A LEGFRISSEBB FOGADÁSI AJÁNLATOK KÖZVETLENÜL A POSTAFIÓKODBAN

Szeretnél első kézből értesülni minden alkalommal arról, ha a kedvenc fogadóirodádnál promóció fut? Az olvasóink exkluzív tippekhez és bónuszokhoz kapnak hozzáférést, emellett folyamatosan értesítjük őket a legfrissebb sporthírekről, érdekességekről, és a legjobb szolgáltatók kiadványairól.

Az adataidat senkinek nem adjuk el és nem osztjuk meg másokkal. Természetesen bármikor leiratkozhatsz.

Wazamba sportfogadás – Promo codes Magyarország számára 2024-ben

A Wazamba neve elég ismert már a szerencsejátékos világban és azt gondoljuk...
, hogy főleg kaszinóban erős, a Wazamba sport fogadási részlege meglepően jó annak ellenére, hogy egészen fiatalnak számít. Rengeteg az esemény, jók a szorzók és a megbízhatóság sem megkérdőjelezhető. A Wazamba magyar fogadók számára is könnyedén elérhető, számtalan bónusszal és teljesen magyar nyelven. Külön plusz, hogy számtalan fizetési módot használhatunk be- és kifizetéseinkhez is. A következőkben megmutatjuk részletesen, hogy mit kínál ez a fogadási oldal a magyar fogadók számára.
Kevesebb -
Olvass tovább +

*F. Feltételek érvényesek! 18+

A bukméker megbízhatóságát garantáló engedélyek

A Wazamba még 2019-ben indult el kaszinóoldalként az Araxio Development N.V. működtetésében, de 2021-ben már sportfogadási részleget is indítottak. A teljes portál működése a Curacaói Szerencsejátékos Felügyelet engedélye alapján zajlik, ami teljesen elfogadható és megbízható hatósági engedély az online sportfogadás világában. Magán a Wazamba. com felületén is láthatjuk az engedély adatait, plusz azt is, hogy a cég a Soft2Bet csoport tagja, amelyhez például a CampoBet vagy a Rabona is tartozik. Ezek a tényezők együttesen mindenképpen biztonságos és megbízható fogadási platformmá teszik a Wazamba bukmékerét, ahol a magyar fogadók is biztonságban tudhatják pénzüket.

Wazamba sportfogadás

Wazamba alternativ link – Hozzáférés a bukméker oldalához

Magyarországon a Wazamba sportfogadás felülete roppant könnyedén elérhető, szimplán beírjuk a böngészőnk címsorába a címet és máris megnyílik az oldal, nincs szükség kerülőutak használatára, se VPN-re, se alternatív linkekre. Az oldal teljes mértékben optimalizált a magyar fogadókra, tehát magyar nyelven érhető el a felület, magyarként regisztrálhatunk magyar forintban is.

Természetesen előfordulhat, hogy egyik-másik sportfogadási oldalt ilyen-olyan okokból blokkolja a magyar kormányzat, de ilyenkor is biztosan fogunk alternatív linkes vagy VPN-es megoldást találni, tehát ennek sem kell akadálynak lennie a regisztrációra. Fontos tudni azt is, hogy mobilról is teljesen simán és gyorsan megnyitható a Wazamba oldala, legyen szó akár Androidos vagy iOS-es készülékről.

A Wazamba regisztráció folyamata részletesen

A Wazamba regisztráció folyamata napjaink elvárásának megfelelően nagyon egyszerű és gyorsan végrehajtható, akár mobil készülékről is. Az egész folyamat a jobb oldalon elérhető menüsávon található Csatlakozz feliratú gombra való kattintással indul:

 • Ezután kell választanunk egy hőst, aki majd végigkíséri karrierünket a Wazamba bukmékerénél.
 • A következő lépésben kell választanunk a bónuszok közül, illetve itt kell megadnunk az e-mail címünket, felhasználónevünket és jelszavunkat is, valamint el kell fogadnunk a felhasználási feltételeket. Ezután kattintsunk a következő lépés gombjára.
 • A második és egyben utolsó lépésben kell megadnunk a személyes adatainkat, mint a nevünket, születési dátumunkat, pénznemünket, telefonszámunkat és lakcímünket. Ha ezzel megvagyunk, regisztrálhatunk is.

Fontos, hogy az első fogadás előtt a fizetések teljesítése érdekében kötelező az azonosítási folyamat, amelyet az Azonosítás menüben tudunk elvégezni. Nem kell más hozzá, csak egy személyes okmány és egy lakcímünket igazoló dokumentum. A hitelesítési folyamat a pénzünk, személyes adataink és az egész online szektor biztonsága érdekében szükségszerű.

