A LEGFRISSEBB FOGADÁSI AJÁNLATOK KÖZVETLENÜL A POSTAFIÓKODBAN

Szeretnél első kézből értesülni minden alkalommal arról, ha a kedvenc fogadóirodádnál promóció fut? Az olvasóink exkluzív tippekhez és bónuszokhoz kapnak hozzáférést, emellett folyamatosan értesítjük őket a legfrissebb sporthírekről, érdekességekről, és a legjobb szolgáltatók kiadványairól.

Az adataidat senkinek nem adjuk el és nem osztjuk meg másokkal. Természetesen bármikor leiratkozhatsz.

FEZbet vélemények – Különféle sportfogadási promóciók 2024-ben

A sportfogadási piac egyik új szereplője a FEZbet, amely e...
gy olyan új generációs szerencsejátékos portál, ahol a sportfogadás mellett kaszinót, virtuális sportokat és élő osztós kaszinójátékokat is találhatunk, ráadásul kriptovaluták mellett szinte minden lehetséges fizetési módon fizethetünk. Szintén nagyon különlegessége az oldalaknak az elérhető bónuszok hihetetlen száma, a legtöbb felhasználói vélemény szerint nem sok oldal van annyi promóció, mint itt. És ez még nem is a legkülönlegesebb sajátossága ennek a vadiúj sportfogadási oldalnak – a következőkben meg fogjuk nézni részleteiben is a FEZbetet, lesz szó a hátteréről, elérhető eseményekről, piacokról, szóval mindenről, amit tudni érdemes.
Kevesebb -
Olvass tovább +

*F. Feltételek érvényesek! 18+

A FEZbet sportfogadás szabályozása, üzemeltetési háttere

A FEZ bet sportfogadási oldalt és a FEZbet kaszinót az Araxio Development N.V. nevű cég üzemelteti, amely az üzemeltetéshez a curacaói szerencsejáték-felügyelet engedélyét kapta meg. Ettől nem kell megijedni, a szerencsejátékok piacán bevett gyakorlat, hogy curacaói az engedély, a legnagyobbak is így működnek. A cég emellett szorosan együtt dolgozik a Tranello Limited nevű, Cipruson bejegyzett céggel, amely a fizetési szolgáltatásokat biztosítja a FEZbet számára. A cég egyébként nem teljesen új a piacon, több stabilan működő online kaszinót is üzemeltet, emellett folyamatosan auditokat hajtanak végre az oldalon a játék tisztasága érdekében, így biztosak lehetünk benne, hogy pénzünk jó helyre kerül.

Mindent, amit a belépésről és hozzáférésről tudni kell

Ahogy az más sportfogadási oldalak esetén is fennáll, sajnálatos módon a FEZbet sem érhető el minden országból a világon, bár a bukméker mindent elkövet annak érdekében, hogy bővüljön elérhetősége. Alapvetően egy pontos lista nélkül is tudjuk, hogy korlátozva van-e az adott országban a FEZbet szolgáltatása, hiszen az oldal felkeresésénél azonnal hibaüzenetet kapunk, ha blokkolva van az elérhetőség. A teljesség igénye nélkül ilyen országok például: Ausztrália, Franciaország, Svédország, Spanyolország, Anglia, Hollandia, Izrael, Ukrajna, Portugália, Egyesült Álllamok, Ciprus, Fehéroroszország és még néhány állam.

Szerencsére Magyarországon jelenleg gond nélkül elérhető a FEZbet felülete, de ha véletlenül olyan országban tartózkodunk, ahol a FEZbet blokkolva van, akkor sem kell megijednünk, nem fog elveszni a pénzünk és a felhasználói fiókunk sem fog megszűnni. Mindössze egy másik utat kell követnünk az oldalra való belépéshez, ezek közül a legegyszerűbb a FEZbet alternatív link használata, ami ugyanarra az oldalra fog minket irányítani. Ha nem akarunk más linkekkel küzdeni, akkor választhatjuk a VPN-es megoldást is, amelynek keretében egy egyszerű szoftver segítségével meg tudjuk változtatni a helyet, ahonnan be akarunk lépni és máris elérhetővé válik a felület.

FEZbet regisztráció – számla létrehozásának lépései

A FEZbet regisztráció folyamata

Nem meglepő módon a regisztráció ezen az oldalon is roppant egyszerű, néhány lépésben, pár perc alatt elvégezhető, ráadásul a FEZbet magyar nyelven is elérhető, szóval már nyelvtudás sem kell a regisztráláshoz. Mindösszesen csak annyit kell tennünk, hogy felkeressük a FEZbet felületét, majd az oldal felső részén található „Csatlakozz” gombra kattintunk és máris elindult a regisztráció folyamata. Ez négy lépésből áll, először is meg kell adnunk az e-mail címünket, majd folytatásként a belépési adatainkat. Ezután következik a fiókunk visszaigazolási folyamata, amelynek keretében a megadott e-mail címről kell visszaigazolnunk, hogy az hozzánk tartozik.

