A LEGFRISSEBB FOGADÁSI AJÁNLATOK KÖZVETLENÜL A POSTAFIÓKODBAN

Szeretnél első kézből értesülni minden alkalommal arról, ha a kedvenc fogadóirodádnál promóció fut? Az olvasóink exkluzív tippekhez és bónuszokhoz kapnak hozzáférést, emellett folyamatosan értesítjük őket a legfrissebb sporthírekről, érdekességekről, és a legjobb szolgáltatók kiadványairól.

Az adataidat senkinek nem adjuk el és nem osztjuk meg másokkal. Természetesen bármikor leiratkozhatsz.

Amun Ra – Egy online sportfogadási oldal exkluzív lehetőségekkel

Az AmunRa már azonnal magával ragad minket, ahogy belépünk a felületre, hiszen egy autentikus egyiptomi világba csöppenünk a belépéssel....
Egyszerre online kaszinó és sportfogadási oldal ez a hely, amelyet a sportfogadási szektorban jól ismert Rabidi N.V. üzemeltet a Curacaói Szerencsejáték Felügyelet engedélye mellett. Teljesen magyar nyelvű, tele van kiváló promóciókkal és bőségesen kínál sportfogadási lehetőségeket is mindenféle sportban és piacon. A következőkben részletesen bemutatjuk az AmunRa online bukméker által kínált lehetőségeket!
Kevesebb -
Olvass tovább +

*F. Feltételek érvényesek! 18+

Engedélyek és a szabályozói környezet

Ahogy a bevezetőben röviden említettük már, az AmunRa magyar fogadók számára is tökéletes hely a sportfogadásra, hiszen megbízható üzemeltető működteti curacaói engedély birtokában. A curacaói engedély egyébként kifejezetten ismertnek és megbízhatónak számít, ráadásul a sportfogadási felületet biztosító fejlesztő is ismert stabil szoftveréről. Plusz egy kis utánjárással az is könnyedén ellenőrizhető, hogy az AmunRa a piacon teljesen standardnek számító technológiákat (pl. 128 bites SSL titkosítás) is alkalmaz a pénzünk és az adataink biztonságos kezelésére.

AmunRa sportfogadás

A bukméker elérésével sem lesz gondunk

Magyarországról gond nélkül megnyitható az AmunRa sportfogadás platformja és mivel teljes egészében magyar nyelvre van optimalizálva, így azoknak sem lesz gondja itt, akik esetleg nem ismernek idegen nyelveket. A webcím nincs blokkolva, így nem kell használnunk VPN-t vagy egyéb alternatív linkeket sem.

A regisztrációnál látni fogjuk majd, hogy a magyar fogadók regisztrációját is gond nélkül fogadják, megadhatunk magyar címet és forintot is használhatunk a befizetéseink kezeléséhez. Az elérhetőség vonatkozásában még azt érdemes megemlíteni, hogy minden olyan sporteseményt és sportágat meg fognak itt találni a magyar fogadók, amelyek úgy általában népszerűek és az Amunra Magyarországon is fogadhatóvá teszi őket.

AmunRa regisztráció – Villámgyors és egyszerű folyamat

Az AmunRa felületén mindenképpen regisztrálnunk kell ahhoz, hogy fogadhassunk. Regisztráció nélkül nézegethetjük a kínálatot, de nem lesz módunk befizetésekre, nyeremény felvételére és fogadásra sem. Maga a AmunRa regisztráció viszont villámgyors és nagyon egyszerű, a következő lépések megtételéből áll:

 • Megnyitás után az oldal alján azonnal megjelenik egy Csatlakozom most feliratú gomb;
 • Erre kattintva indul a folyamat, amelynek első lépéseként ki kell választanunk, hogy melyik bónuszt szeretnénk választani (de regisztrálhatunk AmunRa bonus nélkül is);
 • A következő lépésben kell megadnunk az e-mail címünket, a választott felhasználónevünket, jelszavunkat, plusz az országunkat, pénznemünket és telefonszámunkat is. Ezen az ablakon kell elfogadnunk a vonatkozó szabályzatokat is, ezeket érdemes elfogadás előtt legalább felületesen áttekinteni;
 • A harmadik, egyben utolsó lépésben kell megadnunk a nevünket, születési adatainkat, nemünket, valamint a lakcímünket;
 • Ha ez megvan, kattintsunk a Fiók létrehozása gombra, és be is jutottunk az AmunRa felületére!

