Bet365

A Bet365 neve számomra már jó ideje egyet jelent a minőségi internetes fogadással és a felhasználóbarát kivitelezéssel.

Nagyon örülök a lehetőségnek, hogy megoszthatom a Bet365-tel kapcsolatos tapasztalataimat, amelyeket az évek során sikerült szereznem. Az alábbi vélemény elsősorban az oldalon elérhető sportfogadási lehetőségekre fog koncentrálni, de az oldal egyéb érdekfeszítő funkcióiról sem feledkeztem meg, így röviden azok is ismertetésre kerülnek.

Mindenekelőtt leszögezném, hogy az alábbiakban leírtak kizárólag a saját véleményemet és észrevételeimet tükrözik, az oldal felhasználójaként szerzett tapasztalatok alapján. Elfogultságot nem tartalmaznak és a Bet 365 nem fizetett jelen cikk megírásáért.

Sportfogadás

Elsőként kiemelném a Sportfogadás részleg letisztult, és könnyen kezelhető mivoltát. Ehhez az a tény is nagyban hozzájárul, hogy nagyméretű és zavaró reklámokról (számos ellenpéldával szemben) itt nem beszélhetünk, tehát a látogató valóban a lényegre, azaz az átlátható felhasználói felület nyújtotta bőséges információkra koncentrálhat.

Az oldal középpontjában lévő, egyben a legkedveltebb szolgáltatása remekül hozza a „kötelező” dolgokat, illetve számos egyedi funkcióval is rendelkezik. Ezek közül mindenképpen érdemes megemlíteni az odds-ok változtatható kijelzését, amely lehet tört, decimális, illetve amerikai típusú, a közöttük történő váltás pedig könnyű és gyors, így nem okoz fennakadást a fogadási döntések előtt.

Természetesen a letisztult felület mit sem érne, ha nem társulna mellé bőséges sportválaszték, a Bet365 esetén pedig erre sem lehet panasz: 30-nál is több sport érhető el, közöttük olyanok is, amelyek rendszerint nem számítanak túl gyakorinak az online sportfogadási irodák kínálatában. A teljes kínálat bármikor elérhető az oldal bal oldalán lévő menüből, amely idő és sporttípus szerint sorba is rendezhető, a jobb átláthatóság végett.

Élő fogadások

Számomra az oldal egyik legjobb funkcióját az élő fogadási lehetőség jelentette régebben és manapság is. Ez főleg azon fogadóknak ajánlott, akik nem szeretik a dolgokat a véletlenre bízni és inkább az adott sportesemény közben fogadnának.

Itt külön kiemelném a teniszmeccseket, ahol ugyebár nagyon gyorsan változhatnak az erőviszonyok és a játék körülményei, így ezeknél az élő fogadás lehetősége remekül kihasználható, például lehetőség van az épp soron következő (vagy adott számú) szerva, illetve játék eredményére fogadni, de akár arra is tehetünk tétet, hogy az aktuális játszmában lesz-e deuce (40-40 pontos állás), avagy sem.

A pontozás állása rendkívül gyorsan frissül, így nem kell attól tartanunk, hogy lemaradunk egy jól megítélt helyzetről, vagy késve kapjuk kézhez a meccsel kapcsolatos létfontosságú információkat. Természetesen az élő fogadás funkció más sportokban is remekül használható, például futballnál megtippelhető a következő gól szerzőjének neve, az azt szerző csapat stb. Az ezzel kapcsolatos lehetőségek teljes tárának felfedezését helyhiány végett inkább a tisztelt Olvasóra bíznám, de mindenképpen érdemes kipróbálni őket. Azoknak, akik a hagyományos, esemény előtti fogadáshoz szoktak, egészen újszerű és izgalmakkal teli élményben lesz részük.

Az élő fogadások további fontos aspektusa az azonnali kifizetés, amit a Bet365 rendszere szintén lehetővé tesz. Ha nem várnánk meg aktuális fogadásunk kimenetelét és az események számunkra kedvezően alakultak, a rendszer által felkínált összeget azonnal sportfogadási egyenlegünkre utalhatjuk.

Ugyanakkor, ez a funkció veszteségcsökkentésre is használható: ha a fogadásunk csekély eséllyel lesz nyertes, még mindig kivehetjük az eredeti tétnek az aktuális odds-szal arányosan csökkentett részét a segítségével. Talán mondani sem kell, hogy az élő fogadás komoly felkészültséget és folyamatos odafigyelést igényel, cserébe viszont meglehetősen gyümölcsöző lehet, miután sikerült rákapnunk az ízére.

Élő közvetítés

Ha arról a funkcióról kellene írnom, ami a Bet365-öt igazán kiemeli versenytársai köréből és amely elsőre megfogott, akkor az egészen kiváló minőségű élő közvetítéseket említeném. A legtöbb sport esetén ehhez 0-tól nagyobb fogadási egyenlegre (és előtte természetesen regisztrált fiókra) van szükség, ugyanakkor előfordulhat, hogy bizonyos földrajzi helyekről a szolgáltatás nem elérhető.

