A LEGFRISSEBB FOGADÁSI AJÁNLATOK KÖZVETLENÜL A POSTAFIÓKODBAN

Szeretnél első kézből értesülni minden alkalommal arról, ha a kedvenc fogadóirodádnál promóció fut? Az olvasóink exkluzív tippekhez és bónuszokhoz kapnak hozzáférést, emellett folyamatosan értesítjük őket a legfrissebb sporthírekről, érdekességekről, és a legjobb szolgáltatók kiadványairól.

Az adataidat senkinek nem adjuk el és nem osztjuk meg másokkal. Természetesen bármikor leiratkozhatsz.

Betfair Elérése – 8000Ft Bónusz

A Betfair 2000-ben indult és forradalmasította az ipart, l...
ehetővé téve a játékosok számára, hogy egymás között közvetlenül fogadhassanak. Ma már a Betfair ad otthont a legnagyobb online fogadás tőzsdének és a világ legnagyobb fogadási közösségének.
Kevesebb -
Olvass tovább +
 • Betfair Magyar
 • Kompatibilitás
  browser
  android
  ios
 • Bónusz
  8,000 Ft
 • Értékelés: 3.8
 • Regisztrálj itt

*F. Feltételek érvényesek! 18+

Betfair Sportfogadás

Mint új vagy már gyakorló játékos, a Betfair sportfogadásnál kaphat rögzített téteket, valamint esélyt arra, hogy a pénzvisszafizetési ajánlatoknál bevételt szerezzen, illetve kaphat többszörös fogadási bónuszokat is. Az izgalmas Betfair sportfogadás magasabb fogadási lehetőségeket is biztosít a játékosok számára. A Betfair sportfogadási oldaláról többet olvashat a véleményezésünkben itt.

betfair exchange review

Fogadás Tőzsde Bónusz

Használja a Betfair sportfogadás bónusz kódunkat: CASEXP, hogy megkapja az ingyenes £50 tétet és a lehetőséget, hogy akár £1000 további bónuszt nyerjen Bet fair számlája létrehozásának első 30 napján belül. A Betfair regisztrációs bónusz egy kicsit másképpen működik, mint a legtöbb brókernél. Itt minden attól függ, hány Betfair pontot szerez feliratkozásától kezdve az első 30 napján. Minél több Betfair Casino pontot szerez, annál magasabb lesz a bónusz. A legmagasabb £1000 lehet.

Szóval hogyan lehet Betfair Pontokat szerezni, kérdezi. Nos, minden nyerő tétre fizetett penny után kap 1 Betfair pontot, így minden önön múlik. A jogosultsághoz csupán be kell írnia a Betfair bónusz kódot: CASEXP a regisztrációnál, ilyen egyszerű!

Betfair Fogadás Tőzsde magyarázata

Fogadás Tőzsde és a széles körű sportfogadási lehetőség felülmúlhatatlan. Amikor a “sport” fülre kattint a fő felület tetején, megjelenik a bal oldali sáv, ahol nem csak azt a sportágat vagy bajnokságot tudja megkeresni, amely érdekli önt, hanem a népszerű sportok listáját valamint az összes sportág teljes listáját is megtalálja. Gyorsan látni fogja, hogy mindenre fogadhat a legnépszerűbb európai labdarúgó bajnokságoktól és az amerikai sportoktól kezdve a kevésbé ismert sportágakig és ligákig, amelyeket más fogadóirodák többsége még csak nem is kínál. Még olyan speciális fogadások skáláját is megtalálja, ahol pénzt tehet politikai választásokra, pénzügyi piacokra és kiválasztott szórakoztató rendezvényekre.

Feliratkozás

A regisztráció a Betfair-nél egyszerű és egyértelmű. Még egy ingyenes £50 tétet is ajánlanak az új ügyfeleknek, ha megtesznek egy minimum £5-os tétet 1,2 eséllyel. Alap személyes adatokat kérnek, és ha bármikor nehézsége támad az új számlája megnyitásával, a Betfair segítség elérhetőségei rendelkezésre állnak a regisztrációs űrlapon. Elérheti a Bet fair segítségét e-mailben vagy ingyenesen hívható telefonszámon.

A minimális befizetési összeg az igénybe vett fizetési processzortól függően változik. A Paypal minimum £5, a Neteller £12, az összes többinél £10 a minimum depozit.

Bónusz ajánlat

 • Használja egyedi Betfair bónusz kódunkat: CASEXP – £1000 értékű bónusz lehetőségéért!
 • Bónusz ajánlat attól függ, hány Betfair pontot szerez ügyfélként az első 30 napja alatt. Minél több pontot szerez, annál magasabb lesz a bónusza. A maximális bónusz £1000.

Útmutató lépésről lépésre

Az első és legfontosabb lépés a regisztráció és itt használhatja a Betfair Tőzsde bónusz kódot.

Nyitó oldal

A Bet fair nyitó oldala rengeteg hasznos és jól bemutatott információt tartalmaz. Nem fogja túlterheltnek érezni magát vakító promóciós grafikáktól. Amit látni fog, az minden, ami az elinduláshoz szükséges, hogy megismerkedjen az oldallal. Egyszerű és felhasználóbarát módon bemutatva az intelligens sportogadó szem előtt tartásával, aki önt jelenti! Akár a nyitó honlapot is megváltoztathatja a fogadási érdeklődése szerint.

