A LEGFRISSEBB FOGADÁSI AJÁNLATOK KÖZVETLENÜL A POSTAFIÓKODBAN

Szeretnél első kézből értesülni minden alkalommal arról, ha a kedvenc fogadóirodádnál promóció fut? Az olvasóink exkluzív tippekhez és bónuszokhoz kapnak hozzáférést, emellett folyamatosan értesítjük őket a legfrissebb sporthírekről, érdekességekről, és a legjobb szolgáltatók kiadványairól.

Az adataidat senkinek nem adjuk el és nem osztjuk meg másokkal. Természetesen bármikor leiratkozhatsz.

A Pribet sportfogadási oldal részletes bemutatása

A Pribet egy univerzális szerencsejátékos oldal, amelynek ...
kaszinója és sportfogadási oldala is a legjobbak közé tartozik. A Pribet magyar fogadók számára is könnyedén elérhető magyar nyelven, az üdvözlő bónusz mértéke pedig kifejezetten magasnak nevezhető az új fogadók számára, akár 40 ezer forintot is felmarkolhatunk az első befizetésünk után. Ebben a bemutatóban végignézzük, hogy mit is kínál a Pribet a fogadók számára, milyen fogadási lehetőségeink vannak, milyen promóciókban vehetünk részt és milyen lehetőségeink vannak, ha mobilról játszanánk.
Kevesebb -
Olvass tovább +

*F. Feltételek érvényesek! 18+

A megbízhatóság és az engedélyek kérdése

A Pribet üzemeltetője a NewEra B.V. nevű cég, amely a Curacaói Szerencsejáték Felügyeletének engedélye mellett végzi tevékenységét. A kiállított engedély száma a B2C-PMUSCZYF-1668JAZ, amelynek érvényességét folyamatosan lehet ellenőrizni a hatóság weboldalán. A platform emellett több, a felelősségteljes szerencsejátékot támogató és népszerűsítő szervezettel is együttműködik, ahogy az a főoldal is látható. De a megbízhatóságra garancia még az a számtalan biztonsági funkció, amelyeket a Pribet sportfogadás és kaszinó oldala alkalmaz.

Pribet sportfogadás

A Pribet platformjának elérhetősége Magyarországon

Ez a sportfogadási oldal gond nélkül megnyitható Magyarországról magyar fogadók által, nem kell alternatív linkeket keresnünk és VPN használatára sincs szükség. Már az oldal címében lévő /hu tagből is láthatjuk, hogy a magyar fogadókat szívesen látják itt, teljes egészében magyar nyelvre optimalizált a felület.

Minden menü és leírás magyarul érhető el és a regisztrációt is magyarul, magyar címmel, telefonszámmal, forintban tudjuk végrehajtani. Ha pedig attól tartanánk, hogy véletlenül majd blokkolásra kerül valamikor az oldal, akkor sincs mitől tartani, alternatív linkeket is találhatunk mindig a legjobb sportfogadási oldalakhoz.

A regisztráció folyamata

A Pribet regisztráció magyar nyelven, nagyon gyorsan végrehajtható, akár már mobiltelefonról is. A lépések a következők:

 • A főoldal jobb felső sarkában kattintsunk a Regisztrálj most! feliratú gombra
 • A felugró első ablakban adjuk meg az e-mail címünket, a választott felhasználónevünket és jelszavunkat, majd kattintsunk a továbbra
 • A második ablakban kell a kapcsolattartási adatainkat megadni. Ez azt jelenti, hogy itt kell megadnunk a teljes nevünket, a telefonszámunkat, az országunkat, a választott pénznemünket és a születési dátumunkat. És amennyiben az Új fiók létrehozása gombra kattintunk, elfogadjuk a szabályzatokat és bent is vagyunk a Pribet oldalán.
Pribet regisztráció

És innentől kezdve már jöhetnek az első lépések új tagként, kapásból az első befizetés végrehajtása. Előtte azonban érdemes azonosítani magunkat, tehát egy személyi azonosító okmány és egy bankszámlakivonat vagy közüzemi számla másolatát feltölteni, hogy igazoljuk a regisztráció során megadott adatainkat. Ez a globális KYC követelményeknek való megfelelés miatt kötelező bármilyen pénzügyi tranzakció végrehajtása előtt.

