A LEGFRISSEBB FOGADÁSI AJÁNLATOK KÖZVETLENÜL A POSTAFIÓKODBAN

Szeretnél első kézből értesülni minden alkalommal arról, ha a kedvenc fogadóirodádnál promóció fut? Az olvasóink exkluzív tippekhez és bónuszokhoz kapnak hozzáférést, emellett folyamatosan értesítjük őket a legfrissebb sporthírekről, érdekességekről, és a legjobb szolgáltatók kiadványairól.

Az adataidat senkinek nem adjuk el és nem osztjuk meg másokkal. Természetesen bármikor leiratkozhatsz.

Mi az a Goliath fogadás?

A Goliath fogadás a kombinációs sportfogadási típusok egyik nagyágyúja, hiszen amikor Goliath kombinációban fogadunk, akkor 8 kiválasztott kimenetelt fogunk megjátszani, de 247 különböző szelvényen, különböző kötésekben. Ennek megfelelően az ára is rendkívül borsos, ha 200 forintot játszunk meg egyetlen szelvényen, akkor a Goliath 247 fogadás ára 49400 forint lesz.

Olvass tovább +

Viszont ezért cserébe olyan esélyt kapunk, hogy ha legalább kettő kimenetelt eltalálunk a nyolcból, már nyerhetünk, bár azért rendkívül magas szorzókat kell hoznunk ezen a két eseményen, hogy profitunk legyen már két eltalált kimenetelnél is. Egyes kötéseket a Goliath fogadás nem tartalmaz, tehát legalább két találatra mindenképpen szükségünk van.

Kevesebb –

A legjobb fogadóirodák Goliath fogadáshoz

# Fogadóiroda Nyelv Útmutató Min. tét Min. odds Bónusz % Bónusz Regisztrálj
Rabona
magyar
Rabona 0.50 Ft 1.50
100%
35,000 Ft Fogadj most
*Ez az ajánlat kizárólag a globusbet.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.
Cashed
magyar
-0.50 Ft 1.50
100%
35,000 Ft Fogadj most
Casinia
magyar
Casinia 1.00 Ft 1.50
100%
35,000 Ft Fogadj most

*F. Feltételek érvényesek!

A Goliath 247 jelentése és alkalmazásának előnyei

A normál fogadásokhoz képest a kombinációs sportfogadási lehetőségek jóval nagyobb esélyt kínálnak a nyerésre, hiszen pár különböző kötésű szelvénnyel játszunk egyszerre (a Goliath esetén mindjárt 247 darabbal), tehát nem is kell eltalálnunk minden kiválasztott eseményünk eredményét ahhoz, hogy profitunk legyen.

A Goliath fogadás esetén 247 különböző fogadást fogunk megjátszani az általunk kiválasztott nyolc kimenetelre, ha le akarjuk bontani részletesen, akkor:

 • lesz 28 darab kettes kötésű szelvényünk,
 • 56 darab hármas kötésünk,
 • 70 darab négyes kötésű fogadásunk,
 • 56 darab ötös kötésű fogadásunk,
 • 28 darab hatos kötésünk,
 • 8 darab hetes kötésű szelvényünk és
 • végül lesz 1 darab 8-as kötésű fogadásunk.

Értelemszerűen annál nagyobb nyereményre számíthatunk, minél több kimenetelt találunk el a nyolcból, hiszen, ha mondjuk csak két eseményt találunk el, akkor csak 1 darab kettes kötésű szelvényünk fog fizetni a tétünk és a szorzó alapján de legalább 15-20-as szorzókra van szükségünk ahhoz ezeken a kimeneteleken, hogy profitunk legyen az egész Goliath 247 fogadás esetén.

Viszont látható, hogy ha már három mérkőzés eredményét eltaláljuk, akkor három darab kettes kötésű szelvényen és 1 darab hármas kötésű fogadáson is nyerni fogunk a tétünk és a szorzó alapján, azaz négy-öt-hat vagy még több sikeresen eltalált kimenetel esetén óriási méretű nyereményre számíthatunk ahhoz képest, mintha egyetlen, nyolcas kötésű fogadásunk lett volna csak.

