A LEGFRISSEBB FOGADÁSI AJÁNLATOK KÖZVETLENÜL A POSTAFIÓKODBAN

Szeretnél első kézből értesülni minden alkalommal arról, ha a kedvenc fogadóirodádnál promóció fut? Az olvasóink exkluzív tippekhez és bónuszokhoz kapnak hozzáférést, emellett folyamatosan értesítjük őket a legfrissebb sporthírekről, érdekességekről, és a legjobb szolgáltatók kiadványairól.

Az adataidat senkinek nem adjuk el és nem osztjuk meg másokkal. Természetesen bármikor leiratkozhatsz.

Unibet magyar belépés – Kaszinó és sportfogadás befizetés

Ha van olyan sportfogadási oldal, amelyet nem kell bemutatni valószínűleg s...
enkinek, akkor az az Unibet. A több mint 20 éve létező online bukméker közel 20 millió fogadónak biztosít teret a fogadásaihoz, ráadásul minden sporteseményt komoly statisztikákkal és sok esetben HD-minőségű élő közvetítéssel is megtámogat. Nincs szükség Unibet alternatív link vagy más turpisság használatára, hiszen Magyarországon a magyar fogadók számára a magyar fogadókra optimalizálva érhető el az oldal. Persze van egy-két pont, amiben még lehetne javulni, de a következőkben részletesen bemutatjuk mit is kínál az Unibet, milyen bónuszokat vehetünk igénybe és hogy tudunk akár mobilról is élőben meccseket nézni.
Kevesebb -
Olvass tovább +
 • Unibet Magyar
 • Kompatibilitás
  browser
  android
  ios
 • Bónusz
  10,000 Ft
 • Értékelés: 3.9
 • Regisztrálj itt

*F. Feltételek érvényesek! 18+

Az Unibet szabályozó háttere

Az Unibet platformját a Trannel International Ltd. cége üzemelteti, de az Unibet magyar fogadóinak nincs miért aggódniuk, hiszen a piacon legmegbízhatóbbnak számító Máltai Szerencsejáték Hatóság engedélyének birtokában végzi tevékenységét. De igazolva, hogy mennyire is elismert és megbízható oldalról van szó, az Unibet rendelkezik engedéllyel az Egyesült Királyságban, Gibraltáron, Svédországban, Ausztráliában, Franciaországban és például még Olaszországban is. Az Unibet platformja emellett folyamatosan hitelesítve van olyan független külsős ügynökség által is, mint az eCOGRA vagy a sportfogadási platformokat ellenőrző IBIA.

Unibet sportfogadás Magyarországon

Sima ügy az Unibet belépés Magyarországon is

Az Unibet platformja az egyik legmegbízhatóbb oldalnak számít az online sportfogadási világban, és ez egyben azt is jelenti, hogy az Unibet elérés a magyar fogadók számára gond nélküli. Nincs szükség alternatív linkekre és VPN-re sem, hogy fel tudjuk keresni az oldalt. Az oldal a magyar fogadók számára is teljesen optimalizált, úgy a nyelvet, mint a használható pénznemeket és a szorzók típusát figyelembe véve. És annak tükrében, hogy milyen régóta létezik már a platform és milyen szervezeteknek tagja, mennyire fogadója van, nem kell arra számítanunk, hogy egyik pillanatról a másikra majd nem lesz számunkra elérhető.

Csatlakozás az Unibet magyar felületéhez

Egyáltalán nem bonyolult a csatlakozás az Unibet platformján, még egy lassabban gépelő fogadó számára is alig pár percet vesz igénybe, hogy csatlakozzon. Az Unibet regisztráció folyamata a következő:

 • Az első lépés, hogy kattintsunk a főoldal jobb felső sarkában található Regisztráció feliratú sárga gombra. Ez mobilról is tökéletesen működik!
 • Ekkor betöltődik a regisztrációs folyamat első képernyője, ahol egyrészt tudunk választani a különféle üdvözlő ajánlatok között. Alapesetben a sportfogadási bónuszt láthatjuk itt kiemelve, de az Unibet poker bónuszát is igénybe vehetjük. Ezen a képernyőn kell megadnunk még a nevünket, e-mail címünket, választott jelszavunkat, születési dátumunkat és nemünket, majd a Folytatás gombbal mehetünk tovább.
 • A következő képernyőn kell megadnunk a teljes lakcímünket, a magyar telefonszámunkat, a pénznemünket, illetve egy biztonsági kérdést és egy választ. Ez utóbbi segíthet egy elfelejtett jelszó esetén a helyreállításban. Nyomjunk rá még egyszer a Folytatás gombra.
 • Az utolsó képernyőn már csak a felhasználási feltételeket és adatvédelmi szabályokat kell elfogadnunk, majd a Regisztráció gombra kattintással véglegesíthető a folyamat.

