A LEGFRISSEBB FOGADÁSI AJÁNLATOK KÖZVETLENÜL A POSTAFIÓKODBAN

Szeretnél első kézből értesülni minden alkalommal arról, ha a kedvenc fogadóirodádnál promóció fut? Az olvasóink exkluzív tippekhez és bónuszokhoz kapnak hozzáférést, emellett folyamatosan értesítjük őket a legfrissebb sporthírekről, érdekességekről, és a legjobb szolgáltatók kiadványairól.

Az adataidat senkinek nem adjuk el és nem osztjuk meg másokkal. Természetesen bármikor leiratkozhatsz.

Campobet Magyarország – Sportfogadás áttekintés 2022-re

A Tranello Group brand-jai közét tartozó CampoBet fogadóiroda csupán pár év...
e bukkant fel az internetes sportfogadás világában. Viszont ezalatt elég jelentős felhasználói bázist sikerült kiépítenie. A CampoBet-nél elsősorban a sportfogadáson van a hangsúly, de emellett online kaszinó és a casinó élő verziója is elérhető a honlapon. A CampoBet magyar nyelven is tud, így idegen-nyelvtudás nélkül is jól használható a mind a sportfogadás, mind a kaszinós részleg. A cég tárt karokkal várja a magyarországi játékosokat is, és igen sok bónuszt, promóciót biztosít az új, valamint az oldalhoz hűséges felhasználóinak. Ha kíváncsi vagy rá, hogy mit nyújthat számodra ez a szolgáltató, akkor tarts velünk, mert ebből a cikkből mindent megtudhatsz ahhoz, hogy eldönthesd megéri-e neked számlát nyitni CampoBet-nél.
Kevesebb -
Olvass tovább +
 • CampoBet Magyar
 • Kompatibilitás
  browser
 • Bónusz
  50,000 Ft+ 6,000 Ft Free Bet
 • Értékelés: 4.9
 • Regisztrálj itt

*F. Feltételek érvényesek! 18+

Fontos céges adatok & működési engedély

A CampoBet sportfogadás platformja, és a weboldalon lévő kaszinó, élő kaszinó is a Tranello Group tulajdonában van. A cégcsoport székhelye jelenleg Ciprus fővárosában található a következő címen: 1065, Nicosia, Promitheos street 4. (első emelet). Annak ellenére, hogy a fogadóiroda bázisaként szolgáló vállalat ciprusi székhelyű, a campobet.com webhely alapos szemügyre vételét követően arra a megállapításra jutottunk, hogy a sportfogadás és szerencsejáték szolgáltató egyelőre csak curacao-i működési engedélyt (No. 8048/JAZ2016-064) tud felmutatni.

Az oldalt, és a szolgáltatások minőségét pedig nem ellenőrzik független ellenőrző-testületek. Az viszont pozitív tény, hogy az operátor tisztában van a felelősségteljes szerencsejáték-szervezés fontosságával. És azok számára, akiket érint a játékfüggőség, megfelelő szintű, közvetett támogatást nyújt: több segélyszervezet elérhetősége, telefonszáma, honlapcíme is fent van az oldalon, valamint egy olyan, több kérdéses önteszt, amivel eldönthető, hogy egy adott személyt érint-e, és ha igen, akkor milyen mértékben ez a rendkívül súlyos probléma.

Problémamentes elérhetőség Magyarországról

A CampoBet sportfogadás oldala és a weblap egyéb részei, szekciói is gond nélkül elérhetők Magyarország területéről a normál URL-címen keresztül. Ebből kifolyólag a CampoBet magyar felhasználóinak nem kell olyan megoldásokhoz folyamodniuk, mint például egy CampoBet alternatív link használata. Természetesen nem csak bukmékeriroda weboldalának az elérése, hanem a CampoBet regisztráció végrehajtása és a különböző funkciók használata sem jelent gondot. Ami gyakorlatilag azt jelenti, hogy bárki regisztrálhat a szolgáltató platformján hazai IP-címről, és élhet a bónuszok nyújtotta megnövelt nyerési esélyekkel, legyen szó akár a CampoBet sportfogadás vagy az online kaszinó / élő kaszinó részlegéről.

Ha a jövőben úgy alakulna, hogy egy CampoBet alternatív link segítségével lehet majd csak elérni a szolgáltatót, akkor ezt a speciális hivatkozást amint lehet, publikálni fogjuk a honlapukon. Addig viszont nyugodtan használjátok az fogadóiroda eléréséhez a hivatalos webcímet.

