A LEGFRISSEBB FOGADÁSI AJÁNLATOK KÖZVETLENÜL A POSTAFIÓKODBAN

Szeretnél első kézből értesülni minden alkalommal arról, ha a kedvenc fogadóirodádnál promóció fut? Az olvasóink exkluzív tippekhez és bónuszokhoz kapnak hozzáférést, emellett folyamatosan értesítjük őket a legfrissebb sporthírekről, érdekességekről, és a legjobb szolgáltatók kiadványairól.

Az adataidat senkinek nem adjuk el és nem osztjuk meg másokkal. Természetesen bármikor leiratkozhatsz.

Népszerű fogadási stratégiák online bukmékereknél

Pénzben fogadni sportokra egyszerűnek tűnik, de ha mi is be akarunk kerülni abba a szűk körbe, ahol azok a profi fogadók vannak, akik folyamatosan tudnak nyerni és komoly havi bevételük van a sportfogadásokból, akkor mindenképpen el kell kezdenünk kiválasztani egy megfelelő stratégiát, amelynek követése mellett elkötelezzük magunkat.

Fogadási stratégiák és opciók

A következőkben szó lesz az alapokról a kezdő fogadók számára, aztán a tapasztaltabb fogadók is találnak újdonságokat, végül pedig kitérünk egy-két izgalmas stratégiatípusra is.

Az öt legjobb fogadóiroda a legkifizetődőbb stratégiákkal

# Fogadóiroda Nyelv Útmutató Fogadási piacok Bónusz % Bónusz Regisztrálj
Rabona
magyar
- Gólra, Kétesélyes, Lucky 15
100%
35,000 Ft Fogadj most
*Ez az ajánlat kizárólag a globusbet.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.
Cashed
magyar
-
100%
35,000 Ft Fogadj most
Casinia
magyar
- Végeredmény, Gólok száma, Hendikep
100%
35,000 Ft Fogadj most
QuickWin
magyar
- Végeredmény, Gólok száma, Dupla esély
100%
35,000 Ft Fogadj most
Powbet
magyar
- Trixie, Hendikep, Yankee
100%
35,000 Ft Fogadj most

*F. Feltételek érvényesek!

Sportfogadás stratégiák kezdők számára

Alapvetően kezdő fogadóként azt kell megértenünk, hogy vannak nyereséges fogadási stratégiák, amelyek segíthetnek abban, hogy ne csak össze-vissza tippelgessünk, hanem képesek legyünk előbb-utóbb egy olyan útra rálépni, ami minket is hosszútávon profitábilis sportfogadóvá tehet.

Az első és legfontosabb ilyen stratégiának a bankmenedzsment, a költségvetés számít, ami azt jelenti, hogy minden héten, hónapban legyen egy elkülönített összegünk sportfogadásra, amit tudunk nélkülözni és amiből fogadhatunk. Soha ne fogadjunk olyan pénzből, amit nem tudunk más alapszükségletek feladása nélkül elkülöníteni.

Ha megvan az az összeg, amiből fogadni szeretnénk az adott héten, hónapban vagy évben, akkor egyetlen fogadásra sose költsünk el a költségvetésünk 5%-nál nagyobb összeget és hacsak nem specifikusan ilyen stratégiát akarunk alkalmazni, a veszteségek ne ösztönözzenek minket még nagyobb tétek megtételére. Ez az egyik leggyakoribb hiba, amit kezdőként elkövethetünk, hogy egy veszteség után nagyobb pénzben kezdünk el fogadni, hogy mielőbb visszatérjünk a pozitív egyenleghez.

Második fontos stratégiának kezdőként az számít, hogy véletlen alkalmakat leszámítva sose fogadjunk alkoholos vagy más tudatmódosító szer hatása alatt és ne hallgassunk sose megérzésekre vagy érzelmekre, tehát azért, mert egyszer egy csapat hozott nekünk pénzt vagy mert az adott alakulat a kedvencünk abban a sportban, egyáltalán nem jelenti azt, hogy most is sikerrel fogunk járni.

Sportfogadás stratégiák kezdők számára

Szintén létfontosságú, hogy ne egyetlen oldalon legyen csak fiókunk, célszerű legalább 5-6 fogadóirodánál regisztrálnunk és aktív felhasználónak lennünk, hiszen így, ha találtunk egy olyan mérkőzést, amire fogadni akarunk, gyorsan megtalálhatjuk azt a helyet, ahol a legjobb szorzókat kínálják. Gondoljunk csak bele, ha van egy jó tippünk a Barcelona labdarúgó-csapatára, akkor az, hogy 1.3 helyett mondjuk 1.5-ös szorzóval tudjuk megfogadni, akár ezresekben mérhető hasznot is jelenthet.