Az ún. KYC-folyamatnak megfelelően, amennyiben a Betfair nem tud minket elektronikusan azonosítani, akkor szükség lesz néhány dokumentum feltöltésére is. És általában ez a helyzet a magyar fogadóknál, így a következőt regisztráció vagy az első Betfair belépés után végre kell hajtani:

 • Készítsünk egy fotót az útlevelünkről/személyi igazolványunkról
 • Készítsünk egy fotót egy közüzemi számláról vagy egy bankszámlakivonatról
 • Ezeket aztán az ügyfélszolgálat valamelyik elérhetőségén küldjük el a Betfairnek
 • Vagy esetleg belépés után a profilunk menüpontban az azonosítás menüpontban fel is tudjuk tölteni

Az azonosítás az Unibet oldalán is nagyon fontos a szabályozó követelmények miatt, így ahhoz, hogy fogadni és kifizetést teljesíteni tudjunk, azonosítanunk kell magunkat és a forrásokat, amiket feltöltöttünk az oldalra. Ez azért fontos, mert ellenkező esetben nem fog megvalósulni az Unibet kifizetés, amit igényelünk esetleg. A folyamat a belépés után a profilunk alatt hajtható végre, nagyon egyszerűen.

 • Csak töltsük fel a személyi igazolványunk/útlevelünk jó minőségű fotóját kiegészítve egy fotóval egy 3 hónapnál nem régebbi bankszámlakivonatról és egy közüzemi számláról
 • Ezt fogja ellenőrizni az Unibet csapata és ha mindent rendben találtak, akkor értesíteni fognak minket. Ha gond lenne, akkor szintén felveszik velünk majd a kapcsolatot a megadott a kommunikációs csatornáink valamelyikén.

A pénzügyeink kezeléséhez nem kell komplikált folyamatokat menedzselnünk

Alapvetően az Unibet minden olyan fizetési módot elérhetővé tesz platformján, ami napjainkban elismertnek, népszerűnek és megbízhatónak számít. Így természetesen lesz olyan, amit hiányolhatunk, például a kriptovalutákat vagy egy-két kevésbé ismert e-pénztárcát, de ettől függetlenül nem fog csalódást okozni nekünk a bukméker. Befizetéshez használhatunk banki átutalást, Mastercard vagy éppen Visa bankkártyát, de a PayPal, Skrill, NETELLER e-pénztárcák és a Paysafe előre feltöltős kártya is használható.

A minimális befizetés 3500 forint a bankkártyánál és az előre feltöltős kártyánál, 4000 forint az e-pénztárcáknál. Kifizetés vonatkozásában ugyanazok az opcióink vannak, ami a befizetésre is, azaz:

 • Banki átutalás
 • Bankkártyák
 • E-pénztárcák: NETELLER, Skrill és PayPal
 • Előre feltöltős kártya, azaz paysafecard

Kifizetésnél 3500 forint a minimum kifizethető összeg, fontos tudnivaló, hogy a bankkártyák és a banki átutalás esetén akár 3-4 napot is kell várnunk a feldolgozásra, az e-pénztárcáknál maximum néhány órát kell csak várnunk. Fontos tudnivaló még, hogy paysafecard nem használható kifizetésre.

A befizetés nagyon könnyen végrehajtható az oldalon, belépés után kell a Befizetés gombra kattintani az oldal jobb felső sarkában.

