A LEGFRISSEBB FOGADÁSI AJÁNLATOK KÖZVETLENÜL A POSTAFIÓKODBAN

Szeretnél első kézből értesülni minden alkalommal arról, ha a kedvenc fogadóirodádnál promóció fut? Az olvasóink exkluzív tippekhez és bónuszokhoz kapnak hozzáférést, emellett folyamatosan értesítjük őket a legfrissebb sporthírekről, érdekességekről, és a legjobb szolgáltatók kiadványairól.

Az adataidat senkinek nem adjuk el és nem osztjuk meg másokkal. Természetesen bármikor leiratkozhatsz.

A Vulkan Bet sportfogadás – A fogadási lehetőségek bemutatása

A Vulkan Bet magyar oldala a nevéhez méltó módon kirobbanó sportfogadási felülettel rendelkezik, a szektorban kimagaslónak mondható üdvözlő bónuszokkal és minden percben rengeteg fogadási lehetőséggel....
Olyan sportágak eseményeire is fogadhatunk amelyek máshol nem igazán megszokottak, a tesztünk szerint pedig a szorzók is egészen vállalhatóak. A következőkben megmutatjuk, hogy mit is tud a Vulkan Bet sportfogadás platformja, milyen az a kirobbanóan erős bónusz, milyen a mobilos elérhetőség és ha segítségre van szükségünk, mire számíthatunk!
Kevesebb -
Olvass tovább +

*F. Feltételek érvényesek! 18+

Legális és megbízható keretek között működik a Vulkan Bet sportfogadási platform

A Vulkan Bet szerencsejátékos oldalát a Verbenaz Limited nevű, Cipruson bejegyzett cég üzemelteti, amely tevékenységét a Curacaói Szerencsejátékos Hatóság engedélye mellett végzi (engedélyszám 8048/JAZ). Ez teljesen elfogadottnak számító engedély a online sportfogadási szektorban és a Vulkan Bet vélemények is azt mutatják, hogy komoly panasza nem szokott lenni a fogadóknak az oldallal kapcsolatban.

Vulkan Bet sportfogadás

Semmi körülményeskedés – Egy kattintás és bent vagyunk a Vulkan Beten

Ezt a sportfogadási oldalt Magyarországról minden gond nélkül meg fogjuk tudni nyitni, egyszerűen pötyögjük be a címet a böngészőnk címsorába, kattintsunk egyet és már be is töltődött az oldal. Nem kell tehát VPN vagy alternatív link, hogy bejussunk a platformra, de ha véletlenül menet közben lenne változás, akkor is lesz majd módunk rá, hogy belépjünk mindenféle gond nélkül.

A Vulkan Bet regisztráció dízájnos és villámgyors folyamat

A Vulkan Bet Magyarországon bátran böngészhető regisztráció nélkül, megnézhetjük milyen események milyen szorzókkal futnak, meg tudjuk nézni a promóciókat is, szóval mindenféle zsákbamacska nélkül tudunk döntést hozni arról, hogy csatlakozunk-e. És ha úgy döntöttünk, hogy mi is a közösség tagjai leszünk, akkor alapvetően tényleg villámgyorsan be tudunk csatlakozni a következő lépésekkel:

 1. Kattintsunk a jobb felső sarokban látható Registration feliratú gombra
 2. Ekkor fel fog ugrani egy kis ablak a képernyő közepén, amely a következő adatokat kéri tőlünk: az e-mail címünket, a választott jelszavunkat, a pénznemünket, valamint a promóciós kódunkat, ha esetleg van ilyen.
 3. Plusz itt kell még döntést hoznunk a bónuszok igénybevételéről és itt kell elfogadni a felhasználási feltételeket is.
 4. Ha megvagyunk, akkor már csak a Sign Up feliratú gombra kell kattintanunk és a csatlakozási folyamat nagy részét befejeztük.
 5. E-mailben persze majd még szükség lesz a fiókunk véglegesítésére, de ha akarjuk, akár a közösségi médiafiókjaink segítségével is csatlakozhatunk.

A Vulkan.Bet vonatkozásában is számítsunk rá, hogy a pénzügyi tranzakcióink lebonyolítása érdekében majd szükség lesz a regisztrációnál megadott adataink hitelesítésére.

