A LEGFRISSEBB FOGADÁSI AJÁNLATOK KÖZVETLENÜL A POSTAFIÓKODBAN

Szeretnél első kézből értesülni minden alkalommal arról, ha a kedvenc fogadóirodádnál promóció fut? Az olvasóink exkluzív tippekhez és bónuszokhoz kapnak hozzáférést, emellett folyamatosan értesítjük őket a legfrissebb sporthírekről, érdekességekről, és a legjobb szolgáltatók kiadványairól.

Az adataidat senkinek nem adjuk el és nem osztjuk meg másokkal. Természetesen bármikor leiratkozhatsz.

NovaJackpot magyar – Megbízható bukméker és nagyszerű VIP program

A NovaJackpot magyar nyelven is elérhető felülete tökéletes választás lehet online sportfogadáshoz a magyar fogadók számára is....
Nem elég, hogy minden fogadási esemény elérhető itt, amire igényünk csak felmerülhet, de nagyon erős promóciókkal meg is vagyunk támogatva, ha úgy döntünk, hogy itt fogadunk. A NovaJackpot Magyarországon folyamatosan egyre népszerűbb, köszönhetően a sok lehetőségnek és annak, hogy már kriptoval is fizethetünk itt. A következőkben megnézzük részletesen, mit is tud ez a magyar sportfogadási felület!
Kevesebb -
Olvass tovább +

*F. Feltételek érvényesek! 18+

A NovaJackpot magyar mögött stabil háttér áll

A NovaJackpot sportfogadás felületét az online sportfogadási szektorban már eléggé ismert curaçaói cég, a Rabidi N.V. üzemelteti a Curaçaói Szerencsejátékos Hatóság engedélye birtokában. Kicsit el van dugva az engedélyre vonatkozó információ az oldalon, de alapvetően a curaçaói hatósági jóváhagyás ebben a szektorban teljesen elfogadhatónak számít. És a felület külön figyel a felelősségteljes szerencsejátékra is, több, globálisan is jól ismert támogató szervezet partnere az oldalnak.

NovaJackpot sportfogadás

NovaJackpot sportfogadás – Egy nagyon könnyű kezdet

A NovaJackpot vélemények és saját tesztünk is azt mutatja, hogy Magyarországon jelenleg gond nélkül elérhető a weboldal. Egyszerűen csak beütjük a címet a böngészőnk címsorába és máris betöltődött a főoldal. Ha esetleg arra számítunk, hogy blokkolva lesz majd az oldal, akkor néhány kattintás után látni fogjuk, hogy bőven lesz majd alternatív linkes elérési lehetőség – nincs miért aggódni.

A NovaJackpot regisztráció néhány kattintással megvalósítható

A NovaJackpot regisztráció végrehajtását nagyban segíti a tény, hogy az oldal magyar nyelvre optimalizálva van, azaz magyar nyelven tudjuk a következő lépéseket végrehajtani:

 1. A jobb felső sarokban van egy Regisztráció feliratú gomb, kattintsunk erre!
 2. Első lépésként döntenünk kell arról, hogy akarunk-e NovaJackpot bónusz ajánlatot a csatlakozásunkhoz. A döntés után a Válassz feliratú gombra kell kattintanunk!
 3. Adjuk meg az e-mail címünket, és a választott jelszavunkat, majd fogadjuk el a vonatkozó szabályzatokat. Mehetünk tovább!
 4. A következő, egyben utolsó lépésben adjuk meg a teljes nevünket, országunkat, telefonszámunkat, választott pénznemünket, nemünket, születési dátumunkat és pontos lakcímünket. Ha ez megvan, mehet a kattintás a Fiók létrehozása feliratú gombra!

Arra azért figyeljünk oda, hogy a regisztráció során helyes adatokat adjunk meg, mert az első kifizetési tranzakciónk előtt mindenképpen szükség lesz majd arra, hogy a KYC követelmények szerint igazoljuk magunkat és egy fényképes igazolvány valamint egy bankszámlakivonat segítségével erősítsük meg profilunk valódiságát.

