A LEGFRISSEBB FOGADÁSI AJÁNLATOK KÖZVETLENÜL A POSTAFIÓKODBAN

Szeretnél első kézből értesülni minden alkalommal arról, ha a kedvenc fogadóirodádnál promóció fut? Az olvasóink exkluzív tippekhez és bónuszokhoz kapnak hozzáférést, emellett folyamatosan értesítjük őket a legfrissebb sporthírekről, érdekességekről, és a legjobb szolgáltatók kiadványairól.

Az adataidat senkinek nem adjuk el és nem osztjuk meg másokkal. Természetesen bármikor leiratkozhatsz.

A NETELLER számla általános ismertetője

Az online szerencsejátékok és így az online sportfogadás világában is manapság a legnépszerűbb fizetési módnak az e-pénztárcák számítanak, hiszen ezek biztonságosan és gyorsak, ugyanakkor mégsem kell megadnunk a banki adatainkat egy sportfogadási oldalon. Van néhány kifejezetten népszerű tárca, ezek egyike a NETELLER, ami egy tulajdonosi körbe tartozik a másik népszerű e-pénztárcával, a Skrillel és az előre feltöltős kártyák királyával, a paysafecarddal is.

A NETELLER vélemények általában nagyon pozitívak, hiszen számtalan előnye van ennek az e-pénztárcának is. Mi most megmutatjuk ezeket az előnyöket, de nem fogjuk véka alá rejteni a véleményünket arról a néhány dologról, amiben lehetne esetleg még javítani a szolgáltatáson. Vágjunk is bele a NETELLER ismertetőbe!

Fogadási oldalak, amelyek elfogadják a NETELLER-t

# Bukméker Nyelv Útmutató Bónusz Regisztrálj
Rabona
Útmutató:
Rabona
Bónusz:
35,000 Ft+ 4,000 Ft Free Bet
Fogadj most
*Ez az ajánlat kizárólag a globusbet.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.
Cashed
Útmutató:
-
Bónusz:
35,000 Ft
Fogadj most
Casinia
Útmutató:
Casinia
Bónusz:
35,000 Ft+ 4,000 Ft Free Bet
Fogadj most

*F. Feltételek érvényesek! 18+

A NETELLER születése – Már régóta velünk van ez a tárca

NETELLER

A NETELLER létrehozásának célja és koncepciója az volt, hogy egy olyan online fizetési megoldás jöjjön létre, ahol végre már nem kell közvetlenül használnunk a banki adatainkat az interneten, számunkra kevésbé ismert oldalakon sem. A NETELLER 1999-ben jött létre Kanadában és a mai napig nagyon népszerű online vásárlásoknál és az online bukmékerek világában is az egyik legnépszerűbb e-pénztárca.

Fontos tudni, hogy ez nem egy bank, az ügyfelek pénzét külön számlákon tárolja és képes lenne egy pillanat alatt mindenkinek mindent kiutalni, ami azért nagyon növeli a biztonságérzetünket. Van hozzá NETELLER kártya is, ami lehetővé teszi, hogy azonnali kifizetést kérjünk akár egy ATM-nél is. 2015-ben a NETELLER egy tulajdonoshoz került a Skrill tárcájával együtt, úgyhogy nem túlzás kijelenteni, az egyik legnagyobb e-pénztárcáról van szó.

Így regisztráljunk a NETELLERnél

A NETELLER regisztrációja az online világban megszokott gyorsasággal végrehajtható, minimális előkészületet igényel csak. Azt fontos kiemelni előzetesen, hogy a NETELLER weboldala számtalan nyelven tud, de a magyar nincs ezek között, ettől függetlenül is azonban nagyon egyszerű a folyamat. A regisztráció menete a következő:

 • Értelemszerűen első lépésként keressük fel a NETELLER.com oldalát, majd itt a jobb felső sarokban található egy Join for free feliratú gomb, erre kell kattintanunk.
 • Innen azonnal átirányításra kerülünk egy másik NETELLERes oldalra, ahol egy űrlap vár minket. Ezen az űrlapon kell a nevünket megadni, az országunkat és a választott pénznemünket (értelemszerűen van forint is), illetve meg kell adnunk egy e-mail címet és egy biztonságos jelszót.
 • Kattintsunk a Register gombra és létre is jött a fiókunk!

Viszont van még néhány tennivaló, amit el kell végeznünk, mielőtt ténylegesen használhatnánk majd a fiókunkat. Először is további személyes adatokat kell megadnunk a fiókunkban, így például a születési dátumunkat, nemünket, pontos lakcímünket és így tovább. Ha ezeket megtettük, akkor érdemes már most azonnal azonosítani is magunkat, hiszen egyébként nem tudunk tranzakciókat lebonyolítani. Az azonosítás nem a NETELLER sajátja, ez egy globális KYC (Know Your Customer) követelmény, amelyet minden tisztességes pénzügyi szolgáltatónak teljesítenie kell.

Ebben a folyamatban igazából néhány dokumentum segítségével azonosítanunk kell azon adatokat, amelyeket a profilunkban megadtunk. Ez a következőképpen történik:

 • A Settings menüpont alatt a profilunkon belül van egy Verification menü, erre kattintva végezhető el a folyamat
 • A következő oldalon eldönthetjük, hogy mobiltelefonunk kamerája segítségével készítünk fotókat vagy használjuk a webkameránkat, esetleg már kész fájlokat töltünk fel
 • A NETELLER két dolog igazolását várja el tőlünk, egyrészt egy személyi azonosító okmány segítségével (ez lehet útlevél, személyi igazolvány vagy jogosítvány) igazolnunk kell a személyazonosságunkat.
 • Másrészt pedig egy három hónapnál nem régebbi közüzemi számla / bankszámlakivonat segítségével a lakcímünket kell igazolnunk
 • Ha elkészítettük ezeket a fényképeket vagy feltöltöttük a fájlokat, végeztünk is a folyamattal, a NETELLER 1-2 napon belül biztosan azonosít minket és már használhatjuk is a fiókot!