Ezzel párhuzamosan pedig elkezdődhet annak tanulmányozása, hogy milyen bónuszok állnak rendelkezésünkre, mert ezeket mindenképpen használjuk ki, főleg, hogy a FEZbeten a piac legjobb, új játékosok számára kínált promóciói érhetőek el. A regisztráció tekintetében nem kell különbséget tennünk aközött, hogy mobilról vagy számítógépről akarjuk használni az oldalt, a folyamat teljesen ugyanúgy, hatékonyan működik mindkét felületen, ugyanúgy ahogy a FEZbet bejelentkezés folyamata is.

FEZbet kifizetés – Hogyan kezelje befizetését, fontos információk

Általánosságban elmondható, hogy ez a sportfogadó iroda rendkívül jó információkat kínál már saját felületén is az Általános szerződési feltételek menüpont alatt a be- és kifizetésekkel kapcsolatos információkról, de a FEZbet egyébként a legtöbb és legismertebb fizetési módok mindegyikét elfogadja. Tehát gond nélkül tudunk játszani az oldalon akár bankkártyás befizetést, akár Skrill vagy NETELLER elektronikus pénztárca-szolgáltatást használunk és ez egyébként igaz mindkét irányú pénzmozgásra. És am különösen jó, hogy a FEZbet elfogadja a kriptovalutákat is, tehát akár bitcoin segítségével is fogadhatunk.

Vegyük figyelembe a szabályzatot, hiszen például az üdvözlő bónusz érvényesítéséhez minimálisan 10 eurót kell befizetnünk és ugyanígy, 20 eurónál kevesebbet nem utaltathatunk ki magunknak bankkártya használata esetén (más fizetési módoknál 10 eurós limitet is találhatunk). Továbbá, ha kiutaláson gondolkodunk, akkor mindenképpen nézzük meg, hogy milyen státuszunk van a FEZbetnél, ugyanis a hűségprogramban elfoglalt szintünk alapján változik az, hogy egy hónapban hány kiutalási tranzakciót és milyen összegben hajthatunk végre.

FEZbet Magyar – Jellemzők

🏆 FEZbet Irány a weboldal
⚽ Sportágak száma összesen 35
🎁 Üdvözlő bónusz 35,000 Ft
☝ Minimális befizetés 6,000 Ft

FEZbet bonus code – Üdvözlő bónusz és egyéb promóciós ajánlatok

Ha valamin, akkor a FEZbetnél a bónuszokon egyáltalán nem spóroltak, bármelyik időpillanatban legalább 15-20 különféle promóciót találhatunk az oldalon. Ezek egy része nem a sportfogadásokra vonatkozik, látni is fogjuk, hogy a bónuszok három csoportba vannak sorolva: a sport, a kaszinó és az élő kaszinó kategóriákba. Értelemszerűen a legcsábítóbb ajánlatnak az új játékosoknak szóló kezdő bónusz számít, ahol 35 ezer forintig 100%-os visszatérítést kaphatunk az első befizetésünkre. De emellett nem kell sokat kutakodnunk, hogy további bónuszokat találjunk – például az első héten történő újabb befizetésekre vagy a hétvégi pénzfeltöltésre is kaphatunk visszatérítést, természetesen a megfelelő vonatkozó szabályok figyelembevétele mellett.

Anélkül tehát, hogy túloznánk, egyértelműen kijelenthető, hogy a FEZbetnél csak akkor érhet minket csalódás a bónuszokkal kapcsolatban, ha valamelyiket elmulasztjuk felhasználni, de ekkor sem kell csüggedni, az ügyfélszolgálat segíteni fog. Az oldal továbbá egészen jó VIP-hűségprogramot üzemeltet, amelyben többféle szintet érhetünk el a befizetéseink, nyereményeink, fizetési módunk alapján és értelemszerűen minél magasabb szintre jutunk, annál több kedvezmény és akció vár ránk.

A Fez Bet által kínált összes sportág

Ahogy fentebb már volt róla szó, azért is érdemes regisztrálni ennél a bukmékernél, mert itt aztán tényleg minden egy helyen van, egyetlen kattintással a sportfogadásról a FEZbet kaszinó oldalára ugorhatunk, ha éppen ahhoz van kedvünk – és mindezt ugyanazon felhasználói fiókkal. És ez a kínálat igaz az elérhető sporteseményekre is, több mint 30 különféle sportág több ezer eseményéből válogathatunk minden egyes nap. A megszokott és népszerűnek számító sportok mellett találunk bőven esport eseményeket is, de például vízilabdára és golfra is fogadhatunk – arról már ne is beszéljünk, hogy még az amerikai elnökválasztás eredményére is adhatunk le tippet.