CampoBet regisztráció – Számlanyitás lépései

Az online sportfogadás és szerencsejáték esetében, ha igazi pénzben akarsz fogadni / játszani egy bukmékernél, akkor elengedhetetlen, hogy felhasználói fiókot (számlát) nyiss az oldalán. A CampoBet regisztráció nincs túlbonyolítva, és néhány perc alatt a végére lehet érni, ha követed az alábbi egyszerű lépéseket.

Így regisztrálhatnak az oldalon a CampoBet magyar felhasználói

CampoBet számla nyitása

 • Az általad használt böngészővel nyisd meg a fogadóiroda címlapját, és klikkelj a jobb oldalt legfelül lévő „Regisztráció” gombra.
 • A rendszer ekkor betölti a CampoBet regisztráció űrlapot, amin először a következőket kell megadnod: e-mail cím, felhasználó név, jelszó, és a jelszó megerősítése.
 • Ezután a checkbox-okat kell bejelölnöd (ezek bejelölésével jelented ugyanis ki, hogy már elmúltál 18 éves, és hogy elfogadatod az oldalon érvényben lévő adatkezelési irányelveket, valamint a felhasználási feltételeket.
 • Az űrlap alsó részén találni fogsz egy olyan speciális mezőt is, ahol promóciós kód megadására nyílik lehetőséged. Ha van ilyen kódod, és használni akarod, akkor azt itt tudod megadni.
 • Kattints a „Következő lépés” hivatkozásra.
 • A CampoBet regisztráció űrlapnak ebben a részében a személyes adataid megadását kéri tőled a rendszer: a lakcímed, a születési dátumod, a teljes neved, és a mobiltelefonszámod. De itt a számládhoz használni kívánt pénznemet, és az országot is meg kell adnod.
 • Végül pedig annyi a teendőd, hogy ráklikkelsz az űrlap „Regisztráció” gombjára.

Számla hitelesítés – miért szükséges, és hogyan oldható meg

Innentől (a regisztráció után) már bármikor be tudsz jelentkezni az oldalra a CampoBet belépés gombra klikkelve, beírva a felhasználói nevedet és a korábban megadott jelszót. Miután a CampoBet regisztráció lebonyolításra került, erősen ajánlott egyből hitelesítened a felhasználói fiókodat / számládat. Mivel, ha ezt elblicceled, akkor az első pénzkivételkor / nyeremény kiutaláskor azt az üzenetet fogod kapni, hogy a pénzkifizetés az azonosítás hiánya miatt nem lehetséges.

Persze később is igazolhatod a személyazonosságod meg a lakcímed, de ha ránk hallgatsz, jobb a dolgok elébe menni, és mielőbb letudni ezt a pár perces dolgot. A szolgáltató csupán azt akarja letisztázni, hogy valóban te nyitottál-e számlát náluk, illetve, hogy honnan, milyen címről regisztráltál.

Az azonosítás keretében egy fényképes igazolvány másolatát (elég mobiltelóval lefényképezni például a személyid mindkét oldalát), és valamilyen, a lakcímed igazolására megfelelő irat másolatát kell feltöltened (például .jpg vagy .png formátumban). Erre a célra használható bármilyen olyan közüzemi számla, amin a neved is rajta van meg a lakcímed is (pl. telefonszámla, ELMÜ számla, fűtésszámla stb.), de egy 2 hónaposnál nem régebbi bankszámla-kivonat is megteszi. Magyarországi lakcímkártyával nem érdemes próbálkoznod, mert ezt a dokumentumot – annak ellenére, hogy hivatalos magyar állami hatóság állítja ki – a fogadóirodák közül csak igen kevesen fogadják el.

CampoBet fizetési módok – elérhető lehetőségek

A webhelyen több fizetési lehetőség / opció közül választhatnak a CampoBet magyar kliensei. Ezek egytől-egyig biztonságosak, mivel a szolgáltató a pénzügyi műveletekhez mindig a legfejlettebb adat-titkosítási megoldásokat veszi igénybe.

