A LEGFRISSEBB FOGADÁSI AJÁNLATOK KÖZVETLENÜL A POSTAFIÓKODBAN

Szeretnél első kézből értesülni minden alkalommal arról, ha a kedvenc fogadóirodádnál promóció fut? Az olvasóink exkluzív tippekhez és bónuszokhoz kapnak hozzáférést, emellett folyamatosan értesítjük őket a legfrissebb sporthírekről, érdekességekről, és a legjobb szolgáltatók kiadványairól.

Az adataidat senkinek nem adjuk el és nem osztjuk meg másokkal. Természetesen bármikor leiratkozhatsz.

Betinia bet – Promóciók & bónuszok vélemények Magyarországon 2024

A Betinia az egyik legújabb szerencsejátékos oldal a piaco...
n, amely 2020-ban indította el szolgáltatásait, köztük pedig egy rendkívül széleskörű sportfogadási kínálatot is. Ebben az eltelt időszakban a bukmékernek sikerült egészen komoly népszerűségre szert tennie, hiszen innovatív és szórakoztató sportfogadási felületet rakott össze a játékosok számára. Már egyáltalán nem a megszokott statikus felülettel találjuk szembe magunkat ennél a bukmékernél, hanem minden kattintás után trendi animációk fogadnak minket. És ma már a Betinia magyar nyelven is elérhető a sok további egyéb nyelv mellett. A következőkben megnézzük részletesen mit is tud a legújabb sportfogadási oldal.
Kevesebb -
Olvass tovább +

*F. Feltételek érvényesek! 18+

A Betinia mögött álló tulajdonosi kör és az engedélyek

A Betinia. com sportfogadási oldal a ROMIX LIMITED cég tulajdonában áll, amely egy Máltán bejegyzett cég. A főoldalon könnyen meg is találhatjuk a cégjegyzék számát és azt a címet, ahol a cég elérhető Máltán. A Máltai Szerencsejáték Felügyelet engedélyének birtokában végzi tevékenységét a cég, ami egyébként napjainkban az egyik legmegbízhatóbb engedélynek számít a curacaói és a brit engedélyek mellett.

A weboldalon egyébként elérhető az engedély száma is, amelyet aztán az interneten ellenőrizhetünk is, ha gondoljuk. És további biztosítékként a weboldalon nagyon gyorsan ki tudjuk szúrni a Máltai Szerencsejáték Felügyelet pecsétjét is.

A Betinia elérhetősége a magyar fogadók számára nem korlátozott

Alapvetően a különféle jogszabályi hátterek és az eltérő régiós szabályozások miatt ma szinte minden sportfogadási oldal esetén annak olyan országok, ahonnan nem megnyitható az adott platform. A Betinia bet esetén is vannak ilyenek, a teljes igénye nélkül például nem lehet az oldalra regisztrálni Angliából, az Egyesült Államokból, Olaszországból vagy éppen Ausztriából sem.

A teljes lista a Betinia oldalán is elérhető, plusz ha megpróbáljuk megnyitni a linket, azonnal látni fogjuk, hogy az ország, ahonnan csatlakozni szeretnénk, blokkolva van-e. Szerencsére Magyarország esetén Betinia alternatív link használatára nincs szükség, hiszen az oldal gond nélkül megnyitható hazánkból és nincs szükség kerülőutak használatára.

Ettől függetlenül azért érdemes figyelni, hiszen sajnálatos módon elég könnyen előfordulhat, hogy egy oldal, amelyik az egyik nap még gond nélkül elérhető volt Magyarországról, holnaptól már nem lesz elérhető. Ilyenkor sem kell pánikba esni, hiszen a pénzünk biztosan nem fog elveszni, mindenesetre nem lesz már annyira egyszerű belépni a felületre. De ilyenkor mindenképpen nézzünk itt körül, hiszen biztosan találni fogunk megfelelő Betinia alternatív linkeket is.

Hogyan tudok regisztrálni a Betinia oldalán?

Ma már esélytelen, hogy életben maradjon a piacon sokáig egy olyan bukméker, amelyhez macerás a csatlakozás. Így nem meglepő módon a Betinia regisztráció is villámgyorsan végrehajtható.

A folyamat megkezdéséhez nem kell mást tennünk, mint a Create Account (Fiók létrehozása) gombra kattintani a főoldal jobb felső sarkában. Ekkor betöltődik a regisztrációs folyamat első lépése és egyből látni is fogjuk, hogy összesen négy lépésből áll a procedúra.

A Fiók létrehozása gombra kattintva a következő képernyőn a bónuszok igénybevételéről dönthetünk:

Betinia regisztráció

A következő lépés gombra kattintva a regisztrációs folyamat második ablakára jutunk, ahol már ténylegesen kell megadnunk adatokat. Ezen az űrlapon igazából a kívánt felhasználói nevünket és jelszavunkat kell megadnunk egy e-mail és egy lehetséges Betinia promo code kíséretében.

Plusz ez az az űrlap, ahol el kell fogadnunk a szabályzatokat és hozzájárulhatunk ajánlatok e-mailben küldéséhez.

