A LEGFRISSEBB FOGADÁSI AJÁNLATOK KÖZVETLENÜL A POSTAFIÓKODBAN

Szeretnél első kézből értesülni minden alkalommal arról, ha a kedvenc fogadóirodádnál promóció fut? Az olvasóink exkluzív tippekhez és bónuszokhoz kapnak hozzáférést, emellett folyamatosan értesítjük őket a legfrissebb sporthírekről, érdekességekről, és a legjobb szolgáltatók kiadványairól.

Az adataidat senkinek nem adjuk el és nem osztjuk meg másokkal. Természetesen bármikor leiratkozhatsz.

Betfair Magyar – Vélemények erről a jól ismert bukmékerről

A Betfair alapvetően még 2000-ben indult útjára, mint spor...
tfogadási tőzsde, és ebben az aspektusában az első ilyen volt a piacon és a mai napig az elsőszámú fogadási tőzsdének számít. Viszont 2012 óta már hagyományos sportfogadási oldal is elérhető a Betfairnél, ahol közel 40 sportágra és sok száz piacra fogadhatunk, közte például 100-nál is több tenisz fogadási piacra vagy éppen büntetőlapos és szögletes fogadásokra labdarúgás esetén. Szintén kimagasló lehetőséget jelent, hogy labdarúgás vagy más sportok esetén van elérhető élő közvetítés akár mobilról is. Nézzük meg részletesen mit is kínál a Betfair a magyar fogadóknak.
Kevesebb -
Olvass tovább +

*F. Feltételek érvényesek! 18+

Szabályozási környezet

A Betfair platformját a PPB Counterparty Services Limited cége üzemelteti, amely a Máltai Szerencsejátékos Hatóság engedélyével működik globálisan. Ez az engedély a sportfogadási szektorban a legerősebb és legmegbízhatóbb engedélynek számít, de emellett több helyi engedély is biztosítja a platform megbízhatóságát, így az olasz, brit vagy éppen svéd és dán engedélyek. Praktikusan ez azt jelenti, hogy az adott országbeli ügyfelek a helyi hatóságukhoz is fordulhatnak, a magyar játékosok esetén a máltai hatóság biztosítja a megbízható felügyeletet. Emellett a GAMSTOP és a GamCare nevű szervezetek is partnerségben vannak a bukmékerrel.

Betfair vélemények - Sportfogadás Magyarországon

A Bet fair az egyik legrégebb óta működő globális sportfogadási platform és fogadási tőzsde, amely számtalan engedéllyel működik megbízhatóan jó ideje. A magyar fogadók számára nincs szükség kerülőutak alkalmazásra, Betfair alternative linkek vagy VPN használatára, hiszen az oldal gond nélkül elérhető Magyarországról. Szintén növeli a felhasználói élményt, hogy teljesen magyar nyelvre, magyar fogadókra optimalizált a felület, tehát az angol nem tudók is tökéletesen tudják használni.

Természetesen akkor sincs ok az aggodalomra, ha hirtelen egyik napról a másikra nem lenne elérhető Magyarországról, hiszen alternatív linkek nagyjából minden oldalhoz érhetőek el és a VPN-csatlakozási lehetőség is ott van, mint opció a Betfair elérés biztosítására.

A Betfair regisztráció menete – Ahogy számíthatunk rá, villámgyors a folyamat

A Betfair regisztráció a fő felületen látható Csatlakozz most feliratú gombra való kattintással indul. A folyamat annyiban másabb a legtöbb bukmékerhez képest, hogy itt egyetlen nagy ablak fog felugrani, ennek kitöltése után már csatlakoztunk is.

 • Meg kell adnunk a nevünket, születési időpontunkat és lakcímünket.
 • Meg kell adnunk egy telefonszámot is a regisztrációhoz, ez segíthet a biztonságos belépésben egy elfelejtett jelszó esetén
 • A számlaadatok vonatkozásában az e-mail címünket, a választott jelszavunkat és a használni kívánt pénznemet kell megadni. Fontos tudni, hogy a pénznem magyar forint is lehet
 • Ami nagyon pozitív, hogy már a regisztráció után során van lehetőségünk biztonsági kérdést és biztonsági választ megadni, valamint befizetési limitet beállítani napi, heti vagy akár havi időszakra
 • Ezenkívül még az általános felhasználási feltételeket kell elfogadnunk és csatlakozhatunk is!

