A LEGFRISSEBB FOGADÁSI AJÁNLATOK KÖZVETLENÜL A POSTAFIÓKODBAN

Szeretnél első kézből értesülni minden alkalommal arról, ha a kedvenc fogadóirodádnál promóció fut? Az olvasóink exkluzív tippekhez és bónuszokhoz kapnak hozzáférést, emellett folyamatosan értesítjük őket a legfrissebb sporthírekről, érdekességekről, és a legjobb szolgáltatók kiadványairól.

Az adataidat senkinek nem adjuk el és nem osztjuk meg másokkal. Természetesen bármikor leiratkozhatsz.

Mi a strandlabdarúgás és hogy fogadjunk rá?

A strandlabdarúgás egyike a fiatalabb sportoknak, bár már az 1950-es években játszottak ilyen meccseket a brazil tengerpartokon. Igazi világhírnévre azonban a kilencvenes években tett szert, nem utolsósorban azért, mert nagy sztárfocisták is felkarolták és játszani kezdtek a homokban.

Olvass tovább +

Ma már 170-nél is több országban játszanak strandlabdarúgást, a legjobb meccseket milliók nézik a televíziókban, így nem csoda, hogy a strandlabdarúgás fogadás is komoly népszerűségre tett szert. Természetesen azonban van jónéhány különbség a normál labdarúgáshoz képest, így a következőkben megpróbálunk segíteni egy kicsit leírásokkal és tippekkel, hogy még sikeresebb strandlabdarúgás fogadók lehessünk!

Kevesebb –

Magyar online strandlabdarúgás fogadás oldalak 2022

# Bukméker Nyelv Útmutató Fogadási piacok Bajnokság Bónusz % Bónusz Regisztrálj
20bet
20bet 16+ 3+
100%
35,000 Ft
Fogadj most
Rabona
Rabona 16+ 4+
100%
50,000 Ft
Fogadj most
CampoBet
CampoBet 15+ 4+
100%
50,000 Ft
Fogadj most
22bet
22bet 18+ 7+
100%
35,000 Ft
Fogadj most
LibraBet
LibraBet 12+ 3+
100%
50,000 Ft
Fogadj most
Powbet
Powbet 15+ 5+
100%
35,000 Ft
Fogadj most
HOT.BET
- -+ -+
100%
40,000 Ft
Fogadj most
FEZbet
FEZbet 12+ 4+
100%
35,000 Ft
Fogadj most
1bet
1bet 5+ 2+
100%
40,000 Ft
Fogadj most
Casinia
Casinia 5+ 2+
100%
50,000 Ft
Fogadj most
18bet
18bet 5+ 2+
100%
40,000 Ft
Fogadj most
bet365
bet365 18+ 6+
100%
15,000 Ft
Fogadj most
*Számlanyitási ajánlat. Akár 15.000 Ft fogadási kreditekben új bet365 ügyfeleknek. A bet365 fogadási krediteketad a feljogosító befizetése értékében (max. 15.000 Ft). A kredit tét nem része a nyereménynek. Feltételek, időhatárok és kivételek.Számlanyitási ajánlat. Akár 15.000 Ft fogadási kreditekben új bet365 ügyfeleknek. A bet365 fogadási krediteketad a feljogosító befizetése értékében (max. 15.000 Ft). A kredit tét nem része a nyereménynek. Feltételek, időhatárok és kivételek.
LVBET
LVBET 11+ 2+
200%
20,000 Ft
Fogadj most
EnergyBet
EnergyBet 10+ 2+
100%
100 %
Fogadj most
Sportaza
Sportaza 5+ 2+
100%
35,000 Ft
Fogadj most
Unibet
Unibet 18+ 7+
100%
10,000 Ft
Fogadj most
Betfair
Betfair 16+ 3+
100%
16,000 Ft
Fogadj most
bwin
bwin 15+ 4+
100%
20,000 Ft
Fogadj most
Wazamba
Wazamba 12+ 3+
100%
35,000 Ft
Fogadj most
Betinia
Betinia 15+ 5+
100%
35,000 Ft
Fogadj most
Zulabet
Zulabet 15+ 5+
100%
35,000 Ft
Fogadj most

*F. Feltételek érvényesek! 18+

A legjobb online strandlabdarúgás bukmékerek Magyarországon

Bár a bevezetőben arról írtunk, hogy a strandlabdarúgás rendkívül népszerű sportnak számít, a legtöbb országban még mindig jól kevesebben űzik, mint a klasszikus sportágakat. Ez azzal is együtt jár, hogy amikor fogadni akarunk, akkor csak bizonyos mérkőzéseket fogunk megtalálni a kínálatban.

