A LEGFRISSEBB FOGADÁSI AJÁNLATOK KÖZVETLENÜL A POSTAFIÓKODBAN

Szeretnél első kézből értesülni minden alkalommal arról, ha a kedvenc fogadóirodádnál promóció fut? Az olvasóink exkluzív tippekhez és bónuszokhoz kapnak hozzáférést, emellett folyamatosan értesítjük őket a legfrissebb sporthírekről, érdekességekről, és a legjobb szolgáltatók kiadványairól.

Az adataidat senkinek nem adjuk el és nem osztjuk meg másokkal. Természetesen bármikor leiratkozhatsz.

Mi az a Martingale stratégia fogadás?

Azok a fogadók, akik már egy ideje fogadnak, valószínűleg ismerik ezt a módszert, maximum nem ezen a néven illetik, azoknak viszont, akik még nem hallottak róla, érdemes végigolvasni a következőket, mert alapvetően nem földtől elrugaszkodott fogadási módszerről beszélünk. De miről is van szó? A Martingale fogadás lényege elég egyszerű, minden elbukott fogadás után duplázzuk/megtöbbszörözzük a tétünket és úgy játszunk tovább, hiszen, ha végül valamelyik körben bejött a tippünk, akkor eleget nyerünk ahhoz, hogy fedezzük a korábbi veszteségeinket és még valamekkora hasznunk is legyen.

A legjobb fogadóirodák Martingale stratégia fogadáshoz

# Fogadóiroda Nyelv Útmutató Min. tét Min. odds Bónusz % Bónusz Regisztrálj
Rabona
magyar
Rabona 0.50 Ft 1.50
100%
35,000 Ft Fogadj most
*Ez az ajánlat kizárólag a globusbet.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.
Cashed
magyar
-0.50 Ft 1.50
100%
35,000 Ft Fogadj most
Casinia
magyar
Casinia 1.00 Ft 1.50
100%
35,000 Ft Fogadj most

*F. Feltételek érvényesek!

Lehet-e jól csinálni a Martingale fogadási stratégiát sportfogadásban?

Nagyon sok olyan cikket találhatunk az interneten, amelyek szerint a Martingale sportfogadás egyenes út a pénzügyi csődhöz, hiszen egyrészt, ha nem jönnek a tippjeink, előbb-utóbb kifogyunk a pénzből, másrészt bizonyos összeg felett már lehet nem is fogadják be a tippjeinket és nem tudjuk tovább folytatni a Martingale stratégiánkat. És abban van egyébként valami, hogy nagyon veszélyes ez a típusú stratégia, ha ész nélkül alkalmazzuk – a legfontosabb, hogy függetlenül a tét duplázásától, maximális erőfeszítést kell tennünk a statisztikák, az adott csapatok elemzésére, mert ha csak dobáljuk véletlenszerűen a tippeket, akkor biztos, hogy bukni fogunk.

De még mielőtt tovább fejtegetnénk ennek a stratégiának a lényegét, nézzünk egy példát a sportfogadás világából. Tegyük fel, hogy olyan mérkőzéseket választunk mindig, ahol mondjuk kétszeres pénzt kapunk, ha bejön a tippünk (vagy legalább kétszerest), így:

Hogy működik a Martingale stratégia fogadás

  • Az első fogadásunkon felteszünk 200 forintot egy 2.00-s szorzójú meccsre és veszítünk
  • A második fogadásunkon megint egy 2.00-s szorzójú meccsre fogadunk, de ezúttal már 400 forinttal és megint csak veszítünk
  • Folytatjuk tovább a duplázást, 800 forinttal fogadunk megint egy meccset, aminek 2.00-s szorzója van és megint csak veszítünk. Most már 1400 forint mínuszban vagyunk
  • Nem adjuk fel, most már 1600 forintot teszünk egy 2.00-s szorzós meccsre és ez végre bejön! Nyertünk 3200 forintot, a befektetésünk az összes veszteséggel együtt pedig 3000 forint volt, tehát 200 forint pluszban vagyunk

Ez persze most egy nagyon optimális helyzet volt a szorzó nagysága miatt, de a lényeg az, hogy a sportfogadás Martingale módszerrel is jól működik, de nem szabad mondjuk a Martingale casino stratégiához hasonlítani, hiszen a sportfogadás esetén létfontosságú, hogy elemezzünk, használjuk a statisztikákat, olvassunk cikkeket a játékosokról, másrészt a kaszinók esetén már kimutatták, hogy hosszútávon csakis irdatlanul sok pénz esetén van esélyünk a sikerre.

