A LEGFRISSEBB FOGADÁSI AJÁNLATOK KÖZVETLENÜL A POSTAFIÓKODBAN

Szeretnél első kézből értesülni minden alkalommal arról, ha a kedvenc fogadóirodádnál promóció fut? Az olvasóink exkluzív tippekhez és bónuszokhoz kapnak hozzáférést, emellett folyamatosan értesítjük őket a legfrissebb sporthírekről, érdekességekről, és a legjobb szolgáltatók kiadványairól.

Az adataidat senkinek nem adjuk el és nem osztjuk meg másokkal. Természetesen bármikor leiratkozhatsz.

Miről is szól a döntetlen stratégia?

Sok fogadó szerint döntetlenre fogadni óriási lutrinak számít és sokkal kevésbé érvényesül ezen típusú fogadási stratégiák esetén a tudás és a csapatok ismerete, mint egy győzelemre való fogadásnál, főleg amióta a labdarúgásban a győzelemért már 3 pontot és a döntetlenért csak egyet adnak. Ennek ellenére létezik fogadási stratégia döntetlen kimenetelre is és akár komoly profitot is szerezhetünk hosszútávon, ám ennek az a feltétele, hogy komoly elemzésekkel készüljenek fel és végig tartsunk be néhány szabályt, bármi is történik rövidtávon. Főleg, hogy egyetlen csapat sem indul neki úgy a mérkőzésnek, hogy döntetlenre játszik, így a szorzók is erre a kimenetelre a legnagyobbak.

A legjobb fogadóirodák döntetlen fogadáshoz

# Fogadóiroda Nyelv Útmutató Min. tét Min. odds Bónusz % Bónusz Regisztrálj
Rabona
magyar
Rabona 0.50 Ft 1.50
100%
35,000 Ft Fogadj most
*Ez az ajánlat kizárólag a globusbet.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.
Cashed
magyar
-0.50 Ft 1.50
100%
35,000 Ft Fogadj most
Casinia
magyar
Casinia 1.00 Ft 1.50
100%
35,000 Ft Fogadj most

*F. Feltételek érvényesek!

Mi a legjobb döntetlen stratégia és más sportban is lehet erre a kimenetelre fogadni?

Alapesetben a döntetlenre van a legkisebb esély a három lehetséges kimenetel közül, szóval itt egyáltalán ne számítsunk 40%-os esélyekre, komoly szerencse kell ahhoz, hogy 2-3 döntetlennél többet el tudjunk találni egyetlen szelvényen, ezért nem is szokták tanácsolni, hogy sok döntetlent fogadjunk egy kötésben. Szintén vegyük figyelembe, hogy labdarúgásban vannak olyan ligák, ahol különösen gyakoriak a döntetlenek és itt ennek a kimenetelnek az esélye megnőhet a fentebb említett 40%-nál nagyobbra is – gondoljunk csak az olasz másodosztályra -, de ezen bajnokságok esetén más problémákkal fogunk szembesülni, ha itt fogadunk.

Két nagyobb típusát különböztetjük meg labdarúgásban (mert maradjunk ennél a példánál, hiszen itt a leginkább gyakori kimenetel a döntetlen) a döntetlen fogadásoknak:

Hogy működik a Döntetlen fogadás

  • az egyik, amikor egy esélyes csapat találkozik egy esélytelenebb alakulattal, ilyenkor az esélytelenebb győzelmére jóval többet fizetnek, mint a döntetlenre, tehát a döntetlenre nagyobb esélyt lát a fogadóiroda. Például: H 1.60 D 3.30 V 6.00
  • a másik, amikor két relatíve ugyanolyan erősségű csapat fut össze, ilyenkor jóval kisebb az esélye a döntetlennek és ezért ez a legmagasabb szorzójú kimenetel a három közül. Például: H 2.60 D 3.30 V 2.80

És egyébként ezek a szorzók néha félrevezetőek lehetnek, hiszen például sokan úgy gondolják, hogy ha két tabellaszomszéd találkozik, akkor azok hasonló erősségűek is, tehát nagy az esélye a döntetlennek. Valójában ez nem így van, hiszen, ha két azonos szintű csapat találkozik, akkor mindkettő nagyon motivált a győzelemre. Úgyhogy a megoldás kulcsa a motiváció, mert olyan meccseket kell találnunk, ahol valamelyik fél már örülne a döntetlennek is.