Elvileg már ebből a pár sorból is leszűrhető volt, hogy minél több eseményt találunk el a nyolcból, annál nagyobb nyereményre számíthatunk és hogy milyen számokról beszélünk profitként, ahhoz álljon itt a következő egyszerű példa. Adott 8 eseményünk a következő szorzókkal:

Hogy működik a Goliath 247 fogadás

 • A – 1.50
 • B – 2.00
 • C – 1.60
 • D – 12.00
 • E – 2.10
 • F – 4.00
 • G – 1.40
 • H – 20.00

Tegyük fel tehát, hogy 200 forintot játszunk meg tétként, ami összességében 247 szelvényt figyelembe véve 49400 forint.

 • Ha csak D és E kimeneteleket találtuk el, akkor a nyereményünk elég egyszerűen kalkulálható lesz és 5040 forintot tesz ki, tehát látható, hogy bőven veszteségben leszünk.
 • Ha eltaláljuk a D és E kimenetelek mellé még az F kimenetelt is, akkor lesz három nyertes kettes kötésünk és egy nyertes hármas kötésünk, amikkel 36480 forintot fogunk kasszírozni – bár vegyük észre, hogy itt azért van egy tizenkettes és egy négyes szorzónk is.
 • Viszont ezeknél a számoknál, ha az összes kimenetelt eltaláljuk, 39 597 720 forintos brutális összegű nyereményre számíthatunk, amiből egyből látható, miért is az a neve ennek a kombinációs fogadási típusnak, hogy Goliath.
A fenti példa esetén azonban több dolgot figyelembe kell venni:
 • Nagyon sok online fogadóirodánál maximalizálva van a lehetséges nyeremény összege, tehát simán lehet, hogy ezt a Goliath fogadást be sem fogadja az adott oldal. Ennek előzetesen mindig járjunk utána.
 • A példában volt három darab nagy szorzós esemény is, ha alapvetően 2 körüli szorzókkal számoljuk át a kalkulációt, akkor már jóval kisebb maximális nyeremény érhető el és ezeknél a szorzóknál már bőven szükség lehet 4-5 esemény eltalálására, hogy profitunk legyen.

A Goliath 247 fogadás a rengeteg különálló fogadás okán nagyon nehezen számolható ki egy egyszerű lapon, minimum szükségünk van egy komplex Excel-táblázatra ahhoz, hogy nyomon tudjuk követni lehetséges nyereményünket, de általánosságban a Goliath 247 esetén azt szokták javasolni, hogy használjuk valamelyik, ingyen elérhető Goliath kalkulátort.

Ezt a típusú kombinációs sportfogadást azoknak ajánlják, akik azért már eléggé járatosak valamely sportág dinamikájában, hiszen ahhoz, hogy kisebb számú eltalált kimenetel esetén is profitunk legyen, szükségünk van nagyobb szorzókra, ahhoz pedig éreznünk kell, hogy honnan számíthatunk meglepetésekre. Nagyon fontos kiemelni, hogy rengeteg online fogadóirodánál meg van határozva a minimális tét összege, tehát jelentős befektetésre lesz szükségünk ahhoz, hogy Goliath 247 fogadásunk lehessen és ezzel szemben viszont nagyon jó tippekkel is kell rendelkeznünk, hogy megtérüljön a befektetésünk.

A Goliath fogadáshoz hasonló kombinációs fogadás kevés van, de ha mondjuk csak hét jó eseményünk van a nyolc helyett, akkor választhatjuk a Super Heinz névre hallgató kombinációs fogadást, amely esetén hét kiválasztott kimenetel kombinációit fogjuk megjátszani, de ugyanez igaz a Yankee-re is, és ezeknél is látható, hogy már egyetlen kimenetel kivétele a nyolcból jelentősen csökkenti a kifizetendő tét összegét, bár ezzel együtt a nyereményt is eléggé laposítja.

Egyéb stratégiák és fogadási opciók

Vissza a tetejére