Kezdőként talán a legfontosabb alappillérek egyike a fogadási stratégiák tengerében a kutatásra vonatkozó stratégia, azaz sose fogadjunk úgy, hogy semmiféle kutatást nem végeztünk előzetesen. Vannak, akik vásárolnak tippeket, vannak, akik oldalakról szednek össze javaslatokat, de az igazán nagyokat kaszáló sportfogadók biztos sportfogadás stratégiája az, hogy a fejükben ott van az adott liga, adott szezon, adott csapat összes adata, a játékosokra vonatkozó pletykák és hírek, szóval nagyjából minden. Ehhez csak évek után tudunk majd felzárkózni mi is, de azt megtehetjük, hogy mielőtt fogadunk, megnézzük, hogy milyenek a formák, milyen a statisztika a szezonban – nagyjából olvassunk utána mindennek, aminek tudunk.

És ne felejtsük el kezdőként, hogy nem csak mondjuk a labdarúgás vagy a kosárlabda van a világon, rengeteg sportra, nagyjából szinte mindenre fogadhatunk és sok esetben, ha olyan sportra fogadunk, ami kevésbé népszerű a többi fogadó körében, akkor nagyobb esélyeink lehetnek a sikerre, hiszen egy, a gyakori bukméker stratégiák közül, hogy a nagyon népszerű események szorzóit tényleg komoly csapattal, komoly algoritmusok alapján rakják össze, míg ez nem igaz a kevésbé népszerű, kisebb meccsek, alacsonyabb osztályú ligák mérkőzései esetén.

Ha teljesen újak vagyunk a sportfogadások világában, akkor érdemes 1-2 meccs és tipp erejéig kipróbálni, hogyan is tudunk megjátszani egy kimenetelt, hiszen később, bizonyos fogadási stratégiáknál az adott oldal stabil ismerete és gyors kezelése még nagyon jól fog jönni. És véssük az eszünkbe, hogy nem csak abból áll a sportfogadás, hogy megpróbáljuk megtippelni ki nyer egy versenyt vagy egy mérkőzést, jóval több sportfogadási stratégia és tipp áll rendelkezésünkre.

Csak néhány példa ezekre:
  • Fogadhatunk úgy is, hogy megfogadjuk azt a kimenetelt, amit a legesélyesebbnek érzünk, de fogadunk magunk ellen is.
  • Ennek hasonló formája a kétesélyes fogadás, amikor mondjuk három esély közül kettőt lefedünk tippjeinkkel és így 33%-kal megnöveljük győzelmi esélyeinket.
  • Használhatjuk a hendikepes lehetőségeket is, így a nagyon egyoldalú meccseken is tudunk behúzni komolyabb szorzókat.

És még folytathatnánk oldalakon át, hiszen a fogadási stratégiák lehetőségei szinte végtelenek és az a lényeg, hogy egy kiválasztott stratégia mellett tegyük le a voksunkat. Higgyük el, a profik a végsőkig kitartanak saját, biztos fogadási stratégiájuk mellett és ezen nem fognak néhány cikk vagy más javaslat alapján változtatni.

A fogadási stratégiákról az aloldalakon jóval részletesebb és példákkal illusztrált tartalom is található, úgyhogy mielőbb elindulnánk ezen a nagy úton, érdemes végigolvasgatni őket.

Mik azok a fogadási rendszerek és stratégiák?

A fogadási rendszer egyfajta stratégiának, stratégiai tervnek számít, amelynek az a célja, hogy segítsen az adott fogadónak több tippet megnyerni rövidebb idő alatt és ezáltal több profitot tudjon a fogadó termelni. Persze nincsen tökéletes fogadási rendszer és minden rendszerben előfordulnak veszteségek és rosszabb kimenetelek is, de hosszútávon célszerű letenni a voksunkat valamelyik rendszer mellett, hogy profitábilisak lehessünk és profi fogadókká váljunk.

Fogadási rendszerek és stratégiák

Általában három fő típusról szoktak beszélni:
  • Az első, az úgynevezett pozitív progressziós fogadás, amelynek keretében belül mindig emeljük a tétünket, ha nyerünk. Ehhez nem szükséges sok pénz az elején, azért is népszerű.
  • Ott van a negatív progressziós fogadás, amikor akkor emeljük a tétünket, ha nem nyertünk, ezzel próbálva meg ellensúlyozni a veszteségeinket.
  • Végül pedig a legkevésbé használt “biztonsági fogadás” rendszere, ahol veszteségek esetén csökkentjük a következő fogadásban megjátszott tétünket. Nem annyira népszerű, de jónak számít.

De ezek mellett van még vagy egy tucat, amely használatban van és amelyekre sokan esküsznek, ilyen például a rendkívül nagy tőkét igénylő, ám ígéretes martingale fogadási stratégia vagy ennek továbbfejlesztett változata, a D’Alembert-rendszer. És hogy lássuk, micsoda halmaza van a fogadási rendszereknek, álljon itt a teljesség igénye nélkül még néhány példa: a Parlay fogadási rendszer, a Paroli rendszer vagy akár az 50%-os fogadási rendszer, amelyben, ha nyerünk, akkor a következő fogadásunkat már 50%-kal nagyobb téttel tesszük meg.

