A LEGFRISSEBB FOGADÁSI AJÁNLATOK KÖZVETLENÜL A POSTAFIÓKODBAN

Szeretnél első kézből értesülni minden alkalommal arról, ha a kedvenc fogadóirodádnál promóció fut? Az olvasóink exkluzív tippekhez és bónuszokhoz kapnak hozzáférést, emellett folyamatosan értesítjük őket a legfrissebb sporthírekről, érdekességekről, és a legjobb szolgáltatók kiadványairól.

Az adataidat senkinek nem adjuk el és nem osztjuk meg másokkal. Természetesen bármikor leiratkozhatsz.

Powbet vélemények – Minden elérhető ajánlat Magyar játékosok számára

Bár a Powbet csak 2021-ben jelent meg az online fogadóirodák piacán, a megbízhatóság nem lehet kérdéses, hiszen megbízható curacaói engedély birtokában, egy, a fogadási piacon régóta jelen lévő cégcsoport birtokában végzi tevékenységét....
Havonta sok tízezer eseményhez férhetünk hozzá az oldalon, de ami különösen jó bennük, hogy nagyon odafigyeltek a lokalizációra, belépéskor az oldal észleli, hogy magyar IP-ről érkeztünk és felkínálja azonnal a nyelvváltás lehetőségét. De hogy mit kínál még a Powbet, az a következőkben kiderül!
Kevesebb -
Olvass tovább +

*F. Feltételek érvényesek! 18+

A Powbet magyar fogadók számára is teljesen megbízható

A Powbet sportfogadás oldala a Rabidi N.V. cégének tulajdonában áll és curacacói engedély birtokában végzi tevékenységét, ami egyébiránt napjaink sportfogadási világában teljesen elfogadható és megbízható liszensznek számít. Emellett a platform motorját az az Altenar biztosítja, amely számtalan más sportfogadó oldalhoz adja a szoftvert és a működéshez szükséges technikai hátteret.

Powbet vélemények - Sportfogadás

A Powbet belépés folyamata – Egyszerű és letisztult

Nagyon fontos megemlíteni a Powbettel kapcsolatban, hogy magyar fogadókra tökéletesen optimalizált oldalról van szó, ahova magyar fogadóként, magyar nyelven tudunk csatlakozni és belépni. Szintén pozitív, hogy nem kell semmilyen kerülőutat keresnünk, az oldal nincs blokkolva Magyarországon, így egyszerű a belépés, nincs szükség alternatív linkekre, sem különféle VPN szolgáltatásokra sem.

Így regisztrálhatunk a platformon

 • A Játssz Most feliratú gombra kattintva indíthatjuk el a Powbet regisztráció folyamatát
 • Az első képernyőn választhatunk az aktuálisan elérhető kezdőbónuszok közül, ami lehet például sportfogadási vagy kaszinóbónusz is
 • A következő képernyőn kell megadnunk az e-mail címünket, az országunkat, a pénznemünket és a telefonszámunkat
 • Ezután jön az a képernyő, ahol a választott felhasználónevünket és jelszavunkat kell megadnunk
 • Végül marad az utolsó képernyő, ahol a személyes adatainkat kell megadnunk, mint a nevünket, vagy a lakcímünket.

Fontos, hogy a regisztráció befejezése után azonnal végezzük el az azonosítás folyamatát is, hiszen csak akkor fogadhatunk és játszhatunk valódi pénzben, ha előtte azonosítottuk magunkat. Ez egy személyazonosító okmány és egy lakcímünket igazoló közüzemi számla segítségével történik, amihez csak be kell lépnünk az azonosítási menüpont alá. Fontos, hogy megfelelő legyen a fotó minősége, amelyet az okmányokról készítünk!

Percek alatt teljesülő kifizetések és azonnali befizetések – ez jellemzi a Powbetet

A bevezetőben már említettük, hogy a Powbet komoly energiát fektetett abba, hogy lokalizálja az oldalát a magyar fogadók számára is. Ennek megfelelően nem csak a nyelv, de a Powbet fizetési módok kategóriájában is csak az fog megjelenni, amely Magyarországon elérhető. Ezek a következők a befizetés vonatkozásában:

 • Visa
 • Mastercard
 • Revolut
 • Klarna
 • paysafecard
 • Skrill
 • Skrill 1-Tap
 • NETELLER
 • eZeeWallet
 • MiFinity
 • Bitcoin
 • Litecoin
 • Ethereum
 • Ripple