Betfair Verseny Piacok

A Betfair tartalmazza az összes versenyt, amelyek érdekelhetik önt. Mindegy, hogy Angliában vagy Írországban, Ausztráliában vagy akár az Egyesült Államokban, a versenyfogadás minden formája rendelkezésre áll a nap minden percében, és ez az, ahol a Betfair fogadás tőzsde nagyszerűsége megjelenik. Az esélyek gyorsan változnak, rengeteg lehetőséget adva önnek, mint trédelőnek, hogy kiegyenlítsen back vagy lay tétekkel a futók ellen. .

Fogadási lehetőségek

A Betfair a fogadási lehetőségek széles skáláját kínálja, mindent beleértve, amit ön egy hagyományos fogadóirodánál megtalálna. Egyszerű hendikeptől a sokkal egzotikusabbig és fantáziadúsig. Ha ön bizonytalan egy közelgő sporteseménnyel kapcsolatban, először nézze meg a Betfair-nél, nagyon valószínű, hogy náluk talál ajánlatot.

Bankolás

Bankolni a Betfair-nél nagyon egyszerű. Többféle tranzakciós módszer áll rendelkezésre nagyszerű.online és telefonos segítséggel, gyors kifizetéssel. Ne aggódjon, hogy várnia kell a számlája frissítésére egy nyereményt követően. A pénze ott lesz pillanatok alatt készen arra, hogy újra befektethesse.

Depozit

Kattintson a “depozit” linkre a jobb felső sarokban található “user status” ablakban , és a depozit ablak megnyílik egy új böngészőben. Itt találja a befizetési lehetőségeket. Befizethet online pénztárcán keresztül mint a Moneybookers és Neteller, vagy hozzáadhat egy hitelkártyát és befizethet arról is. Fizethet csekken vagy banki átutalással is.

Pénzfelvét

A Betfair minden elképzelhető pénzkifizetési módszert kínálja, beleértve a Mastercard és a Visa hitelkártyákat, banki átutalást, valamint a népszerű online pénztárcákat: Moneybookers, Neteller és a PayPal.

Fogadás

A fogadás megtétele a Betfair-nél hihetetlenül egyszerű, és az intelligens sportfogadó szem előtt tartvásával tervezték.

Ha megtalálta az eseményt amelyre fogadni akar, megjelenik a fő fogadási felület. Itt nem csupán a többi játékos által ezen a piacon kínált esélyeket láthatja, hanem azt is, hogy a többiek milyen esélyeket várnak vissza, így a választás az öné!

Azt is látni fogja, mennyi pénzt kínáltak illetve kértek az esélyekre. Ez azonban az egyik hátránya a Betfair-nek és a fogadási tőzsde alapelvének – a piac a játékosok érdeklődésétől függ. A jó hír azonban az, hogy ez csak különösen ritka sportoknál vagy különösen egzotikus fogadásoknál okoz problémát. A jelentős sporteseményeknél és versenyeknél mindig bőséges pénzzel kereskednek. Hogy lássa, hol van a pénz, egyszerűen kattintson a “Hol van a pénz?” menüre a lap alján a bal oldalon. Itt láthatja az eseményeket, ahol a legnagyobb összegek vannak játékban. Megdöbbentő adatokat fog találni, ahogy egyes eseményeknél rendszeresen több százezer dollár is gazdát vált a tréderek között.

A fő fogadási felületen számos eszköz áll rendelkezésre, mint például a statisztikai útmutató vagy az élő eredmények. Azt is látni fogja, hogy az eseménynél lesz-e “In-Play kereskedés”, ahol az igazán legélesebb fogadási elmék szereznek hatalmas nyereményeket. Kuponokat is talál majd egyes ligákban. Kattintson a kuponra a megfelelő bajnokságban és látni fogja az összes jelenleg kínált esélyt a soron következő eseményekre.

Fogadni éppen olyan, mint bármely más fogadóirodánál, kivéve, hogy a Betfair-nél beállíthatja a kívánt “back or lay” esélyeket. Ha eldöntötte, mely esélyeket szeretné, meg kell erősítenie a választását. Ne feledje, a Betfair mobil alkalmazást is használhatja fogadásra.

Betfair Segítség és Támogatás

A Betfair részletes és kereshető GYIK listát kínál, ahol szinte mindent megtudhat a fogadási tőzsde működéséről. Ha nem találja amire szüksége van, akkor e-mail és telefon segítség is rendelkezésre áll. Meglátja majd, mennyire könnyű beszélni velük, és milyen segítőkészek minden lehetséges kérdésben, ami a Betfair-nél felmerülhet

Fórum

Mély benyomást tett rám az aktív Betfair fórum, amely lehetőséget ad a tagjainak, hogy megosszák a véleményüket és megvitassák az összes nemzetközi szinten folyó sportjátékot. Egyedi sportokra kategorizált közvélemény-kutatások és élő beszélgetések adnak lehetőséget a közösségnek hogy összejöjjenek és megbeszéljék a csapat felállásokat és esélyeket.