Ezek zömében a legnagyobb világversenyeket jelentik, egy-két kiemelten ismert és jó ligát leszámítva bajnoki meccsek nincsenek a kínálatokban. Ettől függetlenül azért érdemes jól megnézni, hogy hol fogadunk, hiszen kínálat mellett másban is lehet különbség. Jöjjenek tehát a legjobb strandlabdarúgás fogadási oldalak!

22bet

Nagyon kevés olyan sportág fogadása létezik, ahol a legjobb oldalak között nem lehet felsorolni a 22Betet. Ma már a fogadási piac egyik legjobbjának számít, hihetetlenül bőséges kínálattal. És ebben a kínálatban benne van a strandlabdarúgás is, bár értelemszerűen csak akkor, amikor komolyabb mérkőzések is zajlanak a világban. Ha van ilyen meccs a kínálatban, akkor viszont az oldal kínál speciális piacokat is, sőt még élőben is fogadhatunk. Ehhez pedig, ha hozzávesszük, hogy piacvezetőek a csatlatkozási bónuszokat illetően, akkor már érthető, hogy miért van a legjobb strandlabdarúgás bukmékerek között.

Üdvözlő bónusz:35,000 FtJátssz most *F. Feltételek érvényesek! 18+
Rabona

Trendi felülettel rendelkező, komoly fogadási lehetőségeket biztosító oldalról beszélünk, ahol folyamatosak az akciók és a promóciók. A 100%-os belépési bónusz összege sokszor a 35 ezer forintot is eléri. Strandlabdarúgás vonatkozásában időszakosan fel-feltűnnek mérkőzések, amelyekre egy-két speciális piaccal is fogadhatunk. Mivel a kínálat folyamatosan bővül, így értelemszerűen érdemes csatlakozni, hiszen egyre több és több meccs és torna kerül be a felületre. Ha pedig már csatlakoztunk, akkor profitálhatunk a bármilyen mobiltelefonról jól használható Rabona mobil felület előnyeiből is.

Üdvözlő bónusz:50,000 FtJátssz most *F. Feltételek érvényesek! 18+
CampoBet

Ez a bukméker folyamatos bővüléssel és akciók tengerével érte el, hogy ma már a legjobb fogadási oldalak között emlegetik a nevét. És ha belépünk a felületre, azonnal látni is fogjuk miért. Két dolgot fogunk azonnal észrevenni, ahogy belépünk: a cikk írásakor 100%-os, akár 35000 forintot is elérő bónuszt, valamint a félelmetesen nagy sportági kínálatot. És ebben a kínálatban ott van a strandlabdarúgás is. Ráadásul nem is akárhogy, bőségesen találunk eseményeket, ha éppen zajlik egy bajnokság vagy torna, ezekre pedig gazdagon találunk fogadási piacokat, sőt még élő fogadási lehetőségeink is lesznek.

Üdvözlő bónusz:50,000 FtJátssz most *F. Feltételek érvényesek! 18+
bwin

Egy régóta ismert, stabil bukmékerrel állunk szemben a bwin esetén, amelyik komoly kínálatot biztosít a fogadók számára úgy sportesemények és piacok, mint elérhető fizetési módok és bónuszok tekintetében. Alapvetően kevesebb itt a speciális sport, de strandlabdarúgással is találkozhatunk, ha éppen zajlik egy nagyobb torna. És azt már más sportokból is tudhatjuk, hogy a Bwin odafigyel a speciális piacokra is, így strandlabdarúgáshoz is egészen jó kínálatot tud felmutatni piacokból és szorzókból is. A felület roppant egyszerű, könnyű csatlakozni és mobileszközről is bátran mehet a fogadás.

Üdvözlő bónusz:20,000 FtJátssz most *F. Feltételek érvényesek! 18+
1xbet

Jelen pillanatban az 1xbet csak különféle kerülőutakon férhető hozzá Magyarországon, ennek ellenére a legjobb strandlabdarúgás fogadási oldalak listázásakor mindenképpen meg kell említenünk. Mert bár a belépési bónusza talán nem a legnagyobb a piacon, de mégis, olyan kínálata van sporteseményekből és piacokból, valamint fizetési módokból, hogy vétek lenne kihagyni a csatlakozást. És igaz strandlabdarúgásra is, rendszeresen fogunk ilyen mérkőzéseket találni a kínálatban, kifejezetten jó szorzókkal és 1-2 extrább piaccal is.

