A LEGFRISSEBB FOGADÁSI AJÁNLATOK KÖZVETLENÜL A POSTAFIÓKODBAN

Szeretnél első kézből értesülni minden alkalommal arról, ha a kedvenc fogadóirodádnál promóció fut? Az olvasóink exkluzív tippekhez és bónuszokhoz kapnak hozzáférést, emellett folyamatosan értesítjük őket a legfrissebb sporthírekről, érdekességekről, és a legjobb szolgáltatók kiadványairól.

Az adataidat senkinek nem adjuk el és nem osztjuk meg másokkal. Természetesen bármikor leiratkozhatsz.

Unibet Magyar belépés – Kaszinó & Sportfogadás Befizetés

Unibet - A legnagyobb svéd tulajdonú fogadóiroda Európában...
. A skandináv piac szakértője, stabil bukméker egy nagyon nagyrabecsült névvel. Egyike a legnagyobb online szerencsejáték-szolgáltatóknak az európai piacon több, mint 9 millió ügyféllel világszerte. Az online szerencsejátékok széles skáláját kínálja, mint például sportfogadás, élő fogadás, online kaszinó, póker, lottó, bingó és egyszerű játékok a Csoport weboldalán keresztül. Az ügyfélkör több, mint 100 országot átível. Máltán bejegyzett társaság, C 39017 regisztrációs számmal. Az Unibet-et a tőzsdén is jegyzik a NASDAQ OMX Nordic Exchange-en Stockholmban.
Kevesebb -
Olvass tovább +
 • Unibet Magyar
 • Kompatibilitás
  browser
  android
  ios
 • Bónusz
  10,000 Ft
 • Értékelés: 4
 • Regisztrálj itt

*F. Feltételek érvényesek! 18+

Ügyfélszolgálat

Az Unibet ügyfélszolgálat több nyelvű élő chat lehetőséget kínál. Telefonon és e-mail-ben is elérhetőek. Az e-mail szolgáltatásukról el kell mondanunk, hogy nem olyan gyors, mint sok más fogadóirodánál. De az is említést érdemel, hogy olyan oldalakat is üzemeltetnek, amelyeken megtalálhatjuk a legnépszerűbb kérdéseket és válaszokat, amelyek sokat segítenek, különösen a kezdőknek (GYIK).

unibet hungary home

E-mailt a saját nyelvünkön küldhetünk (angol, svéd, finn, norvég, dán, spanyol, portugál, holland, görög, román, horvát, német, olasz, francia, belga, cseh, lengyel, orosz, észt, magyar, lett, litván).

Unibet Fizetési lehetőségek, be- és kifizetési módok

Rendelkezésre álló devizák: US dollár, euró, font, norvég korona, dán korona, svéd korona, svájci frank és a lengyel zloty. Az Unibet ingyenes fogadás bármilyen pénznemben igényelhető.

Depozit fizethető minden fő hitel- és betéti kártyával Visa, Maestro, MasterCard, Electron, Laser, banki átutalás, Neteller, Skrill (Moneybookers), Paysafecard és Ukash. Minden kártyás befizetés azonnali, de minden egyes tranzakciónál 2,5% díjat kell fizetni.

Pénzkivét bankszámlára, hitelkártyára, Neteller és Moneybookers számlára. Minden pénzfelvét ingyenes.

Előnyök és hátrányok

 • Kifizetés ideje: Normál (8-16 óra)
 • Amerikai ügyfelek fogadása: Nem
 • Ügyfélszolgálat: Nagyon jó
 • Kaszinó: Elérhető (NetEnt platform)
 • Póker: Elérhető
 • Játékok: Elérhető

Unibet Magyar MaFogadási lefedettség, Esély minőség, Élő fogadás

A futballról beszélve elég jó esélyek vannak, néha a lehető legjobbak, elsősorban a skandináv bajnokságok esetében. Lehet, hogy az ajánlataik nem mindig a legjobbak a közép-magas jutalékok miatt, de sok esetben az esélyeik nagyon jól fogadottak az ügyfelek körében. Az Unibet néhány labdarúgó ligában nem kínál ázsiai hendikepet, csak európai hendikepet, ami meglepett bennünket, amikor teszteltük őket a vélemény írásához.

A nagyszerű élő fogadás konzol lehetővé teszi, hogy fogadásokat tegyen a mérkőzés ideje alatt. Ügyfélként több száz élő sportközvetítést nézhet havonta ingyen. Ez a remek élő közvetítés és fogadás konzol nagyon könnyen használható.

unibet mobile

Tétjeit megteheti online a weboldalon, telefonon, és mobil fogadás is elérhető. Élő fogadás, mérkőzés előtti fogadás, statisztikák és élő eredmény frissítések is rendelkezésre állnak a mobil oldalon. Befizethet depozitot és a nyereményeit is felveheti mobiltelefonon.