Nem lesz nehéz nyereményt felvenni az AmunRa oldalán

Ha az AmunRa fizetési módok lehetőségeit akarjuk értékelni, akkor konkluzióként már előre kijelenthetjük, hogy ez az oldal bőségesen kínál lehetőséget a befizetéseinkre és a kifizetéseink rendezésére is. Jelenleg a magyar fogadók számára a következő fizetési módok érhetőek el:

 • Mastercard bankkártya;
 • Paysafecard előre feltöltős kártya;
 • Skrill, Skrill 1-Tap, NETELLER, Jeton, MiFinity e-pénztárcák;
 • Apple Pay és banki fizetési megoldások;
 • Rapid banki utalás;
 • Bitcoin, Tether, Litecoin, Ethereum, Ripple és Dai kriptovaluták.
AmunRa fizetési módok

A minimális befizetési összeg minden fizetési módnál 5000 forint, kivéve Jetonnál, Mastercardnál és Skrill 1-Tapnál, ahol már 4100 forint elég egy befizetéshez. A tranzakciók minden esetben azonnal végrehajtódnak és nincs hozzájuk semmiféle díj sem. Magát a befizetést pedig gyorsan és könnyen végre tudjuk hajtani:

 • A profilunk alatt van befizetési menüpont, ha erre kattintunk már be is lépünk a megfelelő felületre;
 • Itt láthatóak az elérhető fizetési módok, válasszuk ki azt, amit használni szeretnénk;
 • A vonatkozó fizetési mód szükséges adatait adjuk meg, mint például a bankkártyánk adatai vagy éppen az e-pénztárcánk elérhetősége;
 • Az adatok megadása után adjuk meg a befizetni kívánt összeget is;
 • Ha rendben van minden, akkor erősítsük meg a tranzakciót és kész is vagyunk!

A kifizetések általában mindig fontosabbak, mint a befizetések, de az AmunRa vélemények azt mutatják, hogy a fogadóknak ezzel nem szokott itt problémája lenni. Kifizetésnél nagyjából hasonlóak az elérhető fizetési módok, mint befizetésnél, olyan különbségekkel, mint mondjuk a banki átutalás elérhetősége kifizetésekhez vagy az, hogy a paysafecardot nem tudjuk kiutalásnál használni. Maga a kifizetés ingyenes és a következő módon működik:

 • Ha van az egyenlegünkön pénz, akkor a profilunk alatt keressük meg a Kifizetés menüpontot;
 • Itt már alapból be fog jönni az a fizetési mód, amit befizetéshez használtunk, de az Amun Ra esetén van mód mást is választani;
 • Amennyiben ugyanazt a módszert használjuk, amit befizetéshez, akkor nem is kell már túl sok adatot megadnunk, viszont ha újat használunk, akkor adjuk meg a szükséges adatokat;
 • Ha ezt rendeztük, akkor írjuk be az összeget, amit ki akarunk utalni és erősítsük meg a tranzakciót;
 • Általában a legtöbb fizetési módnál azonnal teljesül a kifizetés, de mondjuk a banki módoknál 1-3 napot is kell várni a pénzünkre.

A bónuszok nagyon sok extrát kínálnak a fogadóknak

AmunRa bónuszok

Egy bukméker ma már leginkább azzal tud kiemelkedni a többi konkurens oldal közül, ha erős bónuszokkal és promóciókkal várja a fogadókat. Az AmunRa bónusz vonatkozásában egyáltalán nem vall szégyent, minden időpillanatban 6-7 különféle akció érhető el csak a sportfogadásra. Ezek a teljesség igénye nélkül a következők szoktak lenni:

 • Első befizetési bónusz 100%-os mértékben, akár 35 ezer forintig. Ez egy teljesen elfogadható ajánlatnak számít;
 • Heti újratöltési bónusz 50%-os, akár 150 ezer forintos értékben;
 • Pénzvisszafizetési azaz cashback ajánlat, 10%, akár 150 ezer forint értékben;
 • ACCA boost, azaz összetett fogadások nyereménynövelő ajánlata 10%-ban, 30 millió forintig;
 • Különféle sport jackpotok, amelyek értéke elérheti az 5,2 millió forintot is;
 • Virtuális sportbónusz, amely virtuális sportok fogadásához érhető el.