Számlafeltöltéshez igénybe vehető fizetési megoldások

 • Bankkártyák és hitelkártyák: Visa, illetve Mastercard. A minimális befizetés 3000 HUF, a maximális befizetés 1 millió HUF.
 • prepaid kártyák: paysafecard. A minimális befizetés 3000 HUF, a maximális befizetés 100 ezer HUF.
 • Skrill: A minimális befizetés 3000 HUF, a maximális befizetés 1 millió HUF.
 • NETELLER: A minimális befizetés 3000 HUF, a maximális befizetés 500 ezer HUF.
 • Rapid Transfer: A minimális befizetés 3000 HUF, a maximális befizetés 1 millió HUF.

A CampoBet több fizetési módot biztosít, például kriptovalutákat is

Kifizetésekhez igénybe vehető fizetési megoldások

Az szolgáltató a Rapid Transfer-t, és a paysafecard-ot kivéve a fenti opciók mindegyikét a kifizetések elintézéséhez is biztosítja az ügyfeleinek. A kifizetéseknél is legalább 3000 HUF-nak megfelelő összeg kell egy adott tranzakció lebonyolításához. Viszont az egy kifizetés alkalmával kiutalható összeg 200 ezer HUF-ban van maximalizálva. Az oldalon elérhető infókat alapul véve, a szolgáltató nem számol fel extra költséges (kezelési díjat) sem a be- sem a kifizetéseknél. Az átfutási idő mindig a kliens által használt fizetési megoldástól / metódustól függ – kártyáknál például 1-3 nap, e-pénztárcáknál viszont általában csak 24 óra.

Pénz be- is kifizetések intézése a felhasználói fiókodból

Legyen szó akár egyenleg feltöltésről vagy nyeremény kiutalásról, előtte mindenképpen be kel lépned az oldalra a CampoBet belépés gombjára kattintva. A pénzügyi műveletek elvégzéséhez a bejelentkezést követően kattints rá a „Profil” menüpont melletti gombra, amin az éppen aktuális számlaegyenleged láthatod (pl. Ft-ban, ha ezt a pénznemet jelölted meg a regisztrációnál). Ezután ki kell választanod azt a befizetési módot, amit használni szeretnél (többféle kártyás és alternatív pénzbefizetés lehetőséget kínál fel a rendszer).

Ha például a Skrill mellett döntesz, akkor a logójára kattintva megjelenik egy befizetési űrlap, amin meg tudod adni a feltölteni kívánt pontos összeget. Ezután kattints a „Letét” gombra, ami átirányít egy új oldalra, ahol a Skrill fiókodba belépve végezheted el a szükséges teendőket. Ha pedig valamilyen kártyás befizetési lehetőség mellett döntesz, akkor is a fentiek szerint kell eljárnod, csak ebben az esetben a befizetési űrlapon a kártyaszámot, a lejárat dátumát, a kártyatulajdonos nevét, és a CVV kódod kell megadnod.

A fogadóiroda asztali gépes platformjának jellemzői

A CampoBet-nél a lehető legegyszerűbb oldalfelépítéssel találkozhatunk. A sportfogadás részleg nagyon jól átlátható, mivel a menük és a fogadószelvény elhelyezése abszolút racionális, a fontos tartalmi elemek pedig (pl. fogadási ajánlat, élő fogadási ajánlat) az weboldal középső részén kerülnek megjelenítésre. A navigáció változó sebességű, és tapasztalatink szerint az oldalletöltődések, átirányítások időtartama jelentős mértékben függ az adott napszaktól.

Éjjel, amikor csak kevesen használják a rendszert, akkor nagyon gyors, de napközben „csúcsidőben” néhány másodpercet kell várnunk, mire a megnézni kívánt tartalmat betölti a rendszer. A szerencsejáték és sportfogadás szolgáltató webhelyének címlapjáról minden közvetlenül elérhető. És még a kaszinó / élő kaszinó részlegben sincsenek olyan bannerek, reklám sliderek, amelyek kényelmetlennél tennék a weblap használatát. Aki pedig esetleg nem találná meg, amit éppen keres, azt tanácsoljuk, hogy használja az „oldaltérkép” funkciót.

CampoBet bónusz ajánlatok, promóciók, VIP tagság

CampoBet promóciók és bónuszok

A fogadóiroda a sportfogadáshoz és az online kaszinóhoz is kínál üdvözlő ajánlatot. Emellett igen sok promócióban vehetnek részt a cég régebbi ügyfelei, és a VIP tagság is a kliensek rendelkezésre áll.