Mit kell tudni a strandfoci fogadásáról?

legjobb strandlabdarúgás fogadás oldalak

A strandlabdarúgás fogadásánál két fontos tényező van, amit mindenképpen figyelembe kell vennünk. Egyrészt a strandlabdarúgás szabályok ismerete létfontosságú, hiszen van néhány olyan faktor, ami a normál labdarúgáshoz képest jelentősen befolyásolhatja a mérkőzések kimenetelét. Specifikusan a személyi hibákról érdemes említést tenni, amelyek egy-egy játékos szereplését is befolyásolhatják, de büntetőrúgáshoz is juttathatják az egyes csapatokat.

Ezután a fogadás megkezdése előtt érdemes kiválasztani egy olyan tornát, amelyről azért bőven szerezhető információ. Hiszen fogadhatunk a szenegáli strandlabdarúgásra is, de arról vajmi kevés információt fogunk tudni begyűjteni. Célszerű kezdő strandlabdarúgás fogadóként a világbajnokságra, az Európa-bajnokságra vagy az Euro Beach Soccer ligára fogadni, hiszen itt azért statisztikák és néhány hír alapján is belőhető a csapatok erőssége.

Fogadási típusok strandlabdarúgáshoz

Tegyük fel, hogy már tisztában vagyunk a strandlabdarúgás alapvető szabályaival és nagyjából belőttük azt is, hogy mire akarunk fogadni. Ismét hangsúlyozni kell, hogy nem szabad ész nélkül beleugrani a fogadásba, megfelelően válasszuk ki a tornákat és eseményeket, ahonnan válogatunk. Kezdő fogadóknak a nagy nemzetközi tornákat szokták javasolni, hiszen az egyes országok válogatottjairól bőségesen lehet információkat találni.

Ha pedig már megtaláltuk azokat az eseményeket, amelyekre fogadni akarunk, akkor az elején érdemes egyes kötésben indulni, természetesen gondos elemzés után kiválasztva a találkozót. Ha sikerrel járunk az első egy-két egyes kötéssel, akkor egyből mehetünk a többszörös kötésekre, de érdemes óvatosnak maradni, 2-3 meccsnél többet ne vegyünk fel a szelvényünkre.

Főleg azért sem, mert a strandlabdarúgás világában nagyon gyors a játék menete és egy bizonyos szint felett szinte bárki megverhet bárkit. Így minimális az esély arra, hogy mondjuk egy hetes-nyolcas kötéssel sikerrel tudunk járni. Természetesen bevehetjük a képbe a kombinációs fogadásokat is, de itt sem érdemes túlságosan nagyban gondolkodni, a Trixie három meccsre például nagyon jó választás lehet.

A strandlabdarúgás elérhető fogadási piacai a magyar fogadók számára

Fontos megemlíteni strandlabdarúgás vonatkozásában, hogy bár a legtöbb bukméker kínálatában ott van ez a sportág, az elérhető piacok általában a normál labdarúgásnál is elérhető piacokból állnak. Így értelemszerűen fogadhatunk a végkimenetelre, fogadhatunk a három játékrész eredményére, de a hendikepes fogadási piac is rendelkezésre áll.

Egy-két bukméker esetén azért ennél jóval bőségesebb a kínálat, hiszen fogadhatunk játékrészeként a gólok számára, egész meccs vonatkozásában a gólok számára, de alatta/felette piacok is rendelkezésre állnak. És ha nagyon szerencsések vagyunk, akkor a bukméker még biztosít speciális piacokat is, tehát hogy mennyi személyi hiba lesz a mérkőzésen vagy éppenséggel ki rúgja a legtöbb gólt. És hát a hosszútávú, végső győztesre vonatkozó piac szinte minden nagyobb torna és bajnokság elérhető a fogadók számára.

A strandlabdarúgás élő közvetítései és az élő fogadásban rejlő lehetőségek

strandlabdarúgás élő közvetítés / élő fogadás

Mivel a strandlabdarúgás egy alapvetően egyszerű sport és egy labdán, két kapun kívül csak homokra van hozzá szükségünk, egész évben zajlanak kisebb-nagyobb meccsek a világ minden táján. Fontos azonban tisztában lenni vele, hogy élőben nincs túl sokszor lehetőségünk strandlabdarúgást nézni.