Ezt a lépést a KÖVETKEZŐ LÉPÉS gombra valló kattintással tudjuk tovább indítani.

Betinia sportfogadás regisztrációs űrlap

A harmadik lépésben jönnek a személyes adatok, amelyeket meg kell adnunk, a teljes nevünk és a telefonszámunk mellett itt kell megadnunk a születési dátumunkat és a nemünket is.

Az könnyen látható volt az eddigiekből, hogy mindössze 1-2 perc telhetett el azóta, hogy a Create Account gombra kattintottunk az előbb.

A harmadik lapon aztán a KÖVETKEZŐ LÉPÉS gombra kattintással tudjuk magunkat a következő (egyben záró) lépésre irányítani magunkat.

Betinia regisztráció - 2. lépés

A negyedik és egyben utolsó lépésben még fontos adatokat kell megadnunk magunkról, az országunk és a kívánt pénznem mellett itt kell megadnunk a lakcímünket is. Ha ezzel megvagyunk, akkor a Create Account gombra való kattintással véglegesítettük a folyamatot és máris mehet a Betinia belépés, hogy megtekinthessük a hatalmas kínálatot.

A Betinia esetén sem panaszkodhatunk a ki- és befizetés sebességére

A Betinia sportfogadási oldal komoly kínálatot biztosít a különféle be- és kifizetési módokból is, nem túlzás azt állítani, hogy minden olyan bankkártyás vagy e-pénztárcás megoldást megtalálunk a befizetési és kifizetési opciók között, ami valamennyire népszerű napjainkban. Ami talán hiányosság lehet, hogy a Betinia esetén még nincs kriptovalutás fizetési mód, de valószínűleg a játékosok legnagyobb részét ez nem fogja zavarni. A következő kis táblában röviden összefoglaljuk a legnépszerűbb fizetési módokra vonatkozó limiteket:

Fizetési mód Min befizetés Min kifizethet Kifizetési id
(jóváhagyás függvényében)
Mastercard 5000 forint 5000 forint 1-3 nap
Visa 5000 forint 5000 forint 1-3 nap
Skrill 3000 forint 3000 forint Azonnali
NETELLER 3000 forint 3000 forint Azonnali
paysafecard 3000 forint 5000 forint Azonnali
MuchBetter 3000 forint 5000 forint Azonnali
Revolut 5000 forint 5000 forint Azonnali
MiFinity 5000 forint 5000 forint Azonnali
Rapid 3000 forint 3000 forint Azonnali

Amit még érdemes megemlíteni, hogy a kifizetésekre vonatkozó maximális limit alapesetben 3,2 millió forint, de a hűségprogramban gyűjtött pontok alapján ez magasabb is lehet. A maximális napi kifizetés összege pedig 160 ezer forint.

Betinia bonus code – Promo code ajánlatok Magyarország számára

A Betiniánál is tudják, hogy napjaink sportfogadási piacán csak úgy lehet valaki versenyképes, ha rendkívül jó bónusz ajánlatokkal fogadja a fogadókat.

Betinia bonus code - Bónusz és promóciós

Értelemszerűen a leginkább izgalmas bónuszajánlatnak az üdvözlő csomag számít, amely a cikk írásának pillanatában 100%-os, maximum 35 ezer forintos visszatérítés az első befizetésünk után.

Fontos, hogy a bónusz igénybevétele előtt olvassuk el a használat feltételeit, hogy tisztában legyünk azzal, mit is vár tőlünk a bukméker, hogy kifizetést indíthassunk. Az üdvözlő csomagra vonatkozó fogadási követelmény Magyarországon vonatkozásában hatszoros.

Az üdvözlő ajánlat mellett van bőven egyéb promóció is bőven, ahogy az a képen is látható.

Vannak például heti újratöltési bónuszok, de kaphatunk bónuszt arra, ha kötésben fogadunk vagy virtuális sportokra.

Ráadásul rendszeresen vannak olyan sportesemények is, mint a labdarúgó Bajnokok Ligája vagy az Európa Liga, amelynek keretében ingyen fogadásokat is kaphatunk minden héten.

A Betinia sportági kínálata

A Betinia sportfogadási oldalán a bal oldali menüben láthatjuk az aktuálisan elérhető sportágak listáját és már első pillantásra látni fogjuk, hogy nem fogunk sportokban sem hiányt szenvedni. A legnépszerűbb sportágak, mint a labdarúgás vagy kosárlabda vonatkozásában napi szinten több száz esemény érhető el a kínálatban, de emellett különlegesebb sportokat is megtalálunk a listában.

Egy magyar fogadó számára például mindig szívmelengető, ha egy bukméker kínálatában ott találjuk a vízilabdát, de azért a futsal, a darts vagy éppen a biatlon sem olyan sportágak, amelyek nagyon megszokottak lennének minden bukmékernél.

Milyen fogadási piacokra tehetünk fogadásokat?

