A LEGFRISSEBB FOGADÁSI AJÁNLATOK KÖZVETLENÜL A POSTAFIÓKODBAN

Szeretnél első kézből értesülni minden alkalommal arról, ha a kedvenc fogadóirodádnál promóció fut? Az olvasóink exkluzív tippekhez és bónuszokhoz kapnak hozzáférést, emellett folyamatosan értesítjük őket a legfrissebb sporthírekről, érdekességekről, és a legjobb szolgáltatók kiadványairól.

Az adataidat senkinek nem adjuk el és nem osztjuk meg másokkal. Természetesen bármikor leiratkozhatsz.

A LibraBet app lehetőségei mobilon

A LibraBet egy elég régóta létező, stabil sportfogadási iroda, amely gond n...
élkül elérhető Magyarországon is, ráadásul a magyar fogadók meg is bízhatnak benne, hiszen tulajdonosa, az Araxio Development N.V. egy nagyon ismert cég a szerencsejátékok világában, több hasonló fogadási portált is üzemeltetnek. A LibraBet curacaói engedély birtokában végzi működését, úgyhogy gond nélkül csatlakozhatunk a portálhoz és fogadhatunk, biztonságban lesznek adataink és pénzünk is. Ma már alapfeltétel egy sportfogadási oldal esetében, hogy mobilról is kezelhető legyen. A LibraBet vonatkozásában sem lesz gondunk, ha Android vagy iOS készülékről akarjuk megnyitni az oldalt és játékba akarunk küldeni egy szelvényt. Nézzük meg most, hogy mit is kínál a LibraBet mobile verzió.
Kevesebb -
Olvass tovább +

*F. Feltételek érvényesek! 18+

Irány a sportfogadás világa a LibraBettel is

LibraBet mobile verzió

A LibraBet mobil verzióját nagyon könnyen meg tudjuk nyitni, hiszen csak a mobil eszközünkön lévő böngészőt kell elindítanunk és beütni a címsorba a LibraBet címét. Ezután szépen be fog töltődni az oldal, amiről már azonnal látható, hogy megfelelően optimalizálásra került. A gombok és a menük szépen el vannak rendezve a kis képernyőn is és bár talán nagyobb ujjal nehezebben férünk hozzájuk, a tesztünk során nem okozott gondot megnézni az aktuális élő kínálatot vagy regisztrálni/belépni az oldalra. Nem igazán látható tehát különbség az asztali verzió és a mobil verzió között, ami mindenképpen örömteli.

Ha mobil készülékről nyitjuk meg a LibraBet oldalt, akkor elsőként egy olyan választási lehetőségbe futunk bele, ami nincs meg az asztali gépen – azaz el kell döntenünk, hogy a LibraBet sportfogadás oldalát választjuk, nem pedig mondjuk a LibraBet kaszinóét, hiszen ilyen is van. Innentől kezdve aztán pedig már a jól megszokott módon megy minden, a bal felső sarokban látható három csíkra kattintva hívhatjuk elő a főmenüt, itt van a Bejelentkezés és a Regisztráció opciója is, de itt tudunk belemenni a Sportfogadás menübe is.

Ezután pedig a képernyő középső részén láthatjuk az eseményeket, amelyek közül választhatunk aztán. Egy kiválasztott esemény valamelyik szorzóját megérintve már létrehozásra is kerül egy szelvény, majd még nagyjából három érintés és már játékba is küldtük!

LibraBet Android app

android

Amit a LibraBet jelenleg kínál azon Android felhasználóknak, akik fogadni szeretnének a telefonjaikon az egy nagyszerűen optimalizált mobil böngészős verzió, mert jelenleg nincs elérhető telefonos applikáció. Lehetséges, hogy hamarosan meg fog jelenni egy dedikált natív app, de ezt nem lehet megmondani jelenleg, nincs ilyen információ a LibraBet oldalán. Így az Android eszközökkel rendelkező felhasználók jelenleg azt tudják tenni, hogy a mobil böngészős verziót használják. És hát azért lehet együttélni azzal, hogy nincs applikációs értesítés egy jó eseményről vagy promócióról.

Applikácó iOS készülékekre

apple

Egy iPhone felhasználó valószínűleg elsőként az App Store-ba fog belépni, hogy ott keresse meg a LibraBet iOS app alkalmazását, de sajnos nem fog sikerrel járni. Sajnos nincs LibraBet mobil alkalmazás letöltés lehetőség, ahogy LibraBet mobile apk fájl sincs, úgy nincs iOS-es applikációja sem a sportfogadási oldalnak. A mobil sportfogadási oldalak fejlődésének ütemét figyelembe véve azonban egyáltalán nem zárható ki, hogy akár már jövő héten lesz ilyen app. Viszont addig sem kell lemondanunk semmiről, hiszen az iOS mobil böngészős LibraBet verzió is tökéletesen élvezhető és könnyű kezelést biztosít.