Kifizetések tekintetében valamelyest limitáltabbak a lehetőségeink, a következő fizetési módokat használhatjuk:

 • Banki átutalás
 • Skrill
 • Skrill 1-Tap
 • NETELLER
 • eZeeWallet
 • MiFinity
 • Bitcoin
 • Litecoin
 • Ethereum
 • Ripple

Alapvetően a befizetések minden fizetési mód esetében azonnal teljesülnek, természetesen arra figyelnünk kell, hogy elegendő egyenleg legyen az adott tárca vagy kártya vonatkozásában. A kifizetések vonatkozásában minden e-pénztárca és kriptovaluta esetén azonnali a tranzakció feldolgozása, viszont a banki átutalásnál akár 5 napot is igénybe vehet a forrásunk kiutalása. Díjat a Powbet nem számol fel.

A kifizetés és a befizetés folyamata teljes mértékben hasonlít egymáshoz, néhány lépésre van csak szükség, hogy végrehajtsuk ezeket a tranzakciókat.

 • Az első csatlakozásnál azonnal a Befizetés menübe lépünk, de a Befizetés menüpontra kattintva is ugyanarra a képernyőre léphetünk. Kifizetésnél értelemszerűen a Kifizetés menübe kell lépnünk.
 • Ezután már csak annyi van hátra, hogy kiválasszuk az általunk preferált és elérhető fizetési módot, adjunk meg egy összeget, majd kövessük az utasításokat. Ugye kriptotárcánál a megfelelő címre kell küldenünk az adott kriptot, e-pénztárcánál pedig az e-pénztárca szolgáltató felületén kell hitelesítenünk a tranzakciót és így tovább.

Powbet bónuszok – Nagyszerű ajánlat minden igényre

A Powbet minden időpillanatban 8 különféle bónuszajánlattal és promócióval várja a fogadókat. Ezek egy része az új játékosokat célozza meg, de jó látni, hogy bőven van ajánlat már meglévő fogadók számára is. A következő ajánlatok érhetőek el a Powbeten:

 • Első befizetési bónusz: 100%-os, akár 35 ezer forintos összegben kaphatjuk meg új csatlakozóként a bónuszt. Minimális befizetés 6000 forint, a megfogadási követelmény ötszörös
 • Bónusz cashback: 10%-os, akár 15000 forintos visszatérítés az adott heti veszteségek után
 • Akkumulátor bónusz: ha kötésben fogadunk bizonyos paramétereknek megfelelő eseményeket, akkor nyertes szelvény esetén 10%-kal többet fizet nyereménynek a Powbet
 • Heti újratöltési bónusz: 50%-os, akár 150 ezer forintos bónuszösszeg. Minimális befizetés 6000 forint, megfogadási követelmény nyolcszoros.
 • De van még virtuális sportfogadási bónusz, ingyenes hétvégi fogadások bizonyos eseményekre, van lóversenyfogadásra ingyenes fogadási akció és jackpotot is szerezhetünk, ha szerencsések vagyunk és sokat fogadunk!

A bónuszok igénybevétele nagyon egyszerű, a csatlakozás után egyetlen kattintással már igényelhetjük is az első befizetési bónuszt, de a többi akcióban is nagyon könnyen részt tudunk venni, csak arra figyeljünk, hogy teljesítsük a megfogadási követelményeket.

Annyi fogadási piac érhető el, hogy nem győzünk válogatni

Ma már nem csak az számít egy bukmékernél, hogy milyen sportokat és mennyi eseményt kínál, hanem az is, hogy az egyes eseményeken belül mennyi piac érhető el. A Powbetnél ez nem lesz probléma, labdarúgás vonatkozásában 250-nél is több fogadási piacon játszhatunk, úgy mint hendikepes piacokon, pontos gólszámos piacokon, büntetőlapos vagy éppen szögletfogadásos piacokon. De a többi sportág esetén is ki van maxolva a piacok száma, a magyar fogadók körében mindig népszerű teniszre is bőven 30 feletti piacra fogadhatunk.

De ugyanez a helyzet a szintén mindig népszerű amerikai sportoknál, a kosárlabdánál vagy éppen az amerikai focinál. A fogadási piacokat az adott eseményre kattintva fogja listázni a Powbet, szóval két kattintással láthatjuk, hogy egy adott eseménynél mire fogadhatunk.

