A LEGFRISSEBB FOGADÁSI AJÁNLATOK KÖZVETLENÜL A POSTAFIÓKODBAN

Szeretnél első kézből értesülni minden alkalommal arról, ha a kedvenc fogadóirodádnál promóció fut? Az olvasóink exkluzív tippekhez és bónuszokhoz kapnak hozzáférést, emellett folyamatosan értesítjük őket a legfrissebb sporthírekről, érdekességekről, és a legjobb szolgáltatók kiadványairól.

Az adataidat senkinek nem adjuk el és nem osztjuk meg másokkal. Természetesen bármikor leiratkozhatsz.

Mi az a Lucky 15 és Lucky 31 fogadás?

Alapvetően a Lucky 15 is egy kombinációs fogadási forma, amely négy esemény megfogadását jelenti úgy, hogy 15 fogadás kerül megtételre olyan formában, hogy a játékosnak elég mindösszesen egyetlen egy esemény kimenetelét eltalálnia, hogy nyereményhez jusson. Ezt úgy tudja garantálni, hogy a Lucky 15 4 esemény különböző kombinációit teszi meg, azaz van 4 darab 1-es kötésű, 6 darab 2-es kötésű, 4 darab 3-as kötésű és 1 darab négyes kötésű fogadás benne.

Olvass tovább +

Ahogy más kombinációs fogadásoknál, úgy a Lucky 15 esetén is fontos tisztában lenni vele, hogy miután ez valójában 15 fogadás, így, ha 200 forinttal játszanánk egy szelvényen, akkor ez 3000 forintunkba fog kerül. Értelemszerűen a nyeremény sokkal nagyobb lesz, mintha egyetlen szelvényen játszanánk négy eseményt és azt mind eltalálnánk, hiszen itt 15 szelvényből jön a haszon, viszont, ha csak egyetlen eseményt találunk el a négyből, akkor minimális nyereményre számíthatunk, biztos, hogy nem lesz még nullszaldónk sem.

Kevesebb –

A legjobb fogadóirodák Lucky fogadáshoz

# Fogadóiroda Nyelv Útmutató Min. tét Min. odds Bónusz % Bónusz Regisztrálj
Rabona
magyar
Rabona 0.50 Ft 1.50
100%
35,000 Ft Fogadj most
*Ez az ajánlat kizárólag a globusbet.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.
Cashed
magyar
-0.50 Ft 1.50
100%
35,000 Ft Fogadj most
Casinia
magyar
Casinia 1.00 Ft 1.50
100%
35,000 Ft Fogadj most

*F. Feltételek érvényesek!

A Lucky 15 előnyei és nagytestvére, a Lucky 31

A Lucky 15 nagy előnye, hogy négy eseménynél még akkor is van esélyünk egész jó mérleggel kiszállni a fogadásból, ha egyetlen egy eseményt nem találunk el, de pozitív, hogy három esemény tévesztésénél is van valamiféle bánatpénzünk. Ebből következik egyébként a hátránya is, hiszen elég költséges négy eseményre tizenötszörös pénzzel játszani, de összességében ez a kombinációs fogadási forma az egyik legnépszerűbb kombinációs játék. A Yankee fogadási típussal szemben a nagy előnye, hogy ott csak 11 fogadásunk van, itt viszont 15, hiszen a Lucky 15 esetén megfogadjuk egyesével is az adott eseményeket.

A Lucky 15 számítása valamennyi tapasztalatot kíván, de van jó pár kalkulátor is az interneten, amelyek segítenek nekünk ebben. A következőkben egy egyszerű példán keresztül megnézzük, hogyan is működik ez a kombinációs fogadási forma. Négy eseményünk van, A (2.00-as szorzóval), B (3.00), C (4.00) és D (5.00). Ha egy euróval fogadunk, akkor a Lucky 15 ára 15 euró lesz. Ezért cserébe kapunk:

Hogy működik a Lucky fogadás

  • Négy darab egyes kötésű szelvényt: A, B, C, D
  • Hat darab kettes kötésű szelvényt: AB, AC, AD, BC, BD, CD
  • Négy darab hármas kötésű szelvényt: ABC, ABD, ACD, BCD
  • Egy darab négyes kötésű szelvényt: ABCD

Ebből már látható is, hogy ha csak egyetlen eseményt találunk el, mondjuk az A-t, akkor két euró bevétellel számolhatunk, tehát 13 euró a veszteségünk. Ezzel szemben, ha mondjuk eltalálunk három eseményt, akkor megnyerjük az összes egyéni fogadást erre a három eseményre, megnyerjük azon kettes kötésű szelvények nyereményét is, amelyekben a három eltalált esemény szerepel és ehhez még hozzáadódik a hármas kötésű szelvényünk nyereménye is.

Tehát ha eltaláltuk A, B és C események kimenetelét és csak a D-t tévesztettük el, akkor:
  • Az egyes fogadásokon nyerünk 2, 3 és 4 eurót, összesen 9 eurót
  • A kettes kötésű szelvényeken nyerünk 6 eurót (AB), 8 eurót (AC), 12 eurót (BC), összesen 26 eurót
  • A hármas kötésű szelvények közül egyen nyerünk, 24 eurót (ABC)

Tehát ezeket összeadva láthatjuk, hogy 15 euróból nyerni fogunk 59 eurót, ha csak egy eseményt tévesztünk el a négyből. És ezek a számok sokkal nagyobbak is lehetnek, ha még a fentieknél is nagyobb szorzóink vannak az eseményeink között.

Igazából a Lucky 15 esetén az a fontos, hogy jó eseményeink legyenek, jó szorzókkal és akkor is ezt a kombinációs fogadási formát válasszuk, ha nem nagyon szeretnénk nyeremény nélkül maradni – hiszen, ha jól ismerjük az adott sportot, ligát, akkor sanszos, hogy legalább egy kimenetelt el fogunk találni, arra meg már kapunk is egy kisebb összeget.

Ha megértettük a Lucky 15 működését, akkor a Lucky 31 kombináció értelmezése nem lesz túlságosan nehéz, hiszen ez ugyanaz, mint a kistestvér, csak itt öt sporteseményre fogadunk 31 szelvényen. A Lucky 31 kombináció 5 darab 1-es kötésű, 10 darab kettes kötésű, 10 darab hármas kötésű, 5 darab négyes kötésű és 1 darab ötös kötésű szelvényt foglal magában, tehát itt is lesz valamilyen kisösszegű nyereményünk, ha legalább egy eseményt eltalálunk. Viszont, ha mind az ötöt eltaláljuk, akkor bődületesen nagy pénzre számíthatunk, hiszen mind a 31 szelvényt meg fogjuk nyerni. A Lucky 31 fogadás tehát azoknak ajánlott, akik mindenképpen szeretnének valamennyit nyerni és azoknak, akik a normál ötös kötésű szelvényhez képest sokkal többet szeretnének nyerni ugyanazon az öt eseményen.

Figyelembe kell venni, hogy ez már 31-szeres tétet jelent, tehát ha 200 forintban gondolkodunk egy szelvényre, akkor 6200 forintot fogunk megjátszani, azaz vagy nagyon jó szorzóknak kell lennie az eseményeinken, vagy el kell találnunk minimum hármat, négyet, hogy értelmezhető mértékű pénzzel tudjunk kiszállni. Fontos az is, hogy tudjuk kiszámolni a nyereményünket, tehát vagy magunknak egy lapon, vagy egy interneten elérhető kalkulátor segítségével kövessük nyomon, hogy állunk az adott kombinációs fogadáson belül. Nézzük meg azt is, hogy melyik bukmékernél fogadunk, hiszen egyes irodáknál nem érhető el sem a Lucky 15, sem a Lucky 31, illetve a szorzók okán akár 10-20 eurótól is eleshetünk, ha nem a jó fogadóirodát választjuk.

Egyéb stratégiák és fogadási opciók

Vissza a tetejére