Fogadási piacok: mindenki számára van valami

Nem csoda, hogy a vélemények alapján az egyik legjobb új sportfogadási oldalnak számít a FEZbet, ugyanis a rengeteg sportág eseményéhez nagyon sok különféle fogadási piac is elérhető. Elég ha például ránézünk a labdarúgás sportjára, láthatjuk hogy még a kisebb bajnokságok, utánpótlás mérkőzésekre is elérhetőek olyan piacok, mint a pontos gólok száma, a félidei eredmény, utolsó gól, győzelem nagysága, páros-páratlan és még sorolhatnánk a rengeteg lehetőséget. De ez nem csak a labdarúgás esetén van így, minden sportnál meg fogjuk találni azokat a piacokat, amelyek a többi fogadóirodánál is elérhetőek, így mindenképpen van értelme a FEZbet regisztrációnak is.

A fogadás még sosem volt ilyen egyszerű – Próbálja ki!

Az egyszerűség miatt sem kell aggódnunk, nem túlzás azt állítani, hogy néhány kattintással már fogadhatunk is bármely általunk választott sporteseményre. Első lépésként keressük fel a FEZbet sportfogadási oldalát, majd a belépés után válasszuk ki a nekünk tetsző fogadási eseményeket. Egyszerűen a megfelelő kimenetelre kattintva már a jobb oldalt megjelenő fogadási szelvényünkre is kerülnek a találkozók – ha megnézzük a szelvényt, akkor láthatjuk, hogy két füle van, az egyik az egyszerű, a másik a kombinált fogadási formákat jelenti.

FEZbet vélemények - Sportfogadás folyamata

Ezután már csak meg kell adnunk a tétünk nagyságát és az oldal máris felkínálja a várható nyereményünk összegét – és már csak egyetlen kattintás, hogy játékba is küldjük a fogadásunkat. Érdekesség és igen jó dolog, hogy lehetőség van annak beállítására is fogadás előtt, hogy mit tegyen a FEZbet, ha valamelyik szorzó menet közben megváltozik.

Élő fogadási és streaming lehetőségek:egy másik egyedi kiegészítés

A FEZbet kínálatában minden egyes időpillanatban több tucat élő fogadási eseményt találhatunk és ez a bukméker össze is szedi nekünk az éppen zajló eseményeket a Live menüpont alatt, hogy ne is kelljen keresgélnünk, ha élőben akarunk fogadni. Nagyon jó, hogy egy adott élő fogadási eseményre kattintva a bal oldalon megjelennek az éppen elérhető piacok és aktuális szorzók, míg a jobb oldalon láthatjuk a virtuális közvetítést és aktuális statisztikákat – fontos, hogy ahol van ilyen, ott az élő stream megtekintéséhez mindenképpen felhasználói fiókra van szükségünk. És nem csak a hagyományos sportok, de például a legtöbb esport esetén is van élő fogadási lehetőség, ami egyértelműen ígéretes az ilyen jellegű fogadásokat keresők számára.

A FEZbet mobil élmény: a nagyszerű funkciók mindig Önnel vannak

A FEZbet mobil eszközökön esetén is teljesen ugyanazt az élményt biztosítja a felhasználóknak, mint a webes felület esetén, minden játék és menü ugyanúgy működik, legyen szó akár sportfogadásról, akár a FEZbet kaszinóról. A cégnek már saját applikációja is érhető el, de nem kell aggódnunk akkor sem, ha ezt nem akarjuk letölteni, a mobilos felület is tökéletes élményt biztosít. A menük nagyon szépen vannak felépítve, kis nyilakkal tudunk mozogni jobbra és balra, ahol esetleg erre lenne szükség – például a sportágak közötti böngészésnél. Fontos, hogy nyilvános Wi-Fi esetén azért vigyázzunk a személyes adatainkra, tehát mindig körültekintően csatlakozzunk és lépjünk be az oldalra.

Tudnivalók a FEZbet biztonságáról

A FEZbetnél a regisztráció során megadott személyes adatainkat értelemszerűen bizalmas adatként kezelik és nem osztják meg más cégekkel vagy harmadik személlyel, tehát adataink biztonsága miatt ilyen szempontból nem kell aggódnunk. A cég technikailag is igyekszik mindent elkövetni az adatvesztés ellen, így biztonságos kommunikációs protokollt használ az Internet TLS 1.2-n keresztül, amely lehetővé teszi az interneten küldött adatok kódolását – ez tehát újabb garancia adataink védelmére vonatkozóan. Ami még kiemelendő, hogy az összes adatunkat (akár beleértve a kártyainformációinkat is) a FEZbet a GDPR szabályzatának megfelelően kezeli és mindent megtesz azért, hogy a fizetési tranzakciók is teljes biztonságban történjenek meg.

