A LEGFRISSEBB FOGADÁSI AJÁNLATOK KÖZVETLENÜL A POSTAFIÓKODBAN

Szeretnél első kézből értesülni minden alkalommal arról, ha a kedvenc fogadóirodádnál promóció fut? Az olvasóink exkluzív tippekhez és bónuszokhoz kapnak hozzáférést, emellett folyamatosan értesítjük őket a legfrissebb sporthírekről, érdekességekről, és a legjobb szolgáltatók kiadványairól.

Az adataidat senkinek nem adjuk el és nem osztjuk meg másokkal. Természetesen bármikor leiratkozhatsz.

Unibet poker ismertető – Limitek, változatok és bónuszok

Az 1997-ben létrejött Unibet egy már jól ismert és 10 milliónál is több ját...
ékos által használt online fogadási és kaszinós oldal. Viszont már jó ideje az Unibet poker platformként is üzemel, különösen azok számára, akik egyébként még nem tartják magukat profi játékosnak. Egy igazán pörgős pókeroldalról van szó, amely Unibet poker mobil verzióban appon keresztül is elérhető, napi szintű játékok mellett még van lehetőségünk tréningelni is magunkat, az Unibet poker freeroll versenyek segítségével pedig komoly pénzeket is nyerhetünk minimális befektetéssel. De nézzük csak meg részletesen, hogy mit kínál az Unibet poker.
Kevesebb -
Olvass tovább +

*F. Feltételek érvényesek! 18+

Elérhető játékok és asztaltípusok

Az Unibet poker letöltés és letöltés nélkül is használható csak böngészőből, de alapvetően két fő játékkal vagyis pókervariánssal játszhatunk. Ezek a jól ismert Texas Hold’em és az Omaha. Vannak még kisebb, szórakoztató játékok, mint például a Banzai póker, de alapvetően a Hold’em és az Omaha a fő vonal. Lehet, hogy egyik-másik kizárólag pókerre fókuszáló oldalon több típus érhető el, viszont a limitáltabb kínálat itt azt is jelenti, hogy éjjel-nappal pörögnek az asztalok.

Texas Hold’em vonatkozásában egyedül No limit Hold’em (NLHE) érhető el az oldalon, 0,02/0,04 USD (10-20 Forint) minimum téttől egészen a 4/8 USD (1500/3000 forint) kifejezetten nagy kisvak-nagyvak kombinációig ülhetünk le asztalokhoz. 6 és 9 fős asztalok érhetőek el NLHE pókernél és az asztalok számának is köszönhetően talán egy-két nagyon magas tétes asztalnál a csúcsidőszakon kívül lehet gondunk azzal, hogy nem találunk elég ellenfelet.

Poker Unibet

Sokan kedvelik még a póker Omaha változatát, amely az Unibet poker vélemények szerint kifejezetten jó elérhetőséggel rendelkezik az Unibetnél. Egyedül Pot-limit Omahával játszhatunk az oldalon és a tétek vonatkozásában ugyanaz a helyzet, mint a Hold’emnél, 0,02/0,04 USD (10-20 Forint) minimum téttől egészen a 4/8 USD (1500/3000 forint) kisvak-nagyvak kombinációig mehetünk el. Mivel az Omaha kevésbé népszerűbb, mint a Hold’em, így csak hatfős asztalokat fogunk majd találni.

Végül említsük meg még a Banzai pókert is, amely speciális Unibet poker jelszavak használata nélkül elérhető az oldalon. Ezt a játékot maga az Unibet fejlesztette ki és a standard no limit Hold’em szabályai szerint működik, viszont a játékosok csak 10 nagyvakkal szállhatnak be. Miután a maximum tét 0,1/0,2 dollár, tehát 50 és 100 forint, így maximum 500 forint kisvakkal lehet beugrani, ami azért kizárja a profi, nagytétes játékosokat ebből a játéktípusból.

Az Unibet póker elérhető platformjai

Az Unibet poker nagy előnyét az adja, hogy a sportfogadási részhez hasonlóan a póker is rendelkezik egy kitűnő mobil applikációval. Ezen keresztül pedig elvégezhető az Unibet poker regisztráció, de a poker freeroll jelszavak Unibet vonatkozásában is felhasználhatóak az appon keresztül. Mert a frissen csatlatkozó játékosok 4 különféle freefoll versenyben vehetnek részt a kapott jelszavak segítségével és ez olyan ajánlat, amivel élni kell.

Fontos kiemelni, hogy az Unibet iOS és Android operációs rendszerekre is elérhetővé teszi az applikációját, viszont valamiért a főoldalon kevesebb utalást találunk az iOS appra, pedig az is elérhető az App Store-ban, már amennyiben nem magyar Apple ID alatt vagyunk bejelentkezve. Az Apple ID régiója a telefonunk Beállítások menüpontjában változtatható meg mondjuk Egyesült Királyságra és utána már az áruházból már gond nélkül tölthető az alkalmazás.