CampoBet sportfogadás üdvözlő ajánlat – első befizetési bónusz

A CampoBet sportfogadás esetében nyújtott üdvözlő bónusza 100%-os, és 35 ezer HUF a maximális összege (már 6 ezer HUF befizetésével is igényelhető). A játékosnak a bónusz megszerzéséhez az első befizetése teljes összegében kell legalább egy alkalommal fogadást kötnie az oldalon, melynél a nyereményszorzó nem lehet alacsony 1.50x-esnél. A bónusz kijátszására a játékosnak egy hónapja van.

Casino üdvözlő bónusz – akár 150 ezer HUF összértékben

Egy ilyen ajánlat láttán a legtöbbünknek általában „összefut a nyál a szájában”, és képzeleten már számolgatja is a bónusz segítségével megszerzett készpénzköteget. Mert azért egy 150 000 Ft-os bónusz, amihez még 200 free spins (ingyenes pörgetés nyerőgépeken) is jár, még napjaikban is nagyon-nagyon jó welcome offernek számít! Aki annak idején figyelemmel kísérte az X-akták című TV-sorozat epizódjait, biztos, hogy emlékszik még erre a szlogenre: „Az igazság odaát van!”.

Ez fokozottan igaz a kaszinós CampoBet bónusz esetén is: 30x-os megforgatási követelményt kell a játékosnak teljesíteni úgy, hogy a tét (pl. nyerőgépes pörgetéseknél) 2 ezer HUF-ban van maximalizálva, és a bónuszösszeg elvész, ha nem sikerül 10 napon belül kijátszani / megforgatni. Az ingyenes pörgetéseket illetően sem minden „kerek”, mivel nem egyszerre adja oda a szerencsejáték szolgáltató, hanem 20-asával (tíz egymást követően napon). Végül a „kegyelemdöfés”: ez a CampoBet bónusz csak úgy kérhető, ha előtte a játékos felvette a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, és kérvényezte náluk a bónusz aktiválását.

A CampoBet-es VIP tagság előnyei

A fogadóiroda a VIP tagság lehetőségének segítségével (is) igyekszik megtartani a meglévő ügyfeleit. Ennek a speciális tagságnak öt szintje van. Minél magasabb szintet ér el egy játékos, annál jelentősebb kedvezményekben részesül. Például a „normál” felhasználókhoz képest előnyösebb feltételekkel vehet részt promóciókban, akciókban, valamint különböző, a fogadóiroda által tartott versenyekben.

További speciális ajánlatok és promóciók

Az oldalon jó néhány különleges ajánlat és promóció is rendszeres jelleggel biztosított a felhasználók számára. Ilyen egyebek mellett a 10%-os cash back (a sportfogadáshoz érhető el), a gyűjtőfogadásokhoz felkínált 10%-os extra bónusz, illetve az ingyenes fogadás (free bet) is. Ami a kaszinó / élő kaszinó szekciót illeti, ott is megtalálható például a 10%-os pénzvisszafizetés (cash back), valamint különleges, különböző értékű hétvégi bónuszok, és még egy hűségpont-rendszer is. Ez utóbbi esetében a játékosok az összegyűjtött pontokat pénzre válthatják át, és felhasználhatják például nyerőgépes játékokkal való játékhoz.

Megfelelőnek mondható kínálat fogadási piacokból

Más fogadóirodákhoz hasonlóan a CampoBet-nél is a leginkább népszerű sportokhoz áll rendelkezésre igazán kiemelkedő piackínálat. Ezen sportok közé tartozik például a labdarúgás, a kosárlabda, és a kézilabda. Ha szemügyre vesszük a mérkőzés előtti és élő fogadásokhoz nyújtott piacokat, látható, hogy nagyon sok piacon lehet fogadásokat kötni foci- és kosármeccsekre, és még néhány egyéb, világszerte népszerű sport eseményeire (hendikepes piacok, felette és alatta piacok, pontos pontok / gólok száma piacok, adott játékidő szakaszra vonatkozó piacok stb).

Ami viszont különös, az az, hogy a szintén eléggé népszerű sportágnak számító tenisznél általában csak 2-3 piacon lehet fogadásokat kötni. Például a mérkőzés győztesére, egy adott szett győztesére, illetve egy-két hendikepes piacon. Az olyan sportoknál pedig, amelyek hazánkban és más európai országokban is csak alig mérhető népszerűséggel bírnak, általában csak egyetlen piac, és néhány fogadási opció áll a játékosok rendelkezésre.