A kosárlabdáról szólva, a hendikepjeik igen középszerűek, hiszen 10,4% a haszonkulcs ezen a sportágon. Azonban vannak különleges akcióik és általában nagy ajánlataik a kosárlabdában. Személy szerint mi kerüljük a fogadást az Unibetnél ebben a sportágban, csupán a középszerű esélyek miatt.

Az Unibet Sportfogadásról

A kisebb és kevésbé ismert labdarúgó bajnokságokban a limitjeik kicsit alacsonyak, ahol néha aggódnak, mert tudják, hogy a döntéshozóik nem olyan jók, hogy megverjék a fogadókat. Így ott csak igen alacsony limiteket ajánlanak, hogy ne veszítsenek sokat a döntéshozók hibáin.

A híres nagy bajnokságokban nincs probléma a limitekkel, fogadhatunk nagyon jó összegekkel probléma nélkül. Általánosan a sportfogadás elég jó, magas színvonallal és minden játékban sok ajánlattal.

Élő közvetítés, nagy fogadási ajánlat és ingyenes pénzkifizetés néhány erős oldaluk.

Megbízhatóság

Székhelyük és szabályozójuk Málta. Az Unibet a legújabb cégek egyike a piacon, nagyon híres elsősorban a skandináv országokban. Elmondhatjuk, hogy kitűnő hírnévnek örvend az interneten, és nehéz olyan ügyfelet találni, akinek, gondja volt vele. Tagja az EGBA – európai játék- és fogadási társaságnak, az RGA – Remote Gambling Association-nak az Egyesült Királyságban valamint az eCOGRA által ellenőrzött és tanúsított a felelős és tisztességes játék vonatkozásában.

Véleményünk szerint egy olyan fogadóiroda, amelynek mindenki listáján szerepelnie kellene a legjobb esélyek megtalálása érdekében, hiszen ha csak egy bukmékert használunk, nehezebben kapjuk mindig a lehető legjobb lehetőségeket.

Látogassa rendszeresen ezt az értékelő oldalt ha érdeklik a legújabb regisztrációs bónusz ajánlatok, mivel ezek gyakran változnak, és az ügyfél helyszínétől is függenek.

Összegző értékelés: 5.0-ból 4

 • Jó regisztrációs bónuszok
 • Gyors kifizetések
 • Élő közvetítés
 • Élő fogadás
 • Mobil fogadás
 • Pénzbeváltás funkció
 • Barát ajánlása funkció
 • Szuper totó
 • 2014 Sportfogadó Irodája

Unibet ingyenes fogadás és bónuszok

Jelenleg rengeteg depozit bónuszt ajánlanak a helyszíntől függően. Az Egyesült Királyságban és Írországban az ügyfelek akár 20 GBP kockázatmentes tétet kaphatnak bármilyen sportágban vagy eseményen.

Az ön első £20 -os tétje mérkőzés előtti és/vagy élő fogadásnál, miután jelentkezett a bónuszra, kockázatmentes lesz. Ha megnyeri a fogadást, a bónusz befejeződött. Ha elveszíti, akkor az Unibet visszatéríti a tétjét £20-ig.

Hogy felvehesse a visszatérített ingyenes Unibet tétet, 6-szor meg kell játszania azt (pl. ha kap egy £10 bónuszt, meg kell tennie £60-ot a feltételek teljesítése érdekében). A tétjei beleszámítanak majd az egészbe. (Csak 1,40-es vagy magasabb esélyű tétek vehetők figyelembe). Kombinált élő és mérkőzés előtti fogadások nem számítanak bele a bónusz megjátszásába.

Unibet bónuszok lakóhely szerint:

Ország Bónusz
UK £20
Dánia 1.000 KR
Svédország 1.200 KR
Finnország 110 €
Norvégia 4.500 NOK
Belgium 60 €
Németország 50 €
Franciaország 100 €
Hollandia 50 €
Olaszország 25 €
Portugália 20 €
Lengyelország 123 PLN
Magyarország 20.000 Ft
Csehország 1.500 Kc
Szlovákia 1.500 Kc
Románia 150 RON
Észtország 50 €
Litvánia 100 LT
Lettország 20 €
Oroszország 30 €

Esélyek – profit margin

Sport Profit Margin
Futball 5,3%
Kosárlabda 10,4%
Tenisz 6,3%
Baseball 5,0%
Jégkorong 6,6%
Amerikai Futball 4,5%
Összesített nyereséghányad: 6,4%

A profit margin a bukméker profitját jelzi. Bukmékerek kis haszonkulcssal több pénzt hagynak a kifizetésekre, ami előnyt jelent a fogadók számára.