NovaJackpot – Egy igazán kriptobarát felület fizetéshez

A NovaJackpot fizetési módok vonatkozásában nagyon gyorsan realizálni fogunk egy dolgot – ez egy kriptobarát fogadási oldal, ahol a fizetési módok jelentős része kriptovaluta. Aktuálisan a következő lehetőségeink vannak:

 • Mastercard és Visa bankkártya
 • E-pénztárcák: Skrill, Skrill 1-Tap, NETELLER, Jeton, MiFinity, MuchBetter
 • paysafecard előre feltöltős kártya
 • Kriptovaluták: Tether SOL, Tether ERC20, Tether TRC20, Bitcoin, Litecoin, Ethereum, USDC, BNB, DOGE, SOL, SHIB, BUSD BEP20, TRX

A minimálisan befizethető összeg a NovaJackpot magyar oldalán 5000 forint és a legtöbb fizetési mód esetén a maximum 1000000 forint. Bár bankkártyával maximum 600 ezer forint, paysafecard segítségével maximum 350 ezer forint fizethető be. A befizetés menete a következő:

 1. A belépés után válik elérhetővé a jobb felső sarokban a profilunknál a befizetési menüpont
 2. A kattintás után válasszuk ki a használni kívánt fizetési módot
 3. Adjuk meg azt az összeget, amit be akarunk fizetni
 4. Ezután meg kell adnunk azokat az adatokat, amelyek az adott fizetési tranzakció lebonyolításához szükségesek, tehát pl. e-pénztárca adatok, bankkártya adatok

Remélhetőleg nagyon gyorsan szerencsések leszünk és szükségünk lesz a NovaJackpot kifizetés tranzakciók lehetőségére. Két kivétellel pontosan ugyanazok a fizetési módok érhetőek el, mint befizetéshez, ahogy fentebb listáztuk. paysafecard nem érhető el kifizetéshez, viszont banki átutalást már használhatunk. Maga a tranzakció végrehajtása roppant egyszerű:

 1. A belépés után a profilunk mellett van a kifizetési menüpont, ide lépjünk be
 2. Válasszuk ki a kifizetéshez használni kívánt fizetési módot
 3. Meg kell adni a kifizetni kívánt összeget, természetesen figyelve a limitekre
 4. Adjuk meg az adott fizetési módhoz szükséges adatokat, mint például bankkártya adatok vagy kriptoknál a tárcacímünk és erősítsük meg a tranzakciót

A minimálisan kifizethető összeg minden fizetési módnál 5000 forint, a maximális összes 1000000 forint, néhány kivétellel, mint a Jeton vagy a MiFinity. A tranzakciók végrehajtásának ideje elég gyors, a banki fizetési módokat leszámítva 3 napon belül meg fogjuk kapni a nyereményünket. A banki átutalás 3-5 nap alatt teljesül.

NovaJackpot bónusz – Bőven a piaci lehetőségek felett

Amit nagyon gyorsan észre fogunk venni, hogy ugyan NovaJackpot app nincs, de a bónuszok tekintetében kiemelkedik az oldal a többi sportfogadási felület közül. Aktuálisan a következő sportfogadási bónuszok érhetőek el az oldalon:

 • Az első befizetési NovaJackpot bonus 100%-os, akár 35 ezer forint is lehet
 • Hetente kaphatunk 50%-os újratöltési bónuszt, akár 150 ezer forint értékben
 • Az adott hétre vonatkozó veszteségeink 10%-át, akár 150 ezer forintot is visszakaphatunk cashback azaz pénzvisszatérítési bónuszként
 • A NovaJackpot is kínál olyan ajánlatot, amelynek keretében normál győzelmi fogadások esetén 2 gólos előnynél az oldal előbb kifizeti a nyereményünket, mint a meccs vége
 • Egyes fogadási piacoknál ha az eredmény 0-0-s döntetlen lesz, akkor visszakaphatjuk a tétünk összegét egy promóció keretén belül
NovaJackpot sportfogadási bónuszok