A fizetések rendezése során nagyjából minden lehetőséget használhatunk

A Vulkan Bet egy eléggé modern sportfogadási oldal, ami azt jelenti, hogy nem csak a hagyományos fizetési lehetőségeket, de újabb, online fizetési rendszereket is használhatunk. Ezeknek köszönhetően egyébként már nem kell nagyon várnunk a pénzünkre sem befizetés, sem kifizetés esetén. A Vulkan Bet fizetési módok a következők:

 • Használhatunk hagyományos banki fizetési módokat, mint Mastercard, Visa és Maestro bankkártyák
 • Rengeteg különféle e-pénztárca megoldást is használhatunk, mint a MiFinity és SOFORT
 • Vannak kriptovaluták is, mint az Ethereum, a Tether vagy éppen a Bitcoin
 • Banki átutalásra is van módunk, ha ragaszkodunk egy kifejezetten megbízható és ismert fizetési módszerhez

A befizetések vonatkozásában a Vulkan Bet esetén a minimálisan befizethető összeg 10 USD, a maximális összeg 100 ezer USD. A befizetések feldolgozása minden esetben azonnali, és ezekért nem is számol fel semmilyen díjat a platform. Maga a befizetés a következőképpen hajtható végre:

 1. Először is lépjünk be a VulkanBet oldalára a korábban létrehozott felhasználónevünkkel
 2. A jobb felső sarokban lévő Deposit feliratú gombra kattintsunk
 3. Válasszuk ki azt a fizetési módot, amit preferálunk
 4. Töltsük ki a felugró űrlapot, ami az adott fizetési mód végrehajtásához szükséges információkat kéri (mint kártyaadatok vagy e-pénztárca adatok)
 5. Adjuk meg azt az összeget, amit szeretnénk befizetni
 6. Hajtsuk végre még a szükséges lépéseket (például e-pénztárcánál még a szolgáltató oldalán is meg kell erősítenünk a fizetést) és véglegesítsük a tranzakciót!
 7. Ennyi az egész, szinte azonnal ott is lesz az egyenlegünkben a pénz!

Akifizetések tekintetében fizetési módtól és kifizetni kívánt összegtől függ a feldolgozás sebessége. 10 USD a minimális kifizethető összeg, ha viszont mondjuk 300 USD-nél többet akarunk kifizettetni, akkor már akár 5 napig is eltarthat a feldolgozás. A kifizetés menete eléggé hasonló a befizetéshez:

 1. Belépés után a jobb felső sarokban elérhető Withdrawal feliratú gombra kell kattintanunk
 2. Az elérhető fizetési módokhoz jutunk, válasszuk ki azt, amit szeretnénk
 3. Ekkor felugrik egy űrlap, ahol meg kell adnunk a szükséges adatokat, amelyek a kifizetés lebonyolításához szükségesek
 4. Adjuk meg a kifizetni kívánt összeget
 5. Véglegesítsük a tranzakciót és már csak várnunk kell a pénzösszeget a számlánkon
Vulkan Bet fizetési módok

A Vulkan Bet promóciók nagyon sokat dobnak a hangulaton

A Vulkan Bet bónusz tekintetében nem tartozik a legbőkezűbb platformok közé, de ez főleg a régebbi játékosokra igaz, hiszen üdvözlő bónuszcsomagja az új játékosoknak olyan erős, hogy azzal nem igazán veszi fel a versenyt egyetlen más bukméker sem. Az üdvözlő bónusz alapvetően az első három befizetésre vonatkozik a következők szerint:

 • Az első befizetésünkre 100%-os, akár 20 ezer forintos bónusz kapható
 • A második befizetésünkre 125%-os, akár 60 ezer forintos bónusz igényelhető
 • A harmadik befizetésünkre 150%-os, akár 120 ezer forintos bónusz igényelhető

A minimális befizetési összeg minden befizetésnél 4000 forint a bónuszok igénybevételéhez, de gyorsnak kell lennünk a Vulkan Bet bonus felhasználásával, mert 5 napunk van mindössze. A megforgatási követelmény tízszeres. A bónuszra vonatkozó felhasználási feltételeket mindenképpen böngésszük át, mert a megfogadható események és szorzók vonatkozásában is vannak követelmények. Az aktuálisan elérhető egyéb sportfogadási promóciókért a Promóciók menüpontot érdemes időnként felkeresni.