Az ún. KYC-folyamatnak megfelelően, amennyiben a Betfair nem tud minket elektronikusan azonosítani, akkor szükség lesz néhány dokumentum feltöltésére is. És általában ez a helyzet a magyar fogadóknál, így a következőt regisztráció vagy az első Betfair belépés után végre kell hajtani:

 • Készítsünk egy fotót az útlevelünkről/személyi igazolványunkról
 • Készítsünk egy fotót egy közüzemi számláról vagy egy bankszámlakivonatról
 • Ezeket aztán az ügyfélszolgálat valamelyik elérhetőségén küldjük el a Betfairnek
 • Vagy esetleg belépés után a profilunk menüpontban az azonosítás menüpontban fel is tudjuk tölteni

Betfair kifizetés – Hatékony és gyors fizetés a Betfairen

A Betfair sportfogadás egy alapvetően hagyományos bukméker, hiszen általánosságban elmondható, hogy a hagyományosabb fizetési módokat támogatja. Ez azt jelenti, hogy befizetéshez elérhető:

 • Bankkártya: Visa és Mastercard
 • E-pénztárcák: PayPal, Skrill, NETELLER, Trustly, Sofort, MuchBetter
 • Előre feltöltős kártya: paysafecard
 • Banki átutalás

Viszont kriptovaluták és kevésbé ismertebb e-pénztárcák nincsenek a kínálatban még. A kifizetések vonatkozásában egy kissé limitáltabb a kínálat, hiszen néhány e-pénztárca és az előre feltöltős kártya nem érhető el kifizetéshez. Így kifizetésnél is vannak:

 • Bankkártyák
 • E-pénztárcák
 • És banki átutalás

A befizetések és kifizetések feltételei vonatkozásában a befizetés minden fizetési módnál azonnal feldolgozásra kerül és teljesen ingyenes. A kifizetések vonatkozásában általában elmondható, hogy az e-pénztárcáknál a feldolgozás az azonnalitól a néhány óráig terjed, viszont a bankkártyáknál és a banki átutalásnál 3-5 nappal biztosan számolhatunk.

A befizetési tranzakciók végrehajtása alapvetően elég egyszerű a Betfairen:

 • A Betfair belépés után láthatunk a felső menüsávban egy Befizetés feliratú gombot
 • Erre kattintva egyből láthatóvá válik a képernyőn az összes elérhető fizetési mód
 • Ha innen mondjuk kiválasztjuk valamelyik bankkártyás fizetési módot, akkor a más online fizetési felületeken is ismert bankkártyás ablak nyílik meg, ahol megadjuk a kártyaadatokat és az összeget és kész is!

Kifizetés vonatkozásában nincs túl sok különbség:

 • Belépés után a Fizetések menüpont alatt kell választanunk a kifizetési menüpontot
 • Válasszuk ki a kívánt kifizetési módot
 • Adjuk meg az összeget, majd hagyjuk jóvá a felugró ablakban a fizetési adatokat

Betfair bónusz – Elérhető bónuszok és egyéb promóciók

A Betfair bónuszkínálata valamelyest talán gyengébb, mint egyik-másik bukmékeré, viszont ezért cserébe biztosan kárpótol minket a rengeteg kiváló szorzó, amelyeknél jobbakat nem nagyon találunk más oldalakon. A bónuszok általában elég sokszor szoktak változni, így a Promóciók menüpontot érdemes többször is megnézni az oldalon, de aktuálisan a következő akciókat biztosítja a platform:

 • Bankkártyás és hitelkártyás befizetésekre a Betfair minden új csatlakozónak egy 4000 forintos ingyenes fogadási lehetőséget ad. Első fogadásunkat 4000 forint értékben kell minimum megtennünk, és ha veszítünk, akkor 4000 forintot visszatérít a Betfair.
 • Ha meghívjuk egy (maximum öt) barátunkat a Betfairre és ő megtesz egy, legalább 4000 forintos fogadást sportfogadásban vagy a tőzsdén, akkor kaphatunk 4000 forint készpénzt
 • A biztosításos fogadásszerkesztő opció minden egyes nap érvényes régi és új fogadókra egyaránt. Ha kötünk egy fogadásszerkesztős fogadást négynél több eseménnyel és legalább 2.0-s szorzóval, NBA-re, NFL-re vagy labdarúgásra és egyetlen esemény megy el ezekből, akkor 4000 forintos visszatérítést kaphatunk.

De hangsúlyozni kell, hogy érdemes többször visszatérni a Betfair promóciós menüpontjába, hogy láthassuk éppen milyen aktuális akciók vannak még elérhetőek.

Elérhető sportfogadási piacok – Fókuszban a top sportágak

A sportfogadási piacokat a Sportfogadás menüpont alatt érhetjük az adott sportágra kattintva. Labdarúgás esetén több száz különféle piacra fogadhatunk, pontos végeredményre, félidő eredményre, első félidős hendikepre, büntetőkre, sárgalapokra, több gólos félidőre és így tovább, ami fontos és érdekes hogy a Betfairen nincs ázsiai hendikep.

