A LEGFRISSEBB FOGADÁSI AJÁNLATOK KÖZVETLENÜL A POSTAFIÓKODBAN

Szeretnél első kézből értesülni minden alkalommal arról, ha a kedvenc fogadóirodádnál promóció fut? Az olvasóink exkluzív tippekhez és bónuszokhoz kapnak hozzáférést, emellett folyamatosan értesítjük őket a legfrissebb sporthírekről, érdekességekről, és a legjobb szolgáltatók kiadványairól.

Az adataidat senkinek nem adjuk el és nem osztjuk meg másokkal. Természetesen bármikor leiratkozhatsz.

Kifizetés banki átutalással – Lassú, de maximálisan biztonságos

A banki átutalás az egyik legrégebb óta létező fizetési mód az online platformok, online fogadóirodák világában. Banki átutalással már több évtizede fizethetünk és ma nincs is már olyan online sportfogadási platform, ahol ne lehetne legalább kifizetést teljesíteni a bankunkon keresztül átutalással. Ugye a banki átutalás segítségével két bankszámla között tudunk pénzt mozgatni – jelen esetben a saját bankszámlánkra a bukméker számlájáról.

A banki átutalás ideje a legfontosabb negatív tényező, hiszen az átfutási idő okán akár egy hétig is eltarthat, míg kifizetést tudunk teljesíteni egy bukméker platformján. Ezzel szemben a tranzakció maximálisan biztonságos, minimális az esélye, hogy bármilyen veszteséget elszenvedjünk, ha így utalunk kifelé egy platformról. A következőkben megmutatjuk az összes fontos tudnivalót a banki átutalásokról!

Banki Átutalást Elfogadó Sportfogadás Oldalak

# Bukméker Nyelv Útmutató Bónusz Regisztrálj
Rabona
Útmutató:
Rabona
Bónusz:
35,000 Ft+ 4,000 Ft Free Bet
Fogadj most
*Ez az ajánlat kizárólag a globusbet.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.
Cashed
Útmutató:
-
Bónusz:
35,000 Ft
Fogadj most
Casinia
Útmutató:
Casinia
Bónusz:
35,000 Ft+ 4,000 Ft Free Bet
Fogadj most

*F. Feltételek érvényesek! 18+

A banki átutalás kialakulása és beszűrődése az online bukmékerekhez

Banki átutalás

A banki átutalás, a bankok közötti elszámolás nem egy újkeletű fizetési mód, sok évtizede használhatjuk már Magyarországon is és szerte a világon. Természetesen az első évtizedekben, így a kilencvenes években Magyarországon akár több napig is eltartott, míg a pénz megérkezett egyik számláról a másikra. Ma már a banki átutalások is elég gyorsan lemennek a korábbaikhoz viszonyítva.

Az online bukmékerek platformjain a fizetési módok között elsőként jelent meg a bankkártyák mellett a banki átutalás is, de az átutalás ideje a mai napig változó online sportfogadási oldaltól és banktól függően, de általánosságban több napig biztosan eltart egy ilyen tranzakció. Azt is fontos tudni a sportfogadási platformok tekintetében, hogy ezek szinte kivétel nélkül külföldi bankszámlával rendelkeznek, azaz a velük való tranzakció külföldi pénzmozgatásnak minősül és így elég jelentős banki költsége is van.

Bankszámla nyitása

Kifizetés banki átutalással

Napjainkban ma már roppant egyszerűen lehet bankszámlát nyitni bármelyik bankfiókban, de akár telefonon és online is. Első körben mindenképpen azt javasoljuk, hogy mindenki válassza ki a neki megfelelő számlacsomagot olyan feltételek alapján, hogy mennyi pénze érkezik ide majd, milyen tranzakciókat akar bonyolítani és így tovább.

 • A bankszámla megnyitásához alapvetően egy személyi igazolványra és egy lakcímkártyára van szükség
 • Akár bemegyünk személyesen egy bankfiókba, akár online azonosítjuk magunkat, ezen dokumentumok alapján elkészítik nekünk a szerződést a bankszámlához
 • Mindenképpen szükség van olyan döntések meghozatalára, mint az, hogy akarunk-e kártyát a számlához, akarunk-e interneten fizetni a hozzá rendelt bankkártyával és milyen azonosítást akarunk (sms stb.)
 • A szerződés aláírása után egy kis időbe fog még telni, míg létrehozzák a bankszámlánkat, de utána már szépen tudjuk is használni utalásokhoz

Azonosítás bankszámla megnyitásánál extraként már nem szükséges, hiszen a bankszámlánk létrehozásakor már azonosítanak minket a személyi okmányaink alapján. Természetesen vannak olyan külföldi bankok, amelyeknél az azonosítási folyamat is online történik, de itt is igazából olyan dokumentumokra van szükségünk, amelyekkel a személyazonosságunkat (pl. személyi igazolvány, útlevél) és a lakcímünket tudjuk igazolni (pl. bankszámlakivonat vagy közüzemi számla).