Milyen sportokra lehet fogadni a CampoBet-nél?

A fogadóiroda fogadási ajánlatában a legnépszerűbb csapat- és egyéb sportok mindegyike jelen van. Ilyen például a labdarúgás, a tenisz, a kosárlabda, a jégkorong, a röplabda, az amerikai futball, a baseball, a darts, a golf, a vízilabda, a kézilabda, a technikai sportok (pl. F1, NASCAR), és a rögbi is. De azok számára is bőven van itt mire fogadni, akik a krikett, a sífutás, az MMA, vagy mondjuk a floorball kedvelői közé tartoznak. A szolgáltató az e-sportok és a virtuális sportok kedvelőire is kiemelt figyelmet szentelt, és emellett azon felhasználókra is, akik szívesen kötnek fogadásokat politikai vagy egyéb közéleti eseményekre.

CampoBet élő fogadás, élő közvetítés, szorzók, és cash out

Élő fogadás funkciók

Az élő fogadáshoz a bukmékeriroda napi szinten igen sok sporteseményt kínál. De ez leginkább az olyan, kiemelt népszerűséggel bíró sportok esetén igaz, mint a foci, a tenisz, a kosárlabda, a jégkorong és a röplabda. Az oldalon számos meccset élőben is figyelemmel kísérhetnek a cég ügyfelei az adott sportesemény neve mellett lévő „élő közvetítés” ikonra kattintva. Viszont ez a funkció csupán videóanimáció-alapú, ezért köszönőviszonyban sincs a nagyobb online sportfogadás szolgáltatók által nyújtott, prémium minőségű, igazi élő mérkőzés-közvetítéssel.

A Live Stream-et ugyan nem pótolja, de azért némi „kompenzációt” jelent, hogy az operátor a cash-out funkciót a prematch és az élő fogadásokhoz is biztosítja az ügyfeleinek (az adott sportesemény fogadhatóságáig áll rendelkezésre). Emellett mint pozitívum, az is szót érdemel, hogy a bukmékeriroda szorzói relatíve magasak, így sok más fogadóirodához képes jobb feltételekkel lehet kötni az oldalon meccs előtti és élő fogadásokat is például tenisz, badminton, krikett, és MMA meccsek esetén.

Mobil-alapú megoldások – mobil webszájt és appok

A CampoBet-es mobil weboldalról túl sok mindent nem lehet elmondani, mivel pont arra a célra szolgál, és ugyanúgy használható, mint a desktop-alapú platform. A kezelhetősége valamivel nehezebb ugyan, de azért némi gyakorlás után már nem jelent problémát a használata. A sportfogadás részleg mellett a online kaszinó és az élő kaszinó is elérhető vele. De alkalmas a regisztráció elvégzésére, és minden egyébre (számlafeltöltés, kifizetések intézése, élő fogadás stb.). Tudomásunk szerint a CampoBet-nél natív mobil app jelenleg nem érhető el sem sportfogadáshoz, sem a kaszinóhoz / élő kaszinóhoz.

Hogyan garantálja a biztonságot az operátor az ügyfelei számára?

A mai világban – különösen, ha online pénzügyi műveletek lebonyolításáról van szó – egy internetes sportfogadás és szerencsejáték szolgáltatónak kutyakötelessége, hogy a lehető leghatékonyabb módon védje meg a klienseit. A CampoBet-nél az adatok titkosítására TLS 1.2 internetes biztonsági kommunikációs-protokolt alkalmaznak, ami manapság a legfejlettebb biztonságtechnológiai megoldások közé tartozik.

Általános információk
Név: CampoBet
Székhelyek: 4, Promitheos street, 1st floor, 1065, Nicosia, Cyprus
Alapítva: 2018
Engedély szám: 8048/JAZ
Élő fogadás: Igen
Élő közvetítés: Nem
Mobil app: Android, iOS
Telefon: +3680088037
Élő chat: 24/7
E-mail cím: [email protected]

Ügyfél-támogatási rendszer

Az oldalon a kliensek számára bármikor elérhető a GYIK szekció, ahol a leggyakrabban felmerülő alapvető kérdések mindegyikére pár kattintással választ kaphatnak. Emellett az asztali gépes és a mobil platformon keresztül is elérhető az élő cset funkció, amivel közvetlenül lehet kapcsolatba lépni az ügyfélszolgálat valamelyik (éppen ráérő) szakemberével. De a cég munkatársai emellett telefonon és e-mailen is elérhetők.

