A LEGFRISSEBB FOGADÁSI AJÁNLATOK KÖZVETLENÜL A POSTAFIÓKODBAN

Szeretnél első kézből értesülni minden alkalommal arról, ha a kedvenc fogadóirodádnál promóció fut? Az olvasóink exkluzív tippekhez és bónuszokhoz kapnak hozzáférést, emellett folyamatosan értesítjük őket a legfrissebb sporthírekről, érdekességekről, és a legjobb szolgáltatók kiadványairól.

Az adataidat senkinek nem adjuk el és nem osztjuk meg másokkal. Természetesen bármikor leiratkozhatsz.

Mobile 22Bet – Számos fogadási lehetőség magyar játékosoknak

Alapvetően a legtöbb sportfogadó úgy keresi fel bukmékerét a mobil eszközön...
, hogy megnyitja a weboldalt a telefonos böngészőjében. Így létfontosságú, hogy ez tökéletesen optimalizált legyen, ami a 22Bet esetén tökéletesen így is van. A TechSolutions (CY) Group Limited által, Kahnawake-I engedéllyel üzemelő fogadóiroda Androidos és iOS készülékről is könnyedén elérhető és a fogadások is egyszerűen menedzselhetőek. De van natív 22Bet app is, amely azért jóval megkönnyíti a dolgunkat, hiszen a böngészős megoldás optimalizálást jelent, míg egy applikáció direkt fejlesztést a mobil készülékekre. A következő szekciókban bővebben bemutatjuk, hogy lehet fogadni a 22Betnél mobil eszközökről.
Kevesebb -
Olvass tovább +

*F. Feltételek érvényesek! 18+

A 22Bet mobil weboldalának felfedezése

22Bet mobil alkalmazás

Amikor megnyitjuk mobilos böngészőn a 22Bet oldalát, nagyjából azzal találkozhatunk, amit az asztali számítógépen elérhető weboldal esetén is látunk a képernyőn, csak kisebb méretben. Teljes egészében magyar nyelven van az oldal, ami azért segíti a kezelést és a navigálást.

Ugyanúgy megtaláljuk a képernyő felső részén a bannereken az ajánlatokat, pormóciókat és itt már igyekeznek minket rávenni a natív applikáció letöltésére is. Az előzetes és élő fogadások külön szekcióban érhetőek el, egyetlen nyílra való kattintással pedig elő tudjuk hívni azt a menüsávot, ami elérhető az asztali verziónál is.

Ami nagyon pozitív, hogy a képernyő alsó részén, középen van egy szelvény kinézetű gomb, itt egyetlen kattintással fogadhatunk is, hiszen csak a tétet kell megadnunk, tehát nem kell mobil képernyőn szenvednünk. Nagyon profi a képernyő jobb felső sarkában található vezérlőgomb is, amelynek segítségével elő tudjuk hívni könnyedén az egyéb menüket és a 22Bet egyéb szolgáltatásaihoz, például a kaszinóhoz is hozzáférhetünk.

Ami különösen jó, hogy a regisztráció is könnyedén végrehajtható bármilyen mobil eszközről és az sem számít, hogy éppenséggel mekkora a képernyő mérete. Az egyetlen negatívum, amit esetleg felhozhatunk a 22Bet mobile verzióval szemben, hogy egyes gombok nagyon közel vannak egymáshoz és így kisebb készülék és nagyobb ujjak esetén esetleg félre tudunk nyomni.

22Bet Android app — Letöltési lehetőségek

android

Fontos tudnivaló a 22Bet Androidos applikációval kapcsolatban, hogy ez kizárólag a 22Bet weboldaláról tölthető le, a Google Play áruházban már régóta nem találhatjuk meg a fogadóirodák appjait. A letöltéshez túl sok mindenre nincs szükségünk, szimplán keressük fel a 22Bet oldalát mobilról, majd a Mobil alkalmazások menüpontra kattintva mindenféle regisztráció nélkül végrehajtható a 22Bet mobile apk fájl letöltése. Elképzelhető, hogy előzetesen a Beállítások menüpontban a telefonunkon engedélyeznünk kell a külsős alkalmazások letöltését, illetve a letöltés előtt jóvá kell hagynunk még egyszer az apk mentését.

Maga a 22Bet alkalmazás egyébként a teljes 22Bet szolgáltatási csomagot tartalmazza, tehát nem csak sportfogadásra, de kaszinózásra is nyílik lehetőségünk. A menük könnyen kezelhetőek, értelemszerűen fogadni vagy bónuszt igénybe venni itt is csak regisztráció után tudunk.

Hol található az iOS 22Bet app

phone_iphone

Ahogy az Androidos applikáció, úgy a 22Bet iOS app esetén is igaz, hogy az áruházból, jelen esetben az App Store-ból nem lehet simán letölteni. Sőt, maga az installálás sem megy egyszerűen, de szerencsére maga a 22Bet is ad ehhez nekünk segítséget az oldalán.