A Wazamba regisztráció

Wazamba kifizetés – Fizetési módok

A Wazamba rendkívül széles kínálattal rendelkezik fizetési módok vonatkozásában, ezek mindegyikének viszont megvannak a saját tulajdonságai és paraméterei:

 • Bankkártyák: Visa és Mastercard, ezek esetén a feldolgozási idő kifizetésnél 1-3 nap
 • Banki átutalás: ez a leglassabb kifizetési mód, akár 2-5 napig is tarthat, míg hozzájutunk a pénzünkhöz
 • E-pénztárcák: például a Skrill, NETELLER, ecoPayz, Trustly, Interac vagy PostePay, ezeknél 1-2 órás feldolgozási idő garantált a kifizetéseknél
 • Előre feltöltős kártya: a paysafecard is használható azonnali fizetési opcióként
 • Kriptovaluták: A Wazamba elfogad a fizetési módok között már számtalan kriptovalutát, így Bitcoint vagy éppen Ethereumot is, ezek használatakor is azonnali feldolgozásra számíthatunk

Külön díjat a Wazamba nem számol fel a fizetéseknél, de egyes fizetési módok esetében bizonyos banki és szolgáltatói költségek felmerülhetnek. A minimális befizethető és kifizethető összeg egyaránt 3000 forint. A befizetés és a kifizetés is hasonlóképpen egyszerűen működik, akár Android vagy iOS mobil készülékekről is:

 • A főmenübe lépve a profilunk alatt a Pénztárban a befizetés vagy a kifizetés menüpontot kiválasztva kezdhetjük el a tranzakciót.
 • Itt válasszuk ki, hogy melyik fizetési módot akarjuk használni.
 • Adjuk meg a befizetni vagy kifizetni kívánt összeget, majd kövessük az utasításokat, például, ha átirányításra kerülünk egy bankkártyás fizetési felületre vagy éppen kriptotárca címet kell megadni.

A Wazamba felülete és kezelhetőség

Ennek a bukmékernek az oldala nagyszerűen van felépítve, ha még sosem jártunk itt, akkor is nagyon gyorsan megtaláljuk a csatlakozási vagy belépési gombot, de az események között is könnyedén tudunk böngészni. A szelvény összeállítása néhány gombnyomással, érintéssel megvalósítható, tehát tényleg gyorsan játékba küldhetünk néhány fogadást. A felület különösen jó látvány a szemnek a mesés grafikának köszönhetően.

Wazamba bónusz – Mindenképpen használjuk ki a bukméker ajánlatát

 • Üdvözlő bónusz: 100%-os, akár 35 ezer forintos üdvözlő bónuszra számíthatunk, amelyhez minimálisan 6000 forintot kell befizetnünk, a megforgatási követelmény pedig hatszoros
 • Újratöltési bónusz: 50%-os, akár heti 150 ezer forintos újratöltési bónusz, minimálisan 6000 forintos befizetéssel, hatszoros megforgatási követelménnyel
 • Nyereménynövelő bónusz: Játsszunk meg kötésben legalább három mérkőzést, minimum 1,8-as szorzók mellett és ha bejön, a bukméker hozzátesz még 10%-ot a nyereményhez
 • Heti cashback: az adott heti veszteségeink 10%-át megtéríti a bukméker, maximum 150 ezer forintig, legalább hat ezer forintot játszanunk kell a részvételhez
 • De van még világbajnokságra ingyenes fogadás, virtuális sport bónusz és sport jackpot is, tehát egyértelműen komoly ajánlatot rakott össze a Wazamba minden fogadónak
Wazamba sportfogadási bónusz

Az elérhető fogadási piacok kínálata óriási

A Wazamba belépés után azonnal láthatóvá válnak az éppen elérhető események sportágak szerint csoportosítva. Ami különösen jó, hogy ennél a bukmékernél a legjobb labdarúgó mérkőzések esetén 200-nál is több piac érhető el, így fogadhatunk az első gólszerzőre, a büntetőlapok számára, számtalan hendikepes piacra és így tovább. De sok más bukmékerrel ellentétben a Wazamba esetén bőségesen van fogadási piac például kosárlabda vagy akár tenisz vonatkozásában is.

