A LEGFRISSEBB FOGADÁSI AJÁNLATOK KÖZVETLENÜL A POSTAFIÓKODBAN

Szeretnél első kézből értesülni minden alkalommal arról, ha a kedvenc fogadóirodádnál promóció fut? Az olvasóink exkluzív tippekhez és bónuszokhoz kapnak hozzáférést, emellett folyamatosan értesítjük őket a legfrissebb sporthírekről, érdekességekről, és a legjobb szolgáltatók kiadványairól.

Az adataidat senkinek nem adjuk el és nem osztjuk meg másokkal. Természetesen bármikor leiratkozhatsz.

CampoBet Sport – Sportfogadás áttekintés magyar játékosok számára

A Tranello Group brand-jai közét tartozó CampoBet fogadóir...
oda csupán pár éve bukkant fel az internetes sportfogadás világában. Viszont ezalatt elég jelentős felhasználói bázist sikerült kiépítenie. A CampoBet-nél elsősorban a sportfogadáson van a hangsúly, de emellett online kaszinó és a casinó élő verziója is elérhető a honlapon. A CampoBet magyar nyelven is tud, így idegen-nyelvtudás nélkül is jól használható a mind a sportfogadás, mind a kaszinós részleg. A cég tárt karokkal várja a magyarországi játékosokat is, és igen sok bónuszt, promóciót biztosít az új, valamint az oldalhoz hűséges felhasználóinak. Ha kíváncsi vagy rá, hogy mit nyújthat számodra ez a szolgáltató, akkor tarts velünk, mert ebből a cikkből mindent megtudhatsz ahhoz, hogy eldönthesd megéri-e neked számlát nyitni CampoBet-nél.
Kevesebb -
Olvass tovább +

*F. Feltételek érvényesek! 18+

Fontos céges adatok & működési engedély

A CampoBet sport fogadás platformja, és a weboldalon lévő kaszinó, élő kaszinó is a Tranello Group tulajdonában van. A cégcsoport székhelye jelenleg Ciprus fővárosában található a következő címen: 1065, Nicosia, Promitheos street 4. (első emelet). Annak ellenére, hogy a fogadóiroda bázisaként szolgáló vállalat ciprusi székhelyű, a campobet.com webhely alapos szemügyre vételét követően arra a megállapításra jutottunk, hogy a sportfogadás és szerencsejáték szolgáltató egyelőre csak curacao-i működési engedélyt (No. 8048/JAZ2016-064) tud felmutatni.

Az oldalt, és a szolgáltatások minőségét pedig nem ellenőrzik független ellenőrző-testületek. Az viszont pozitív tény, hogy az operátor tisztában van a felelősségteljes szerencsejáték-szervezés fontosságával. És azok számára, akiket érint a játékfüggőség, megfelelő szintű, közvetett támogatást nyújt: több segélyszervezet elérhetősége, telefonszáma, honlapcíme is fent van az oldalon, valamint egy olyan, több kérdéses önteszt, amivel eldönthető, hogy egy adott személyt érint-e, és ha igen, akkor milyen mértékben ez a rendkívül súlyos probléma.

CampoBet alternatív link – Problémamentes elérhetőség Magyarországról

A CampoBet sportfogadás oldala és a weblap egyéb részei, szekciói is gond nélkül elérhetők Magyarország területéről a normál URL-címen keresztül. Ebből kifolyólag a CampoBet magyar felhasználóinak nem kell olyan megoldásokhoz folyamodniuk, mint például egy CampoBet alternatív link használata. Természetesen nem csak bukmékeriroda weboldalának az elérése, hanem a Campo Bet regisztráció végrehajtása és a különböző funkciók használata sem jelent gondot. Ami gyakorlatilag azt jelenti, hogy bárki regisztrálhat a szolgáltató platformján hazai IP-címről, és élhet a bónuszok nyújtotta megnövelt nyerési esélyekkel, legyen szó akár a CampoBet sportfogadás vagy az online kaszinó / élő kaszinó részlegéről.

Ha a jövőben úgy alakulna, hogy egy CampoBet alternatív link segítségével lehet majd csak elérni a szolgáltatót, akkor ezt a speciális hivatkozást amint lehet, publikálni fogjuk a honlapukon. Addig viszont nyugodtan használjátok az fogadóiroda eléréséhez a hivatalos webcímet.