Amerikai sportokat szoktak ajánlani a Martingale típusú sportfogadás elkezdéséhez, hiszen az amerikai ligákban vannak olyan trendek, amelyek pont segíthetnek nekünk, hogy működésre bírjuk ezt az amúgy sokat bírált fogadási módszert. Példának okáért az MLB baseball rájátszásában ritkán söprik ki a hazai pályán játszó csapatot, de az NBA-ben sem sűrűn fordul elő, hogy a pályaelőnyt kapó csapat négy vereséggel essen ki a playoffból. Tehát fogadunk a hazai sikerre az első meccsen, ha nem jön be, dupla téttel megyünk a másodikra és így tovább, nagy valószínűséggel egyet be fognak húzni a hazaiak.

Az amerikai sportok mellett szokták még javasolni a teniszt, mint Martingale sportfogadásra alkalmas sportot, méghozzá azért, mert alapvetően elég szűk azon játékosok rétege, akik reálisan meg tudnak nyerni egy nagyobb tornát (mondjuk Nadal, Federer vagy Djokovic példának okáért), így jó stratégiának tűnik az, hogy egy ismeretlenebb nevet választunk ki a főtábláról (mondjuk valakit, aki még sosem jutott döntőbe sem nagy tornákon) és szimplán elkezdünk ellene fogadni. Nagy az esély rá, hogy valamikor a torna során el fog vérezni és ha végig tartottuk a duplázást, akkor reálisan van esélyünk profitot elérni.

Szokták javasolni, hogy kezdők, kisebb költségvetésű fogadók esetén micro Martingale sportfogadás legyen az a stratégia, amivel kezdünk, tehát minimális legyen az első tétünk nagysága, hogy négy-öt körön keresztül is képesek legyünk kitartani, ellenkező esetben már azelőtt nagyot bukunk, hogy odaérnénk a győztes meccshez.

De nézzünk még egy példát, hogy is nézne ki tenisz esetén egy Martingale fogadási stratégia. Alapvetően célszerű, hogy mi is számolgassunk előre, de ha szükségesnek látjuk, az interneten mondjuk a Martingale strategy calculator kulcsszó alapján rengeteg segítő számítást találhatunk. Szóval a tenisz Martingale esetén nagyon fontos, hogy kit választunk, hiszen olyat kell választanunk, akinek nem nagy esélye van sokáig eljutni (tehát kerüljük a teljes ismeretlen tehetségeket), de a sorsolása alapján alacsonyabban rangsorolt játékosokkal kerülhet útja során össze (tehát nem futunk bele egy olyan meccsbe, ahol a vereségéért mindössze 1.08-as szorzót kapunk).

Tegyük fel találtunk egy ilyen játékost, legyen ő az A játékos, aki az első fordulóban B játékossal játszik:

  • A – 2.4
  • B – 1.55 – Tét: 200 forint

Ha nyerünk (tehát B megverte A-t), akkor 110 forint plusszal tudunk kiszállni. Ha veszítünk (tehát választottunk nyert), mínusz 200-ba kerültünk.

A második fordulóban megint A ellen fogunk fogadni:

  • A – 2.8
  • B – 1.4

Tét: ahhoz, hogy profitunk legyen az előző kör 200-as vesztesége után, minimum 500 forinttal kell fogadnunk B-re.

Ha B nyeri a meccset és A kiesett, akkor 500*1.4 = 700 forint a nyereményünk, tehát nullára ki tudtuk hozni magunkat (értelemszerűen itt már emelhetünk a téten, hogy profitunk is legyen). Ha viszont A nyert megint nagy meglepetésre, akkor már -700-ban vagyunk, tehát a harmadik fordulóban már tényleg komolyabb összegekről beszélünk, hiába micro Martingale sportfogadás stratégiát alkalmazunk.

Harmadik kör:
  • A – 3.3
  • B – 1.4

Tét: ahhoz, hogy visszahozzuk legalább a -700-at és minimális profitunk legyen, 1800 forinttal kell megtennünk B játékost, hogy az ő győzelme esetén végül 20 forint profitunk legyen.

Tehát ezen a három körös példán is tökéletesen látható volt, miért nagyon veszélyes és nehéz a Martingale sportfogadás. Nagyon jól kell megválasztanunk azokat a csapatokat, játékosokat, akik ellen vagy akik mellett fogadunk és mindenképpen komolyabb összeggel kell beszállnunk, hiszen azért például az NBA-ben is ritkák a 10-15 feletti győzelmi sorozatok, viszont ahhoz, hogy végig tudjuk tartani a tét emelkedését, mondjuk a 9. meccsen elszenvedett vereségig, már tényleg komoly pénzre van szükségünk.

Egyéb stratégiák és fogadási opciók

Vissza a tetejére