A LEGFRISSEBB FOGADÁSI AJÁNLATOK KÖZVETLENÜL A POSTAFIÓKODBAN

Szeretnél első kézből értesülni minden alkalommal arról, ha a kedvenc fogadóirodádnál promóció fut? Az olvasóink exkluzív tippekhez és bónuszokhoz kapnak hozzáférést, emellett folyamatosan értesítjük őket a legfrissebb sporthírekről, érdekességekről, és a legjobb szolgáltatók kiadványairól.

Az adataidat senkinek nem adjuk el és nem osztjuk meg másokkal. Természetesen bármikor leiratkozhatsz.

Mi az a Trixie fogadás?

A Trixie fogadás a kombinációs sportfogadási formák egyik legegyszerűbbje, hiszen három esemény kimenetelének megtippelésekor alkalmazhatjuk és a normál esetben feladásra kerülő egy darab, hármas kötésű szelvényünk mellé hozzácsapjuk a három darab kettes kötésű szelvényt is, tehát egyetlen mérkőzés tippjének elhibázása esetén még nyerünk valamennyit. Ennek a nyereménynek a nagysága a szorzóktól függ, de alapvetően a Trixie fogadás azoknak ajánlott, akik többre értékelnek egy biztosabb nyereményt, mint egy nagyobb összegű, ám kockázatosabb hármas kötésű szelvényt.

Olvass tovább +

Azon kevés kombinációs fogadások egyike, ahol nem igazán szükséges kalkulátor sem, hogy simán fejben lekövessük, hogy is állunk éppen, főleg miután csak három mérkőzésről van szó.

Kevesebb –

A legjobb fogadóirodák trixie fogadáshoz

# Fogadóiroda Nyelv Útmutató Min. tét Min. odds Bónusz % Bónusz Regisztrálj
Rabona
magyar
Rabona 0.50 Ft 1.50
100%
35,000 Ft Fogadj most
*Ez az ajánlat kizárólag a globusbet.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.
Cashed
magyar
-0.50 Ft 1.50
100%
35,000 Ft Fogadj most
Casinia
magyar
Casinia 1.00 Ft 1.50
100%
35,000 Ft Fogadj most

*F. Feltételek érvényesek!

A Trixie fogadás jelentése és számításának bemutatása

Amikor Trixie fogadást játszunk meg, akkor négy szelvényen fogunk három esemény kimeneteleire játszani, így, ha mondjuk egy szelvényre alapesetben 200 forintot költöttünk volna, akkor a Trixie 800 forintba fog nekünk kerülni. Az, hogy mennyit nyerünk ezzel a kombinációs fogadási formával, attól függ, hogy mekkora az egyes események szorzója és hány esemény kimenetelét találjuk el. Hogy még tisztábban lássuk, miről is van szó, jöjjön egy Trixie fogadás példa, ahol van A (2.00 szorzó), B (2.50) és C (3.00) tippünk három eseményre – a 2.00 feletti szorzók amúgy is nagyon fontosak a profitot garantáló Trixie-hez. A Trixie kombinációnak köszönhetően a következőt fogjuk megjátszani:

Hogy működik a Trixie fogadás

 • Három darab kettes kötésű szelvényünk lesz: AB, BC, CA
 • És lesz egyetlen, hármas kötésű szelvényünk: ABC

Vegyük észre, hogy a patent kombinációs fogadási formával ellentétben, a Trixie fogadás az egyes kötéseket nem játssza meg, tehát ha két meccset hibázunk el a háromból, akkor semmilyen nyereményre nem számíthatunk, tehát a Trixie esetében fontos azért, hogy elég jól körüljárjuk mire is fogadunk, mert csak akkor van értelme ilyen kombinációt játszani, ha 2 meccsünk eltalálására szinte biztosan számíthatunk. Tegyük fel, hogy véget értek a mérkőzéseink:

 • Eltaláltuk A és C kimenetelt, de B-t elhibáztuk. Így az összes nyereményünk 1200 forint, miközben 800 forintot költöttünk, tehát ilyen nagyságú szorzóknál 400 forint profittal tudunk kiszállni.
 • Eltaláltuk mindhárom kimenetelt, ennél jobb nem is történhet velük. Az összes nyereményünk ilyenkor két halmazból tevődik össze.
  • Egyrészt megnyerjük a hármas kötésű szelvényünket, ami 3000 forint nyereményt jelent.
  • Másrészt megnyerjük mindhárom kettes kötésű szelvényünket is, ami összesen 3700 forint.