De nem csak labdarúgás vonatkozásában van számtalan elérhető piac, ahogy a bevezetőben is említettük, tenisznél 100-nál több az elérhető piac, de például a Magyarországon is elég népszerű jégkorongban is van több tucat piac a legjobb mérkőzésekre. Ráadásul a sportfogadási tőzsde funkcióval kiegészítve ez igen komoly lehetőséget teremt arra a fogadóknak, hogy a piacon a lehető legjobb elérhető szorzót kaparintsák meg.

Sportokban még lehet előrelépni

Valamelyest szűkebb az elérhető sportok kínálata a Betfairen, mint ahogy arra számítanánk, de ez főleg a speciális sportágak esetén van így. Hiszen van itt elérhető:

De például ne keressünk pesapallo vagy kabbadi fogadásokat, miközben azonban speciális fogadásokból van bőségesen, beleértve a politikai vagy éppen az év emberének megtippelését. Az elérhető sportágak listáját és az eseményeket a Sportfogadás Összes Sport menüpontja alatt tudjuk megtekinteni. A sportok nevére kattintva pedig láthatjuk az aktuális kínálatot.

Betfair sportkínálat

Így kell megkötni egy fogadást a Betfairen

A fogadás roppant egyszerűen működik ezen a platformon is, a Betfair regisztráció és belépés után szimplán csak keressük meg a nekünk tetsző esemény választott kimenetelét.

 • Azzal, hogy rákattintunk az érintett szorzóra, a kimenetel máris felkerül a jobb oldalon megjelenő szelvényünkön. Ez egy egyes kötés, itt megadhatjuk a tétet, amivel fogadni szeretnénk és máris láthatjuk a várható nyereményt.
 • Ha felteszünk még egy kimenetelt a szelvényre, akkor máris láthatjuk, hogy megfogadható mindkét meccs egyes kötésben is, de többes kötésre is van lehetőségünk, ilyenkor értelemszerűen a várható nyeremény összege is megnő, de a kockázat is növekszik
 • Ha van elérhető egyenlegünk, akkor a Fogadás gombra kattintva már játékba is küldhetjük a fogadásunkat

Mindenképpen érdemes kiemelni, hogy a Betfair maximálisan támogatja az olyan funkciókat, mint a cashout. A cashout segítségével egy adott esemény befejeződése előtt le tudjuk zárni a fogadásunkat, már ha elfogadjuk a fogadásunkért felkínált, a várható nyereményünknél és veszteségünknél kisebb összeget. A Betfairen van elérhető:

 • Automatikus Cashout: egy meghatározott kínálati összegért automatikusan eladjuk a fogadásunkat
 • Részleges Cashout: csak a tétünk és a várható nyereményünk egy részét adjuk el
 • Teljes Cashout: lezárhatjuk a teljes fogadást

Élőben az igazi a Betfairen is

live_tv

Nem meglepő módon a Betfair sportsbook platformján számtalan élő fogadási lehetőséget is találni fogunk. Ezeket a Sportfogadás menüpont alatt található Élő almenüben találhatjuk. Itt szépen kategóriába sorolva találjuk az adott eseményeket, aktuális állással és aktuális szorzóval. Nagyon hasznos, hogy már azt is előre jelzi a platform, hogy mely élő események indulnak rövidesen.

Az élő fogadások vonatkozásában is elmondható, hogy a Betfair piacvezető szorzókat kínál, ráadásul ehhez még élő közvetítést is biztosít. Fontos tudni, hogy az élő közvetítéshez regisztrált tagoknak kell lennünk és rendszeres fogadásokat/befizetéseket kell teljesítenünk. Az élő műsor a Betfairen már előre megtalálható.

Mobil elérhetőség – A Betfair mozgás közben is elérhető

phone_android

A Betfair portálja tökéletesen optimalizálva van mobil eszközökre, így ha a tabletünk vagy okostelefonunk böngészőjén nyitjuk meg, akkor a képernyő méretétől függetlenül tökéletes minőségben tudjuk használni a platformot. Pontosan ugyanazokat a funkciókat fogjuk találni mobilon, pontosan ugyanúgy tudunk belépni, egyedül az másabb, hogy a menük jobban struktúráltak, hogy még jobban elférjenek egy kis képernyőn.

Külön kiemelendő, hogy a Betfairnek van Android és iOS applikációja is, amelyeket az oldal tetején, a legfelső menüsor felett található Android vagy iOS ikonokra kattintva tudunk beszerezni. Természetesen Android esetén ez azt jelenti, hogy a Betfair mobil apk fájlt fogjuk letölteni a honlapról, ezzel tudjuk telepíteni, hiszen a Google Play áruházban nem érhetőek el sportfogadási appok.

Hasonló a helyzet az iOS készülékek esetén, ezeknél csak akkor tudjuk letölteni az applikációt, ha előtte az Apple ID mögötti ország/régió beállítást Hollandiára vagy Nigériára vagy az Egyesült Királyságra állítjuk. Ezen beállítás után már az App Store-ban már ott lesz a Betfair app.

