy telefon kell hozzá, ami pedig manapság már mindenkinek van.

Vissza a tetejére