A pénzügyek intézése a Pribet oldalán

A Pribet fizetési módok tekintetében nagyjából a teljes palettát lefedi, ami egy fogadónak eszébe juthat, ha egy fogadási oldalra szeretne befizetni. Típusok szerint csoportosítva a következő lehetőségeink vannak az oldalon:

 • Bankkártyás fizetések, mint Mastercard vagy Maestro
 • E-pénztárcák, mint a Skrill, NETELLER, Revolut, eZeeWallet, MiFinity vagy Jeton
 • Van módunk gyors banki átutalásra a Rapid segítségére
 • Előre feltöltős kártyát, azaz paysafecardot használhatunk
 • Használhatunk számtalan kriptovalutát, mint a népszerű bitcoint, vagy éppen a litecoint

Befizetésre a fenti fizetési módok mindegyike használható, kifizetésnél viszont a paysafecard már nem lesz elérhető és a banki átutalás megjelenik az elérhető lehetőségek között. Befizetést végrehajtani elég könnyen és gyorsan tudunk, a legjobb egyből a regisztráció után. A következő lépésekből áll a folyamat:

 • Kattintsunk a nevünkre a jobb felső sarokba, hogy hozzáférjünk a profilunk menüjéhez
 • Válasszuk ki a Befizetés menüpontot
 • A felugró ablakban válasszuk ki azt a fizetési módot, amit használni szeretnénk
 • Töltsük ki a szükséges adatokat a kiválasztott mód alatt megjelenő ablakban, így például a bankkártya adainkat vagy az e-pénztárcánk adatait
 • Adjuk meg a valutát és a befizetni kívánt összeget
 • Erősítsük meg a fizetést és 1-2 percen belül már az egyenlegünkön is van az összeg

Fontos tudnivaló, hogy a befizetésekhez nincs felszámolva extra költség a Pribet oldalán és a Pribet vélemények azt mutatják, hogy a minimálisan meghatározott 10 eurós befizetési limit teljesen elfogadható a fogadók számára. Kifizetést végrehajtani szintén hasonlóan egyszerű:

 • Lépjünk be a profilunk alatti Kifizetés menübe
 • Válasszuk ki azt a fizetési módot, amit használni szeretnénk
 • Ha ezt használtuk a befizetéshez, akkor már nem kell kitöltenünk az adatokat, ellenkező esetben adjuk meg a szükséges információkat (számlaadatok, tárcaadatok stb.)
 • Adjuk meg az összeget és erősítsük meg a tranzakciót

Fontos tudnivaló, hogy a kifizetések esetén is 10 euró a minimum összeg, amit kifizethetünk. A kifizetés gyorsasága pedig attól függ, milyen fizetési módot választunk, hiszen egy banki átutalás feldolgozása akár 2 hét is lehet, míg a kriptovalutáknál nagyjából azonnal meg is kapjuk a várt összeget.

Kiváló promóciókkal várják az új fogadókat

Ha arra vagyunk kíváncsiak, hogy milyen Pribet bónusz ajánlatok állnak a fogadók rendelkezésére, akkor a főoldal Promóciók menüpontja alatt mindig meg tudjuk nézni az aktuális ajánlatokat. Jelenleg sportfogadás vonatkozásában a következő lehetőségeink vannak:

 • 100%-os üdvözlő bónusz, akár 40 ezer forint értékben. A minimálisan elvárt befizetés 4000 forint és a megkapott bónuszösszeget 16-szor kell megforgatni 21 nap alatt.
 • Újratöltési bónusz 50%-os mértékben, akár 20 ezer forintos értékben. Legalább 8000 forintot kell befizetnünk és ötször vissza kell forgatnunk az összegét.
 • Akár 20 ezer forintnyi ingyenes fogadás minden hónapban a teljesített minimum befizetések után
 • Akár 10 ezer forint értékű ingyenes fogadás egy vesztes fogadás után. Ha minimum 4000 forinttal fogadunk, akkor akár visszakaphatjuk a tétünk 20%-át vesztes fogadásunk után.

A Pribet fogadási piacok tekintetében is bőven hozza a kötelezőt

A Pribet sportfogadási oldalon nem csak sporteseményekből találunk bőséges kínálatot, de az egyes események fogadási piacainak listája is kifejezetten hosszú. Főleg, ha mondjuk egy népszerűbb sportág eseményét nézzük, mint labdarúgás, kosárlabda vagy éppen jégkorong. Ezeknél sok száz fogadási piac érhető el egy – egy komolyabb meccs tekintetében, úgy mint a játékrészekre vonatkozó piacok, a felette/alatta piacok vagy éppen a kiállításokra, büntetésekre vonatkozó fogadási lehetőségek.

Viszont a Magyarországon talán kevésbé népszerű sportok, mint a tollaslabda vagy krikett esetén is van néhány fogadási lehetőség a győztes megtippelése mellett és akkor még az e-sportok között elérhető hihetetlen mennyiségű fogadási lehetőségről nem is beszéltünk.