Viszont még ez utóbbi esetben is rendelkezésre áll a sematikus játéknézet, amely segítségével szintén remekül követhető a játék aktuális állapota, emellett részletes statisztikákat is kínál. Ez utóbbi nagyon jól jöhet, ha valaki szívesen beleszámítja az általuk nyújtott százalékos értékeket is a fogadásaiba.

Bet365 alternatív linkek (elérése)

bet365.com belépés = 788-sb = 365bet = allsport365 = 365sport365 = sportgiochi365 = bet365.hu = 121-365sb = bet365 hungary = bet356 = 788-sb = Bet365 Kaszinó = Bet365 Póker = Bet 365 Bónusz = b et365 = alsport365 = 188-sb = bet-mart = 365 808 = 365sb = game 365 = bet 365 Magyarország = alternative link = bejelentkezés = 878365.com = 288365.com = 635-288.com = 288-563.com

E-Sports támogatás

Az internetes fogadóirodáknál ez legtöbbször nem egy gyakori jelenség, de a Bet365-nál lehetőség van E-Sport fogadásokat is tenni. Ennek gyakorlott League of Legends játékosként kifejezetten örültem, ugyanakkor a kínálatban nem csupán ez a játék szerepel. Mivel a legnagyobb bajnokságok is elérhetőek, a csapatokat rendszeresen követőknek mindenképpen érdemes tenni vele egy próbát.

Kaszinó, póker és egyéb játékok

Ha némi változatosságra vágynánk, a Bet365 oldala klasszikus kaszinójátékokat is kínál (rulett, Craps, Blackjack stb., akár élő krupiéval/osztóval), ezeknél a grafika nekem különösen tetszett: a játékok letisztult, mégis elegáns megjelenést kaptak. A nyerőgépek és a videópóker sem maradtak ki a kínálatból, aki pedig élő ellenfelek ellen próbálná ki magát, bármikor leülhet egy szimpatikus pókerasztalhoz.

Promóciós ajánlatok

A Bet365 a különleges ajánlatokban is erős: az egyik csábítóbb, mint a másik. Ugyanakkor, mindenképpen érdemes átolvasni az adott promóció felhasználási feltételeit az abban történő részvétel előtt és érdemes tisztában lenni az esetleges megforgatási követelményekkel (számos esetben a promóciókhoz kapott bónuszokhoz ilyenek is tartoznak, tehát például a bónusz összegét legalább egyszer meg kell tenni fogadási tétként, mielőtt az felvehetővé válna).

Be- és kifizetések

A Bet365 meglátásom szerint minden elterjedtebb be- és kifizetési módot támogat. A befizetés ingyenes és annak feldolgozása a módok legtöbbjénél azonnal megtörténik. Az elérhetőség földrajzi hely/ország alapján eltérő lehet, továbbá bizonyos limitek is vonatkozhatnak rá.

A kifizetések egyes online módszereknél azonnal jóvá lettek írva a választott számlán, míg másoknál ez eltartott pár napig. Összességében elmondható, hogy ez a rész teljesen megfelel az online fogadóirodákkal kapcsolatos elvárásoknak.

Ügyfélszolgálat elérhetősége

Természetesen kérdések és esetleges problémák bármikor felmerülhetnek, az online fogadási élmény pedig nem sokat érne, ha nem állna mögötte egy profi ügyfélszolgálat. Szerencsére itt ilyenről szó sincs, mert az ügyfélszolgálati csapat remekül felkészült és többféle módon is elérhető. A legnépszerűbb az élő chat, amikor is minimális várakozást követően beszélhetünk a Bet365 egy munkatársával. Itt külön megemlítenék egy saját példát, amikor egy téves utalás kapcsán kerestem fel a chaten az ügyfélszolgálatot, és pár percen belül már rendezték is a problémámat.

Az ügyfélszolgálat természetesen e-mail-en is felkereshető, ilyenkor a válaszidő természetesen nem közelíti meg a chates változatot, de nem is tart tovább néhány óránál. Sürgős problémák esetén azonban inkább válasszuk a chatet, illetve a telefonos elérhetőséget, amely utóbbinál egy rövid „sorban állás” szükséges, mint általában a telefonon elérhető ügyfélszolgálatoknál.

Összefoglalva elmondható, hogy a Bet365 egy valóban teljes kínálatot nyújtó, remekül kialakított, elegáns felületű online fogadóiroda/kaszinó, amelyet több évnyi tapasztalatom alapján bátran merek ajánlani hobbi szinten érdeklődőknek és profi fogadóknak egyaránt.

 • Kompatibilitás
  Browser
  Android
  iOS
 • Bónusz
  Legfeljebb £100
 • Értékelés: 5.0
 • Regisztrálj itt
Vissza a tetejére