CampoBet regisztráció – Számlanyitás lépései

Az online sportfogadás és szerencsejáték esetében, ha igazi pénzben akarsz fogadni / játszani egy bukmékernél, akkor elengedhetetlen, hogy felhasználói fiókot (számlát) nyiss az oldalán. A CampoBet regisztráció nincs túlbonyolítva, és néhány perc alatt a végére lehet érni, ha követed az alábbi egyszerű lépéseket.

Így regisztrálhatnak az oldalon a CampoBet magyar felhasználói

CampoBet számla nyitása

 • Az általad használt böngészővel nyisd meg a fogadóiroda címlapját, és klikkelj a jobb oldalt legfelül lévő „Regisztráció” gombra.
 • A rendszer ekkor betölti a CampoBet regisztráció űrlapot, amin először a következőket kell megadnod: e-mail cím, felhasználó név, jelszó, és a jelszó megerősítése.
 • Ezután a checkbox-okat kell bejelölnöd (ezek bejelölésével jelented ugyanis ki, hogy már elmúltál 18 éves, és hogy elfogadatod az oldalon érvényben lévő adatkezelési irányelveket, valamint a felhasználási feltételeket.
 • Az űrlap alsó részén találni fogsz egy olyan speciális mezőt is, ahol CampoBet promocios kod megadására nyílik lehetőséged. Ha van ilyen kódod, és használni akarod, akkor azt itt tudod megadni.
 • Kattints a „Következő lépés” hivatkozásra.
 • A CampoBet regisztráció űrlapnak ebben a részében a személyes adataid megadását kéri tőled a rendszer: a lakcímed, a születési dátumod, a teljes neved, és a mobiltelefonszámod. De itt a számládhoz használni kívánt pénznemet, és az országot is meg kell adnod.
 • Végül pedig annyi a teendőd, hogy ráklikkelsz az űrlap „Regisztráció” gombjára.

Számla hitelesítés – miért szükséges, és hogyan oldható meg

Innentől (a regisztráció után) már bármikor be tudsz jelentkezni az oldalra a CampoBet belépés gombra klikkelve, beírva a felhasználói nevedet és a korábban megadott jelszót. Miután a CampoBet regisztráció lebonyolításra került, erősen ajánlott egyből hitelesítened a felhasználói fiókodat / számládat. Mivel, ha ezt elblicceled, akkor az első pénzkivételkor / nyeremény kiutaláskor azt az üzenetet fogod kapni, hogy a pénzkifizetés az azonosítás hiánya miatt nem lehetséges.

Persze később is igazolhatod a személyazonosságod meg a lakcímed, de ha ránk hallgatsz, jobb a dolgok elébe menni, és mielőbb letudni ezt a pár perces dolgot. A szolgáltató csupán azt akarja letisztázni, hogy valóban te nyitottál-e számlát náluk, illetve, hogy honnan, milyen címről regisztráltál.

Az azonosítás keretében egy fényképes igazolvány másolatát (elég mobiltelóval lefényképezni például a személyid mindkét oldalát), és valamilyen, a lakcímed igazolására megfelelő irat másolatát kell feltöltened (például .jpg vagy .png formátumban). Erre a célra használható bármilyen olyan közüzemi számla, amin a neved is rajta van meg a lakcímed is (pl. telefonszámla, ELMÜ számla, fűtésszámla stb.), de egy 2 hónaposnál nem régebbi bankszámla-kivonat is megteszi. Magyarországi lakcímkártyával nem érdemes próbálkoznod, mert ezt a dokumentumot – annak ellenére, hogy hivatalos magyar állami hatóság állítja ki – a fogadóirodák közül csak igen kevesen fogadják el.

CampoBet kifizetés – Elérhető opciók és módszerek

A webhelyen több fizetési lehetőség / opció közül választhatnak a CampoBet magyar kliensei. Ezek egytől-egyig biztonságosak, mivel a szolgáltató a pénzügyi műveletekhez mindig a legfejlettebb adat-titkosítási megoldásokat veszi igénybe.

Számlafeltöltéshez igénybe vehető fizetési megoldások

 • Bankkártyák és hitelkártyák: Visa, illetve Mastercard. A minimális befizetés 3000 HUF, a maximális befizetés 1 millió HUF.
 • prepaid kártyák: paysafecard. A minimális befizetés 3000 HUF, a maximális befizetés 100 ezer HUF.
 • Skrill: A minimális befizetés 3000 HUF, a maximális befizetés 1 millió HUF.
 • NETELLER: A minimális befizetés 3000 HUF, a maximális befizetés 500 ezer HUF.
 • Rapid Transfer: A minimális befizetés 3000 HUF, a maximális befizetés 1 millió HUF.