Általános információk
Név: Unibet
Székhelyek: Level 6 – The Centre, Tigne Point – Sliema, TPO 0001 – Malta
Alapítva: 1997
Engedély szám: MGA/B2C/106/2000
Élő fogadás: Igen
Élő közvetítés: Igen
Mobil app: Android, iOS
Telefon: Nem elérhető
Élő chat: 24/7
E-mail cím: [email protected]

Korlátozott országok

Játékosok a következő országokból nem fogadhatnak az Unibet-nél: Afganisztán, Etiópia, Hong Kong, Irán, Irak, Jordánia, Kuvait, Észak-Korea, Pakisztán, Fülöp-szigetek, Szíria, Törökország, Amerikai Egyesült Államok és más amerikai területek, és Jemen.

a Unibet helytelen írása és egyéb keresések


Unibet hu, unbet, uibet, hu1 unibet, uniber, ubinet, unibet casino, unibet.hu, unibet sportfogadás, hu1.unibet, Unibet póker/poker

A weboldal elrendezése

Nagyon jó elosztás, nagyszerű grafika, gyors letöltés, és a legfontosabb, hogy minden könnyen megtalálható. Köszönjük, hogy elolvasta az Unibet értékelésünket.

Néhány gyakran ismétel kérdés & válasz

📌 Mi történik, ha egy általam megfogadott esemény félbeszakad, nem fejeződik be?

Ha az általunk megfogadott kimenetel a félbeszakadásig már eldöntésre került (például az első gól szerzője stb.), akkor az normál módon kerül rendezésre. Ha a hivatalos eredményt 12 órán bejelentik, akkor a függő tétek is rendezésre kerülnek. Ha 12 órán belül ez nem történik meg vagy teljesen elhalasztják az eseményt, akkor a fogadásunk érvénytelen és a tétünk visszajár. 12 órán belüli folytatás vagy újra megrendezés esetén a tétjeink érvényben maradnak.

📌 Miért került lezárásra, blokkolásra a Unibet fiókom?

Több okból nem tudunk belépni a fiókunkba, példának okáért akkor, ha rosszul ütöttük be a jelszavunkat egymás után ötször, hiszen ilyenkor zárolásra kerül ideiglenesen a fiók. Ekkor öt perc múlva kell újra próbálkozni vagy az Elfelejtett jelszó opcióval kell új jelszót igényelni. Az is lehet, hogy korábban valamelyik felelősségteljes játékra vonatkozó lehetőség segítségével kizártuk magunkat a játékból. Ilyenkor várjunk addig, amíg nem jár le ez a kizárási időpont, mert ilyenkor még az ügyfélszolgálat sem tud segíteni. Akárhogy is, ha ilyen problémával szembesülünk, a legjobb, ha azonnal kapcsolatba lépünk az ügyfélszolgálattal.

📌 Hogy tudom megnézni a fogadásom eredményét?

A felhasználói fiókunk menüpontban a fogadásaim almenüt kell választanunk, mert ezzel juthatunk el fogadásaink történetéhez. Itt az összes korábbi fogadásunk eredményét és kimenetelét meg tudjuk nézni, amelyek még függőben vannak, azokat „Nyitott” státusszal fogjuk megtalálni. Minden fogadás néhány percen belül rendezésre kerül – ritkán azonban előfordulhat, hogy kicsit többet kell várnunk, míg megvan az adott esemény végleges eredménye.

📌 Megváltoztathatom a felhasználónevem az Unibet Magyar oldalán vagy létrehozhatok több felhasználói fiókot is?

Alapesetben mindkét kérdésre sajnos nem a válasz, hiszen a felhasználónevünk az, ami a fiókunkat egyedivé és egyértelműen azonosíthatóvá teszi, ezért ennek megváltoztatása nem lehetséges. Ugyanígy az Unibet nem támogatja, hogy egynél több felhasználói fiókunk legyen az oldalon - ha nem vagyunk benne biztosak, hogy volt-e vagy van-e már felhasználónk az oldalon, bátran lépjünk kapcsolatba az Unibet ügyfélszolgálatával, mielőtt nyitnánk egy második fiókot.

📌 Mi az az Unibet ingyenes fogadás/tét?

Ez egy olyan bónusz, amelyhez nem kell semmit tenni, igazából az Ingyenes fogadás menüpont alatt látni fogjuk mekkora ilyen bónuszban részesültünk. A fogadásunk során csak annyit kell tennünk, hogy kiválasztjuk ezt az opciót a szelvényünkön, majd látni fogjuk, hogy ingyen meg is fogadtuk az adott eseményt és utána a lehetséges nyereményt is látni fogjuk. Ahogy minden bónusznál, úgy itt is nagyon fontos az általános szerződési feltételek elolvasása, hogy biztosan értsük ennek a bónusznak a működését.

Vissza a tetejére