A LEGFRISSEBB FOGADÁSI AJÁNLATOK KÖZVETLENÜL A POSTAFIÓKODBAN

Szeretnél első kézből értesülni minden alkalommal arról, ha a kedvenc fogadóirodádnál promóció fut? Az olvasóink exkluzív tippekhez és bónuszokhoz kapnak hozzáférést, emellett folyamatosan értesítjük őket a legfrissebb sporthírekről, érdekességekről, és a legjobb szolgáltatók kiadványairól.

Az adataidat senkinek nem adjuk el és nem osztjuk meg másokkal. Természetesen bármikor leiratkozhatsz.

Miről szól a pontos végeredmény stratégia?

Már a sportfogadások kialakulásának kezdetén létező fogadási forma volt a pontos végeredmény megtippelése, ami a mai napig rendkívül magas profitot képes kínálni a játékosoknak, viszont kevésbé népszerű mint más piacok, főként azért, mert komoly tudás vagy szerencse szükséges egy eredmény pontos megtippeléséhez.

Olvass tovább +

A mostanság legnépszerűbb fogadási piacoknak a “Mindkét csapat” szerez gólt és a “2.5 gólnál több/kevesebb” találat számít, de helyesen eltalált pontos végeredmény tippek segítségével egy-két sikerrel jelentősen több pénzre tehetünk szert, mintha többször nyertünk volna egy “Mindkét csapat szerez gólt” fogadási sorozaton.

Kevesebb –

A legjobb fogadóirodák pontos végeredmény stratégia fogadáshoz

# Fogadóiroda Nyelv Útmutató Min. tét Min. odds Bónusz % Bónusz Regisztrálj
Rabona
magyar
Rabona 0.50 Ft 1.50
100%
35,000 Ft Fogadj most
*Ez az ajánlat kizárólag a globusbet.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.
Cashed
magyar
-0.50 Ft 1.50
100%
35,000 Ft Fogadj most
Casinia
magyar
Casinia 1.00 Ft 1.50
100%
35,000 Ft Fogadj most

*F. Feltételek érvényesek!

A pontos végeredmény stratégia előnyei és hátrányai más fogadásokhoz képest

Azon fogadók körében, akik pontos végeredmény tippekben utaznak, egyáltalán nem gyakori, hogy egyetlen mérkőzés egyetlen kimenetelét tippelik meg, a leggyakoribb az, hogy ugyanannak a mérkőzésnek jó pár eredményét megjátsszák és bíznak benne, hogy egy kicsit extrább eredmény jön be, mert akkor biztosan jó profittal szállhatnak ki. Hogy ezt jobban megérthessük, nézzünk meg egy példát!

Legyen mondjuk a mérkőzésünk egy képzeletbeli Barcelona – Real Madrid mérkőzés, ahol a legnépszerűbb piacokon a következő nyereményre számíthatunk:

  • A Barcelona sikerére kapunk egy kétszeres szorzót
  • Ha mindkét csapat szerez gólt, arra 1.50-ös pénzt kapunk, ha bejön
  • Ha két és félnél több találat lesz a mérkőzésen, akkor mondjuk 1.7-es szorzóra számíthatunk

Hogy működik a pontos végeredmény stratégia

Ha pontos végeredmény stratégiát választunk, akkor a valószínűbb eredmények esetén a következő összegek néznek ki nekünk:
  • Ha 2-1 lesz a pontos eredmény a találkozón, akkor hétszeres pénzt kapunk,
  • Ha mondjuk 3-1-es eredmény születik, akkor már kilencszeres a megtérülésünk

Azaz ha mondjuk 200 forinttal játszunk, egyértelműen látható, hogy érdemes megfogadnunk a pontos végeredmény tippeket, hiszen jelentősen nagyobb profitunk lesz, mintha mindkét csapat szerez egy gólt és azt a szelvényt húzzuk be. És simán elképzelhető, hogy három-négy különböző végeredmény megtippelése is jobban megéri, mint egy kisebb szorzós, “2.5 gólnál több/kevesebb gól” fogadás megjátszása.