A sportágak között megvan minden, amire egy magyar fogadó gondolna

A fogadható események és sportok listáját a fő felület bal oldalán láthatjuk, mindjárt kezdve a legnépszerűbb és legnagyobb érdeklődésre számot tartó eseményekkel. Értelemszerűen a legtöbb fogadási esemény olyan sportokból áll rendelkezésre, mint a labdarúgás, a tenisz vagy éppen az amerikai foci, de rengeteg egyéb sportra is fogadhatunk. Ezek között vannak régiósan népszerű sportágak, mint a lóversenyek, agárversenyek vagy a krikett, de olyan érdekességekre is fogadhatunk, mint kabaddi és salakmotorozás.

Ha a speciálisabb fogadások is érdekelnek minket, akkor kitűnő választéka van a Pribetnek a virtuális sportokból (ezt külön főmenü alatt találjuk), az e-sportokból és a speciális eseményekből. Utóbbi tekintetében fogadhatunk televíziós díjátadókra, a Nobel-díjra vagy éppen egy-egy ország elnökválasztására is.

Így köthetsz fogadást a Pribeten

Fontos, hogy a Pribeten kizárólag regisztráció és egy befizetés teljesítése után van lehetőségünk fogadást játékba küldeni. Persze ebben nincs nagy meglepetés, ráadásul ezek a lépések gyorsan elvégezhetőek. Maga a fogadás mobilról és asztali gépről is könnyedén játékba küldhető, ha bent vagyunk a platformon és van egyenlegünk. A következő lépéseket kell megtennünk:

 • Fontos, hogy a Pribeten kizárólag regisztráció és egy befizetés teljesítése után van lehetőségünk fogadást játékba küldeni. Persze ebben nincs nagy meglepetés, ráadásul ezek a lépések gyorsan elvégezhetőek. Maga a fogadás mobilról és asztali gépről is könnyedén játékba küldhető, ha bent vagyunk a platformon és van egyenlegünk. A következő lépéseket kell megtennünk:
 • Kattintsunk a fogadni kívánt esemény általunk favorizált kimenetelének szorzójára
 • Azonnal felkerül az esemény a jobb oldalon megjelenő szelvényünkre
 • Itt kell döntést hoznunk, hogy teszünk-e még hasonló módon eseményeket a szelvényre vagy egy eseményre fogunk fogadni
 • Döntsük el tehát, hogy egyes kötésben vagy kombóban fogadunk, illetve dönthetünk például úgynevezett rendszer típusú fogadás mellett is, amikor akkor is nyerhetünk, ha nem találjuk el az összes általunk kiválasztott esemény kimenetelét
 • És van módunk HA fogadásokat is kötni, ami azt jelenti, hogy csak akkor megyünk tovább egy második esemény kimenetelének vizsgálatára, ha az első fogadási eseményünk kimenetelét eltaláltuk
 • Ha eldöntöttük tehát, hogy mire fogadunk és milyen formában, akkor már csak meg kell adnunk a tétünket és játékba küldeni a szelvényt
 • Utána pedig monitorozhatjuk az eredményeket és nézhetjük, hogy hogyan állunk az aktuális elszámolásunk tekintetében

Fogadni élőben az igazi – A Pribeten is

live_tv

Ha a Pribet élő fogadás lehetőségeit szeretnénk kihasználni, akkor elég könnyű dolgunk van, hiszen a főmenüben is kiemelten ott van az Élő fogadás, de a bal oldali sportáglistában is az első helyen az aktuálisan élőben zajló események láthatóak. Ez azért megkönnyíti a legjobb események beazonosítását, ha élőben fogadnánk. Maga az élő fogadás menete hasonlóan megy, mint a meccs előtti fogadásoké, tehát szimplán rákattintunk a fogadni kívánt esemény kimenetelére és máris felkerül szelvényünkre az esemény.

Értelemszerűen vegyük figyelembe, hogy a szorzók villámgyorsan változhatnak, úgyhogy igyekezzünk játékba küldeni a szelvényünket mielőbb. Sajnos még élő közvetítés nincs a Pribeten, de az élő eredménykövetés és a statisztikák azért elég jó segítséget nyújtanak a fogadáshoz. Ha pedig ki akarunk korábban szállni, akkor bátran használjuk ki a cashout nyújtotta lehetőségeket.

