A LEGFRISSEBB FOGADÁSI AJÁNLATOK KÖZVETLENÜL A POSTAFIÓKODBAN

Szeretnél első kézből értesülni minden alkalommal arról, ha a kedvenc fogadóirodádnál promóció fut? Az olvasóink exkluzív tippekhez és bónuszokhoz kapnak hozzáférést, emellett folyamatosan értesítjük őket a legfrissebb sporthírekről, érdekességekről, és a legjobb szolgáltatók kiadványairól.

Az adataidat senkinek nem adjuk el és nem osztjuk meg másokkal. Természetesen bármikor leiratkozhatsz.

A Posido bukmékerének részletes bemutatója

A Posido üzemeltetőjének nem titkolt célja volt a létrehozáskor az, hogy eg...
y olyan sportfogadási oldalt hozzon létre, amely csúcsminőségű felületen kínál kifejezetten magas szorzókat és extra promóciókat a fogadók számára. Teljesen magyar nyelvre optimalizált felületen kereshetjük fel a Posido oldalát, amely könnyen kezelhető és akár mobilról is megnyitható készüléktől függetlenül. A következőkben részletesen körbejárjuk, hogy mit is kínál ez a fogadási oldal, megnézzük az engedélyeket, fogadási eseményeket és a különféle promóciókat is át fogjuk tekinteni. Vágjunk is bele, vár minket a tenger mélye.
Kevesebb -
Olvass tovább +

*F. Feltételek érvényesek! 18+

A Posido megbízhatósága – Engedélyek és szabályozás

A Posido online sportfogadási oldal megfelelő engedélyekkel rendelkezik fogadások nyújtásához, az engedélyét az Észt Távoli Szerencsejátékok Szervezete biztosítja, amely egyébként Európai Uniós ország hatóságaként elég jó megbízhatósági szintet képvisel. Ez a hatóság felügyeli az online és hagyományos szerencsejátékos vállalkozások működését. Arra is figyel, hogy az adott online szerencsejátékos platform betartsa a fogadók biztonságát garantáló előírásokat. A fő felületen az is látható, hogy a Posido maximálisan támogatja a felelősségteljes szerencsejátékot is.

Posido sportfogadás

Semmi gond nincs a megnyitással – A Posido elérhetősége

Ezt a bukmékert a magyar fogadók gond nélkül meg tudják nyitni Magyarországról, tehát nincs szükség arra, hogy különféle alternatív linkeket használjuk vagy VPN szolgáltatást vegyünk igénybe. Ami szintén azt mutatja, hogy szívesen látják itt a magyar fogadókat, az a tény, hogy teljes egészében magyar nyelvre van optimalizálva a felület, a regisztrációt magyarul, magyar címmel lehet teljesíteni és a magyar fizetőeszközt, a forintot is használhatjuk befizetéseink és kifizetéseink kezeléséhez. A megnyitás nagyon egyszerű és gyors, szimplán csak beírjuk a címet a böngészőbe és néhány másodperc múlva már be is töltődik a magyar nyelvű főoldal.

A Posido regisztráció villámgyorsan végrehajtható – Pár lépés az egész

Hasonlóan a piacon jelenleg meglévő trendekhez, a Posido sportfogadás oldalán is villámgyorsan végrehajtható a regisztráció és ami különösen jó, hogy ezt teljes egészében magyar nyelven tudjuk megtenni. Az egész folyamat nem vesz többet igénybe, mint 3-4 perc és mobil eszközről is simán végrehajtható. A következő lépésekből áll a folyamat:

 • Kattintsunk a főoldal jobb felső sarkában látható Regisztrálj feliratú gombra!
 • Azonnal láthatóvá válik, hogy öt egyszerű lépésből áll a csatlakozás. Az első lépésben kell döntenünk a bónusz igénybevételéről egyetlen kattintással. A Kiválasztom feliratú gombra kattintva léphetünk a következő űrlapra!
 • A második űrlapon kérik az e-mail címünket és itt kell megadnunk az általunk választott jelszót is, plusz itt kell elfogadnunk a szabályzatokat is. Ha megvagyunk, kattintsunk a Következő lépés feliratú gombra!
 • A regisztráció harmadik lépésében kell a teljes nevünket és a születési dátumunkat megadnunk. Jöhet ismét a Következő lépés gombja!
 • Ezután jönnek a lakcímükre, elérhetőségünkre vonatkozó információk. Itt kell megadnunk a lakcímünket, telefonszámunkat és a pénznemünket, majd kattintsunk a Következő Lépés gombra!
 • Ami nagyon szimpatikus, hogy az utolsó lépésben lehetőségünk van heti és havi limitet beállítani a fiókunkra. Ha megvan, akkor a Befejez gombra kattintással be is fejeződött a folyamat!