Természetesen a kockázat sem összehasonlítható, hiszen egy pontos végeredmény eltalálása mással is jár, nem csak az eredmény megtippelésével, ugyanis ilyenkor a győztesre is fogadunk, ami nem egy könnyű dolog. Fontos tehát, hogy csak akkor kezdjünk bele egy ilyen stratégiába, ha elég sokat tudunk az adott mérkőzésről, tudjuk a sérülteket, ismerjük a támadók formáját, hallottunk pletykákat és a gólszámokra vonatkozóan is komoly statisztikákat böngésztünk végig.

Azt gondolnánk, hogy csak labdarúgás esetén létezik a pontos végeredmény fogadás, de például szettekre is fogadhatunk teniszben, tippelhetünk snookerre, dartsra, jégkorongra, szinte bármire. Érdekesség, hogy nagy pontszámos sportokra is belefuthatunk ilyen lehetőségekbe, például amerikai foci esetén, de ezeket már célszerű elkerülni, hiszen a lehetséges eredmények száma szinte végtelen, míg labdarúgásban azért ritkábban fordulnak elő hihetetlen eredmények, kisebb a variációs lehetőségek száma.

Ha pontos végeredmény tippekben gondolkodunk, akkor érdemes két megfontolásból kiindulni:
  • Egyrészt akkor válasszunk ki egy mérkőzést, ha nagyon sima ügynek tűnik – labdarúgás esetén például ha egy erősebb csapat hazai pályán fogad egy gyengébbet és a hazaiak mérlege elég acélos, kevés gólt kapnak, akkor máris kínálja magát, hogy rámenjünk az 1-0, 2-0 és 3-0 végeredményekre, mert ezekre azért elég jó esély kínálkozik.
  • Másrészt a hasonszőrű, ugyanolyan erőt képviselő gárdák találkozója is ígéretes, hiszen ha a statisztikák alapján még sok gólt sem szereznek meccseiken, akkor az 1-0, 0-1 vagy éppen 1-1 is olyan pontos végeredménynek tűnhet, amire érdemes fogadni.

Szintén érdemes figyelembe venni a leggyakoribb eredmények statisztikáját is, azaz például labdarúgásban mérkőzéstől függetlenül az öt leggyakoribb eredmény az 1:0, 0:1, 0:0, 2:1, 2:0. És miután elképzelhetőek olyan szorzók is, hogy eme eredmények közül 3-4-et is megjátszhatunk és a legvégén mégis profittal szállhatunk ki, így érdemes a fentieknek megfelelően kiválasztani egy nagyon szorosnak ígérkező mérkőzést, amelyen nagy valószínűséggel nem számíthatunk extrém eredményekre, 5-0-ra, 6-1-re stb.

Kezdjük mindenképpen kis tétekkel, hiszen az aranyszabály itt is érvényes: minél nagyobb a kockázat, az elején legyen annál kisebb a tét. Nem érdemes túl nagy kockázatot felvállalni, hiszen már amúgy is nagy szerencsére van szükségünk egy pontos végeredmény fogadás eltalálásához, a szorzók pedig olyan magasak, hogy kis tétnél is komoly megtérülésre számíthatunk.

Fontos, hogy a pontos végeredmény stratégia már önmagában elég erős kockázat, nem érdemes ezt még azzal is megfejelni, hogy hozzátesszük egy kombinációs fogadásunkhoz vagy ilyen tippekből állítunk össze egy kombinációt.

És ami összegzésként elmondható, hogy ebbe a típusú stratégiába nem érdemes kezdőként őrült módon belevágni, mindenképpen jól kell ismernünk a mérkőzéseket és az ellenfeleket, de még jobban a statisztikákat, hiszen ilyen típusú fogadásoknál célszerű a statisztikákat figyelembe venni, mert hosszútávon azok fognak nekünk segíteni.

Vannak ráadásul az interneten jó kalkulátorok is, amelyek segítenek nekünk abban, hogy hány darab pontos végeredmény tipp esetén van még mindig profitra kilátásunk és hogy mennyire éri meg jobban pontos végeredményre játszani egy “Mindkét csapat szerez gólt” fogadás helyett. Rendkívül szórakoztató fogadási stratégiáról van szó, ahol ha még a matematikát is szeretjük, akkor biztosan nagyon jól fogunk szórakozni.

Egyéb stratégiák és fogadási opciók

Vissza a tetejére