  • Olyan csapatokat keressünk, amelyek nem teljesen utolsók az adott ligákban, de kevés gólt szereznek átlagosan egy meccsen, ez például jel lehet egy döntetlen fogadásra
  • Figyeljünk oda, hogy melyik csapat gyengült meg mondjuk csatárfronton, mert ők nagyobb eséllyel döntetleneznek
  • És hát a legfontosabb, hogy van-e olyan helyzet, amikor mindkét csapat számára megfelelő az egy pont, hiszen ezzel mondjuk mindkettő bent tudna maradni

És a döntetlen fogadási stratégiának az egyik speciális vállfaja az, amikor félidő döntetlen stratégiát alkalmazunk, tehát arra fogadunk, hogy félidőben még döntetlenre állnak a csapatok. Erre azért jóval nagyobb esélyünk van, mint egy teljes mérkőzésen eltalálni a döntetlent, hiszen még a gyengébb csapatok is képesek általában egy félideig tartani a nyomást akármilyen különbségről legyen is szó. Tehát a foci első félidős döntetlen stratégia jó választás lehet, ha kisebb kockázatot akarunk vállani, természetesen vegyük figyelembe, hogy ennek tükrében kisebb bevételre is számíthatunk.

Nagyon sok döntetlen fogadási stratégiát alkalmazó tapasztalt fogadó úgynevezett progresszív fogadási stratégiát alkalmaz, azaz már a szezon elején kiválaszt egy csapatot, akitől a statisztikák, a forma, a múlt alapján sok döntetlent remél és elkezd végig döntetlenre fogadni rájuk. Ez valamelyest hasonlít a Martingale fogadási stratégiára, azzal a különbséggel, hogy itt egy elveszített fogadás esetén elég 50%-kal emelni a következő fogadás tétjét, hiszen általánosságban elég sűrűn kapunk hármas vagy nagyobb szorzót döntetlen kimenetelre.

A következő példa tökéletesen mutatja, miről is van szó:
  • első fogadás: 100 forinttal játszunk egy 3.00-s szorzót kínáló döntetlenre. Tegyük fel, hogy elveszítettük.
  • második fogadás: most már 150 forinttal kell fogadnunk megint egy minimum 3.00-s szorzót kínáló döntetlenre. Tegyük fel, hogy ezt is elveszítjük.
  • harmadik fogadás: itt már 225 forinttal kell fogadnunk egy minimum 3.00-s szorzót kínáló döntetlen kimenetelre.

Ha ezt a harmadik fogadást már megnyerjük, akkor összesen 200 forint profitunk lesz, tehát látható, hogy ez egy ígéretes döntetlen sportfogadási stratégia lehet – már ha bírjuk pénzzel. Ugyanis a döntetlen nem igazán a leggyakoribb kimenetel, tehát simán előfordulhat, hogy hat-hét meccsen keresztül nem jön be a döntetlen kimenetel és ott már azért komoly összegekkel kell fogadnunk.

Akárhogy is, a legjobb döntetlen stratégia is nagyrészben múlik a szerencsén, bár valamelyest a magunk oldalára tudjuk billenteni a mérleg nyelvét, ha komoly kutatásokat, elemzéseket végzünk előzetesen és képesek vagyunk türelmesen, a szabályainkat követve játszani.

Viszont nem csak a labdarúgásban érdemes döntetlenre játszani, van jó jégkorong döntetlen stratégia is. Ez pedig nem a teljes játékidőre vonatkozik, hanem egy harmadra. Ilyenkor a mérkőzés elején azt fogjuk megfogadni, hogy az első harmad végeredménye döntetlen lesz, ha bejön, akkor kiszállunk a meccsből (hiszen ritkán van több harmadon át döntetlen eredmény), ha pedig nem jön be, megyünk tovább a második harmadra és így tovább.

A statisztikákat és a gyakorlatot figyelembe véve annak az esélye, hogy nincs döntetlen egyik harmadban sem 5-6 fogadáson keresztül, nagyon alacsony és a döntetlenekre jégkorongban is 3.00-s szorzó felett fizetnek – így hosszútávon profitot tudunk termelni, ha türelmesek és kitartóak vagyunk.

Egyéb stratégiák és fogadási opciók

Vissza a tetejére