A biztonság kérdését nem veszik félvállról

security

Manapság egyre fontosabbá válik a biztonság kérdése egy online platform vonatkozásában, így a Betfair is kifejezetten odafigyel az adataink biztonságos kezelésére. A szervereit a legfejlettebb tűzfalak védik, az adatainkat pedig nem adják ki külső félnek. Ami még fontos, hogy a kommunikáció a fogadók és a tőzsdézők között 128-bites SSL típusú titkosítással zajlik, ami jelenleg a legjobbnak számít a piacon. A Betfair az ISO27001 minősítést is megszerezte, ami az információbiztonsági irányítási rendszerek világszerte használt szabványa. Sőt, saját hibavadász oldaluk is van, ahol a jelentett hibákért pénzt kínálnak.

Ügyfélszolgálat

headset_mic

A segítségnyújtás folyamata a Betfairen több módon is elérhető, ezek általában a megszokott kommunikációs csatornák:

 • Súgó: a bal felső sarokban érhető el egy egészen jól összerakott súgó, ahol számtalan kérdésre találhatunk választ
 • Élő chat: fontos tudni, hogy csak bejelentkezés után érhető el az opció
 • Twitter és Facebook: írhatunk a Betfair hivatalos oldalaira is
 • E-mail: [email protected]
 • Telefon: +44-203-059-8888
 • Panaszkezelő oldal: ha az ügyfélszolgálat nem tudott segíteni, akkor egy felsőbb szintre is vihetjük a problémánkat
Általános információk
Név: Betfair
Székhely: PO Box 34467, London W6 9WS, United Kingdom
Alapítás éve: 1999
Engedély száma: MGA/CL3/454/2008
Élő fogadás: Igen
Élő közvetítés: Nem
Mobil applikáció: Android, iOS
Telefon: +44-203-059-8888
Élő chat: 24/7
Email cím: [email protected]

Az ügyfélszolgálat alapesetben elég gyorsan válaszol a kérdésekre minden formában, de a leggyorsabb mégis a bejelentkezés után elérhető élő chat. Itt éjjel-nappal kaphatunk segítséget és a legjobb szó, ami jellemzi a támogatás minőségét, az a profizmus.

Konkluzió

thumbs_up_down

A Betfair napjaink egyik legmegbízhatóbb fogadási oldalának számít, ahol ráadásul a világ jelenlegi legnagyobb likviditással rendelkező sportfogadási tőzsdéje is üzemel. Ennek megfelelően itt kaphatjuk egyes események esetén a messze legjobb szorzókat. Nagyon kiemelendő, hogy számtalan élő fogadási esemény érhető el, amelyeket élő közvetítéssel is megtámogat a Betfair. Rengeteg a speciális funkció, mint pl. a Betbuilder vagy a többféle cashout. Amiben esetleg még lehetne javítani, az az elérhető sportágak száma és a bónuszok változatossága, de ezt leszámítva is napjaink egyik legjobb sportfogadási oldaláról beszélhetünk.

Betfair gyakori kérdések

📌 Kriptovalutás fizetési mód van a Betfair oldalán?

Sajnos jelen pillanatban a kriptovalutás fizetési módokat nem támogatja a platform, de igazából nem lesz ettől hiányérzetünk, hiszen ezen kívül minden, napjainkban népszerű fizetési mód elérhető az oldalon, például számtalan e-pénztárca, bankkártyák vagy előre feltöltős kártya. Ráadásul a kriptovaluták nélkül megúszhatjuk a volatilitásból eredő kockázatokat is, így igazából nem veszítünk semmit.

📌 A Betfair megbízhatónak számít?

Több mint 20 éves múltra tekinthet már vissza a platform, amely egyike a legnagyobb bukmékereknek a világon. Globális engedélyét a máltai hatóság állította ki, de rendelkeznek helyi engedélyekkel Angliában, Svédországban, Ausztráliában és Olaszországban is, hogy csak párat említsünk. Ezek együttesen garantálják azt, hogy ha ennél a bukmékernél regisztrálunk, akkor jó helyen lesz a pénzünk.

📌 Hogy törölhetem a Betfair fiókomat?

Ha le akarjuk végleg záratni a Betfair fiókunkat, akkor lépjünk kapcsolatba a Betfair ügyfélszolgálatával a számtalan kommunikációs csatorna valamelyikén és ők majd segítenek nekünk. Azt se felejtsük, hogy ha szeretnénk, ideiglenesen fel is tudjuk függeszteni a fiókunkat és akár hat hónapra ki is zárathatjuk magunkat a platformról. De az ügyfélszolgálat nagyjából minden kérésünkben segíteni fog, ha felvázoljuk nekik az igényeinket.

Vissza a tetejére