Általánosságban elmondható, hogy 6000 forintos a minimum befizetés a bónuszok igénybevételéhez, amely bónuszösszeget legalább egyszer meg is kell fogadni minimum 1,5-ös szorzókkal. De például az ACCA boost bónusznál legalább 1,8-as szorzókkal kell sikeres fogadást kötnünk egy gyűjtőszelvényen. Akárhogy is, bőven van lehetőségünk válogatni az ajánlatokból.

Fogadási lehetőségek – Mit kínál a magyar fogadóknak az AmunRa

Amikor arról van szó, hogy mire fogadhatunk az AmunRa oldalán, akkor a kínálat kvázi végtelennek nevezhető. Egy-egy jobb labdarúgó mérkőzés esetén általában több száz fogadási piac érhető el számunkra, beleértve a normál győztes és gólszámos piacok mellett a büntetőlapos vagy szögletfogadásos piacokat. De nem csak labdarúgás esetén van ez így, a kosárlabda vagy kézilabda esetén is rengeteg fogadási lehetőségünk, beleértve a játékrészre és a pontos eredményre vonatkozó piacokat.

És ami kifejezetten jó az AmunRa bukmékerénél, hogy még a kevésbé ismert és népszerű sportoknál is néhány fogadási piac mindig elérhető. Legyen szó akár biatlonról vagy bandyről, két-három lehetőség azért mindig akad a győztes fogadási piac mellett.

A sportok hozzák a minimálisan elvárható színvonalat

Az AmunRa fogadási lehetőségeket a Sportok menüpontok alatt tudják elérni a magyar fogadók. Ahogy belépünk ebbe a menüpontba, azonnal láthatjuk a négy fő lehetőségünket, tehát a hagyományos sportfogadást, az AmunRa élő fogadás lehetőségét, a virtuális sportfogadás és a lóversenyek menüpontját. A sportágakat tekintve az AmunRán egyáltalán nem látszik, hogy ez alapvetően egy online kaszinónak indult platform. A bal oldali menüben szépen felsorolva láthatjuk az elérhető sportokat. Általánosságban 40-50 között van a fogadható sportágak száma, így fogadhatunk a labdarúgás, kosárlabda vagy éppen tenisz mellett bandyre, vízilabdára, lakrosszra, politikai eseményekre és rengeteg e-sportra is.

A fogadás menete az AmunRa platformján

Aki valaha fogadott már online sportfogadó oldalon, annak nagyon ismerős lesz a fogadás menete az AmunRa bukmékerénél, de aki még nem fogadott életében, az is 1-2 perc alatt játékba tud majd küldeni egy szelvényt. A fogadás menete pár lépés mindössze a lentiek szerint:

 • Keressük meg a sportági lista és a kereső segítségével azt az eseményt, amire fogadni szeretnénk;
 • Kattintsunk a megfogadni kívánt kimenetel szorzójára;
 • Egyből megnyílik a jobb oldalon a virtuális szelvényünk, rajta a fogadni kívánt kimenetellel;
 • Ha akarunk még eseményt tenni erre a szelvényre, keressünk még kimeneteleket, ellenkező esetben szimplán írjuk be a tétünket, majd kattintsunk a Megtenni a tétet feliratú gombra;
 • Amennyiben egy kimenetelre fogadunk, azt Egyedülálló fogadásként hívja az AmunRa, ha több kimenetelre, az a Többszörös fogadás. A Rendszer típusú fogadásoknál tudunk játékba küldeni kombinációs szelvényeket.

Az AmunRa élőben is jó lehetőségeket biztosít fogadásokra

live_tv

Az AmunRa online bukméker élő fogadási eseményeit az Élő fogadás feliratú főmenüben találjuk, de a normál sportfogadási felületen is láthatóak egy Élő taggel megjelölve. Igazából ezek az események annyiban különböznek a hagyományos sportfogadási eseményektől, hogy itt az eredmények élő alakulása szerint változnak a szorzók is. Ez számtalan lehetőséget jelent arra, hogy nagyobb nyereményeket szerezzünk, hiszen tudjuk, hogy mi zajlik éppen a pályán.

Az élő fogadást pontosan ugyanúgy küldhetjük játékba, mint a hagyományos szelvényt és nagyjából ugyanazokra az eseményekre is fogadhatunk élőben. Ha akarjuk, élhetünk a cashout lehetőségével is, ha előbb ki akarunk szállni a fogadásunkból. Élő közvetítésre ne számítsunk, viszont egészen korrekt virtuális eredmény követés az van.