CampoBet kifizetés

Kifizetésekhez igénybe vehető fizetési megoldások

Az szolgáltató a Rapid Transfer-t, és a paysafecard-ot kivéve a fenti opciók mindegyikét a kifizetések elintézéséhez is biztosítja az ügyfeleinek. A kifizetéseknél is legalább 3000 HUF-nak megfelelő összeg kell egy adott tranzakció lebonyolításához. Viszont az egy kifizetés alkalmával kiutalható összeg 200 ezer HUF-ban van maximalizálva. Az oldalon elérhető infókat alapul véve, a szolgáltató nem számol fel extra költséges (kezelési díjat) sem a be- sem a kifizetéseknél. Az átfutási idő mindig a kliens által használt fizetési megoldástól / metódustól függ – kártyáknál például 1-3 nap, e-pénztárcáknál viszont általában csak 24 óra.

Pénz be- is kifizetések intézése a felhasználói fiókodból

Legyen szó akár egyenleg feltöltésről vagy nyeremény kiutalásról, előtte mindenképpen be kel lépned az oldalra a CampoBet belépés gombjára kattintva. A pénzügyi műveletek elvégzéséhez a bejelentkezést követően kattints rá a „Profil” menüpont melletti gombra, amin az éppen aktuális számlaegyenleged láthatod (pl. Ft-ban, ha ezt a pénznemet jelölted meg a regisztrációnál). Ezután ki kell választanod azt a befizetési módot, amit használni szeretnél (többféle kártyás és alternatív pénzbefizetés lehetőséget kínál fel a rendszer).

Ha például a Skrill mellett döntesz, akkor a logójára kattintva megjelenik egy befizetési űrlap, amin meg tudod adni a feltölteni kívánt pontos összeget. Ezután kattints a „Letét” gombra, ami átirányít egy új oldalra, ahol a Skrill fiókodba belépve végezheted el a szükséges teendőket. Ha pedig valamilyen kártyás befizetési lehetőség mellett döntesz, akkor is a fentiek szerint kell eljárnod, csak ebben az esetben a befizetési űrlapon a kártyaszámot, a lejárat dátumát, a kártyatulajdonos nevét, és a CVV kódod kell megadnod.

A fogadóiroda asztali gépes platformjának jellemzői

A CampoBet-nél a lehető legegyszerűbb oldalfelépítéssel találkozhatunk. A sportfogadás részleg nagyon jól átlátható, mivel a menük és a fogadószelvény elhelyezése abszolút racionális, a fontos tartalmi elemek pedig (pl. fogadási ajánlat, élő fogadási ajánlat) az weboldal középső részén kerülnek megjelenítésre. A navigáció változó sebességű, és tapasztalatink szerint az oldalletöltődések, átirányítások időtartama jelentős mértékben függ az adott napszaktól.

Éjjel, amikor csak kevesen használják a rendszert, akkor nagyon gyors, de napközben „csúcsidőben” néhány másodpercet kell várnunk, mire a megnézni kívánt tartalmat betölti a rendszer. A szerencsejáték és sportfogadás szolgáltató webhelyének címlapjáról minden közvetlenül elérhető. És még a kaszinó / élő kaszinó részlegben sincsenek olyan bannerek, reklám sliderek, amelyek kényelmetlennél tennék a weblap használatát. Aki pedig esetleg nem találná meg, amit éppen keres, azt tanácsoljuk, hogy használja az „oldaltérkép” funkciót.

CampoBet bónusz – Ajánlatok, promóciók, VIP tagság

CampoBet promóciós kód

A fogadóiroda a sportfogadáshoz és az online kaszinóhoz is kínál üdvözlő ajánlatot. Emellett igen sok promócióban vehetnek részt a cég régebbi ügyfelei, és a VIP tagság is a kliensek rendelkezésre áll.

