A LEGFRISSEBB FOGADÁSI AJÁNLATOK KÖZVETLENÜL A POSTAFIÓKODBAN

Szeretnél első kézből értesülni minden alkalommal arról, ha a kedvenc fogadóirodádnál promóció fut? Az olvasóink exkluzív tippekhez és bónuszokhoz kapnak hozzáférést, emellett folyamatosan értesítjük őket a legfrissebb sporthírekről, érdekességekről, és a legjobb szolgáltatók kiadványairól.

Az adataidat senkinek nem adjuk el és nem osztjuk meg másokkal. Természetesen bármikor leiratkozhatsz.

Sportuna sportfogadás – Kiváló fogadási oldal magyaroknak

Szemre nagyon tetszetős, átlátható felülettel várja a fogadókat a Sportuna Magyarországon, ráadásul egy olyan stabil háttérrel, amelynek köszönhetően itt fogadni nagyon megbízható....
A hely tele van fogadási lehetőségekkel a népszerű sportágaktól kezdve a kevésbé ismert sportokig, és ha akarunk, e-pénztárcákkal és akár kriptovalutákkal is fizethetünk.

Nagyszerű játékokban és tornákban is részt vehetünk, ha akarunk, szóval a Sportuna magyar oldala nagyon vonzó opció lehet a magyar fogadók számára is! Megmutatjuk, hogy mit tud az oldal!

Kevesebb -
Olvass tovább +

*F. Feltételek érvényesek! 18+

A háttér és az engedély is rendben van a Sportuna oldalán

A Sportuna sportfogadás mögött egy, a szerencsejátékok világában jól ismert cég, a Rabidi N.V., amely legalább egy tucat megbízható szerencsejátékos platform üzemeltetője. Nem meglepő módon ezt a platformját is a Curacaói Szerencsejáték Felügyelet engedélye mellett üzemelteti, az engedély száma 8048/JAZ. Ez a típusú engedély a legjobbak közé tartozik a külföldi szerencsejátékos oldalak esetén, ezt nyugodtan figyelembe vehetjük.

Sportuna Magyar

Sportuna elérhetőségi opciók

A Sportuna címét a böngészőbe bepötyögve azonnal meg fog nyílni a felület, nincs szükség arra, hogy alternatív linkeket vadásszunk vagy éppenséggel VPN-re kelljen csatlakoznunk. Fontos megemlíteni, hogy ez egy nagyon optimalizált felület a magyar fogadóknak, így minden szöveg magyarul olvasható, magyar elérhetőséggel, magyar forintban is könnyedén lehet regisztrálni. Attól sem kell tartani, hogy egyszer majd blokkolásra kerül az oldal, hiszen abban az esetben is biztos lesz alternatív módja a hozzáférésnek.

Csatlakozni villámgyorsan lehet a Sportuna közösségéhez

Ahhoz, hogy magyar fogadóként fogadni tudjunk itt, szükséges a Sportuna regisztráció végrehajtása, amelyet néhány egyszerű lépésben, magyar nyelven és akár mobilról is meg tudunk csinálni. A csatlakozás a következő lépésekből áll:

 1. Kattintsunk a jobb felső sarokban látható Regisztráció feliratú gombra.
 2. Felugrik egy űrlap, ez fog végigkísérni minket a folyamaton. Először is döntsünk a Sportuna bónusz igényléséről és a promóciós kódunkat is jeleznünk kell, ha van ilyen.
 3. A következő lépésre ugorva kezdődik a tényleges regisztráció, hiszen itt kell megadnunk az e-mail címünket, a választott felhasználónevünket és választott jelszavunkat, plusz el kell fogadnunk a felhasználási feltételeket is.
 4. A következő lépésben várják tőlünk a személyes adatainkat, mint a nevünket, a születési időnket és a nemünket.
 5. Az utolsó fordulóban pedig a lakcímünket, telefonszámunkat, országunkat és választott pénznemünket kell megadnunk. A regisztráció folyamata a Teljesítve feliratú gombra kattintva fejeződik be!

A Sportuna vélemények is eléggé egyöntetűek abban a kérdésben, hogy ez az egész nagyon gyorsan végrehajtható és semmi speciálisra nincs szükségünk a teljesítéséhez.