Ez pedig azt jelenti, hogy 6700 forintot nyertünk, miközben 800 forintot tettünk csak fel.

Ebből is látszik, hogy ha nem kombinációs formában játszottunk volna, akkor csak 2200 forint profitunk lenne mindhárom meccs helyes tippje esetén, Trixie fogadással viszont 5900 forintos hasznot tudunk elkönyvelni. Ráadásul megkapjuk azt a lehetőséget is, hogy egy hibás tipp esetén is akár profitot tudjunk realizálni.

A profik szinte minden sportág esetén alkalmazzák ezt a kombinációs fogadási formát, de például ott különösen van létjogosultsága, ahol mondjuk csak két kimenetel lehetséges és az egyik Trixie fogadás mellé odacsapunk egy másikat, amelyben magunk ellen is fogadunk a legkritikusabb meccs(ek)en. Ezzel még nagyobb lesz a győzelmi esélyünk, amit figyelembe kell venni az az, hogy a megnövekedett győzelmi esélyért cserébe egyrészt többet is kell fizetnünk, másrészt, ha nem igazán nagy szorzókkal játszunk, akkor a profitunk is jelentősen csekélyebb.

Hiszen legyen ugyanaz a Trixie fogadás példa, A, B és C kimenetel esetén, de más szorzókkal, legyen A 1.2-es, B 1.3-as és C 1.4-es szorzó. A tét ugyanúgy 200 forint, tehát összesen 800 forintot fizetünk.

 • Azonnal látható, hogy ha csak A és B kimeneteleket találjuk el, akkor csak 312 forintot fogunk nyerni, tehát bőven veszteséggel szállunk ki.
 • A, B és C kimenetelek együttes eltalálása esetén masszívabb lesz a hasznunk, hiszen
  • egyrészt bejön 1012 forint a kettes kötésű szelvényekből
  • másrészt bejön a hármas kötésű szelvényen 437 forint ami összesen 1450 forint, 800 forintos téttel.

Ezért is volt arról szó korábban, hogy a Trixie fogadási forma esetén különösen fontos megint a jó események és szorzók kiválasztása, mert ha kisebb tétekkel és kisebb szorzókkal játszunk, akkor jelentősen kisebb hasznunk lesz ugyanolyan szintű kockázat mellett.

Akárhogy is nézzük, a Trixie azért jó fogadási forma, mert mindössze három kimenetelt kell eltalálni benne és mindössze 4 fogadást kell kötnünk, hogy egy hibával is nyerni tudjunk. Anyagilag tehát nem akkora befektetés, mint mondjuk a Patent vagy a Lucky 15, de ennek megfelelően legalább két tuti tippünknek kell lennie, ellenkező esetben belevágni sincs értelme.

És ne felejtsük el semmiképp a Trixie fogadás legfontosabb alapszabályát, próbáljunk olyan szelvényt összerakni, ahol a szorzók mindegyike 2.00-s szorzó felett van, mert ellenkező esetben tényleg minimális visszatérítésre számíthatunk, ha egy kimenetelt elszúrunk. Ami szintén jó, hogy az összes online fogadóirodák ajánlja és elfogadja a Trixie fogadást, innentől kezdve pedig már csak rajtunk múlik, hogy milyen jó megérzéseink vannak és milyen jó tippeket választunk – lutrizáshoz a Trixie nem igazán ajánlott fogadási forma, ha csak úgy játszanánk, akkor komolyabb kombinációs fogadásokat válasszunk.

Egyéb stratégiák és fogadási opciók

Vissza a tetejére