 • Válasszuk ki a megjelenő ablakból az általunk preferált fizetési módot
 • A kiválasztott metódus szerint kell végrehajtanunk a tranzakciót:
  • Bankkártyánál az összeget kell megadnunk és a megszokott kártyaadatokat
  • paysafecardnál adjuk meg az összeget, majd az átirányítás után a paysafecard oldalán is hagyjuk jóvá a tranzakciót
  • Banki átutalásnál egy ablak nyílik meg, ahol láthatjuk azt a számlát, ahova be kell fizetnünk az összeget
  • Skrill vagy más e-pénztárca esetén csak meg kell adnunk az összeget és a Skrill címet, majd a Skrill átirányítás után jóvá kell hagynunk a befizetést

Kifizetés vonatkozásában sem sok küzdelemre kell számítanunk. Belépés után a fiókunkra kattintva a Pénzügyek – pénzfelvétel lehetőség segítségével tudjuk elintézni a kifizetést.

 • Bankkártyás fizetés esetén fontos, hogy csak akkor tudjuk ezt a módot használni, ha már legalább egyszer használtuk befizetésre a kártyánkat. Ilyenkor csak megadjuk az összeget, jóváhagyjuk és kész is.
 • Ugyanez a banki átutalás végrehajtásának menete is és Skrill, NETELLER vagy éppen PayPal esetén is először kell befizetéshez használnunk az adott fizetési módot, hogy utána egy egyszerű összeg megadásával és jóváhagyásával már el is indíthatjuk a kifizetési tranzakciót.

Sok és változatos promóciós ajánlat

Unibet bónusz vonatkozásában az elmondható, hogy bár egyik-másik bónusz mértéke nem tartozik a piac legjobbjai közé, de a folyamatosan elérhető széleskörű promóciós kínálat lehetővé teszi, hogy a régebbi és újabb fogadók és játékosok is megtalálják a számításukat. A következőkben szemezgetünk egy kicsit az Unibet ajánlatából, főleg a sportfogadásra fókuszálva, hiszen számtalan bónusz van pókerre, bingóra vagy éppen az Unibet casino vonatkozásában.

 • A sportfogadási üdvözlő bónusz 100%-os, maximum 10 ezer forintos ajánlatot jelent
 • A barátok meghívásával akár 75 ezer forintnyi extra pénzre tehetünk szert
 • Van egy ingyenes Nyerő Széria nevű játék, amelyben naponta kell kérdésekre helyesen válaszolnunk és ingyenes fogadásokat nyerhetünk
 • Van akkumulátoros bónusz, ami azt jelenti, hogy megfelelő kötésben történő fogadás megnyerése esetén az Unibet kiegészíti a nyereményünket
 • Minden héten vannak olyan élő fogadási események, amelyekre 25%-os pluszt ad a platform

Amit fontos kiemelni, hogy a sportfogadási üdvözlő bónusz esetén legalább 3500 forintot kell feltöltenünk és hatszor kell megforgatnunk a bónusz összegét, hogy kifizetést kezdeményezhessünk belőle.

A sportfogadási piacok köre óriási, csak szuperlatívuszokban lehet róla beszélni

Az évenkénti sok tízezer fogadási esemény vonatkozásában számtalan piacot kínál az Unibet, a legjobb labdarúgó meccsek esetén 300-nál is több piac ajánlata érhető el, közte a normál végső győzteses és hendikepes fogadások mellett pontos gólszámos fogadások, első gólok szerzőjére vonatkozó fogadások, büntetőlapos fogadások vagy éppen szögletekre vonatkozó tipplehetőségek is elérhetőek az oldalon.

De nem csak a labdarúgás ilyen kiemelt ezen az oldalon, hiszen a tenisz vagy éppen a kosárlabda szerelmesei is 100 feletti piacot találhatnak a meccsekre, köztük számtalan speciális összesített pontszámra vagy hendikepre vonatkozó piacot. De vannak speciális fogadási lehetőségeink az olyan, kisebb sportágak esetén is, mint például a sznúker, ahol számtalan pontos eredményre is fogadhatunk a legmagasabb break mellett.

Ami kell a sportokban, az az Unibeten biztosan megvan

Éves szinten 300 ezer esemény körül mozog a fogadási kínálat az Unibetnél, ezek pedig 40-50 közötti sportág között oszlanak meg, értelemszerűen főleg olyan népszerű sportágak viszik a prímet, mint a kosárlabda, a labdarúgás, a tenisz vagy éppen az amerikai sportok. De ezek mellett sem kell panaszkodnia egy magyar fogadónak, hiszen fogadhatunk még:

 • Lóversenyre
 • Rögbire,
 • Röplabdára,
 • Sakkra,
 • Kézilabdára,
 • Vízilabdára
 • Szörfre,
 • Téli sportokra és még sok minden másra.