Fontos megemlíteni, hogy a regisztráció után érdemes az adatainkat azonnal hitelesíteni, azaz különféle érvényes dokumentumok segítségével igazolni, hogy a megadott információk helyesek és tényleg mi regisztráltunk a saját nevünkben. Enélkül nem fogunk tudni kifizetést vagy éppenséggel befizetést kezdeményezni.

A befizetés és a kifizetés is kifejezetten hatékony és gyors

A Posido oldalán jelenleg valamelyest limitáltak az elérhető fizetési módok, specifikusan például nem használhatunk kriptovalutákat, ami azért a Posido vélemények szerint annyira még nem zavarja a fogadókat. Ettől függetlenül is azért van miből válogatni, befizetésre például a következő Posido fizetési módok állnak rendelkezésre:

 • Visa és Mastercard bankkártyák;
 • Revolut Visa és Revolut Mastercard online pénztárcás fizetési mód;
 • paysafecard előre feltöltős kártya;
 • Skrill, NETELLER, Jeton, Skrill 1-Tap e-pénztárcák;
 • Rapid banki transzfer.

Egy befizetést nagyon könnyű végrehajtani a regisztráció után, hiszen a csatlakozásnál már azonnal a befizetési menüpontba kerülünk. De ide akár beléphetünk a profilunk alatt elérhető Befizetés menüpontból is. A folyamat maga a következő lépésekből áll:

 • A felugró befizetési ablakban válasszuk ki a nekünk tetsző fizetési módot;
 • Adjuk meg a befizetni kívánt összeget, ami egyébként minden fizetési mód esetén minimum 5000 forint;
 • Ezután pedig a Befizetés menüpontra kattintva csak követnünk kell az adott fizetési módra vonatkozó utasításokat – például bankkártyás befizetésnél a bankkártyánk adatait kell megadnunk;
 • Ha rendben van minden megadott érték, akkor csak erősítsük meg a tranzakciót;
 • Befizetések esetén szinte azonnal meg is fog jelenni az egyenlegünkben a befizetett pénzösszeg.
Posido befizetés

Kifizetést szintén elég egyszerű végrehajtani, annyi különbséggel, hogy bizonyos fizetési módoknál, mint mondjuk a bankkártyáknál, a kifizetés megérkezéséig akár 3-4 napot is várnunk kell. A kifizetésért nem számol fel a Posido extra költséget, viszont némely szolgáltatónál díja van a tranzakciónak. A kifizetés a következőképpen történik tehát:

 • A profilunk alatt található Kifizetés gombra kell kattintanunk;
 • Válasszunk az elérhető fizetési módok közül. Fontos tudni, hogy nem teljesen ugyanaz a kínálat a kifizetéseknél elérhető módokból, mint a befizetéseknél, hiszen például paysafecard nem használható kifizetésre, de banki átutalá sigen;
 • A fizetési mód kiválasztása után adjuk meg azt az összeget, amit ki szeretnénk fizetni, majd adjuk meg a vonatkozó adatokat – ha esetleg olyan fizetési módot használunk, amit nem használtunk a befizetésnél, ellenkező esetben ugyanis már megvannak az adatok;
 • Erősítsük meg a tranzakciót és várjuk meg a tranzakció feldolgozásához szükséges idő elmúlását, hogy megkapjuk a kívánt összeget.
Posido kifizetés

A Posido által biztosított bónuszok és promóciók

A Posido online sportfogadási oldala által biztosított akciók nem csak az új játékosoknak, hanem a régebbi játékosokat is célozzák, így érdemes a Promóciók menüpont alatt megnézni az aktuális kínálatot minden alkalommal, amikor belépünk az oldalra. Az oldalon külön bónuszok érhetőek el a kaszinós platformra, és külön ajánlatok vonatkoznak a sportfogadásra, ezek pedig a következőek:

 • Az első befizetési Posido bónusz mértéke az új játékosok számára a befizetés összegének 100%-a, akár 35 ezer forint;
 • A heti újratöltési bónusz keretében a befizetés 50%-át, akár 150 ezer forintot is megkaphatunk extra pénzként;
 • Van az oldalon pénzvisszatérítési akció, azaz cashback bónusz is, ennek keretében egy teljes heti veszteségünk 10%-át, akár 150 ezer forintot is visszakaphatunk;
 • A hétvégi őrület nevet viselő promóció keretében akár 150 euró hűségbónuszt kaphatunk, ha teljesítünk egy befizetést és ennek összegét el is játsszuk.
Posido sportfogadási bónusz

Fontos, hogy minden bónusznál érdemes megnézni a felhasználási feltételeket, hiszen például a befizetési bónuszok esetén a minimum befizetési összeg 5000 forint és legalább 6 alkalommal kell meghatározott nagyságú szorzóval megjátszanunk, mielőtt kifizetést kezdeményezhetnénk.

