A LEGFRISSEBB FOGADÁSI AJÁNLATOK KÖZVETLENÜL A POSTAFIÓKODBAN

Szeretnél első kézből értesülni minden alkalommal arról, ha a kedvenc fogadóirodádnál promóció fut? Az olvasóink exkluzív tippekhez és bónuszokhoz kapnak hozzáférést, emellett folyamatosan értesítjük őket a legfrissebb sporthírekről, érdekességekről, és a legjobb szolgáltatók kiadványairól.

Az adataidat senkinek nem adjuk el és nem osztjuk meg másokkal. Természetesen bármikor leiratkozhatsz.

20bet mobile elérhetőséggel bárhonnan játszhatunk

A 20bet fogadóirodája egy nagyobb stabil szereplője az online sportfogadási...
piacnak. Számtalan különféle sportágra biztosít fogadási lehetőséget, a legnépszerűbbek mellett fogadhatunk például krikettre vagy dartsra is. De nincs hiány a fogadási piacokból és a fizetési módokból sem, a 20betnél ugyanis már kriptovalutával is van módunk fizetni. Az oldal a TechSolutions Group N.V. birtokában van és a szektorban teljesen elfogadottnak és megbízhatónak számító Curacaoi engedély segítségével végzi működését. Az asztali számítógépen elérhető weboldal tökéletesen átlátható és kezelhető, de nem fogunk csalódni mobil eszközön sem, ha megnyitjuk a 20bet oldalát. Mert bár nincs specifikus 20bet app, az oldal tökéletesen optimalizálva van, bármilyen mobiltelefonról vagy tabletről nyitjuk meg.
Kevesebb -
Olvass tovább +

*F. Feltételek érvényesek! 18+

A 20bet elérhetősége a mobilos magyar fogadóknak

20bet mobil alkalmazás

Amikor mobil eszközünkről megnyitjuk a 20bet oldalát, azonnal átlátható felületre érkezünk. A legfelső menüsávban láthatjuk a Regisztráció és Bejelentkezés opciókat és a három vonalat a további menük eléréséhez. Nagyon fontos kiemelni, hogy az asztali verzióhoz hasonlóan, a mobilos 20bet is teljesen magyar nyelvű, mindenféle alternatív link vagy VPN-es trükközés nélkül érhető el.

A főmenüsáv alatt láthatjuk az aktuális bónuszajánlatokat, valamint az online sportfogadás mellett kínált egyéb lehetőségeket, így az élő fogadást és a kaszinó menüjét is. És bár nincs 20bet mobil alkalmazás letöltési lehetőség, a menük alatt látható események nagyon könnyen fogadhatóak és átláthatóak mobilról is.

Ha már van meglévő 20bet fiókunk, akkor ugyanúgy léphetünk be, mint asztali gépen, ha pedig még nem regisztráltunk, akkor roppant könnyedén, 3 lépésben végrehajthatjuk mobilról is a folyamatot.

Az sem számít, hogy Windows, Android vagy iOS az operációs rendszer, jól működnek a legördülő menük, egyáltalán nem lassú az oldal. Ha fogadni akarunk, akkor néhány érintés segítségével végre is tudjuk ezt hajtani, hiszen ahogy egy szorzóra kattintunk, máris a képernyő alsó-középső részén megjelenő szelvényre kerül az esemény. És innen már csak a tétet kell megadnunk és kész is vagyunk! Gondoljunk bele, mindezt akár utazás közben vagy a buszmegállóban álldogálva is megtehetjük.

20bet Android app

android

Akár az asztali gépen nézzük, akár a mobilos böngészőből nyitjuk meg, látni fogjuk, hogy 20bet mobil alkalmazás letöltés nem érhető el. Nagyon nem kell emiatt szomorkodnunk, hiszen nem túl sok olyan dolog van, amit egy mobil app képes csak kínálni. Ilyen például a lokációnk meghatározása, amelynek segítségével a helyzetünkre vonatkozóan tudna értesítéseket küldeni a mobil, ha éppen olyan meccs érhető el. De egyáltalán nincs különbség a fogadási lehetőségekben vagy éppen az igénybe vehető bónuszokban sem.

Van elérhető 20bet iOS app?

phone_iphone

Sajnálatos módon, ahogy az már az eddigiekből is kiderült, 20bet app letöltés nem elérhető jelenleg a bukmékernél, sajnos iOS-re sem. Igazából az olyan kényelmi funkciókat leszámítva, mint az esetleges ujjlenyomatos azonosítás vagy helyzetmeghatározás, nem nagyon tudunk felmutatni olyasmit, amit a böngészőből elérhető verzió ne tudna.