Az extra fogadások szerelmesei nagyon jól fogják magukat érezni

Sportfogadóként nem fogunk csalódni a Vulkan Bet fogadási piacokra vonatkozó kínálatában, hiszen a legnépszerűbb sportágak esetén tényleg szinte mindenre lehet fogadni. Számtalan hendikepes, alatta/felette vagy éppen pontos eredményes piac érhető el, de fogadhatunk egyéni teljesítményekre vagy éppen speciálisabb piacokra is (mint mondjuk kiállítások vagy éppen büntetők és így tovább). Természetesen mindenhol elérhetőek az alapvető fogadási piacok, mint a végső győztes fogadási piaca, de például rengeteg hosszútávú jövőbeni fogadási ajánlat is elérhető.

E-sportokra és speciális eseményekre is fogadhatunk elég sok különféle izgalmas piacon, de a kevésbé népszerű és ismert sportoknál is találni fogunk extrább piacokat – mint mondjuk a lacrosse vagy curling esetén.

Ami sport, az ott van a Vulkan Beten

Talán minimálisan túlzó volt a címe ennek a bekezdésnek, de az tény, hogy aktuálisan 30-nál is több sportág eseményeire fogadhatunk ezen a platformon és ebbe még bele sem számoltuk a sokféle játékot az e-sport kínálatból. Itt vannak a népszerű sportok, mint a labdarúgás, kosárlabda, jégkorong és kézilabda, de fogadhatunk síre, floorballra, futsalra, bokszra és rögbire is. A magyar fogadók nagy örömére van vízilabda és kézilabda is, ráadásul minden sportágnál igaz az az állítás, hogy az összes ismert bajnokság eseményeire tippelhetünk.

Click and go – A fogadás villámgyors folyamat a Vulkan Beten

Vulkan Bet fogadószelvény

A Vulkan Bet platformján nem igazán kell túl sok időt töltenünk a fogadásunk játékba küldésével, tesztünk során az egész még fél percet is alig vett igénybe. A folyamathoz mindenképpen szükség van Vulkan Bet regisztráció végrehajtására és be is kell lépnünk. Viszont, ha ez megvan, akkor már csak a következő lépések vannak hátra:

 1. Böngésszük át a sportági kínálatot, majd keressük meg a minket érdeklő eseményt
 2. Az esemény elérhető piacai közül válasszuk ki azt a kimenetelt, amire fogadni akarunk és kattintsunk a szorzójára!
 3. A jobb alsó sarokban meg is jelenik az egyszerű kis fogadási szelvény, rajta az eseményünkkel
 4. Ezt már játékba is küldhetjük (ez a Single azaz egyes kötés) vagy tegyünk még hozzá eseményeket (az már Multiple azaz többes kötés lesz)
 5. Adjuk meg a tétünket, majd egyetlen kattintással küldjük játékba a szelvényt
 6. Az egyes és többes kötés mellett még van lehetőségünk rendszertípusú fogadásokat kötni

Vulkan Bet élő fogadás – Minden percben élőben is játszhatunk

live_tv

A Vulkan Betnél az élő sportfogadási eseményeket a bal oldali menüben sportáganként csoportosítva érhetjük el a Live menü alatt, de a felső menüsoron is van egy Live feliratú gomb, úgyhogy biztosan meg fogjuk találni ezt az opciót. Az elmondható az élő fogadási lehetőségekről, hogy alapvetően azokra a sportágakra és piacokra fogadhatunk itt is, amelyekre a meccsek előtti fogadások esetén.

Minden sportág fogadható élőben is, ráadásul e-sportokból hihetetlen komoly a felhozatal, ahogy labdarúgásból is bőven van miből válogatni. Ami kissé csalódást keltő, hogy sem live streaming, sem animált eredménykövetés, sem élő statisztikák nincsenek, az eredményt viszont azért folyamatosan biztosítja számunkra az oldal.