A speciálisabb sportágak között megtalálhatjuk fogadásra például a pankrációt, a legtöbb népszerű esportot, virtuális sportokat, de fogadhatunk díjátadókra, televíziós eseményekre és a politikai mindennapokra is.

Unibet sportfogadás – Pikk-pakk játékba küldhetünk egy szelvényt

Az Unibet vélemények nem csak azért annyira jók erről a platfomról, mert nagyon megbízható, széleskörű kínálata van, hanem azért is, mert nagyon jól átlátható és használható az oldal. Ezt tanúsíthatja az Unibet magyar fogadóinak tömege is, hiszen például egy szelvényt játékba küldeni a regisztráció után tényleg másodpercek kérdése.

 • Fogjuk és megkeressük a megfogadni kívánt eseményt és rákattintunk a kimenetel szorzójára
 • A jobb oldalon azonnal feljön egy szelvény, rajta az eseménnyel
 • Megadjuk a tétet és már játékba is küldhetjük a fogadást a Fogadás gombra kattintva

Természetesen több eseményre is fogadhatunk egyszerre és ilyenkor többféle típusú fogadást köthetünk.

 • Az előbbi példánál maradva kiválasztjuk két esemény kimenetelét a szorzókra való kattintással
 • Felkerül mindkét esemény a szelvényünkre, alapesetben normál összetett fogadásként és csak a tétet kell megadnunk, hogy játékba küldhessük a szelvényt
 • A szelvény felső részén kiválaszthatjuk azt az opciót még, hogy a két eseményt külön-külön fogadjuk meg, vagy a többszörös fogadást, amikor megfogadjuk egyszerre külön-külön és kötésben is az eseményeket.

Az Unibet magyar oldala kapcsán meg kell említenünk, hogy van teljes cashoutra is lehetőségünk, viszont részleges vagy automatikus cashout nincs. Ugye a Cashout segítségével azelőtt lezárhatjuk a fogadásunkat, hogy az adott esemény befejeződött volna. Van lehetőségünk még Bet Builder, Action Betting és Quickbet funkciók használatára is, mindegyike egyetlen kattintásra van tőlünk a platformon.

Unibet élő fogadási lehetőségek

live_tv

Az Unibet élő fogadási szekciójában 10 ezernél is több eseményre fogadhatunk minden hónapban, a teljes kifizetési arány megközelíti a 95%-ot is. Nagyjából 100 speciális fogadási piacunk van ezeknél az élő eseményeknél, így fogadhatunk például a következő pont vagy gól szerzőjére, a büntetőlapok és a szögletek számára is. Ez utóbbiakat azért emeljük ki, mert ezek többféle élő fogadási stratégiában is bizonyíthatnak számunkra.

Az Unibet élő közvetítést is kínál, konkrétan az egyik legjobb bukméker a live streaming kategóriájában. Van itt minden szinte minden ligából, így olasz vagy spanyol bajnoki labdarúgó meccsek, amerikai sportesemények, de még a tenisz Grand Slamek is nézhetőek HD-minőségben a platformon. Fontos tudnivaló, hogy ennek használata regisztrációhoz és aktív egyenleghez kötött.

Tökéletes mobilos elérhetőség legyünk bárhol is!

phone_android

Az okostelefonok és tabletek szerelmesei számára biztosan nagyszerű hír, hogy az Unibet nem csak egy nagyszerűen optimalizált mobil böngészős platformmal, de saját iOS és Android applikációval is rendelkezik, legyen szó akár a sportfogadási szekcióról, akár az Unibet poker vagy az Unibet casino részlegéről. Fontos tudni, hogy a szokásos módon szerezhetőek be ezek az applikációk, azaz Android esetén:

 • Lépjünk be a Beállítások menüpontba
 • A Biztonság menüpontot keressük meg
 • Az Ismeretlen forrás pontot engedélyezzük
 • Keressük fel az Unibet oldalát és töltsük le az alkalmazást
Unibet mobil alkalmazás

iOS operációs rendszer esetén:

 • Vagy VPN segítségével vagy az Apple ID-nk régiójának beállítása után egy másik ország címéről keressük fel az App Store-t
 • Az Unibet appjára keresve meg is fogjuk találni az alkalmazást, amit már csak telepíteni kell

Az Unibetnél kevesebb megbízhatóbb platform van

security

Az Unibet belépés után mindennemű küldött információ 128-bites Secure Socket Layer technológiával kerül titkosításra, ami jelenleg az elfogadott iparági standart. Ezt a tanúsítványt a Trustwave is hitelesíti. A kártyaadataink biztonságáról az Unibet által használt Payment Card Industries Data Security Standard szabvány gondoskodik. Folyamatosan tesztelik az Unibet biztonsági protokolljait és a szervereket a legjobb tűzfalas technológiával védik.