AmunRa menet közben bármikor bárhonnan

phone_android

Az AmunRa sportfogadási oldal nem rendelkezik natív AmunRa alkalmazás szoftverrel sem Android, sem iOS operációs rendszer vonatkozásában. A felület viszont tökéletesen optimalizált, reszponzív dízájnnal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy bármilyen méretű és típusú készülékről nyitjuk meg az oldalt, mindent gond nélkül tudunk használni. A gombok néha kisebb méretűek lesznek és menüből is több lesz, de összességében talán még gyorsabb és könnyebb is a felület használata mobil eszközökről.

A biztonság kérdése

security

Az AmunRa bukmékere nagyon megbízhatónak nevezhető a sportfogadási piacon, több tényező miatt is. Egyrészt az üzemeltető Rabidi N.V. eléggé ismert a szerencsejátékos piacon már, mint megbízható üzemeltető, másrészt elég sok olyan technológiát használnak is, amelyek biztosítanak minket arról, hogy jó helyen lesz a pénzünk és az adataink. Gondoljunk itt a piaci standardet hozó tűzfalakra az oldal szerverein vagy éppen a 128-bites SSL titkosításra, ami ugyan nem a létező legjobb, de online sportfogadási oldalaknál teljesen kielégíti az igényeket.

Segítség azonnal

headset_mic

Az AmunRa sportfogadási oldal vonatkozásában is bármikor előfordulhat, hogy kérdésünk vagy problémánk merül fel. Nem biztos, hogy örülnénk, ha nem kapnánk azonnal segítséget vagy akár napokat kellene várni egy válaszra. Az AmunRa esetén három módon kaphatunk azonnali segítséget:

 • E-mailt írhatunk a [email protected] címre, ahonnan 1-2 órán belül biztosan kapni fogunk választ;
 • Élő chaten is felvehetjük éjjel-nappal a kapcsolatot a támogatói csapattal;
 • Az oldal alsó menüjében a GYIK szekcióban elég sok már korábban feltett kérdés és a hozzájuk tartozó válasz olvasható.
Általános információk
Név: AmunRa
Székhely: Curacao
Alapítás éve: 2022
Engedély száma: 8048/JAZ
Élő fogadás: Igen
Élő közvetítés: Nem
Mobilapplikáció: Nincs
Telefon: Nincs
Élő chat: 24/7
Email cím: [email protected]

Tesztünk alapján az ügyfélszolgálatosok elég gyorsan válaszolnak és eléggé jól ismerik az AmunRa felületét is.

Konkluzió

thumbs_up_down

Az AmunRa egy nagyon hangulatos, az ókori Egyiptomot idéző felülettel várja a magyar fogadókat magyar nyelven. Megbízható tulajdonosi háttere és a curacaói hatóság engedélye biztosíték arra, hogy nem fog egyik napról a másikra eltűnni a hely és bátran lehet itt fogadni. És van is mire, sok tucat sportág sok száz eseménye fogadható minden nap, akár élőben is, teljesen korrekt szorzókkal. Jó lenne persze, ha lenne mondjuk mobil applikációja az oldalnak vagy telefonon is fel lehetne hívni az ügyfélszolgálatot, de ezek olyan nüanszok, amelyek nem befolyásolják azt a tényt, hogy ez egy teljesen korrekt sportfogadási oldal.

GYIK

📌 Mit jelent a rendszertípusú fogadás az AmunRa oldalán?

A rendszertípusú fogadások keretében úgy tudunk több eseményre fogadni, hogy még akkor is nyerhetünk, ha nem találjuk el az összes esemény kimenetelét. Ezt a lehetőséget az AmunRa oldalán a rendszer feliratú menüben találjuk a virtuális szelvényünkön.

📌 Van díja a befizetéseknek és kifizetéseknek az AmunRánál?

Alapvetően az AmunRa saját részéről nem von le semmilyen díjat a kifizetési és befizetési tranzakciók után. Ez azt jelenti, hogy akkor van plusz díj, ha a vonatkozó fizetési mód esetén létezik ilyen díjfizetési kötelezettség. Erről a szolgáltató oldalán érdemes meggyőződni.

📌 Lehet törölni a fiókunkat az AmunRa oldalán?

Saját magunk nem tudjuk ezt megtenni. Ez azt jelenti, hogy ha tényleg törölni szeretnénk a fiókunkat az oldalon, akkor fel kell vennünk a kapcsolatot az AmunRa ügyfélszolgálatával élő chaten vagy e-mailben és ők majd segítenek.

Vissza a tetejére