A LEGFRISSEBB FOGADÁSI AJÁNLATOK KÖZVETLENÜL A POSTAFIÓKODBAN

Szeretnél első kézből értesülni minden alkalommal arról, ha a kedvenc fogadóirodádnál promóció fut? Az olvasóink exkluzív tippekhez és bónuszokhoz kapnak hozzáférést, emellett folyamatosan értesítjük őket a legfrissebb sporthírekről, érdekességekről, és a legjobb szolgáltatók kiadványairól.

Az adataidat senkinek nem adjuk el és nem osztjuk meg másokkal. Természetesen bármikor leiratkozhatsz.

A CampoBet mobile elérhetőségének ismertetése

A Romix Limited Máltán bejegyzett cég által üzemeltetett és a Máltai Szeren...
csejáték Felügyelet engedélyével rendelkező CampoBet bónuszok és sportfogadási kínálat tekintetében is a legjobbak közé tartozik a bukmékerek között. És annak tükrében, hogy napjainkban is bőven több sportfogadást kötöttek mobilról, mint asztali számítógépről, egyértelmű, hogy a CampoBetnek is tökéletes mobilos élményt kell kínálnia, ha szeretne a piacon a legjobbak között maradni. A következőkben megnézzük, hogy milyen lehetőségeink vannak, ha ennél a bukmékernél akarunk mobil eszközről játszani, van-e CampoBet alkalmazás és igénybe vehetjük-e a 100%-os, akár 35000 forintos kezdőbónuszt egy Androidos készülékről.
Kevesebb -
Olvass tovább +

*F. Feltételek érvényesek! 18+

A biztos megoldás – A böngészőn elérhető CampoBet

CampoBet mobil alkalmazás

Bár nagyon sok mindenre létezik már applikáció, azért az emberek többsége még rengeteg dolgot a mobilos böngészőjével igyekszik elintézni. Nincs ez másként a CampoBet esetén sem, ahol a fogadók szinte mindig a webes böngészőben nyitják meg telefonról a fogadási oldalt.

Az általában megszokotthoz képest a CampoBet mobilos oldala nem sportesemények bemutatásával kezd. A kis képernyőn először a promóciók és ajánlatok kerülnek a szemünk elé, majd a CampoBet ajánlja a kaszinóját és egy hosszabb leírásban részletezi azokat az előnyöket, amiket ez a bukméker kínál a fogadóinak.

Ami fontos, hogy képernyőmérettől és teljesítménytől függően a CampoBet oldala tökéletesen fut bármilyen gépen, ráadásul magyar nyelven, úgyhogy a felhasználhatósággal ebből a szempontból nem lesz bajunk. A menü könnyen átlátható és kicsit nagyobb ujjú felhasználók is pontosan rá tudnak nyomni az őket érdeklő gombokra, ami fogadási esetben a Sportkönyv opció kiválasztásával kezdődik.

Ami fontos, hogy képernyőmérettől és teljesítménytől függően a CampoBet oldala tökéletesen fut bármilyen gépen, ráadásul magyar nyelven, úgyhogy a felhasználhatósággal ebből a szempontból nem lesz bajunk. A menü könnyen átlátható és kicsit nagyobb ujjú felhasználók is pontosan rá tudnak nyomni az őket érdeklő gombokra, ami fogadási esetben a Sportkönyv opció kiválasztásával kezdődik.

Kiszámoltuk, az oldalra való belépéstől kezdve mindössze négy-öt érintéssel eljuthatunk oda, hogy játékba küldhetjük a kiválasztott szelvényünket, mindezt egyetlen kézzel. Az élő fogadást is ugyanilyen könnyen tudjuk megkötni, de bónuszokat igénybe venni vagy éppen regisztrálni is roppant egyszerűen tudunk. Mindenki megnyugtatására – a belépési és a regisztrációs képernyő is tökéletesen látható és átlátható bármilyen képernyőméret esetén.

Létezik CampoBet Android app?

android

Érdekes folyamat zajlik jelenleg a sportfogadási oldalak piacán, ugyanis az vehető észre, hogy egyre több platform a jelenleg elérhető nagyszerű optimalizálási lehetőségeknek köszönhetően egyszerűen már nem fejleszt dedikált applikációkat, a mobilos böngészőre helyezik a hangsúlyt.

Nincs ez másként a CampoBet esetén sem, ahol jelenleg nincs elérhető CampoBet app Androidra. Bár már elég régóta azt válaszolja mindenkinek az ügyfélszolgálat, hogy folyamatban van egy ilyen fejlesztése és közzététele, ez még úgy tűnik várat magára. Természetesen ha lesz majd ilyen lehetőség, azt biztosan látni fogjuk a mobilos böngészős ajánlatok között és akkor majd le is tudjuk tölteni a CampoBet mobile apk fájlt.