CampoBet sportfogadási üdvözlő bónusz – Első befizetés

A CampoBet sportfogadás esetében nyújtott üdvözlő bónusza 100%-os, és 35 ezer HUF a maximális összege (már 6 ezer HUF befizetésével is igényelhető). A játékosnak a bónusz megszerzéséhez az első befizetése teljes összegében kell legalább egy alkalommal fogadást kötnie az oldalon, melynél a nyereményszorzó nem lehet alacsony 1.50x-esnél. A bónusz kijátszására a játékosnak egy hónapja van.

Casino üdvözlő bónusz – akár 150 ezer HUF összértékben

Egy ilyen ajánlat láttán a legtöbbünknek általában „összefut a nyál a szájában”, és képzeleten már számolgatja is a bónusz segítségével megszerzett készpénzköteget. Mert azért egy 150 000 Ft-os bónusz, amihez még 200 free spins (ingyenes pörgetés nyerőgépeken) is jár, még napjaikban is nagyon-nagyon jó welcome offernek számít! Aki annak idején figyelemmel kísérte az X-akták című TV-sorozat epizódjait, biztos, hogy emlékszik még erre a szlogenre: „Az igazság odaát van!”.

Ez fokozottan igaz a kaszinós CampoBet bónusz esetén is: 30x-os megforgatási követelményt kell a játékosnak teljesíteni úgy, hogy a tét (pl. nyerőgépes pörgetéseknél) 2 ezer HUF-ban van maximalizálva, és a bónuszösszeg elvész, ha nem sikerül 10 napon belül kijátszani / megforgatni. Az ingyenes pörgetéseket illetően sem minden „kerek”, mivel nem egyszerre adja oda a szerencsejáték szolgáltató, hanem 20-asával (tíz egymást követően napon). Végül a „kegyelemdöfés”: ez a CampoBet bonus csak úgy kérhető, ha előtte a játékos felvette a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, és kérvényezte náluk a bónusz aktiválását.

A CampoBet-es VIP tagság előnyei

A fogadóiroda a VIP tagság lehetőségének segítségével (is) igyekszik megtartani a meglévő ügyfeleit. Ennek a speciális tagságnak öt szintje van. Minél magasabb szintet ér el egy játékos, annál jelentősebb kedvezményekben részesül. Például a „normál” felhasználókhoz képest előnyösebb feltételekkel vehet részt promóciókban, akciókban, valamint különböző, a fogadóiroda által tartott versenyekben.

További speciális ajánlatok és promóciók

Az oldalon jó néhány különleges ajánlat és promóció is rendszeres jelleggel biztosított a felhasználók számára. Ilyen egyebek mellett a 10%-os cash back (a sportfogadáshoz érhető el), a gyűjtőfogadásokhoz felkínált 10%-os extra bónusz, illetve az ingyenes fogadás (free bet) is. Ami a kaszinó / élő kaszinó szekciót illeti, ott is megtalálható például a 10%-os pénzvisszafizetés (cash back), valamint különleges, különböző értékű hétvégi bónuszok, és még egy hűségpont-rendszer is. Ez utóbbi esetében a játékosok az összegyűjtött pontokat pénzre válthatják át, és felhasználhatják például nyerőgépes játékokkal való játékhoz.

Megfelelőnek mondható kínálat fogadási piacokból

Más fogadóirodákhoz hasonlóan a CampoBet-nél is a leginkább népszerű sportokhoz áll rendelkezésre igazán kiemelkedő piackínálat. Ezen sportok közé tartozik például a labdarúgás, a kosárlabda, és a kézilabda. Ha szemügyre vesszük a mérkőzés előtti és élő fogadásokhoz nyújtott piacokat, látható, hogy nagyon sok piacon lehet fogadásokat kötni foci- és kosármeccsekre, és még néhány egyéb, világszerte népszerű sport eseményeire (hendikepes piacok, felette és alatta piacok, pontos pontok / gólok száma piacok, adott játékidő szakaszra vonatkozó piacok stb).

Ami viszont különös, az az, hogy a szintén eléggé népszerű sportágnak számító tenisznél általában csak 2-3 piacon lehet fogadásokat kötni. Például a mérkőzés győztesére, egy adott szett győztesére, illetve egy-két hendikepes piacon. Az olyan sportoknál pedig, amelyek hazánkban és más európai országokban is csak alig mérhető népszerűséggel bírnak, általában csak egyetlen piac, és néhány fogadási opció áll a játékosok rendelkezésre.

Milyen sportokra lehet fogadni a CampoBet-nél?