A Sportuna oldalán is szükség lesz arra, hogy a globális KYC követelményeknek megfelelően a regisztráció során megadott személyes adatainkat és lakcím adatainkat hitelesítsük. Amíg ezt nem tesszük meg, addig komolyabb összegű kiutalást nem tudunk végrehajtani. Maga a hitelesítés villámgyors:

 1. Lépjünk be a profilunkba és keressük meg az azonosítási menüpontot.
 2. Itt csak töltsünk fel egy fényképes azonosító okmányt a személyes adataink igazolására és egy friss bankszámlakivonatot vagy közüzemi számlát, hogy a lakcímünket is igazolni tudjuk.

Nagyjából mindennel tudunk fizetni a Sportunán, ami csak eszünkbe jut

Fogadni nem nagyon tudunk anélkül ezen a platformon sem, hogy ne fizetnénk be a számlánkra valamennyi pénzt. A minimális befizetés figyelembevételével a következő Sportuna fizetési módok segítségével hajtható végre Magyarországon befizetés és kifizetés:

 • Bankkártyák: Mastercard
 • Előre feltöltős kártya, azaz paysafecard
 • E-pénztárcák: Skrill, Skrill 1-Tap, MiFinity, NETELLER, Jeton, MuchBetter
 • Online banki utalási módok, akár az OTP fizetési megoldásával
 • Kriptovaluták, mint Bitcoin, Tether, Bitcoin Cash, Litecoin, Ethereum, USD Coin, Ripple és DAI
Sportuna fizetési módok

Befizetési limitek vonatkozásában a minimális forintösszeg, amennyit be lehet fizetni 5000 forint. A maximális befizethető összeg változi, 350 ezer és 1000000 forint között mozog. A befizetések feldolgozása minden fizetési mód esetén azonnali. Maga a befizetés menete a következő:

 1. A regisztráció, bejelentkezés és Sportuna bonus kiválasztása után kell végrehajtanunk a fizetést a profilunk alatt elérhető Befizetés menüből (egyébként már bejelentkezés után automatikusan ide kerülünk).
 2. Válasszuk ki azt a fizetési módot, amit használni szeretnénk.
 3. Adjuk meg a befizetni kívánt összeget.
 4. Kövessük a megfelelő utasításokat, tehát szükség esetén a szolgáltató oldalára átirányítva hitelesítsük a befizetési tranzakciót.

Sportuna kifizetés tekintetében egyébként nagyjából ugyanezek a fizetési módok érhetőek el, annyi kivétellel, hogy paysafecard kifizetéshez nem használható, viszont banki átutalásra már van módunk. Minimálisan 5000 forint fizethető ki, a maximális összeg pedig fizetési módtól függ, de maximum 1 millió forint lehet. A kifizetés végrehajtása változó időtartam alatt történik meg, de a Sportuna mindenhol 1-3 napot ír a teljesülésre. A következő módon hajtható végre egy kifizetési tranzakció:

 1. Keressük meg a profilunk alatt a kifizetési menüpontot. Fontos, hogy a fiókunknak már hitelesített állapotban kell lennie!
 2. Válasszuk ki a fizetési módot, amit használni akarunk.
 3. Adjuk meg a kifizetni kívánt összeget és kövessük a megjelenő utasításokat.
 4. Értelemszerűen átirányításra is kerülhetünk a szolgáltatónk oldalára, csak kövessük a szükséges lépéseket.

A Sportuna bőven hozz azt, amit elvárunk egy online bukmékertől

Nagyon elégedett lehet egy magyar fogadó a Sportuna oldalán, mert itt minden egyes időpillanatban elérhető legalább féltucat sportfogadási promóció és akkor még a napi akciókról, játékokról nem is beszéltünk. Ezen promóciók amúgy a Promóciók menüpont alatt mindig megtekinthetőek, aktuálisan pedig a következő lehetőségekről beszélünk:

 1. Az első befizetési bónusz, amely a Sportuna app segítségével is igénybe vehető, az első befizetés 100%-át, akár 35 ezer forintot is adhat. A promóció igénybevételéhez minimum 6000 forintot kell befizetni és hatszor kell megforgatni az extra pénz összegét.
 2. Egy adott heti összes veszteségünk 10%-át, akár 150 ezer forintot is visszakaphatunk cashback bónusz keretében.
 3. Akkumulátor típusú fogadásra kaphatunk extra pluszpénzt, ha minimum 1,4-es szorzókkal játszunk.
 4. A heti újratöltési bónusz keretében a befizetésünk 50%-át, akár 150 ezer forintot is felmarkolhatunk.
 5. Virtuális sportfogadásra is kaphatunk 10%-os, akár 150 ezer forintos extra támogatást – ami kifejezetten jól jön, hiszen ez egy éjjel-nappal zajló fogadási lehetőség.
 6. Sport jackpotok keretében akár 5,2 millió forint össznyeremény is elérhető a magyar játékosok számára.
Sportuna bónusz