A Powbet pontosan azt hozza, amit kell, se többet, se kevesebbet

A Powbetnél elérhető sportágak pontosan azt hozzák, amire a fogadók többségének igénye van, átlagosan úgy 35-40 sportágra fogadhatunk. Ezek főleg a legnépszerűbbek, úgy mint labdarúgás, kosárlabda, tenisz vagy éppen Forma-1, de a magyar fogadók körében népszerű kézilabda vagy éppen röplabda vonatkozásában is fogunk eseményeket találni.

Powbet sportágkínálat

Nagy erőssége még a Powbetnek, hogy komoly kínálata van eSportokból is és kínál speciális fogadási lehetőségeket is. Csak azok fognak esetleg csalódni, akik tényleg különleges és egyedi sportokat keresnek, de a legnépszerűbb és legismertebb sportágak mindegyike ott lesz a Powbet kínálatában. A bal oldali menüsávban tudjuk ezeket megnézni és végigpörgetni.

A fogadás menete

A Powbet oldalán pontosan úgy megy a fogadás, ahogy sok más száz bukmékernél, semmilyen újdonságot nem fogunk tapasztalni. Mobil eszközről is pontosan úgy tudunk egyébként fogadni, mint asztali gépről, szóval ebből a szempontból a Powbetnél nem kell nagyon komplikált folyamatra gondolnunk.

 • Keressük meg a baloldali menüsávban a minket érdeklő sportágat, azon belül pedig válasszuk ki a megfelelő eseményt. Ha a kimenetel szorzójára kattintunk, máris meg fog jelenni az esemény a jobb felső sarokban lévő virtuális szelvényen.
 • Itt láthatjuk az esemény szorzóját és az általános tétet, amit aztán módosíthatunk saját kedvünk szerint. Láthatjuk a várható nyereményünket is és ha elégedettek vagyunk, akkor a Tét elhelyezése gombra kattintva már mehet is játékba a szelvény.
 • A virtuális szelvény menüsorán az Egyszeri fogadások mellett elérhető a Kombinált vagy a Rendszer típusú fogadás is. A Kombinált segítségével egyszerre több eseményt tudunk egy szelvényre kötésben feltenni, míg a Rendszer típusú fogadásoknál lehetőségünk van úgy fogadni, hogy egy kimenetel eltévesztése esetén is nyerjünk valamennyit.

Ahogy írtuk fentebb, a Powbet mindent tud, amit a fogadási piac többi szereplője is, így itt is van lehetőségünk különféle szorzónövelő promóciókat használni, de van módunk arra is, hogy cashoutot vegyünk igénybe, amennyiben minimalizálni akarjuk a veszteségeinket vagy fel akarjuk markolni a profitot, amint lehetséges.

Napjainkban legnépszerűbb fogadási lehetősége az élő fogadás

live_tv

A Powbet élő fogadás a főmenü Élő menüpontja alatt érhető el, itt láthatjuk, hogy aktuálisan milyen események zajlanak, amelyekre élőben fogadhatunk ennél a bukinál. Ugyanezeket láthatjuk a normál sportfogadási felületen is, úgyhogy több helyről elérhetjük a minket érdeklő aktuális ajánlatokat. Az élő fogadásoknál az elérhető piacok nagyjából ugyanazok, mint a meccs előtti fogadásoknál, maximum a szorzók változnak folyamatosan az események tükrében.

A fogadás menete is teljesen ugyanaz, mint a normál fogadásnál, úgyhogy akár egy mobilkészülékről is pár másodperc alatt játékba küldhetünk egy szelvényt. Ami hiányosságként felróható a Powbetnek, hogy csak eredménykövetés van, nincs grafikus animált vagy normál élő közvetítés.

Tökéletes mobilos élmény akár a dugóban várakozva is

phone_android

Kezdjük mindjárt a legfontosabbal, nincs elérhető natív Powbet app, tehát nem kell semmit letöltenünk és telepítenünk a telefonunkra, ha mobilon szeretnénk fogadni. És miért ne szeretnénk, a legtöbb fogadó ma már mobileszközről küldi játékba a fogadásait. Az applikáció hiánya nem jelenti azt, hogy nem tudunk a Powbetről fogadni okostelefonról, hiszen a weboldal megfelelően optimalizálva van Android és iOS operációs rendszerrel bíró készülékekre is és az sem számít, hogy milyen képernyőméretű és milyen típusú eszközről lépünk be. Természetesen valamelyest át vannak rendezve a menük, de a tesztünk során mi azt találtuk, hogy aki eligazodott az asztali verzión, az a mobilos verzióval is percek alatt regisztrálhat és már fogadhat is.