Utóbbi esetén vannak elérhető piacok a szettekre vonatkozóan, a szett hendikep vonatkozásában, de fogadhatunk páros/páratlan játszmákra és dupla végeredményre is. És még a kisebb, kevésbé népszerű sportágak esetén is van bőven fogadási piac, tehát egyáltalán nem csak a végső győztesre tudunk fogadni.

Wazamba sportfogadás – Népszerű sportoktól a ritkább sportágakig

A meccs előtti fogadás tekintetében a Wazamba bukmékere közel 40 különféle sportra kínál fogadási lehetőségeket, a labdarúgástól kezdve a kosárlabdán és a fallabdán át egészen a pesapallo különleges sportjáig, az átlagos kifizetési százalék pedig 94% körül mozog. A Magyarországon, a magyar fogadók körében népszerű sportágak mindegyikét meg fogjuk találni a kínálatban, így a foci mellett természetesen van lehetőségünk kézilabdára, vízilabdára és e-sportokra is fogadnunk nagyszerű kínálattal.

Az adott találkozókhoz, meccsekhez a bukméker kínál statisztikákat is, úgyhogy minden adott a fogadáshoz! Vannak speciális fogadási lehetőségek is a sport, politika vagy televízió világából, de fogadhatunk számtalan e-sport eseményre is, Valoranttól kezdve League of Legendsen át Dota2-ig.

A fogadás menete

A fogadás nagyon egyszerűen végrehajtható a Wazamba oldalán, viszont feltétele a regisztráció és a feltöltött egyenleg. A fogadás menete:

 • Keressük meg a minket érdeklő eseményt, piacot, majd kattintsunk a vonatkozó szorzóra.
 • Ezután az esemény a jobb oldalon elérhető szelvényre fog felkerülni.
 • Adjuk meg a tétünket, majd a Tét elhelyezése gombra kattintva máris játékba küldtük a szelvényt.

Van mód egyszerű fogadás mellett kötésben is fogadni, sőt arra is van lehetőségünk, hogy rendszerfogadást kössünk, ami nagyjából a kombinációs játéknak felel meg, tehát úgy is nyerhetünk, ha egy-két eseményt nem találunk el az összesből. A legnépszerűbbek természetesen az egyszerű vagy összetett fogadások és a végső győztesre vonatkozó piacok.

Külön öröm minden fogadónak, hogy van lehetőség cashoutra is ennél a bukmékernél, ami azt jelenti, hogy még az adott esemény befejeződése előtt kiszállhatunk a fogadásból. Természetesen kevesebbet fog kínálni a bukméker, mint amennyit akkor kapnánk vagy vesztenénk, ha megvárnánk az esemény végét, de még így is van lehetőségünk biztosítani a profitot.

Élő fogadás – Fogadás a mérkőzés menete során

A Wazamba élő fogadás ajánlata elég komoly, egy külön Élő fogadás menüpont alatt érhetjük el az aktuális eseményeket, amelyekből egy jobb napon sok tucat érhető el minden időpillanatban. Az élő események vonatkozásában ugyanazon fogadási piacok elérhetőek, mint a mérkőzés előtti fogadásoknál és értelemszerűen a szorzók az események alakulásának függvényében változnak.

A bukméker sajnálatos módon nem kínál élő közvetítéseket, még e-sport események vonatkozásában sem, és nincs is róla hír, hogy ilyen lenne akár csak a közeljövőben. Eredménykövetés van egyedül, nincs virtuális grafikus eseménykövetés sem, ami segíthetne az élő fogadóknak, így jelenleg még valószínűleg egy másik platformon kell néznünk a meccset, ha igényeljük a fogadásainkhoz.

Mobil elérhetőség

phone_android

A Wazamba sportfogadási oldal esetén a legfontosabb tudnivaló, hogy jelenleg sajnos még nincs elérhető natív applikációja sem Android, sem iOS készülékek vonatkozásában sem. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy mobilról nem tudunk fogadni, hiszen mobil böngészőre tökéletesen optimalizált weboldalról van szó, ahol minden funkció pontosan ugyanúgy működik, mint asztali gépen.

Ez azt jelenti, hogy ugyanazt a felhasználónevet és jelszót kell használnunk, ugyanúgy tudunk fogadni és ugyanúgy tudunk bónuszt is igényelni. Fontos megemlíteni, hogy a Wazamba bukmékere aktuálisan nem kínál specifikusan mobilos bónuszokat, normál bónuszcsomag érhető el minden fogadó számára Magyarországon.