Unibet poker app

Android operációs rendszer esetén nincs is nagyon szükségünk az áruházra, hiszen a mobil alkalmazásos oldalról az Unibetnél könnyedén letölthetjük az appot. Először engedélyezzük a telefonunkon az Ismeretlen forrásból származó applikációk telepítését, majd nyomjunk rá az alkalmazás letöltése feliratú gombra. Pár perc alatt telepítésre is kerül a készülékünkre az Unibet poker.

Amit még érdemes megemlíteni, hogy az Unibet poker letöltés nélkül is használható, de a póker oldalra belépve már azonnal fogad minket az ablak, amelyben PC-re és Macre is le tudjuk tölteni a Windowsos asztali alkalmazást. Ez azért jóval gyorsabb és stabilabb, mintha böngészőből játszanánk, ezért javasoljuk is ennek használatát egy hosszabb Unibet poker freeroll előtt. Platformtól függetlenül pedig simán gyűjtögethetjük az Unibet poker merit points néven futó tapasztalati pontokat is, hogy aztán később ezeket különféle jutalmakra válthassuk.

Konkluzió

Az Unibet poker oldala egy nagyon kellemes és jól használható felület, amelynek legnagyobb előnye, hogy jó kaszinójátékhoz méltó módon számtalan freeroll versennyel, bajnoksággal, promócióval és még saját fejlesztésű pókerjátékkal, a Banzai pókerrel is igyekszik lenyűgözni a pókereseket. Az asztalok felhozatala és a tétek teljesen elfogadhatók, bár talán ez a gyenge pontja az Unibet pókernek – egy igazi profi pókerjátékos vagy olyasvalaki, aki nem csak szórakozási faktorként tekint a pókerre, talán kevesebb lehetőséget talál majd itt.

Ha azt szeretjük, ha mindig ül valaki egy kisebb tétes asztalnál, de szeretünk freeroll versenyekre is beülni, szeretjük a bajnokságokat, szeretünk mobilról játszani néhány partit, akkor az Unibeten van a helyünk. A forgalom teljesen elfogadható, tehát NLHE póker esetén mindig lesz olyan asztal, ahol bőven lesz játékos és minden versenyen lesz elég sok induló is. A legjobb időpontok a magyar idő szerinti este 7 és este 9 óra közötti időszak, ilyenkor azért 1500 játékossal is pókerezhetünk egyszerre. Maga az Unibet poker mobil appja pedig kifejezetten minősége alkalmazás, a bónuszok is jók, szóval paklit elő, irány az Unibet póker!

Gyakran Ismételt Kérdések

📌 Vannak bőségesen versenyek az Unibet póker oldalán?

Igen, az Unibet igyekszik minden hétre elegendő szórakozást biztosítani a játékosok számára, így van például szerdánként Omaha verseny, ahol általában 1500 dollár körüli összdíjazással számolhatunk, de van szombatonként nagypénzes verseny, de jut vasárnapra is hétvégi torna és így tovább. És ami a legjobb, hogy rengeteg a freeroll verseny, már bónuszként is 4 jelszót kapunk, amivel négy különféle freeroll tornára ülhetünk be. Plusz vannak olyan versenyekre is selejtezők, amelyek végén élőben közvetített nagy bajnokságok asztalaihoz ülhetünk le.

📌 Egyetlen fiókot elég létrehozni, ha pókerezni és sportfogadni is akarok?

Igen, az Unibet egy univerzális szerencsejátékos platform, ami azt jelenti, hogy elégséges egyetlen fiókot létrehozni az Unibet regisztráció folyamatával, hogy aztán utána minden játékot könnyedén kipróbálhassunk. Tehát egy számlánk lesz az Unibeten, ebből tudunk például fogadni, ebből tudunk pörgetni egy online nyerőgépen, de ebből tudjuk betenni a kisvakot is egy általunk választott asztalra, ha pókerezni van kedvünk. Ez azért elég kényelmessé teszi ennek az oldalnak a használatát és hát itt minden meglesz egy helyen.

📌 Mikor érdemes játszani pókert az Unibeten?

A legjobb akkor, amikor a nagyobb versenyek indulnak (freeroll és egyéb), de alapvetően az időzónákra is figyelni kell, hogy a lehető legtöbb játékossal találkozzunk. A legtöbben magyar idő szerint este hét órától úgy kilenc óráig játszanak a platformon, ekkor 1500 játékos is lehet egyszerre az asztaloknál. Ez kifejezetten jó egy online szerencsejátékos platformhoz képest, de azért elmarad a világ legnagyobb, csak pókerre specializálódott oldalainak forgalmától.

📌 Tényleg vannak befizetés nélküli promóciók is az Unibet pókernél?

Igen, már csak azért, hogy regisztrálunk, van lehetőségünk négy freeroll versenyben résztvenni és egy kisebb összeget is kapunk azért, hogy beszállhassunk néhány asztalhoz és néhány tornán is részt vehessünk. De a befizetésünk után is komoly bónuszra számíthatunk, azaz ha valakinek fontosak a bónuszok és promóciók, az az Unibeten is megtalálja a számítását.

Vissza a tetejére