A fogadóiroda fogadási ajánlatában a legnépszerűbb csapat- és egyéb sportok mindegyike jelen van. Ilyen például a labdarúgás, a tenisz, a kosárlabda, a jégkorong, a röplabda, az amerikai futball, a baseball, a darts, a golf, a vízilabda, a kézilabda, a technikai sportok (pl. F1, NASCAR), és a rögbi is. De azok számára is bőven van itt mire fogadni, akik a krikett, a sífutás, az MMA, vagy mondjuk a floorball kedvelői közé tartoznak. A szolgáltató az e-sportok és a virtuális sportok kedvelőire is kiemelt figyelmet szentelt, és emellett azon felhasználókra is, akik szívesen kötnek fogadásokat politikai vagy egyéb közéleti eseményekre.

CampoBet Magyar – élő fogadás, élő közvetítés, szorzók, és cash out

Élő fogadás funkciók

Az élő fogadáshoz a bukmékeriroda napi szinten igen sok sporteseményt kínál. De ez leginkább az olyan, kiemelt népszerűséggel bíró sportok esetén igaz, mint a foci, a tenisz, a kosárlabda, a jégkorong és a röplabda. Az oldalon számos meccset élőben is figyelemmel kísérhetnek a cég ügyfelei az adott sportesemény neve mellett lévő „élő közvetítés” ikonra kattintva. Viszont ez a funkció csupán videóanimáció-alapú, ezért köszönőviszonyban sincs a nagyobb online sportfogadás szolgáltatók által nyújtott, prémium minőségű, igazi élő mérkőzés-közvetítéssel.

A Live Stream-et ugyan nem pótolja, de azért némi „kompenzációt” jelent, hogy az operátor a cash-out funkciót a prematch és az élő fogadásokhoz is biztosítja az ügyfeleinek (az adott sportesemény fogadhatóságáig áll rendelkezésre). Emellett mint pozitívum, az is szót érdemel, hogy a bukmékeriroda szorzói relatíve magasak, így sok más fogadóirodához képes jobb feltételekkel lehet kötni az oldalon meccs előtti és élő fogadásokat is például tenisz, badminton, krikett, és MMA meccsek esetén.

Mobil-alapú megoldások – mobil webszájt és appok

A CampoBet-es mobil weboldalról túl sok mindent nem lehet elmondani, mivel pont arra a célra szolgál, és ugyanúgy használható, mint a desktop-alapú platform. A kezelhetősége valamivel nehezebb ugyan, de azért némi gyakorlás után már nem jelent problémát a használata. A sportfogadás részleg mellett a online kaszinó és az élő kaszinó is elérhető vele. De alkalmas a regisztráció elvégzésére, és minden egyébre (számlafeltöltés, kifizetések intézése, élő fogadás stb.). Tudomásunk szerint a CampoBet-nél natív mobil app jelenleg nem érhető el sem sportfogadáshoz, sem a kaszinóhoz / élő kaszinóhoz.

Hogyan garantálja a biztonságot az operátor az ügyfelei számára?

A mai világban – különösen, ha online pénzügyi műveletek lebonyolításáról van szó – egy internetes sportfogadás és szerencsejáték szolgáltatónak kutyakötelessége, hogy a lehető leghatékonyabb módon védje meg a klienseit. A CampoBet-nél az adatok titkosítására TLS 1.2 internetes biztonsági kommunikációs-protokolt alkalmaznak, ami manapság a legfejlettebb biztonságtechnológiai megoldások közé tartozik.

Általános információk
Név: CampoBet
Székhelyek: 4, Promitheos street, 1st floor, 1065, Nicosia, Cyprus
Alapítva: 2018
Engedély szám: 8048/JAZ
Élő fogadás: Igen
Élő közvetítés: Nem
Mobil app: Android, iOS
Telefon: +3680088037
Élő chat: 24/7
E-mail cím: [email protected]

Ügyfél-támogatási rendszer

Az oldalon a kliensek számára bármikor elérhető a GYIK szekció, ahol a leggyakrabban felmerülő alapvető kérdések mindegyikére pár kattintással választ kaphatnak. Emellett az asztali gépes és a mobil platformon keresztül is elérhető az élő cset funkció, amivel közvetlenül lehet kapcsolatba lépni az ügyfélszolgálat valamelyik (éppen ráérő) szakemberével. De a cég munkatársai emellett telefonon és e-mailen is elérhetők.