A Wazambánál a biztonság az elsőszámú tényező

security

Az online sportfogadás világában a biztonság az egyik legfontosabb kérdés, hiszen nem igazán szeretnénk, hogy valami történjen a befizetéseinkkel, nyereményeinkkel vagy éppen az adatainkkal. A Wazamba a szektorban standardnek számító 128 bites SSL titkosítást használja a fogadókkal való internetes kommunikációban, ami maximális biztonságot garantál. Emellett az adatkezelésre vonatkozóan is szigorú szabályokat követ, nem adja ki adatainkat semmilyen külső félnek és titkosítva tárolja őket a saját szerverein. Emellett pedig a curacaói hatóság engedélye is biztosítja, hogy tisztességesen és megbízhatóan kezeljék a pénzünket és adatainkat.

Ügyfélszolgálat

headset_mic

A Wazamba sportfogadási oldalán alapvetően három módon kaphatunk segítséget, ha szükségünk van rá.

Élő chatben: egy apró kis ikonra kattintva a képernyő jobb sarkában, nagyjából azonnali segítséget fogunk kapni. Tesztünk alapján profi, kedves kolléga fogadja a kérdéseinket.

Mailben: küldhetünk e-mailt is a Wazamba támogatói csapatának címére, néhány órán belül biztos válaszra számíthatunk.

Gyakran ismételt kérdések: folyamatosan bővül a Gyakran Ismételt Kérdések menüpontja, ahol tényleg hasznos válaszokat találhatunk

Általános információk
Név: Wazamba
Székhely: Nicosia, Promitheos utca 4., 1065 Ciprus
Alapítás éve: 2021
Engedély száma: 8048 / JAZ2016-064
Élő fogadás: Igen
Élő közvetítés: Nem
Mobilapplikáció: Nem
Élő chat: 24/7
Email cím: [email protected]

Ami különösen fontos, hogy a Wazamba ügyfélszolgálata éjjel-nappal, még hétvégén is elérhető, ami azért is fontos, mert a legtöbb fogadó Magyarországon már csak az események időpontjai miatt is főleg a hétvégi, esti időszakban szokott fogadni.

Konkluzió

thumbs_up_down

Összességében értékelve a Wazamba sportfogadási oldalát, kijelenthető, hogy a bónuszok és a sportági kínálat vonatkozásában a piac legjobbjai közé tartozik. A szorzók és a piacok kínálata szintén bőven hozza az átlagos szintet, ebben sem fogunk csalódni. Technikailag nagyon rendben van az oldal, amiben lehetne javulni egy kicsit, az az élő fogadások támogatása, hiszen még virtuális eseménykövetés sincs, nem live streaming. Ezt leszámítva mindenképpen ajánljuk a bukmékert fogadásokhoz, csalódás biztosan nem fog minket itt érni.

Gyakran ismételt kérdések

📌 Van magyar nyelvű ügyfélszolgálat a Wazamba bukmékerénél?

Jelenleg nincs magyar nyelvű elérhetőség, de minden tartalom elérhető a felületen magyar nyelven is, és az ügyfélszolgálatnak írhatunk e-mailt is, ha az élő chatben elérhető angol nyelvű kommunikációtól tartunk kicsit. Érdemes a felmerülő kérdéseink vonatkozásában először megnézni a Gyakran Ismételt Kérdések szekciót, amelyben azért elég sok kérdésre van már válasz.

📌 Lehet kriptovalutákkal fizetni a Wazambánál?

Igen, a Wazamba már elérhetővé tette fizetési módként a kriptovalutákat, jelenleg csak néhányat, de további bővülésre számíthatunk, ahogy a kriptovaluták népszerűsége is nő. Viszont fontos, hogy a Bitcoinban történő befizetéshez szükségünk van egy kriptotárcára, rajta elérhető BTC egyenleggel. De ha éppen Ethereumot használnánk a befizetéshez, akkor arra szintén van módunk.

📌 Van esély arra Wazambán, hogy egy játékba küldött szelvényt töröljünk?

Nem, ha egyszer a játékba küldtünk egy szelvényt, azt már nem tudjuk törölni. Ezért mi azt javasoljuk mindenkinek, hogy a játékba küldés előtt egyszer legalább ellenőrizze le, hogy tényleg azon eseményekre fogad-e, amelyekre szeretett volna előzetesen. A fogadás menete a Wazambánál nagyon egyszerű, a kiválasztott események pillanatok alatt a szelvényre kerülnek és a szelvényt egyetlen kattintással játékba küldhetjük.

Vissza a tetejére