Bankszámla használata kifizetéshez

A banki átutalás menete az online bukmékerek oldalán elég egyszerű, hiszen igazából csak a bankszámlainformációnkra van szükség ahhoz, hogy be- vagy kifizetést teljesíthessünk. A befizetés menete a következő:

 • Először is regisztrálni kell az adott platformon, majd regisztráció után belépni a bukméker oldalán a Pénztár/Pénzügyek menüpontba
 • Kattintsunk a Befizetés (Deposit) menüpontra
 • Válasszuk ki a banki átutalás fizetési módját
 • Adjuk meg a befizetni kívánt összeget és a valutát
 • Töltsük ki a bankunk/bankszámlánk adataival
 • Ezután, ha a bankunknak vannak további azonosítási követelményei, azokat is hajtsuk végre (például sms azonosítás)

A banki átutalás kifizetés esetén is hasonlóan működik, értelemszerűen azt vegyük figyelembe, hogy a banki átutalásos kifizetéseknek nagyon lassú az átfutási ideje és sok esetben a bankunk költségeket is felszámol. A kifizetés menete a következő:

 • Lépjünk be a Pénzügyek/Pénztár menüpontba
 • Kattintsunk a kifizetés menüpontra
 • Válasszuk ki a banki átutalást, mint fizetési módot
 • Adjuk meg a kifizetni kívánt összeget és a valutát
 • Adjuk meg a bankunk nevét és a mi saját nevünket
 • Adjuk meg a bankszámlaszámunkat nemzetközi számlaazonosítóval
 • Végül adjuk meg az összeget

Innentől kezdve pedig már csak várakoznunk kell arra, hogy teljesüljön a tranzakció.

A banki átutalás előnyei és hátrányai

Annak ellenére, hogy ma már nem tartozik a legegyszerűbbek közé, a banki átutalás nagyon népszerű maradt az online bukmékerek platformjain, amely platformokon egyébként ma már általában online kaszinójátékok és napi fantáziajáték sport oldalak is léteznek a játékosok és fogadók nagy örömére. A banki átutalás specifikus előnyei a következők:

 • A banki rendszer maximális biztonságot ad a fizetési módnak
 • Nagyon egyszerű a használata és már évtizedek óta ismert fizetési mód
 • Nem kell még egy fiókot nyitnunk valamilyen oldalon
 • A legtöbb platformon elfogadják ezt a fizetési módot
 • Az esetek egy részében díjtalan a dolog

Viszont értelemszerűen vannak hátrányai is ennek a fizetési módnak, amelyet mindenképpen érdemes figyelembe venni, mielőtt egy online sportfogadási oldalon banki átutalással fizetünk. A hátrányok közül néhány:

 • Mindenképpen kell bankszámla hozzá
 • A bankunk látni fogja a tranzakcióinkat a bukmékerrel
 • Ki kell adnunk a banki adatainkat egy szerencsejátékos platformon
 • Nagyon lassú fizetési mód
 • Sok esetben komoly költsége van a tranzakcióknak
 • Vannak bankok, ahol nem is fizethetünk bizonyos külföldi platformokon

Banki átutalás az online sportfogadási oldalakon

Ahogy az előnyöknél már említettük, nem nagyon van olyan online sportfogadási oldal, amelynél ne lehetne manapság banki átutalással fizetni. Ez főleg azért van így, mert a magyar fogadók körében is nagyon népszerű ez a fizetési mód. A teljesség igénye nélkül néhány oldal, ahol használhatjuk a banki átutalást: bet365, Unibet, Campobet, 20Bet, 22Bet, Betfair, FEZBet és még sokan mások.

GYIK

📌 Mobiltelefonról is lehet banki átutalást végrehajtani?

Manapság már a legtöbb banknál van olyan mobil applikáció vagy mobil felület, ami lehetővé teszi, hogy online banki átutalásokat hajtsunk végre kis képernyőről. Természetesen ez nem annyira egyszerű, ha korábban még nem adtuk meg a bankszámlánk adatait, de a lényeg, hogy egy jó internetkapcsolattal már bárhonnan tudunk átutalásos befizetést indítani egy online sportfogadási oldalra.

📌 Gond nélkül lehet banki átutalást használni a bukmékereknél?

Amennyiben az adott online sportfogadási oldal elfogadja a banki átutalást, mint fizetési módot, akkor gond nélkül tudunk fizetést eszközölni a platform oldalán. A bankunk esetén azért felmerülnek kérdések, hiszen előfordulhat, hogy van olyan bank, ami nem engedélyezi, hogy külföldi bankszámlákra utaljunk csak úgy pénzt – bár tegyük hozzá, manapság már nagyon ritkák az ilyen korlátozások, főleg, ha nagy banknál van a számlánk.

📌 Vannak díjai a banki átutalási fizetési módnak?

Alapvetően az online sportfogadási oldalak nem számolnak fel extra költséget, ha a befizetéseinket vagy kifizetéseinket bankszámla segítségével utalással intézzük. Viszont előfordulhat, hogy maga a bank komoly, akár több ezer forintos díjat is felszámolhat, hiszen a legtöbb bukméker számlája külföldi, tehát külföldi átutalás díját számolja fel nekünk a bank. Ezt érdemes már a tranzakció előtt megnézni a vonatkozó szabályzatban a bankunknál.

Vissza a tetejére