A televíziók esetében kizárólag a legnagyobb világesemények vonatkozásában fordul elő, hogy egy-egy mérkőzés felkerül a csatornák kínálatába, de ugyanez sajnos igaz a strandlabdarúgás bukmékerek vonatkozásában is, csak a legnagyobb oldalak kínálnak ilyen sportágra közvetítéseket, de nem túlságosan sokszor.

Így aki élőben akar strandlabdarúgást nézni a fogadásai mellé vagy akár csak a strandlabdarúgás szabályok megismerése érdekében, akkor annak csak az élő streamek maradnak. Találhatunk több ilyet mindig az interneten, de ha jó minőségű képet és angol nyelvű kommentárt is akarnánk, akkor valószínűleg fizetős oldalon tudunk csak regisztrálni.

Az élő fogadással jóval könnyebb dolgunk van, hiszen az a bukméker, amelyik kínál strandlabdarúgás eseményt fogadásra, biztosan kínál élő fogadási lehetőségeket is. Ezekre vonatkozóan pedig ugyanolyan piacok elérhetőek, mint egy mérkőzés előtti fogadás vonatkozásában, csak a szorzók változására kell nagyon figyelnünk. Hiszen rövid ideig tart egy mérkőzés a normál labdarúgáshoz képest és ezen idő alatt rengeteg gól is születhet és pillanatok alatt fordulhat meg a szerencse kereke egyik vagy másik csapat számára.

A strandlabdarúgás legnépszerűbb eseményei Magyarországon

Magyarország vonatkozásában és a magyar fogadók tekintetében is elmondható, hogy a legnépszerűbb események egyértelműen a legnagyobb tornák, a strandlabdarúgó világbajnokság minden sajtóorgánumban megemlítésre kerül és ilyenkor azért szinte mindenhol lehet fogadni is ilyen eseményekre. Még talán az Európa-bajnokság az, ami a világbajnokság mellett népszerűségben labdába tud rúgni, az európai liga már jóval kevésbé ismert.

Magyar eseményekre nem igazán lesz majd esélyünk fogadni, erre készüljünk fel, bár a sportnak azért van már valamekkora bázisa és hagyománya is Magyarországon. De főleg a nyári időszakban, az amúgy is zsúfolt strandokon mennek le a mérkőzések, tévéközvetítés szinte sosem készül ezekről és a fogadási irodák kínálatában sincsenek magyar mérkőzések.

A legjobb strandlabdarúgás fogadás trükkök

Ennél a speciális focinál nagyon fontos a szabályok ismerete, hiszen bár labdarúgásról van szó, teljesen más egy meccs dinamikája, mint a nagypályás labdarúgás esetén. Több és rövidebb játékrész van, vannak személyi hibák és így tovább. De tegyük fel, hogy ezzel már tisztában vagyunk, akkor ezt a tudást is felhasználva van néhány olyan strandlabdarúgó fogadás stratégia, ami növelheti az esélyeinket a sikerre. Nézzünk tehát néhány hasznos jótanácsot!

  • Ahol lehet, próbáljunk élni az élő fogadás lehetőségével. Hiszen mivel nagy pörgős játékról van szó, két gólos hátrány pillanatok alatt ledolgozható. Ez azt is jelenti, hogy élő fogadásnál érdemes nagyjából egy kategóriába tartozó erősségű csapatokat választani, hiszen itt komoly profitot érhetünk el, ha élőben nézzük a meccset és közben követjük a szorzók alakulását is.
  • Ugyanígy jó stratégia az, ha a nagy tornák elején megkeressük a kiemelt csapatok és a gyengébb alakulatok meccseit, majd fogadunk arra, hogy komoly különbség lesz gólszámban a felek között. De ez jó lehetőség arra is, hogy egy nagy gólszámos fogadást megtegyünk a mérkőzésre, hiszen a világ legjobb csapatai nem szokták visszafogni magukat a gyengébb alakulatok ellen sem.
  • Szintén jó strandlabdarúgás fogadási trükk az is, ha speciális piacokat keresünk és mondjuk a személyi hibák számára fogadunk. Mert egy kis kutatással gyorsan meg fogjuk tudni találni azokat a csapatokat, amelyek történelmileg durvábban játszanak és gyakran gyűjtenek személyi hibákat. És ugye egyes bukmékerek kínálnak személyi hibák számára is fogadási lehetőségeket.

Egyéb népszerű sportok

Vissza a tetejére