Eszközök

Fogadásnál rengeteg eszközt talál majd, amelyek segítenek meghatározni, ki fog kijönni nyertesként. Útmutatók, statisztikák, verseny adatok, élő közvetítések, televíziós útmutatók és élő eredmények. A Betfair rengeteg módon segít kiválasztani a győztest.

Általános információk
Név: Betfair Group Plc
Székhelyek: Waterfront, Chancellors Road, London, W6 9HP
Alapítva: 1999
Engedély szám: MGA/CL1/185/2004
Élő fogadás: Igen
Élő közvetítés: Igen
Mobil app: Android, iOS
Telefon: 00 44 20 3059 8888
Élő chat: minden nap délelőtt 11:00 és este 21:00
E-mail cím: webes link

Pozitívumok és Negatívumok

 • Nagyszerű regisztrációs bónusz ajánlat
 • Jól ismert és jól bevált márka.
 • Teljes körű in-play kereskedési felület.
 • Gyenge likviditás néhány piacon.
 • Díjat számol fel a nyereségért.
 • Nem fogad el USA játékosokat.

Konklúzió

Egy öt csillagos értékelés egy öt csillagos fogadási tózsdének, ennél nem lehet jobb! Minden oka megvan, hogy átnézzen a Bet fair-hez egy izgalmas bónusz kód ajánlatért egy nagyra becsült névvel a szakmában. Azonban amennyire nagyvonalúak voltunk a csillag minősítéssel, azt is meg kell jegyezzük, hogy vannak fejlesztendő területek. Díj felszámítása némely nyereségen valamint gyenge likviditás egyes piacokon, érdemes fél szemünket ezeken a kisebb problémákon tartani az egyébként kiváló fogadási környezetben.

Néhány gyakran ismétel kérdés & válasz

📌 A Betfair weboldala nem töltődik be nálam megfelelően, miért?

Bármikor a Betfair oldalán valamilyen technikai frissítés vagy probléma történne, arról azonnal tájékoztatást adnak közösségi oldalaikon, de ilyen nagyon ritkán fordul elő. Ha gondunk van az oldal betöltésével, keressük fel a Betfair ügyfélszolgálatát. Esetleg amit megnézhetünk saját magunk, hogy a sütik engedélyezve vannak-e illetve megpróbálhatjuk törölni böngészőnkből az ideiglenes fájlokat vagy korábban eltárolt folyamatokat.

📌 Törölhetem vagy módosíthatom a fogadásom?

Nem. Ha a Betfair egyszer megerősítette a tétünk elhelyezését az adott eseményen, akkor már nem leszünk képesek megváltoztatni a tét feltételeit, de ki sem szállhatunk már az adott fogadásból. A tétünk Betfair általi elfogadása véglegessé teszi a fogadást. Ha további részletekre vagyunk kíváncsiak a fogadásunk módosítására vagy törlésére vonatkozóan, akkor keressük fel a Betfair oldalán az Általános Szerződési Feltételek illetve a Szabályzat részeket.

📌 Fogadtam egy mérkőzésre, aminek már vége van, mégsem került rendezésre a tétem és a fogadásom, miért?

Az oldal célja, hogy minden fogadás rendezésre kerüljön néhány perc alatt, a legrosszabb esetben is maximum fél órán belül. Ha a tétünket még nem rendezték vagy nem számoltak el a fogadásunkkal jóval azután, hogy az eredmény ismertté vált, lépjünk kapcsolatba az ügyfélszolgálattal, ahol a fogadási azonosítónk (Bet ID) segítségével azonnal információt kaphatunk és szükség esetén az oldal támogató csapata utána is néz a problémánknak.

📌 Mi az a „Cash Out” – gyors kiszállási lehetőség a Betfair oldalán?

Ez egy olyan terméke az oldalnak, ami lehetővé teszi, hogy még egy adott esemény befejeződése előtt profitot realizálhassunk vagy a számunkra elfogadható veszteséggel kiszállhassunk. A Betfair ehhez valós időben számolja át a nyereményünket az aktuális állás és tétünk nagysága alapján, majd ad ajánlatot arra, hogy az adott időpontban hogyan tudunk kiszállni az esemény fogadásából. Ehhez mindösszesen egyetlen kattintásra van szükségünk.

📌 Megváltoztathatom a felhasználónevem?

Azoknál a felhasználói fiókoknál, amelyekhez már tartozik felhasználónév, sajnos már nem tudjuk ezt a nevet megváltoztatni. Azonban ha a felhasználónevünk egy e-mail cím, akkor a Betfair javasolja, hogy ezt változtassuk meg néhány egyszerű lépéssel. Nem kell mást tennünk, mind a Betfair fiókunkba belépni, majd a Saját adataim részben frissítenünk kell a felhasználónevünket, majd ezt véglegesítenünk is kell a Betfair jelszavunk alkalmazásával. Ebben az esetben se felejtsük el, hogy az egyszer berögzített felhasználónevet már nem tudjuk megváltoztatni.

Vissza a tetejére