Mobil sportfogadási lehetőségeink

phone_android

Alapelvárás ma már minden fogadó részéről az, hogy mobilról is lehessen a kínálatot böngészni és szelvényt játékba küldeni. A Vulkan Bet nem fog csalódást okozni, felülete mindenféle mobil eszközön gond nélkül megnyitható, legyen szó akár Huawei, Android vagy éppen iOS készülékről. Nem számít az sem, hogy milyen az adott rendszer verziószáma és mekkora a képernyő mérete, a menük szépen be lesznek tömörítve hamburgeres menükbe és így tudunk navigálni az általunk preferált opciók között. Fontos kiemelni, hogy nincs Android és iOS Vulkan Bet app sem, és ahogy tűnik, ilyen nem is lesz a közeljövőben.

Biztonságos sportfogadás az alapcél itt is

security

Nem meglepő módon a Vulkan Bet is hozza a piaci standardnek megfelelő 128 bites SSL alapú titkosítást a játékosok és a szerverek közötti kommunikáció során, szóval nem kell aggódnunk, hogy esetleg adatokat vagy pénzt veszítünk. A szabályzat szerint ráadásul az oldal nem adja ki harmadik félnek engedély nélkül az adatainkat és kifejezetten nagy figyelmet fordít a felelősségteljes szerencsejátékra is.

Az ügyféltámogatás – Van hova fordulni, ha problémánk van

headset_mic

A Vulkan Bet vonatkozásában a magyar fogadóknak alapvetően két opciójuk van, ha segítségre van szükség:

 • Folyamatosan követ bennünket az oldal jobb alsó sarkában egy ikon, erre kattintva érhető el éjjel-nappal, a hét minden napján az élő chates ügyfélszolgálat.
 • Írhatunk e-mailt a [email protected] e-mail címre is, ha jobban preferáljuk ezt a fajta kommunikációt.

Az online chat ikonra kattintva néhány alapvető kérdésre elérhető azonnali válasz, de azért ezt semmiképp nem mondanánk Gyakran ismételt kérdések szekciónak.

Általános információk
Név: Vulkan Bet
Székhely: Curacao
Alapítás éve: 2016
Engedély száma: 8048/JAZ
Élő fogadás: Igen
Élő közvetítés: Nem
Mobil applikáció: Nincs
Telefon: Nincs
Élő chat: 24/7
Email cím: [email protected]

Konkluzió

thumbs_up_down

A Vulkan Bet tesztünk eredményeként megállapíthattuk, hogy ez a sportfogadási platform rendkívül jó környezet a magyar fogadók számára számtalan ok miatt. Kifejezetten kimagasló üdvözlő csomag várja itt a fogadókat, 30-nál is több sportág eseményeire lehet fogadni akár élőben is és az Vulkan Bet élő fogadás szekció minden igényt kielégít. A streaming vonalon vagy éppen a régebbi játékosoknak összerakott promóciókban lehetne még fejlődni, de összességében a Vulkan Bet egy megbízható és kifejezetten kellemes hangulatú sportfogadási oldal.

GYIK

📌 Mennyi a minimális befizetés a Vulkan Bet bónusz igénybevételéhez?

A Vulkan Beten a minimálisan befizetendő összeg 4000 forint a bónuszok vonatkozásában. Ez azt jelenti, hogy ekkora összeget mindenképpen be kell fizetni, ha szeretnénk jogosultak lenni az akár 200 ezer forintot is elérő üdvözlő bónuszcsomagra.

📌 Van Acca bónusz a Vulkan Beten?

Aktuálisan csak befizetési bónuszt biztosít a magyar fogadóknak a Vulkan Bet, de érdemes azért a Promóciók nevet viselő menüpontot rendszeresen felkeresni, mert könnyedén előfordulhat, hogy egyik nap megjelenik egy újabb ajánlat.

📌 Androidos tabletről is megnyitható és használható a Vulkan Bet?

A Vulkan Bet oldala maximálisan optimalizálva van mobil eszközökre, így Android vagy éppen iOS operációs rendszerrel bíró eszközökről is meg tudjuk nyitni a platformot. Minden funkció úgy működik, hogy annak kell.

Vissza a tetejére