Jó ha van bőven sport, de még fontosabb, hogy piacok is legyenek

Mindenféle túlzás nélkül mondhatjuk, hogy a Sportuna elkényezteti azokat, akik szeretik böngészni az egyes eseményeken elérhető fogadási piacokat. Egy népszerűbb sportág esetében, mint labdarúgás vagy kosárlabda, több száz piacra is fogadhatunk, mint hendikepes, összesített eredményes vagy éppen pontos eredményes piacok. Aztán van bőven még speciálisabb lehetőség is, amelyek játékrészekre vagy éppen játékosok teljesítményére vonatkoznak.

De ha megnézünk egy-egy Magyarországon kevésbé ismert sportot, akkor is meg fogunk lepődni – krikettre, strandröplabdára vagy akár golfra is van bőven piac, amiből lehet válogatni. Böngésszük tehát bátran a Sportuna applikáció segítségével is könnyen átlátható kínálatot!

Sportuna sportági kínálat

A Sportuna esetén a fogadható sportokat a jól megszokott módon a baloldali menüoszlopban láthatjuk, kezdve a labdarúgással és a tenisszel. Valamivel azért több sportra számítottunk, mert ugyan le van fedve a népszerűbb sportok és e-sportok zöme, azért találunk majd még egy-két speciálisabb hiányzó sportot. Elképzelhető, hogy ezek idővel megjelennek a kínálatban, de azért észrevehető a hiányuk. Ettől függetlenül azért van mire fogadni a különlegesebb sportok között is, mint futsal, golf vagy éppen darts.

Az e-sportok is hozzák a kötelezőt, hiszen League of Legends, Dota 2 vagy éppen CS: GO is fogadható a magyar játékosoknak.

A fogadás menete még a lassúbb fogadóknak is 1-2 perc maximum

A kínálatot átböngészni jóval időigényesebb, mint fogadni, a Sportuna ugyanis nagyon hatékony fogadási folyamatot tett elérhető. Nagyjából a következő néhány lépés és érintés szükség a fogadás játékba küldéséhez:

 • Válasszuk ki a sportági listából azt az eseményt, amire fogadni akarunk.
 • Keressük meg a fogadni kívánt kimenetelt és kattintsunk a szorzójára.
 • Azonnal átkerül a jobb oldalon megjelenő szelvényre az esemény.
 • Már csak egy tétet kell megadni összegként és a Megtenni a tétet gombra kattintva mehet is a játékbaküldés.
 • Persze ez egyetlen esemény esetén van így, több eseménynél ismételni kell a folyamatot, amelyek akkor már a Többszörös fül alatt lesznek elérhetőek. A Rendszer típusú fogadások segítségével pedig úgy tudunk fogadni, hogy akkor is nyerhetünk, ha nem találjuk el az összes tippünket.

A Sportuna élő fogadás biztosít igazán nagy esélyeket a nyerésre

live_tv

Van külön menüpont a Sportuna oldalán az élő fogadások eléréséhez, de nagyon pozitív módon a platform a normál sportági menüpontban egy kis kék Élő felirattal jelzi is, ha éppenséggel az adott sportból van elérhető élő fogadási lehetőség. És az esetek többségében mindig van is. Az élő fogadásokra pontosan ugyanazok a lehetőségek érvényesek, mint a hagyományos fogadásokra, pont ugyanúgy kell őket megkötni és pont ugyanolyan piacok érhetőek el.

Az fontos azonban, hogy az élő fogadások során kihasználhatjuk a cashout lehetőségét is, amikor úgy szállhatunk ki a fogadásból, hogy az adott esemény még nem fejeződött be. Streaming nagyon kevés eseménynél érhető el, ezek többnyire virtuális sportok vagy e-sportok, a többi eseménynél csak virtuális eredménykövetéssel fogunk szembesülni.