Az elérhető fogadási piacok listája szinte végtelen a Posido oldalán

Ez az online sportfogadási oldal nem csak sok sporteseményt kínál fogadásra, de ezekhez bőségesen áll rendelkezésünkre fogadási piac is. Fogadási piac alatt a különféle fogadási lehetőségeket értjük, amelyek elérhetőek az adott eseményre. Ezek száma természetesen függ attól is, hogy milyen sportról van szó és azon belül milyen szintű eseményről, hiszen a legnagyobb labdarúgó-mérkőzések esetén akár 300 különféle fogadási piacunk lehet.

A fogadási piacok között értelemszerűen minden sportnál megtaláljuk a győztesre vonatkozó piacot, de fogadhatunk hendikeppel szinte minden sportágban és nagyon kedveltek az alatta/felette vagy összes pontra vonatkozó fogadási lehetőségek is. Szintén ígéretesek mindig a pontos eredményre vonatkozó lehetőségek illetve az összevont fogadások, amelyek esetén két fogadási piacot rakunk össze egybe – mint mondjuk fociban a hazai siker és 2,5 gólnál több találat.

Sportkínálat – Azok is megtalálják a számításukat, akik egyébként ritkább sportokat szeretnek fogadni

A Posido oldalán a teljes sportági kínálat a főoldalra belépve azonnal látható a bal oldalon. Nagyjából mindig van 30 sportág eseményeire lehet fogadni, közte például labdarúgásra, kosárlabdára, jégkorongra, amerikai focira vagy UFC-re. De van itt bőségesen golf, röplabda, snooker vagy éppenséggel rögbi is, szóval nem sok olyan sport jut eszünkbe kapásból, amivel itt ne találkozhatnánk.

Külön kategóriát képviselnek az e-sportok és a speciális fogadási lehetőségek. Előbbiek esetén fogadhatunk Dota 2-re, League of Legendsre, vagy éppen CS:GO-ra. Az utóbbiak vonatkozásában általában politikai fogadások állnak rendelkezésünkre, mint a legnagyobb országok elnökválasztásai vagy éppen díjátadók.

Így fogadhatunk a Posidón – Semmi extra, néhány perc az egész

A fő felületre belépve teljesen kitöltik a képernyőt az elérhető fogadási események, ezekből válogathatjuk össze azokat, amelyekre fogadni szeretnénk. Magának egy fogadásnak a megkötése elég könnyű és gyors folyamat, előfeltétele viszont az, hogy már regisztráltak legyünk a Posido és legyen is aktív egyenlegünk. A fogadások játékba küldése a következőképpen történik:

 • Keressük meg azt a fogadási eseményt, amelyre tippelni szeretnénk
 • Kattintsunk a fogadni kívánt kimenetel szorzójára
 • Ezzel a jobb oldalán a felületnek megnyílik a virtuális szelvényünk, rajta az adott eseménnyel
 • Ha egy eseményt akarunk fogadni, akkor adjuk meg a tétünket, majd, ha biztosak vagyunk a dolgunkban, küldjük játékba a szelvényt egyetlen kattintással
 • Ha további eseményeket akarunk még fogadni, akkor a kínálatból keressük meg őket és kattintsunk azok szorzóira is
 • Van lehetőségünk kombinált szelvényt játékba küldeni, amikor egy szelvényen több eseményt fogadunk, de rendszerfogadásra is van lehetőségünk, amikor akkor is nyerhetünk egy többes kötéssel, ha egyébként nem találjuk el az összes kimenetelt

Élőben sokkal jobb lehetőségeink vannak

live_tv

A Posido esetén is igaz az az állítás, hogy élő fogadások segítségével jóval nagyobb esélyünk van a nyerésre, hiszen az adott esemény folyamatában a teljesítmények figyelembevételével fogadhatunk, így nagyobb valószínűséggel tudjuk megtippelni a helyes eredményt. Plusz kihasználhatjuk a cashout lehetőségét is, amely lehetővé teszi, hogy azelőtt zárjuk le a fogadásunkat, hogy egyébként az adott fogadási esemény befejeződött volna.

Az élő fogadási eseményeket a Posido Élő fogadás főmenüből tudjuk elérni, egy jobb napon közel 100 ilyen eseményt is találhatunk egy aktuális időpillanatban. A fogadási lehetőségek és a fogadás módja eléggé hasonló a meccsek előtti fogadásokhoz, annyi különbséggel, hogy itt a szorzók szinte megállás nélkül változnak az események függvényében.

Posido mobil eszközökről

phone_android

A Posido online sportfogadási platformja mobilról tökéletesen használható, függetlenül attól, hogy Android vagy iOS operációs rendszerrel bíró készülékről nyitjuk meg az oldalt. Az sem számít, hogy milyen eszközről van szó milyen képernyőmérettel, telefonról és tabletről is tökéletesen működnek a funkciók és néhány érintéssel be tudunk lépni, igényelni tudunk egy bónuszt és akár játékba is küldhetünk egy szelvényt.