A pénzügyek intézése a NETELLER fiókban

A regisztráció és az azonosítás elvégzése után már szabad a pálya, intézhetjük az online pénzügyeinket. Ugye az online e-pénztárcák és így a NETELLER is egyfajta közvetítőként szolgálnak, tehát a használatukhoz ide is pénzt kell feltölteni és utána mehetünk az online bukmékerünk fizetési oldalára. A befizetés a NETELLERnél számtalan módon történhet, ezek a következők:

 • Banki átutalás és Rapid banki tranzakció
 • Bankkártyás és hitelkártyás befizetések, itt az összes ismert szolgáltató kártyája elérhető
 • Előre feltöltős kártya, azaz a NETELLER tulajdonosához tartozó paysafecard
 • Van jó pár lokális opció is, amelyek országtól függően érhetőek el, így például egyes helyeken még készpénzt is lehet befizetni
 • Használhatunk Bitcoint is a befizetéshez
 • Más e-pénztárcákból is tudunk pénzt küldeni a NETELLER számlánkra

A befizetések elég gyorsan megtörténnek a legtöbb mód esetén, de fontos tudni, hogy a befizetéseink egy bizonyos százalékát levonja a NETELLER. A pontos díjak minden befizetési mód esetén a hivatalos weboldalon elérhetőek, de általánosságban 2,5% az a tranzakciós díj, amit levonnak tőlünk. A NETELLER kifizetés vonatkozásában valamelyest kisebb a lehetőségek listája, de például van lehetőségünk:

 • Bankszámlára kiutalni pénzt
 • Bankkártyára küldeni pénzt
 • Net+ NETELLER kártya segítségével ATM-ből felvenni a pénzünket
 • De küldhetünk más e-pénztárcára is

A kifizetések díja fizetési módtól függ, vannak nulla százalékos tranzakciós díjjal járó módok is, de például a banki átutalás díja 10 dollár.

A NETELLER használatának előnyei és hátrányai

Ahogy minden online szolgáltatásnak vagy bukmékernek, a NETELLERnek is van néhány olyan tulajdonsága, amin lehetne változtatni, ugyanakkor összességében sokkal több előnye van ennek az e-pénztárcának is.

Előnyök:

 • Megbízható és villámgyors online fizetési mód a bukmékereknél és más szolgáltatóknál
 • Számtalan módon fizethetünk be rá és utalhatunk ki róla
 • A befizetéseinkkel és tranzakcióinkkal hűségpontokat gyűjthetünk
 • Számtalan helyen használható már
 • Globális e-pénztárca szolgáltató, szóval nagyjából mindenhol használhatjuk a szolgáltatásait

Hátrányok:

 • Van tranzakciós díja a befizetéseknek és sokszor a kifizetéseknek is
 • Még mindig van hely, ahol nem tudjuk használni
 • Nincs magyar nyelvű weboldal és támogatás

A NETELLER és az online bukmékerek

Az online e-pénztárcákat és így a NETELLERt is nagyon sokan használják az online világban arra, hogy sportfogadásokat kössenek, tehát online bukmékerekhez fizessen be vele és utána onnan utaljanak ki. Így ugyanis biztonságosan fizethetünk és elkerülhetjük banki és kártya adataink kiadását is. A teljesség igénye nélkül néhány bukméker ahol fizethetünk NETELLERrel: Unibet, Fezbet, Melbet, Campobet, Rabona, Betinia és még sok tucat más bukméker is.

GYIK

📌 Mobilról is használható a NETELLER?

Nem meglepő módon, az online e-pénztárcák és így a NETELLER is tökéletesen használható mobilról, megkockáztatjuk, még egyszerűbb is használni, mint asztali gépről. A mobil applikáció könnyen kezelhető, gyors és mindössze egyetlen internetkapcsolatra van ahhoz szükség, hogy akár mozgás és utazás közben is tudjunk tranzakciókat végrehajtani. Mobilról is ugyanúgy elérhető böngészőből is a NETELLER oldala, tehát nem fogunk opciókból hiányt szenvedni.

📌 Mire való a Net+ kártya?

A Net+ kártya egy olyan kártya, ami bankkártyákhoz hasonlóan használható és ATM-ekből is felvehetjük az egyenlegünkön lévő pénzt. Fontos tudni, hogy nem minden ATM támogatja a NETELLER kártya használatát, illetve a kártya használatának van bizonyos díja és vannak limitjei is, bár ezek vonatkozásában ha megfelelő szinten vagyunk a VIP programban, akkor nagyon korrekt elbánásban fogunk részesülni a szolgáltató részéről.

📌 Mennyire nehéz az azonosítás a NETELLER oldalán?

A NETELLER oldalán a globális KYC követelmények miatt értelemszerűen azonosítanunk kell magunkat mielőtt bármilyen pénzügyi tranzakciót hajtunk végre. Általánosságban a szolgáltató azt ígéri, hogy 72 óra alatt végrehajtja a feltöltött dokumentumaink, elkészített képeink alapján az azonosítást, de a valóságban ez egyébként néhány óra alatt végbe szokott menni. A folyamat nagyon egyszerű, mindössze két dokumentumot kell feltölteni hozzá.

Vissza a tetejére