CampoBet iOS app – Hasonló a helyzet

phone_iphone

Ha a telefonunkról vagy tabletünkről nagy lendülettel berongyolunk az App Store-ba, akkor azt fogjuk tapasztalni, hogy az előző bekezdésben leírtakkal összhangban, CampoBet mobil alkalmazás letöltés opciója nem áll rendelkezésre. És ez nem a regionális beállításainkon múlik, a CampoBet még nem fejlesztett ki ilyet.

Persze, a mobilos böngészős változat is tökéletes fogadási élményt kínál, de azért egy dedikált applikációval olyan lehetőségeink is lehetnének, mint az ujjlenyomatos azonosítás vagy éppen az értesítések beállítása. Így pedig akkor is kaphatnánk üzeneteket az aktuális ajánlatokról vagy eredményekről, ha éppen lezárva van a telefon a zsebünkben. Plusz az applikációk manapság már rendkívül gyorsak, így valószínűleg egy dedikált CampoBet app letöltés lehetővé tenné a még gyorsabb, még kevesebb érintésből történő fogadást.

Nem utolsósorban pedig az is látható, hogy napjainkban a bukmékerek már nem csak sportfogadásban utaznak, így egy dedikált app segítségével még könnyebben férhetnénk hozzá az egyéb lehetőségekhez a szerencsejátékok vonatkozásában.

CampoBet mobil bónuszok

Ahogy a bevezetőben már leírtuk, a mobil eszközök böngészőiből elérhető CampoBet pontosan ugyanazokat a lehetőségeket kínálja, mint az asztali verzió. És nincs ez másként a bónuszok illetve promóciók vonatkozásában sem. Mobilról is ugyanúgy tudjuk igényelni regisztrációkor a csábító akár 35000 forintos belépési bónuszt, mint számítógépről.

Fizetési módok mobiltelefonról

A CampoBet az összes, napjainkban igényelt és népszerű fizetési módot támogatja platformján. Így befizetés és kifizetés esetén is van módunk bankkártyákat, e-pénztárcákat és előrefeltöltős kártyákat is használni, de a Rapid online fizetési mód vagy éppen a legnépszerűbb kriptovaluták használata sem akadály már. És ez pontosan ugyanígy van a mobiltelefonok vagy tabletek esetén is, ráadásul egyes fizetési módok már annyira mobillá váltak, hogy egyszerűbb fizetni egy Bitcoinnal telefonról, mint asztali gépről.

Konkluzió

thumbs_up_down

Kezdjük az összefoglalónkat a legfontosabbal: a CampoBet mobile böngészős verziója tökéletes fogadási lehetőséget biztosít és ezen keresztül minden hasznos funkció (pl. regisztráció, bónuszok igénybevétele, versenyeken való részvétel) ugyanúgy elérhető, mint asztali számítógépről.

Sajnálatos módon azonban nincs még sem CampoBet Android app, sem CampoBet iOS app és már jó ideje úgy tűnik, hogy a fejlesztés kicsit belassult. Így bizonyos kényelmi funkciókról le kell mondanunk, de ez azért nem annyira kritikus, hiszen a fogadók nagy többsége úgyis csak a sportfogadását szeretné a lehető leggyorsabban és hatékonyabban megtenni. Az pedig a mobilos verzióval nagyon könnyedén fog menni, tesztünk során mindössze 5 érintésre volt szükség (meg néhány görgetésre) ahhoz, hogy feltegyünk egy jó hazait egy kiválasztott labdarúgó-mérkőzésre.

GYIK

📌 Tudok a CampoBetnél élő közvetítést nézni mobil eszközről?

A CampoBet fogadási oldal jelenleg nem kínál élő közvetítéseket asztali számítógépen sem, így értelemszerűen a mobilos változatban sem fogunk ilyet találni. De ettől függetlenül, ahogy láthatjuk is a mobilos böngészőben, minden tartalom, kép és fogadási opció pontosan úgy jelenik meg, ahogy kell neki, tehát mondhatjuk, hogy a CampoBet tökéletesen optimalizálva lett mobil eszközökre.

📌 Van különbség a promóciók és a fogadási események kínálatában a CampoBetnél mobilon?

Nem, a mobilos böngészőből elérhető CampoBet fogadási oldal tűpontosan ugyanazt a kínálatot biztosítja fogadási események, promóciók és fizetési módok vonatkozásában, mint az asztali változat. És ez igaz a versenyekre vagy éppen az ügyfélszolgálat által nyújtott támogatásra is. És semmilyen formában nem lassítja ez a telefonunkat, tehát utazás közben is bátran játszhatunk, versenyezhetünk.

📌 Honnan lehet tudni, hogy van egy megbízható CampoBet applikáció?

Fontos figyelmeztetés, hogy ismeretlen helyről származó CampoBet mobile apk fájlokat ne töltsünk és telepítsünk csak úgy. Ha lesz hivatalos CampoBet Android vagy iOS app, akkor nagyon gyorsan értesülni fogunk a honlapon. Ha pedig mindenképpen próbát akarnánk tenni egy ilyen fájllal, akkor is előzetesen kérdezzük meg az ügyfélszolgálatot a megbízhatóságáról.

Vissza a tetejére