Viszont a Posido jelenleg nem rendelkezik natív mobil applikációval semmilyen operációs rendszer esetén, úgyhogy ilyet ne is keressünk az oldalon és az áruházakban sem a Posido app letöltés lehetőségét. Viszont ennek nem nagyon fogjuk hiányát érezni, hiszen a mobil böngészős verzió is villámgyors, könnyen használható és a gombokra még a nagyobb ujjú fogadók is jól rá tudnak bökni.

Biztonságban vagyunk a Posido oldalán

security

Ahogy a bevezetőben volt már róla szó, a Posido oldala az észt szerencsejátékos hatóság engedélye mellett működik, ami azt figyelembe véve, hogy egy Európai Uniós hatóságról van szó, eléggé meggyőző tény. De a platform technikailag is mindent elkövet azért, hogy a játékosok és fogadók adatai biztonságban legyenek, hiszen a piaci standardnek megfelelő, 128-bites SSL titkosítást használ az oldal, amikor a szervereivel kommunikálunk egy befizetés vagy fogadás megkötése során. Plusz a szervereket elég komoly tűzfalak is védik a Posido saját tájékoztatása szerint is.

Ügyeink intézése

headset_mic

A Posido magyar online szerencsejátékos oldalon többféle módon kérhetünk segítséget vagy léphetünk kapcsolatba az üzemeltetővel. A leggyorsabb és legkönnyebb kommunikációs forma az élő chat, amely éjjel-nappal elérhető az év minden napján. A támogatás nyelve a chatben angol, de a kollégák nagyon kedvesek, profik és igyekeznek mindenben segíteni.

A másik módja a kapcsolatfelvételnek az, hogy írunk egy e-mailt a [email protected] e-mail címre, ahonnan nagyjából 45 percen belül angol nyelven érkezni fog válasz bármilyen kérdésünkre. Teljesen korrekt, jól működő ügyféltámogatásról van tehát szó.

Általános információk
Név: Posido
Székhely: Ciprus
Alapítás éve: 2022
Engedély száma: HKT000056
Élő fogadás: Igen
Élő közvetítés: Nem
Mobil applikáció: Nincs
Telefon: Nincs
Élő chat: 24/7
Email cím: [email protected]

Konkluzió

thumbs_up_down

A Posido nem tartozik a legrégebben elérhető sportfogadási oldalak közé, de nagyon gyorsan ismertté vált. Megbízható platformról van szó, amely az észt szerencsejátékos hatóság engedélye mellett működik, és teljesen korrekt fogadási ajánlatot tesz elérhetővé.

Népszerű sportok mellett kevésbé ismerteket is fogadhatunk olykor sok tucat piacon. A bónuszok vonatkozásában teljesen korrekt az ajánlat, és nem csak az új, de a régebbi játékosok számára is van elérhető akció. Amit hiányoltunk, az a natív mobil applikáció és a live streaming, de ez mindkettő olyan tényező, ami nélkül azért gond nélkül lehet fogadni. És a Posido tényleg megfelelő oldal arra, hogy magyarként itt fogadjunk kedvenc sportágunk meccseire.

GYIK

📌 Van gyűjtőfogadásos bónusz a Posido oldalán?

5-6 különféle sportfogadási bónusz érhető el általában a Posido oldalán, ezek között többnyire befizetési bónuszok és cashback érhetőek el, de a rendszeres fogadók számára van összetett fogadásokra vonatkozó promóció is. Fontos, hogy mindig nézzük meg előzetesen a szabályzatot, hiszen megjátszási követelmény és minimum szorzó nagyság is vonatkozik ezekre az akciókra.

📌 Mennyire megbízható az észt engedély, amivel a Posido rendelkezik?

Az észt szerencsejátékos hatóság engedélye nem nagyon ismert még a szerencsejátékos világban, de tekintve, hogy egy Európai Uniós ország hatóságáról van szó, eléggé megbízhatónak tekinthetjük. Ez az engedély garantálja, hogy összességében az Európai Uniós irányelveknek és jogszabályoknak megfelelően működik a Posido oldala.

📌 Tudok bitcoinnal fizetni a Posido oldalán?

Sajnálatos módon jelenleg kriptovalutákkal nem tudunk befizetést és kifizetést teljesíteni a Posido oldalán, így Bitcoinnal vagy éppen Ethereummal sem tudunk fizetni. De ez ne szegje kedvünket, hiszen fizethetünk előre feltöltős kártyával, bankkártyákkal, e-pénztárcákkal és rapid banki utalás segítségével is.

Vissza a tetejére