Konklúzió – avagy érdemes a CampoBet-nél számlát nyitni?

A tisztánlátás végett, először vegyük át a fogadóira mellett szóló érveket:

 • könnyű elérhetőség;
 • üdvözlő bónuszok, speciális promóciók, többszintű VIP tagság;
 • számos fogadási piac, magas szorzók, élő fogadás és cash-out funkció;
 • magyar nyelvi támogatás, többféle ügyfélszolgálati elérhetőség;
 • a sportfogadás mellett online kaszinó és élő kaszinó is elérhető.

Negatívumok:

 • A szolgáltató jelenleg csak egy, curacao-i játékengedéllyel rendelkezik;
 • Live Stream hiánya;
 • Jelenleg nincs natív mobil app sem sportfogadás, sem a kaszinó szekcióhoz.

Néhány gyakran ismétel kérdés & válasz

📌 Hogy tudok kifizetést kérelmezni az oldalon?

Annak érdekében, hogy kifizetést tudjunk kezdeményezni, a Withdrawals menüpontot kell megnyitnunk. Itt válasszuk ki az általunk preferált kifizetési módot, majd adjuk meg a kifizetendő összeget az első mezőben. A második mezőben aztán adjuk meg a kifizetésre vonatkozó adatokat (kártyaszám, e-pénztárca szám) stb., majd kattintsunk a Withdraw gombra. Bármely felmerülő probléma esetén mindenképpen keressük azonnal az ügyfélszolgálatot.

📌 Mit kell tennem, ha elfelejtettem a jelszavam?

Alapvetően egyszerű a dolgunk, használnunk kell a jelszó visszaállítási opciót. Ehhez annyit kell tennünk, hogy az oldal jobb felső sarkában elérhető Elfelejtettem a jelszavam (angolul Forgot your password?) opcióra kattintunk, majd megadjuk a regisztráció során használt e-mail címünket és a Küldés (Send) gombra kattintva elindítjuk azt a folyamatot, amelynek eredményeként e-mailben kapunk egy ideiglenes jelszót. Ezzel aztán már be tudunk lépni és be tudunk állítani ismét egy nekünk tetsző, biztonságos jelszót. Ha ennek ellenére még mindig problémáink vannak, lépjünk kapcsolatba a Campobet támogatói csapatával.

📌 Milyen pénznemeket használhatok a Campobet oldalán?

Mindenképpen figyeljünk oda rá, hogy nem korlátlanok a lehetőségeink, használhatunk pénznemként eurót, orosz rubelt, norvég koronát, magyar forintot, kanadai dollárt és brazil reált is, viszont ezen kívül más pénznem használatára nincs lehetőségünk. Sőt, az egyszer megadott preferált pénznemet a felhasználói fiókunkban már nem is tudjuk megváltoztatni, tehát mindenképpen jól gondoljuk át, mit választunk. További kérdésekben értelemszerűen az ügyfélszolgálat tud nekünk segíteni, de a lényeg, hogy jól figyeljünk oda a regisztráció során.

📌 Nem kaptam ellenőrző levelet, mit tegyek?

Először is, győződjünk meg róla, hogy tényleg nem kaptuk meg a levelet – tehát nézzük meg, hogy nincs-e például tele a postafiókunk vagy éppen nem került-e a levélszemét mappába a Campobettől érkező levél. Ha nem így van, akkor ellenőrizzük, hogy jó e-mail címet adtunk meg a regisztráció során. Ha ez is helyes, akkor nem marad más hátra, mint az, hogy írjunk a Campobet ügyfélszolgálatának, akik aztán majd manuálisan aktiválják a felhasználói fiókunkat.

📌 Régóta nem játszottam, szeretném lezárni a felhasználói fiókom. Mi a tennivaló?

Mindenképp jól gondoljuk át, hogy ezt szeretnénk-e, de ha eldöntöttük végleg, akkor erre az egyetlen módunk az ügyfélszolgálat segítségének a kérése, tehát vagy írjunk egy e-mailt a Campobet támogatói csapatának vagy élő chatben kérjünk segítséget a felhasználói fiókunk lezárására. Ne felejtsük el, hogy éjjel-nappal elérhető ügyfélszolgálatról van szó, tehát bármikor bármilyen kérdéssel fordulhatunk hozzájuk.

Vissza a tetejére