A LEGFRISSEBB FOGADÁSI AJÁNLATOK KÖZVETLENÜL A POSTAFIÓKODBAN

Szeretnél első kézből értesülni minden alkalommal arról, ha a kedvenc fogadóirodádnál promóció fut? Az olvasóink exkluzív tippekhez és bónuszokhoz kapnak hozzáférést, emellett folyamatosan értesítjük őket a legfrissebb sporthírekről, érdekességekről, és a legjobb szolgáltatók kiadványairól.

Az adataidat senkinek nem adjuk el és nem osztjuk meg másokkal. Természetesen bármikor leiratkozhatsz.

Livescore – Élő eredmények funkció Globusbet által

Örömmel tudatjuk veled, hogy elindítottuk a Globusbet sportfogadás oldalnak az Élő Eredmények (Live Score) szolgáltatását. Ez a funkció kifejezetten hasznos lehet a számodra, ha online sportfogadással foglalkozol, és azon belül is főként a labdarúgás meccsekre való fogadást helyezed előtérbe.

Mire használható pontosan ez a funkció?

Élő Eredmények szolgáltatását

Ennek a szolgáltatásának az a lényege, hogy valós idejű eredményeket jelenítsen meg a laptopodon / asztali számítógépeden vagy a mobil készülékeden a különböző – általad kiválasztott ligák, bajnokságok, nemzetközi tornák, kupák – mérkőzéseinek aktuális állásáról. Azaz például így megtudhatod, hogy a magyar NB I esetében mi az aktuális állása az éppen zajló Újpest – Debrecen, vagy a Budapest Honvéd – Fehérvár FC meccsnek. De természetesen számos egyéb bajnokság, liga meccseinek alakulásáról is online tudsz, valós időben információkat szerezni a gólok számáról, legyen szó akár a németországi Bundesligáról, a dániai 1. Division-ról, a portugáliai Premiera Liga-ról, vagy a Feröer-szigeteki Premier League-ről.

Az általunk használt rendszer óramű pontossággal működik, aminek köszönhetően amint esik egy gól az általad kiválasztott meccsek valamelyikén, az szinte azon nyomban megjelenítésére kerül a képernyődön. Ennek köszönhetően soha nem fogsz lemaradni a labdarúgás mérkőzések esetében legfontosabbnak számító eseményekről: azaz a gólokról.

Ha belegondolsz, akkor még abban az esetben is jó azért tudni, hogy hogyan állnak azok a meccsek, amikre korábban fogadtál. De, ha élőben is szoktál fogadni (pl. az 1X2 piacon, vagy a gólok száma alatta / felette piacon, esetleg a pontos gól szerint eredmény piacon), akkor szó szerint folyamatosan képben kell lenned a megfogadni kívánt focimeccsek aktuális állása kapcsán, hogy időben le tudj reagálni pl. egy váratlan eseményt – ha mondjuk a korábban esélytelenebbnek vélt csapat 5 perc alatt két gólos előnyhöz jut.

Hogyan tudom használni a Globusbet oldal élő еredmények funkcióját?

Ezt a funkciót kifejezetten azzal a céllal építettük be az online sportfogadás oldalunk rendszerébe, hogy bármikor meg tudd nézni a téged érdeklő focimeccsek aktuális eredményét, állását. A használta pedig roppant egyszerű. Ugyanis neked csupán annyi a teendőd, hogy a felül található „League Filter” szűrőre kattintasz. Ezt követően az oldal közepén betöltődő ablakban, az oldalsó görgetősáv mozgatásával tudod megtekinteni a rendszer által megjeleníthető ligákat, bajnokságokat, nemzetközi tornákat kupákat, stb.

A felső jelölőnégyzet bepiálásával a rendszer az összes elérhető bajnokságot betölti, viszont, ha „kiveszed” belőle a „pipa” ikont (vagy a „Clear Filter” gombra kattintasz), akkor te magad tudod kiválasztani azokat a bajnokságokat, ligákat, amelyek meccsei érdekelek (pl. Szlovénia, Izrael, Lengyelország, stb.). Ezután csak az Apply gombra kell klikkelned és a képernyőn azon nyomban megjelennek az általad kiválasztott bajnokság, liga, kupa, stb. Soron következő, vagy éppen zajló mérkőzései. A mérkőzések mellett (ha még nincsenek folyamatban) a kezdési időpontjukat is megjeleníti a rendszer, így biztos, hogy nem fogod elszalasztani egyiket sem!

Őszintén reméljük, hogy ezzel a hasznos funkcióval a segítségedre lehetünk abban, hogy az élő eredmények birtokában minél hatékonyabban tudj fogadásokat kötni labdarúgás mérkőzésekre!

Vissza a tetejére