Nem kell aggódnunk, ha a Powbetnél fogadunk

security

A Powbet fogadási motorját egy olyan cég biztosítja, amely nagyon sok más bukmékerrel is együtt dolgozik és sok éves tapasztalatra tekinthet vissza, tehát a stabilitást ez garantálja a felületen. Az adataink és a pénzünk biztonságára a garanciát a 128-bites iparági standardnek számító SSL titkosítás jelenti, amelynek köszönhetően a Powbet szerverei és a köztünk zajló kommunikáció nem dekódolható és fejthető vissza. Emellett az adatvédelemre is nagy gondot fordít ez a bukméker, hiszen minden adatunkat biztonságos szerveren tárolja és nem adja ki külső félnek semmilyen esetben sem.

Nem lesz gondunk, ha kérdésünk van

headset_mic

A Powbet napjaink trendjének megfelelően már nem kínál telefonos ügyfélszolgálati lehetőséget, viszont ami a legfontosabb, hogy éjjel-nappal van elérhető támogatás. Ennek két formája lehetséges jelenleg:

 • A jobb sarokban mindig velünk lévő ikonra kattintva élő chaten léphetünk kapcsolatba az oldal ügyfélszolgálatával és a tesztünk alapján nagyjából 1 percen belül kapni fogunk választ. Kedves és udvarias kolléga segít nekünk, aki elég komoly tapasztalattal rendelkezik, akármennyire is fiatal maga a bukméker.
 • E-mailt is írhatunk a [email protected] e-mail címre, ahonnan 1-2 órán belül választ fogunk kapni, legyen szó akár estéről, akár hétvégéről.
Általános információk
Név: Powbet
Székhely: Curacao, Julianaplein 36.
Alapítás éve: 2021
Engedély száma: 8048 / JAZ
Élő fogadás: Igen
Élő közvetítés: Nem
Mobilapplikáció: Nincs
Telefon: Nincs
Élő chat: 24/7
Email cím: [email protected]

Konkluzió

thumbs_up_down

A Powbet sportfogadás kapcsán az mondható el, hogy az oldal semmilyen újdonságot nem nyújt ugyan a megszokotthoz képest, viszont amit tud, azt biztonságosan és stabilan kínálja. Gondoljunk itt a komoly kínálattal elérhető bónuszokra, a számtalan sportfogadási eseményre, a jó piacokra, az erős szorzókra és a mobilra tökéletesen optimalizált felületre. Magyar fogadók számára az elérés könnyű, teljesen lokalizált a felület, úgyhogy csak azt tudjuk mondani, hogy ide megéri csatlakozni!

Gyakran ismételt kérdések

📌 Van mód arra a Powbet irodánál, hogy Dogecoinnal teljesítsek befizetést?

Jelen négy kriptovaluta érhető el az oldalon befizetéshez és kifizetéshez, ezek között nincs ott a Dogecoin. Elképzelhető, hogy a jövőben ott lesz, de ha most mindenképpen kriptovalutával akarnánk befizetni, akkor először egy kriptotőzsdén a dogecoinunkat váltsuk át mondjuk bitcoinra vagy ethereumra. A kriptovalutás befizetés nagy előnye, hogy azonnali feldolgozást biztosít, tehát a befizetett pénz vagy kifizetett összeg azonnal megerősítést kap.

📌 Ha panaszom van, hova írhatok a Powbeten belül?

Jelenleg a Powbetnél csak élő chaten és e-mailben vehetjük fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, úgyhogy ha panaszunk van, először mindenképpen írjunk élő chaten az ügyfélszolgálatos kollégának. A tapasztalatunk alapján nagyon profi kollégák foglalkoznak itt az ügyekkel, tehát valószínűleg a mi gondunkat is gyorsan meg fogják oldani. De írhatunk e-mailt is, főleg akkor, ha hosszabb lélegzetvételű kérdésről van szó.

📌 Ha nem hajtom végre a Powbet azonosítását, mi fog történni?

Az azonosítás a törvényi szabályoknak való megfeleléshez szükséges, azaz, ha nem azonosítjuk magunkat, akkor nem fogunk tudni fogadni és nem is fogunk tudni kifizetést kezdeményezni. Az azonosítástól nem kell tartani, szimplán csak meg kell erősítenünk azokat az adatokat, amelyeket megadtunk a regisztráció során egy személyes okmány és egy közüzemi számla segítségével.

Vissza a tetejére