Konklúzió – avagy érdemes a CampoBet-nél számlát nyitni?

A tisztánlátás végett, először vegyük át a fogadóira mellett szóló érveket:

 • könnyű elérhetőség;
 • üdvözlő bónuszok, speciális promóciók, többszintű VIP tagság;
 • számos fogadási piac, magas szorzók, élő fogadás és cash-out funkció;
 • magyar nyelvi támogatás, többféle ügyfélszolgálati elérhetőség;
 • a sportfogadás mellett online kaszinó és élő kaszinó is elérhető.

Negatívumok:

 • A szolgáltató jelenleg csak egy, curacao-i játékengedéllyel rendelkezik;
 • Live Stream hiánya;
 • Jelenleg nincs natív mobil app sem sportfogadás, sem a kaszinó szekcióhoz.

Néhány gyakran ismétel kérdés & válasz

📌 Hogy tudok kifizetést kérelmezni az oldalon?

Annak érdekében, hogy kifizetést tudjunk kezdeményezni, a Withdrawals menüpontot kell megnyitnunk. Itt válasszuk ki az általunk preferált kifizetési módot, majd adjuk meg a kifizetendő összeget az első mezőben. A második mezőben aztán adjuk meg a kifizetésre vonatkozó adatokat (kártyaszám, e-pénztárca szám) stb., majd kattintsunk a Withdraw gombra. Bármely felmerülő probléma esetén mindenképpen keressük azonnal az ügyfélszolgálatot.

📌 Mit kell tennem, ha elfelejtettem a jelszavam?

Alapvetően egyszerű a dolgunk, használnunk kell a jelszó visszaállítási opciót. Ehhez annyit kell tennünk, hogy az oldal jobb felső sarkában elérhető Elfelejtettem a jelszavam (angolul Forgot your password?) opcióra kattintunk, majd megadjuk a regisztráció során használt e-mail címünket és a Küldés (Send) gombra kattintva elindítjuk azt a folyamatot, amelynek eredményeként e-mailben kapunk egy ideiglenes jelszót. Ezzel aztán már be tudunk lépni és be tudunk állítani ismét egy nekünk tetsző, biztonságos jelszót. Ha ennek ellenére még mindig problémáink vannak, lépjünk kapcsolatba a Campobet támogatói csapatával.

📌 Milyen pénznemeket használhatok a Campobet oldalán?

Mindenképpen figyeljünk oda rá, hogy nem korlátlanok a lehetőségeink, használhatunk pénznemként eurót, orosz rubelt, norvég koronát, magyar forintot, kanadai dollárt és brazil reált is, viszont ezen kívül más pénznem használatára nincs lehetőségünk. Sőt, az egyszer megadott preferált pénznemet a felhasználói fiókunkban már nem is tudjuk megváltoztatni, tehát mindenképpen jól gondoljuk át, mit választunk. További kérdésekben értelemszerűen az ügyfélszolgálat tud nekünk segíteni, de a lényeg, hogy jól figyeljünk oda a regisztráció során.

📌 Nem kaptam ellenőrző levelet, mit tegyek?

Először is, győződjünk meg róla, hogy tényleg nem kaptuk meg a levelet – tehát nézzük meg, hogy nincs-e például tele a postafiókunk vagy éppen nem került-e a levélszemét mappába a Campobettől érkező levél. Ha nem így van, akkor ellenőrizzük, hogy jó e-mail címet adtunk meg a regisztráció során. Ha ez is helyes, akkor nem marad más hátra, mint az, hogy írjunk a Campobet ügyfélszolgálatának, akik aztán majd manuálisan aktiválják a felhasználói fiókunkat.

📌 Régóta nem játszottam, szeretném lezárni a felhasználói fiókom. Mi a tennivaló?

Mindenképp jól gondoljuk át, hogy ezt szeretnénk-e, de ha eldöntöttük végleg, akkor erre az egyetlen módunk az ügyfélszolgálat segítségének a kérése, tehát vagy írjunk egy e-mailt a Campobet támogatói csapatának vagy élő chatben kérjünk segítséget a felhasználói fiókunk lezárására. Ne felejtsük el, hogy éjjel-nappal elérhető ügyfélszolgálatról van szó, tehát bármikor bármilyen kérdéssel fordulhatunk hozzájuk.

Vissza a tetejére