Ahogy belépünk a 20bet mobile oldalára, egyből beállíthatjuk, hogy kapjunk-e értesítéseket, úgyhogy ebben sem fogunk hiányt szenvedni. Érdekesség, hogy az asztali gépen elérhető verzióhoz képest a mobilos 20bet talán jóval átláthatóbb, hiszen nem kell túlságosan sok menüt egyszerre átlátnunk, azonnal oda léphetünk, ahova szeretnénk.

Létezik 20bet mobilos bónusz?

Ahogy nincs 20bet mobile apk letöltési lehetőség, úgy nincs specifikus mobilos bónusz sem. A regisztráció pontosan ugyanúgy zajlik egy Androidos vagy iOS-es készüléken, mint az asztali gépen és ezen folyamat után tudjuk igényelni az üdvözlő bónuszt, ami általában 100%, akár 35 ezer forint összegű bónusz is lehet. Ez is azt mutatja, hogy az összes akcióban és nyereményjátékban pontosan úgy veszünk részt, mintha a számítógépünkről tennénk. A nyeremények kifizetése is egyszerű és gyors, ráadásul a nem EU-ban bejegyzett fogadóirodák esetén nem is mindig van szükség ehhez azonosításra.

Mobilos fizetés a 20betnél

Napjainkban már nem csak a mobilos online sportfogadás alapkövetelmény egy bukmékerrel szemben, hanem az is, hogy mobilról is tökéletesen tudjuk intézni pénzügyeinket. Hiszen ha egy boltban tudunk mobiltelefonunkkal fizetni, akkor nem szeretnénk sokkal többet bajlódni egy bukmékernél a kifizetéssel sem.

A 20betnél nem lesz ezzel gond, a mobilos kifizetés a tesztünk szerint villámgyorsan megy, csak figyeljünk oda, hogy a magyar fogadók számára milyen fizetési módok érhetőek el. Ezeket a 20bet listázza is, de kifizetéshez használhatunk bankkártyákat, Skrillt, NETELLERt vagy éppen Jeton e-pénztárcákat és ami a legjobb, hogy a 20betnél már van mód kifizetésre kriptovalutákban is. Jelenleg a Bitcoin, Ethereum és Litecoin érhető el, de ez is a piac trendjének megfelelő fejlettség.

Konkluzió

thumbs_up_down

Ha összegezni akarjuk a 20bet mobile elérhetőségének lehetőségeit, akkor azt mondhatjuk, hogy nem rendelkezik ugyan natív appal, de a mobilra optimalizált böngésző verzió is tökéletes. Az sem számít, hogy milyen eszközről nyitjuk meg, Androidon vagy iOS-en is ugyanúgy jól működik, gyorsan betölt az oldal és átlátható a felület is.

Funkciókban sincs semmiféle különbség, a fogadás néhány érintéssel megy, a bónuszok és a kifizetések is egy az egyben úgy érhetőek el, mint asztali gépen. Persze, egy natív app segítségéve lenne módunk helyzetmeghatározásos értesítéseket beállítani vagy könnyebbé tenni a belépésünket, de egyáltalán nem fogjuk ezt kényelmetlenségnek megélni.

GYIK

📌 Van a 20bet élő fogadásához elérhető élő közvetítés?

Nem, sajnálatos módon a 20betnél nincs elérhető élő közvetítés az asztali verzióban sem, így a mobilra optimalizált változatnál se keressük ezt. Ettől függetlenül élő fogadás az van és könnyedén végre tudjuk hajtani fogadásainkat mobilról is, ahogy számoltuk, nagyjából 4-5 érintés elég egy szelvény játékba küldéséhez.

📌 Nem találom a 20bet telepítéséhez szükséges apk fájlt, hol van?

Azért nem találjuk az apk fájlt, mert jelenleg nincs 20bet mobil alkalmazás. Ha véletlenül valahol letöltésre kínálnak ilyet, akkor legyünk nagyon óvatosak. Szükség esetén inkább kérdezzük meg a 20bet éjjel-nappal elérhető ügyfélszolgálatát, hogy elkerüljük az esetleges problémákat.

📌 Hol találom listázva az összes bónuszt a 20bet mobile verziójában?

Alapvetően a főoldalra belépve bármilyen mobil eszközön egy banner látható középen, ami az aktuálisan kínált bónuszokat mutatja be egyesével. Ha az egészet egyben szeretnénk megnézni, akkor bökjünk rá az ujjunkkal a bal felső sarokban található három vonalra és itt válasszuk ki a Promóciók menüpontot. Itt az összes aktuális promóciót és ajánlatot megtaláljuk, sőt ha van éppen valamilyen verseny vagy esemény, akkor arról is olvashatunk részleteket. Bónuszok vonatkozásában azonban sose felejtsük el elolvasni a felhasználási feltételeket és szabályzatot.

Vissza a tetejére