A FEZbet ügyfélszolgálata

Általános információk
Név: FEZbet
Székhelyek: Abraham Mendez Chumaceiro Boulevard 50, Willemstad, Curacao
Alapítva: 2020
Engedély szám: Curacao
Élő fogadás: Igen
Élő közvetítés: Igen
Telefon: +35627780669
Élő chat: 24/7
E-mail cím: [email protected]

A FEZbet esetén nem kell aggódnunk, ha segítségre van szükségünk, akár a sportfogadási rész, akár a kaszinó vonatkozásában, ugyanis rengeteg kapcsolatfelvételi lehetőség áll rendelkezésünkre az oldal ügyfélszolgálatával. Az első és legfontosabb az e-mailes kommunikáció, ahol biztosan számíthatunk válaszra egy órán belül, de ennél még gyorsabb az élő chat, amelyen éjjel-nappal a rendelkezésünkre fog állni valaki, hogy segítsen megválaszolni a kérdéseinket.

Ha pedig mindenképpen beszélni akarunk valakivel, akkor több nyelven elérhető egy telefonos ügyfélszolgálat is, szinte azonnal fel is veszik a telefont. Az ügyfélszolgálaton dolgozó kollégák mindegyike nagyon tapasztalt és nagyon kedves, ráadásul az angol mellett további 6 nyelven érhetőek el – köztük pedig nagy örömünkre még magyarul is.

Konkluzió

Lehet, hogy a FEZbet a legújabb csillag a sportfogadási piacon, de az újdonság nem jár együtt tapasztalatlansággal, üstökösként emelkednek a ranglétrán. Főleg azért, mert itt mindent megtalálhatunk egy helyen, a sportfogadás mellett kaszinó és élő kaszinó is elérhető egyetlen felhasználói fiókkal, a sportfogadáson belül pedig folyamatosan sok száz különböző sportág és esemény áll rendelkezésünkre a fogadáshoz.

Nagyon pozitív, hogy a fizetési módok nagyon sokszínűek és még kriptovalutát is használhatunk. Ha pedig a bónuszokról van szó, akkor mindenképpen megéri regisztrálni, hiszen olyan promóciókkal csábítják az új játékosokat, amelyeket vétek nem kihasználni. Ha esetleg konstruktív visszajelzést is akarunk megemlíteni, akkor talán az hozható fel, hogy pont a széles kínálat miatt egy-egy oldalon nehezen igazodunk el, hogy most éppen kaszinóról vagy sportfogadásról van-e a szó az adott menüben.

Gyakran ismételt kérdések

📌 Regisztráltam a FEZbet oldalán, de nem kaptam meg a visszaigazoló e-mailt a regisztráció folyamata során. Mit tegyek?

Elsőként mindenképp győződjünk meg róla, hogy helyes e-mail címet adtunk meg, ha pedig igen, akkor ezután nézzük meg, hogy nem került-e a levélszemét mappába a visszaigazoló e-mail. Ha ott sem találtuk meg, akkor elérkezett az idő arra, hogy felvegyük a kapcsolatot a FEZbet ügyfélszolgálatával.

📌 Mennyi idő alatt juthatok hozzá a pénzemhez, ha kifizetést kértem?

Ez a kiválasztott fizetési módtól függ, ahogy ez más sportfogadási oldalak és kaszinók esetében is van. Példának okáért, ha debit bankkártyát használunk, akkor biztosan számíthatunk rá, hogy legalább 1-2 napot igénybe fog venni, mire jóváírják számlánkon a kért összeget, viszont szinte minden további kifizetési mód esetén egy napon belül hozzájuthatunk a pénzünkhöz. Sőt, van egy-két olyan fizetési mód is, ahol szinte azonnal megkapjuk a pénzünket.

📌 Van maximalizálva a nyeremény összege a FEZbetnél?

Erről a FEZbet általános szerződési feltételei nem rendelkeznek egyértelműen, ettől függetlenül nagyon nagy nyeremény esetén számíthatunk rá, hogy megvizsgálják a nyereményünk körülményeit. Viszont a FEZbet kifizetés összege egyértelműen maximalizálva van, a hűségprogramban elért pozíciónktól függően 5 ezer eurótól akár 20 ezer euróig terjedhet a limit egy hónapban, de a napi kiutalási összeg is limitálva van. Ezt mindenképpen vegyük figyelembe, ha kérdésünk van, bátran forduljunk a FEZbet ügyfélszolgálatához.

Vissza a tetejére