Elérhető mobil bónuszok

A LibraBet esetén a bónuszokat a Promóciók menüpont alatt tudjuk megnézni és ha ezt asztali gépen vagy mobilon megnyitjuk, látni fogjuk, hogy nincs különbség az ajánlat esetén egy asztali gépen megnyitott oldal vagy mobil böngészős oldal esetén. Ettől függetlenül figyeljük az e-mail fiókunkat, hiszen könnyedén lehet, hogy kapni fogunk egy olyan promóciós lehetőséget, hogy egy adott időszakban mobilos regisztrációért vagy fogadásért nagyobb bónuszt kapunk, mint asztali gépnél.

Ma már mindent lehet mobilon intézni – A LibraBeten fizetni is

A LibraBet nagyon komoly kínálattal bír a fizetési módok tekintetében is, fizethetünk bankkártyával, előre feltöltős kártyával, e-pénztárcával és még kriptovalutákkal is. Ami nagyon pozitív, hogy ezen fizetési módok többségét már amúgy is elég régóta mobilról használja a legtöbb fogadó, így a LibraBeten is könnyedén tudunk NETELLERrel vagy Bitcoinnal fizetni. Nem számít az sem, hogy nincs LibraBet app letöltés lehetőség, hiszen a mobilos verzióból is könnyedén be tudunk lépni a Be- illetve kifizetések menüpontjába és a megadott fizetési módot kiválasztva pillanatok alatt fel tudjuk dolgozni a tranzakciót, legyen szó akár Android, akár iOS operációs rendszerrel bíró készülékről.

Konkluzió

thumbs_up_down

A legfontosabb konkluzió, hogy nincs LibraBet alkalmazás. Ez azt jelenti, hogy csakis mobilos böngészőből tudunk fogadni a LibraBet oldalán. Ezzel természetesen nincs semmi gond, hiszen a mobil böngészős LibraBet is nagyszerűen működik, a fogadás hasonlóan gyors, mint asztali gépről, a belépés és a regisztráció is könnyedén megy, már ha megszoktuk már a mobil eszközök kezelését és a menükbe való ki- belépés folyamatát.

Talán egy kicsit lassabb lehet a mobilos verzió, de ezt valószínűleg egy nagyon stabil internetkapcsolattal nem is fogjuk észrevenni. A kis gyorstesztünk alapján úgy 1 percbe telik a LibraBet mobil alkalmazás segítségével játékba küldeni egy szelvényt belépéssel együtt, szóval összességében nagyon pozitív a konkluzió.

GYIK

📌 Mobilon is van lehetőség a LibraBet jelszó megjegyeztetésére?

Igen, hiszen ez nem egy adott bukméker oldalához kötődik, hanem a mobil böngészős beállításainkhoz. Így amikor egyszer belépünk a LibraBet oldalára mobilról, fogadjuk el a felkínált opcióban, hogy jegyezze meg a böngésző a jelszavunkat és így még gyorsabban tudunk majd belépni és fogadni. Természetesen adataink és pénzünk védelme érdekében ez kevésbé tanácsolt opció, de ha biztosak vagyunk magunkban, akkor van erre is lehetőség természetesen.

📌 Tudok élő közvetítést nézni LibraBet mobile verzió segítségével?

Alapvetően mobil készülékről is olyan könnyen lehet élő streamet nézni, mint televízióban, vagy számítógépen. Viszont a LibraBet jelenleg nem kínál élő közvetítéseket a sporteseményekre, csak virtuális eredménykövetésre van módunk. De egy utazás közben megkötött fogadásnál amúgy sem lesz nagyon lehetőségünk arra, hogy kövessük az eseményeket, így ez talán kevésbé lesz hiányzó funkció a mobilos fogadók számára.

📌 Van olyan weboldal, ahonnan a LibraBet mobil apk fájl letölthető?

Elképzelhető, hogy van olyan weboldal az interneten, ahol azt kínálják, hogy letölthetjük a LibraBet mobil apk fájlt. Vigyázzunk és jól nézzük meg, hogy mit is csinálunk, ugyanis jelenleg nincs LibraBet app, azaz apk fájl sem létezik. Nagy valószínűséggel csak egy átverős oldalra vezetett az utunk, hiszen, ha lesz is natív applikációja a LibraBetnek, azt valószínűleg a legkönnyebben és a legbiztonságosabban majd a bukméker oldaláról magáról tudjuk letölteni.

Vissza a tetejére