Fogadási piacok tekintetében óriási kínálat vár ránk a NovaJackpotnál

Bár NovaJackpot applikáció natívan nem létezik, mobilról is tökéletesen átlátható és böngészhető a fogadási piacok kínálata a platformon. A népszerűbb sportok, mint labdarúgás vagy kosárlabda, sok száz fogadási piacot kínálnak, úgy játékrészre vagy egész mérkőzésre vonatkozót. Van pontos eredményes, hendikepes, páros-páratlan, alatta-felette piac és még sorolhatnánk a rengeteg speciális fogadási opciót. De rögbi, futsal, bandy esetén is bőségesen van miből válogatni, pluszban pedig a NovaJackpotnál van bőven speciális fogadási lehetőség is, és számtalan jövőbeni hosszútávú fogadási piacot is böngészhetünk.

A bukméker számos sportágat kínál a fogadóknak

Sportágak tekintetében azt mondhatjuk, hogy a kínálatban még van hova fejlődni, mert egy-két sportágat nem találtunk meg a menüben. Mondjuk ezek ritkább, kevésbé ismert sportok voltak, a legtöbb sport fogadási megvannak itt. Kezdve a labdarúgás, tenisz, kézilabda, jégkorong vagy éppen röplabda eseményeivel, folytatva a sort sznúkerrel, golffal, boksszal, rögivel és mondjuk sífutással. Vannak speciális fogadási események is, díjátadók vagy éppen választások, de számtalan virtuális sportra valamint e-sportra is fogadhatunk. Utóbbiak esetén meg fogunk találni a NovaJackpotnál mindent, ami számít.

NovaJackpot sportok

Néhány kattintás és már játékban a szelvény

Fogadni nagyon könnyen fogunk tudni a Nova Jackpot sportfogadási felületén, akár laptopról, akár tabletről, akár telefonról. A következő néhány lépés kell a játékba küldéshez:

 • Keressük meg a minket érdeklő sportágat
 • Keressük meg az érintett eseményt és az azon belül számunkra vonzó piacot
 • Kattintsunk a szorzóra és máris a jobb oldalon megjelenik a virtuális szelvényünkön a fogadási esemény
 • Adjuk meg a tétet és küldjük játékba!

Amennyiben nem egyes kötésben akarunk fogadni, akkor az egyes, kettes és hármas lépéseket ismételve tudunk többes kötéses szelvényt játékba küldeni. Emellett még rendszertípusú fogadást köthetünk, ami lehetővé teszi, hogy akkor is nyerjünk valamennyi pénzt, ha nem találtuk el az összes kimenetelt. Nagyon tetszett nekünk, hogy a NovaJackpot lehetőséget ad egy szelvény elmentésére is, hogy később folytatható legyen a fogadás.

Élő fogadás – NovaJackpotnál tömegével vannak erre opciók

live_tv

A NovaJackpot élő fogadás a bal oldali Élő fogadások menüből érhető el a legkönnyebben összegyűjtött formában, de a hagyományos sportfogadási felületen is jelzésre kerül, ha egy adott esemény épp élőben zajlik. Maga az élő fogadás pont ugyanúgy köthető meg, mint a hagyományos fogadások, kattintunk a kiválasztott szorzóra és máris szelvényre kerül az esemény.

Az élő fogadásokhoz a NovaJackpot kínál fogadásépítőt és speciális egyperces fogadási piacokat is, szóval maximalizálható az izgalom. Amit kicsit hiányoltunk, az a live streaming vagy legalább a virtuális élő közvetítés, helyette csak eredménykövetés van. E-sportok és virtuális sportok esetén viszont számíthatunk jó minőségű élő közvetítésekre.

A mobilos NovaJackpot által kínált lehetőségek

phone_android

Ha mobilról, mobil eszközről szeretnénk fogadni a NovaJackpot felületén, akkor túl sok mindent nem kell tennünk. Szimplán az adott eszközről nyissuk meg a NovaJackpot felületét és küldjük játékba a szelvényünket, böngésszük a kínálatot vagy éppen vegyünk igénybe egy bónuszt.