Legyünk mobilak és vigyük magunkkal a Sportunát

phone_android

Kezdjük a lényeggel: jelenleg nincs natív iOS és Android sportfogadási Sportuna alkalmazás, de ennek hiánya nem annyira fog feltűnni. Hogy miért? A Sportuna mobil eszközökről webböngészőből könnyedén megnyitható és használható. A menüpontok szépen megjelennek a reszponzívan változó felületen, néha hamburgermenübe tömörítve, de mindent gyorsan meg fogunk találni. Érintésekkel operálunk a mobiltelefonokon, tableteken a kattintások helyett, de ettől függetlenül is jó a teljesítmény, minden szépen betöltődik és fogadni is teljesen jól és hatékonyan lehet.

A biztonság nem kérdés, hanem alapvetés

security

Már az is kifejezetten pozitív a biztonság kérdését érintően, hogy az üzemeltetői háttér és a szabályozó hatóság is jól ismert a online sportfogadás világában, de a Sportuna tecnológiája is segít a megbízhatósági szint növelésében. Mindenféle kommunikáció a fogadók és a szerver között SSL alapú titkosítással megy, tehát nem annyira könnyű ellopni valakinek a pénzét vagy az adatait ilyen módon. Elég sok és erős tűzfal is üzemben van a szolgáltató szerverein, plusz a jelszó- és adatkezelés is jól kontrollált keretek között működik az üzemeltető információi szerint.

Ügyféltámogatás – A Sportuna ott van, ha baj van

headset_mic

Manapság teljesen divatos módon, a Sportuna már nem rendelkezik telefonos elérhetőséggel, viszont éjjel-nappal, a hét minden napján tudunk segítséget kapni a támogatói csapattól az élő chat és az e-mail opció segítségével. A következő lehetőségeink vannak:

 1. Élő chat – azonnali segítséget kaphatunk bármikor, bár tegyük hozzá, hogy itt azért néha csak fordítós magyar nyelvvel fogunk találkozni. Ez a menüpont a kis ikonra vagy a Lépj velünk kapcsolatba gombra kattintva érhető el.
 2. E-mailt is írhatunk a [email protected] e-mail címre, de ez inkább azoknak ajánlott, akiknek annyira nem sürgős a kérdése vagy éppenséggel nem szeretik az élő chates lehetőségeket.
 3. Nézegethetjük még az alapkérdésekre választ biztosító GYIK menüpontot az alsó menüsorról.
Általános információk
Név: Sportuna
Székhely: Dr. H. Fergusonweg 1, Willemstad, Curacaó
Alapítás éve: 2022
Engedély száma: 8048 / JAZ
Élő fogadás: Igen
Élő közvetítés: Nincs
Mobil applikáció: Nincs
Telefon: Nincs
Élő chat: 24/7
Email cím: [email protected]

Sportuna konkluzió

thumbs_up_down

Összességében elmondható, hogy a Sportuna egy pörgős, trendi sportfogadási felület, ahol teljesen korrekt sportági- és sportfogadási piackínálattal várnak minden magyar játékost. A megbízhatóság és a támogatás itt nem kérdés, segítséget azonnal kapni fogunk, ha kérdésünk van. Jó lenne, ha lenne már natív mobil applikáció iOS-re és Androidra is, továbbá az sem lepett meg minket, hogy nincs live streaming népszerű sporteseményekre, de ez egyébként is kifejezetten ritkaság. Ezekre azonban valószínűleg számítunk is, ezen kívül pedig a Sportuna tökéletes választás, ha akarunk néhány izgalmas fogadást jó bónusztámogatás mellett játékba küldeni. És van bőven lehetőség, a Sportuna élő fogadás is szinte minden sportágra elérhető.

GYIK

📌 Regisztráció nélkül is fogadhatunk a Sportunánál?

A Sportuna oldalán nincs lehetőség arra, hogy regisztráció nélkül fogadjunk, viszont a kínálatot így is lehet böngészni, plusz megnézhetjük azt is, hogy éppen milyen promóciók érhetőek el. Sőt, nézhetjük a virtuális sportok és e-sportok élő közvetítéseit is.

📌 Melyik a legmegbízhatóbb kifizetési mód a Sportunánál?

A leginkább megbízható kifizetési módnak a banki fizetési módok számítanak, mert itt banki háttér is van, amely biztosítja a tranzakciókat. Viszont ma már az e-pénztárcák és kriptok is megbízhatónak számítanak, szóval ezektől sem kell tartanunk.

📌 Törölhetem a fogadásom a Sportunánál, ha még nem kezdődött el az esemény?

Nem, ha egyszer játékba küldtünk egy fogadási szelvényt, akkor nem tudjuk azt már visszavonni még akkor sem, ha egyébként a sportfogadási esemény nem kezdődött el.

Vissza a tetejére