Szóval először is jön a 22Bet app letöltés a leírás segítségével, amihez meg kell változtatnunk telefonunk regionális beállításait. A Beállítások menüpont alatt az Ország/Régió menüben változtassuk meg az országunkat Nigériára (ezt javasolja a 22Bet) vagy bármely más országra, a lényeg, hogy ott angolul beszéljenek. Fogadjuk el a feltételeket, majd adjunk meg minden szükséges adatot:

  • Bármilyen nevet
  • Egy nigériai város, megye és utca nevét
  • Egy Nigéria irányítószámot és telefonszámot

Ezután már letölthető az App Store-ból az applikáció. Maga az app teljesen ugyanazt az élményt adja, mint a mobil böngészős verzió vagy éppen az asztali gépen elérhető oldal. A menü is könnyen kezelhető és kattintható, természetesen itt is csak regisztráció után tudunk játszani. Ami a jó hír, hogy a 22Bet mobil alkalmazás letöltés után egyetlen érintéssel játékba tudunk majd küldeni egy szelvényt!

Nincsenek dedikált mobil bónuszok

A 22Bet mobil oldala és applikációja esetén nem kell másfajta ajánlatra számítanunk, mint a főoldal megnyitásakor egy asztali gépen, pontosan ugyanazok a bónuszok és promóciók érhetőek el a mobilos játékosok számára is, mint azoknak, akik laptopról akarnak egy jót fogadni.

Fizetési módok széles választéka

A 22Bet vonatkozásában nagyszerű, hogy mobiltelefonról is ugyanazokat a be- és kifizetési módokat érhetjük el, mint a normál asztali 22Bet verzió esetén. A feldolgozás sebessége ugyanaz és mobilról sem kell díjat fizetnünk a tranzakciókért, tehát az igazán nagy különbség egyedül az, hogy bárhol végre tudjuk hajtani, amit szeretnénk.

Így például kifizetések vonatkozásában rendelkezésünkre állnak e-pénztárcák (Skrill vagy Jeton), kriptovaluták (Bitcoin vagy éppen Litecoin), de a bankkártyás fizetési módokat is igénybe vehetjük.

Konkluzió

thumbs_up_down

Összességében elmondható, hogy a 22Bet esetén pontosan ugyanazt az élményt fogjuk megkapni mobilon, mint egy asztali számítógépen, sőt többet, hiszen mozgás és utazás közben fogadhatunk majd. Nincs szükség új, mobilos regisztrációra, ha korábban már a számítógépünkön regisztráltunk. Android és iOS készülékek esetén is van applikáció, de fontos megemlíteni, hogy az iOS app letöltéséhez végre kell hajtanunk bizonyos módosításokat a telefonunkon, ami kissé macerássá teszi a folyamatot.

A fogadási kínálatról nem érdemes szót ejteni, hiszen ez egy az egyben ugyanaz, mint a normál asztali verzióban, ahogy a fizetési módok vonatkozásában sincs túlságosan nagy különbség. Összességében tehát szívből ajánlhatjuk a 22Bet mobil verzióját, hiszen olyan extrák javítják az élményünket, mint az egyérintéses fogadás vagy éppenséggel az ujjlenyomathoz köthető belépési azonosítás.

GYIK

📌 Mi a teendő, ha a mobilos böngészőben az 22Bet mobile app letöltésére kattintva nem történik semmi?

Mindenképpen ellenőrizd először, hogy a Beállítások alatt engedélyezve van-e a külső forrásból történő alkalmazás-letöltés. Ha igen, akkor vizsgáljuk meg a felugró ablakok engedélyezését is, ez okozhatja még a problémát. Ha így sem működik, próbáljuk meg újraindítani a készüléket és üríteni az ideiglenes fájlok mappáját.

📌 Kaphatok plusz bónuszt, ha a 22Bet mobile verziójával játszom?

Igazából ugyanazok a bónuszok érhetőek el mobiltelefonról is, mint az asztali gépről megnyitott weboldal esetén. Így specifikusan nincsenek mobilos bónuszok, de a promóciók és az ajánlatok egyébként is eléggé erősek, tehát biztosan találunk valami nekünk valót.

📌 Nem találom a Google Play áruházában az 22Bet mobile applikációt. Mit tegyek?

A Google Play áruházában nem érhetőek el a bukmékerek applikációi már jó ideje, így a mobilos böngészőből kell megnyitni a 22Bet weboldalát és onnan tudjuk letölteni az apk fájlt és azt installálni. A lényeg, hogy kövessük az utasításokat, teljesen ugyanúgy fel tudjuk tenni az appot, mintha a Play áruházból töltöttük volna le.

Vissza a tetejére