Minden pont úgy fog működni, ahogy asztali gépen már megszokhattuk. Az oldal dízájnja reszponzív, tehát képernyőmérettől függően fog változni a kinézete. Arra számítsunk, hogy a gombok vagy éppen menük a képernyő méretétől függően módosulnak majd elhelyezkedésükben. Android és iOS operációs rendszerről is könnyedén használható a felület. NovaJackpot alkalmazás aktuálisan nincs egyik operációs rendszerre sem, de nagyon nem fogjuk hiányolni.

Garanciák a játékosok biztonságára

security

A NovaJackpot platformján nagyon komolyan veszik a biztonságot. Ez nem csak abban merül ki, hogy szereztek egy engedélyt a Curaçaói Szerencsejátékos Hatóságtól, de a technológiára is figyelmet fordítanak. 128 bites SSL alapú titkosítást használnak az ügyfelekkel folytatott minden kommunikációban, a pénzünket vagy éppen adatainkat pedig profi tűzfalakkal védik a szervereik oldalán. Az oldalhoz használt szoftveres technológia pedig modern, biztonságosnak és stabilnak nevezhető.

Hova fordulhatunk, ha kérdésünk van

headset_mic

A NovaJackpot oldalán nem kell amiatt aggódnunk, hogy mondjuk hétvégén egyedül maradunk egy kérdéssel. Éjjel-nappal, a hét minden napján elérhető ügyfélszolgálat áll a rendelkezésünkre minden kérdésben:

 • Élő chat – éjjel-nappal, a hét minden napján fordulhatunk a támogatói csapathoz.
 • Írhatunk e-mailt a NovaJackpot támogatói csapatának a [email protected] e-mail címre. Alapvetően angol nyelvű támogatásról van szó, de elég gyorsan jönni fog majd a válaszlevél.
 • A fura nevű Súgóközpont nevet viselő menüpont alatt kategóriákba sorolva elég sok kérdésre már megkaphatjuk azonnal a választ.
Általános információk
Név: NovaJackpot
Székhely: Curaçao, CW
Alapítás éve: 2023
Engedély száma: 8048 / JAZ
Élő fogadás: Igen
Élő közvetítés: Általában e-sportokra és virtuális sportokra
Mobil applikáció: Nincs
Telefon: Nincs
Élő chat: 24/7
Email cím: [email protected]

Zárszó

thumbs_up_down

A NovaJackpot egyre ismertebbé válik Magyarországon, ami annak köszönhető, hogy nagyon masszív kínálattal várják a magyar fogadókat úgy fogadási piacok, mint mondjuk bónuszok tekintetében. A mobilos elérhetőség rendben van, van VIP program és saját belső bolt is, úgyhogy az izgalom szintje sokáig megőrizhető a felületen. Élő közvetítésekből kevesebb van, viszont élő fogadásra bőven van mód, kiegészítve speciális fogadási lehetőségekkel is. Igazi kriptos bukméker, ahol több tucat kriptoval fizethetünk, ha akarunk. Összefoglalva egy korrekt bukmékernek nevezhető a NovaJackpot.

GYIK

📌 Milyen a virtuális sportok közvetítése a NovaJackpoton?

A virtuális sportok közvetítése percenként indul, hiszen a NovaJackpot számos virtuális sporteseményt kínál többféle sport vonatkozásában. A közvetítés minősége kitűnő, mintha egy elsőosztályú játékban játszanánk éppen.

📌 Mit tegyek ha elfelejtettem a NovaJackpot jelszavam?

Első körben mindenképpen az elfelejtett jelszóhoz kapcsolódó segítséget kérjük e-mailben a bejelentkező képernyőről. Amennyiben ezzel sem járunk sikerrel, akkor célszerű egyből a NovaJackpot ügyfélszolgálatához fordulni, amely éjjel-nappal elérhető a hét minden napján.

📌 Vannak ingyenes fogadási bónuszok a NovaJackpotnál?

A NovaJackpot oldalán számos promóció érhető el a magyar sportfogadók számára, amelyek között időnként ingyenes fogadások is megtalálhatóak. Sőt, a Shopban vásárolhatunk is ilyen fogadásokat, szóval ha akarunk, tudunk szerezni teljesen ingyenes fogadási opciókat.

Vissza a tetejére