De az adott rendszerekről és stratégiákról bővebb információk olvashatóak az aloldalakon. Semmiképp ne hagyjuk ki ezeket a cikkeket, hiszen tapasztalt fogadóként is mindig van olyan újdonság, ami segíthet a profit útján tartani.

A tapasztalt fogadók sikeres fogadási stratégiái és javaslatai

Azzal legyünk tisztában akár kezdők, akár tapasztaltak vagyunk, hogy nincsen tökéletes sportfogadás stratégia, hiszen, ha lenne, akkor már a legjobb fogadóirodák lehúzták volna rég a rolót, plusz nem hiába vannak sikeres bukméker stratégiá is. Mindenesetre egy jó stratégia kiválasztása és konzekvens követése bizonyos mértékű minimális előnyt biztosít számunkra a bukmékerrel és a fogadók legnagyobb részével szemben.

Ahogy a korábbiakban már volt róla szó, rengeteg különféle stratégia van sportfogadásban, amelyekről kilométereken át olvashatunk elemzéseket, de a profi fogadók általánosságban mindig egyet-kettőt használnak és most ezekről fogunk szót ejteni.

A Martingale-fogadási stratégia rendkívül népszerű és az aloldalak egyikén bővebben is olvashatunk róla, de nagyjából az a lényege, hogy minden veszteség után a következő tétünk az előző duplája lesz. Ez így alapvetően elég egyszerűen felfogható, mondjuk be kell látni, hogy komoly tőkével kell hozzá rendelkeznünk, ha hosszútávon, vereségsorozat esetén is tartani akarjuk.

A sikeres fogadási stratégiái és javaslatai

A Fibonacci-számokról valószínűleg mindenki hallott már korábban, ezek a számok ott vannak mindenütt, a hurrikánoktól kezdve a galaxisokon át és évszázadok óta lenyűgözik a matematika iránt érdeklődőket. A Fibonacci-számsorozat így fest az elején: 0, 1, 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21, 34 és még folytathatnánk a sort, de a kérdés az, hogy jön ez a sportfogadásokhoz?

Nos, az erre a stratégiára esküdő profik szerint, ha az első fogadásunkat 1 euróval játszottuk meg és veszítettünk, akkor a következőket már kettővel tesszük meg, ha ismét veszítünk, jön a 3, a 6 és így tovább. Nagyon fontos tudni, hogy alapvetően döntetlen-stratégiáról van szó, ha ténylegesen profitot akarunk elérni vele, akkor a profik szerint 2.6-os szorzónál nagyobb döntetlenek esetén kell mindig alkalmazni.

A fix tétes fogadási rendszer az egyik legegyszerűbb és egyben legnépszerűbb is, hiszen ez az a rendszer, ahol mindig ugyanazzal a téttel játszunk, hiába veszítettünk rengeteget vagy nyertünk komoly összegeket előző alkalommal, a tétünk mindig is ugyanakkora marad. Ezzel mindig a pénzünknél tudunk maradni, de értelemszerűen kevesebb az esélyünk a hatalmas nagy nyereményekre is.

Szintén egyszerű és a profik által is követett fogadási rendszer az alacsony százalékú sportfogadási stratégia, ami azt jelenti, hogy a sportfogadásra rendelkezésre álló keretünknek mindig csak 1-2%-át tesszük fel. Ebből is látható, hogy ez egy kockázatkerülő stratégia, ahol a nyereményünk sem fog az egekbe érni, de a legnagyobb előnye, amiért sokan szeretik, hogy egy komoly veszteségszéria esetén sem kerülünk nagyon mély gödörbe és még mindig marad tőkénk, hogy visszahozzuk magunkat.

Összességében tehát rendkívül sok sportfogadási stratégia és rendszer áll rendelkezésünkre, hogy hosszútávon profitábilisak legyünk, de ne felejtsük el, hogy ezekről bővebb információt találhatunk az aloldalakon is, ahogy azt is megtudhatjuk, hogy egy adott sportágon belül melyek a legnépszerűbb fogadási típusok és melyek a legjobb fogadási stratégiák. Gondoljunk bele, hogy például a legtöbb labdarúgásra fogadó szimplán csak győztesre játszik és egyszerűen átsiklik az olyan népszerű és hatékony stratégiákon, mint a “2.5 gólnál több találat” vagy a “Mindkét csapat szerez gólt” stratégiái. De vannak még további extra stratégiák is labdarúgás esetén, ott van például a szögletfogadás, ami különösen élő fogadás esetén lehet extra élmény.

Ennek a cikknek az átolvasása után remélhetőleg felébredt bennünk a vágy, hogy még többet megtudjunk a sportfogadási stratégiákról és ha ez így van, akkor az aloldalakon rengeteg további részletet, információt találhatunk, példákkal kiegészítve.

Vissza a tetejére