Ügyfélszolgálat

headset_mic

Ha bármi gondunk akadna az Unibeten, nem kell aggódnunk, rendkívül profi és mindig elérhető csapat igyekszik segíteni nekünk a kérdéseinkben. A következő módokat használhatjuk a kapcsolatfelvételre:

 • Segítség központ: a főoldalról elérhető aloldal egyfajta súgónak és GYIK szekciónak tekinthető
 • Élő chat: éjjel-nappal is elérhető akár magyar nyelven is
 • E-mail: [email protected] Magyarul is!
 • Telefon: +356-213-33577
Általános információk
Név: Unibet
Székhely: The Plaza Complex, Bisazza Street, Sliema SLM15, Malta
Alapítás éve: 1997
Engedély száma: MGA/B2C/106/2000
Élő fogadás: Igen
Élő közvetítés: Igen
Mobilapplikáció: Android, iOS
Telefon: +356-213-33577
Élő chat: 24/7
Email cím: [email protected]

Konkluzió

thumbs_up_down

Nem kérdés, hogy az Unibet az a fogadóiroda, ahol egy tapasztalt vagy akár kezdő fogadónak is megéri regisztrálni. Eszméletlenül sok az esemény, azon belül mindig találunk rengeteg piacot, van Unibet casino és Unibet póker is, több ezer élő fogadási ajánlatra is fogadhatunk. És ami a legjobb, az Unibet számtalan élő közvetítési lehetőséget is kínál, amelyeket a saját natív applikációjában követhetünk Android vagy akár iOS készülékről is. Amiben talán lehetne egy kicsit javulni, az a bónuszok mértéke, hiszen találhatunk az üdvözlő ajánlatnál kissé nagyobbat is a piacon. Viszont összességében mindenképpen az egyik legjobb bukmékerről van szó.

Először a Globusbet.com oldalán: Unibet Ismertető

GYIK

📌 Az App Store-ban nem találom az Unibet applikációt, miért?

Az Unibetnek van saját natív Androidos és iOS-es applikációja is, de egyiket sem tudjuk egyszerűen letölteni az áruházból. Android esetén ugye csak a weboldalról magáról tudjuk letölteni a telepítéshez szükséges apk fájlt, míg iOS esetén Magyarországról az App Store-ban nincs ott az Unibet. Csak úgy tudjuk elérhetővé tenni, ha más országot állítunk be az Apple ID-nk régiójának vagy valamilyen VPN-es megoldást használunk. Javasolt országok a letöltésre Hollandia, Egyesült Királyság vagy éppen Nigéria.

📌 Hogy lehet nézni Unibet élő közvetítéseket?

Fontos tudnivaló, hogy bár számtalan élő közvetítése van az Unibetnek és ezek Android és iOS készülékekről is könnyedén elérhetőek, teljesen ingyen nem vehetjük igénybe őket. Mert ahhoz, hogy megnézhessük az Unibet közvetítéseket, regisztrált fogadónak kell lennünk a platformon aktív egyenleggel vagy az elmúlt 24 órában játékba küldött fogadással. Viszont megéri, hiszen a legjobb ligák meccseit nézhetjük HD minőségben.

📌 Van lehetőség az Unibet fiókunk korlátozására?

Az Unibet több olyan szervezetnek is tagja, amelyekkel együtt a felelősségteljes szerencsejátékért dolgoznak. Ez azt jelenti, hogy bármikor állíthatunk be magunknak limiteket a platformon, korlátozhatjuk a belépésünket és fel is függeszthetjük a fiókunkat. Ehhez nincs másra szükségünk, mint az elérhetőségek valamelyikén felvenni a kapcsolatot az Unibet ügyfélszolgálatával, majd tájékoztatni őket arról, hogy mit szeretnénk. A fiókok törlése hasonló módon történhet.

Vissza a tetejére