Mobiltelefonok és a Pribet

phone_android

A Pribet sportfogadási oldala gond nélkül megnyitható és használható bármilyen mobiltelefonról, legyen szó akár Android, akár iOS, akár más operációs rendszerrel működő készülékről. Az sem számít, hogy milyen méretű képernyőről és milyen eszközről beszélnünk, az oldal reszponzívan reagál az adott eszközre. A funkciók és a gombok is megfelelően használhatóak, sőt, tesztünkben úgy találtuk, hogy egy fogadási szelvényt még gyorsabb is játékba küldeni mobilról, mint asztali gépről. Azt azért tegyük hozzá, hogy jó lenne egy Pribet app is, de igazából ennek hiánya egyáltalán nem gond, sőt, meg is spórolhatjuk a folyamatos frissítések kellemetlenségét is.

Biztonságos a Pribet online sportfogadási oldala?

security

Ha a hatósági oldalról nézzük, akkor a Curacaói Szerencsejáték Felügyelet engedélye eléggé jó alapot jelent a megbízhatóságra nézve, hiszen ez az egyik legelfogadottabb hatósági engedély a szerencsejátékos szektorban. Technikai oldalról is rendben van a Pribet, hiszen a piacon elfogadottnak számító SSL alapú titkosítást használ a szerverek és a fogadók közötti kommunikációban, ráadásul megfelelő tűzfalakkal védi a szervereit. Az adatainkat megfelelően kezeli, a felhasználási feltételekben is kiemeli, hogy ezeket nem adja ki külső félnek.

Ügyfélszolgálat

headset_mic

Tegyük fel, hogy felmerül egy kérdésünk egy funkcióval kapcsolatban vagy esetleg lassabb egy tranzakció feldolgozása, mint várnánk. Mit tehetünk? A Pribet többféle segítségi lehetőséget kínál a fogadóknak:

 • Első körben megnézhetjük az offline segítséget jelentő GYIK szekciót az oldal alján, ahol számos kérdésre olvasható már válasz
 • A jobb alsó sarokban lévő Csevegés ikonra kattintva élő chaten kérhetünk éjjel-nappal segítséget egy angolul kommunikáló munkatárstól
 • Írhatunk a [email protected] e-mail címre is, ahonnan átlagosan 1 órán belül azért szoktak választ küldeni
Általános információk
Név: Pribet
Székhely: Curaçao
Alapítás éve: 2022
Engedély száma: B2C-PMUSCZYF-1668JAZ
Élő fogadás: Igen
Élő közvetítés: Nem
Mobil applikáció: Nincs
Telefon: Nincs
Élő chat: 24/7
Email cím: [email protected]

Konkluzió

thumbs_up_down

A Pribet sportfogadási platformja tökéletes kiindulási pont a magyar fogadók számára, ha új helyet keresnek a sportfogadási tevékenységükhöz vagy éppen most akarják kipróbálni magukat. Teljesen magyar nyelvre optimalizált a platform, nem kell kerülőutakat találni az eléréshez és nagyjából minden ismertebb, fontosabb sportesemény megtalálható a fogadási kínálatban. Van lehetőségünk élő fogadásra, kipróbálhatjuk az újfajta, HA fogadási típust és felmarkolhatunk minden héten jelentősebb összeget a bónuszokon keresztül. Persze örülnénk, ha lenne élő közvetítés és mobil applikáció is, de összességében azonban ez a bukméker teljesen korrekt fogadási felületet biztosít.

GYIK

📌 Van befizetés nélküli Pribet bónusz?

Alapvetően rendszeresen nincs ilyen. Természetesen érdemes figyelni a regisztrációnál megadott elérhetőségeinket, hiszen simán lehet, hogy egy-egy speciálisabb alkalom, vagy nagyobb sportesemény esetén megkeresnek minket egy ilyen ajánlattal, de ez nem rendszeres.

📌 Azonosítás nélkül is fogadhatok a Pribet oldalán?

Alapvetően az azonosítás létfontosságú ahhoz, hogy kifizetést igényelhessünk majd a Pribeten, de regisztrálni például enélkül is tudunk. Az azonosítás egyébként elég egyszerű folyamat, néhány személyes dokumentum másolatát kell feltöltenünk, hogy igazoljuk a regisztrációnál megadott adataink helyességét.

📌 Tudok kriptovalutákat használni a Pribeten?

Igen, ráadásul nem is csak a Bitcoin érhető el fizetéseknél, mint a legnagyobb kriptovaluta, de használhatjuk az Ethereumot, a Tethert, a Tront vagy éppen a Litecoint is. Természetesen nekünk magunknak kell rendelkeznünk előzetesen egy kriptotárcával ezen fizetési módok igénybevételéhez, de azok, akik ilyen dologban gondolkodnak, valószínűleg már rendelkeznek is tárcával.

Vissza a tetejére