Ugye a sportági kínálat önmagában semmit sem ér, ha nem társul hozzá megfelelő mennyiségű fogadási piac. Szerencsére a Betinia esetén erre sem lehet majd panaszunk, a legnépszerűbb sportágak esetén sok tucat fogadási piacot találunk. Labdarúgásnál például ott van a megszokott végső győztes piacok mellett a gólszámos fogadások piaca, de pontos gólkülönbségre, félidei eredményre, első gólra vagy bármilyen hendikepre is tehetünk meg téteket.

Természetesen arra azért készüljünk fel, hogy egy speciálisabb sport, mint mondjuk a curling esetén nem fogunk ennyire sok piacot találni a kínálatban, de talán ez kevésbé fog hiányozni, egyszerűen örülni fogunk, hogy ilyen speciális sportágak is vannak a Betinia menüjében.

Fogadás a Betinián – Egyszerű és gyors

Ahhoz, hogy a Betinián az első fogadásunkat játékba küldjük, nem kell sokat tennünk. Először is mindenképpen be kell lépnünk az oldalra és töltenünk kell fel az egyenlegünkre annyi pénzt, amennyivel játszani szeretnénk. Ha ez megvan, akkor lépjünk be a kezdőfelületre, ahol máris láthatjuk a legnépszerűbb fogadási eseményeket.

Ha eldöntöttük, hogy mire szeretnénk fogadni, szimplán kattintsunk csak az adott kimenetelre és máris megjelenik a jobb oldali fogadási szelvényen az adott találkozó. Van lehetőségünk választani, hogy egy sima egyes kötést teszünk meg vagy többes kötésben játszunk. Amint választottunk, már csak a tétünket kell megadni és a MEGTENNI A TÉTET gombra kattintással játékba is küldtük a szelvényünket.

Élő sportfogadás napjaink egyik legújabb és legtrendibb bukmékerénél

Természetesen a Betinia oldalán is van lehetőségünk élő fogadásokat játékba küldeni, ráadásul ezeket már nem is nekünk kell felkutatnunk a normál sportfogadási felületen, mert a bukméker a Live menüpont alatt mindig összegyűjti az aktuálisan elérhető élő fogadási eseményeket. És ezekből mindig fogunk találni a kínálatban, egy zsúfoltabb hétvégi időszakban akár egyszerre több százat is!

Az élő fogadási események tekintetében ugyanazok a piacok érhetőek el, mint egy mérkőzés előtti fogadásnál, csak az élő fogadások sajátosságaként az események tükrében pillanatok alatt változhatnak a szorzók. Így érdemes mindig szemfülesnek lenni, ha élőben fogadunk. Segítség, hogy az élő fogadáshoz virtuális eseménykövetés, statisztikák és a többi fogadó tippjeinek összesítése is megtekinthető.

Betinia mobile – Sportfogadás mobil eszközön keresztül

phone_android

A Betinia bukmékere elérhető szinte minden mobil eszközön és készüléken, ahol a HTML5 technológia támogatott. És bár nincs egyedi Betinia mobile app, a mobilos böngészőkre optimalizált felület segítségével bárhol könnyen elérhetjük a fogadási kínálatot és a kifizetési opciót is. A Betinia oldalával kompatibilisak az Android, Windows, iOS operációs rendszerrel rendelkező készülékek, így bárhol és bármikor fogadhatunk a kedvenc eseményeinkre. Arra azért mindenképpen figyeljünk, hogy ha nyilvános Wi-Fi elérhetőséget használunk, akkor a személyes adataink biztonsága veszélybe kerülhet.

Biztonság és adatvédelem

security

A Betinia oldalán igen komolyan veszik a biztonság kérdését. Így a Máltai Szerencsejáték Felügyelet engedélye mellett további biztonsági óvintézkedések garantálják, hogy biztonságban legyenek adataink és a pénzünk. SSL kódolási technológia használatával biztosítja a bukméker, hogy a szenzitív adatok biztonságban legyenek. Emellett az is olvasható a Betinia Általános Felhasználási Feltételeiben, hogy a GDPR szabályainak megfelelően a megadott adatainkat maximális óvatossággal kezelik és ezeket semmilyen körülmények között nem adják át harmadik félnek.

Ügyfélszolgálat és kapcsolattartás

headset_mic

Ahogy a Betinia sportfogadási oldal maga is írja a Kapcsolattartás menüpont alatt, egy jó ügyfélszolgálat létfontosságú egy bukméker megítélése szempontjából. Ennek megfelelően az indulás óta három különféle csatornán keresztül felvehetjük a kapcsolatot a fogadóiroda támogatói csapatával. Telefonos hívásokat is kezdeményezhetünk a Betiniával hétköznaponként munkaidőben, de az élő chat valamint az e-mail támogatás éjjel-nappal elérhető. A leggyorsabb kapcsolattartási mód ezek közül értelemszerűen az élő chat, ahol tapasztalataink szerint pár másodpercen belül már fel is tudjuk venni a kapcsolatot a támogató munkatárssal.

Általános információk
Név: Betinia
Székhely: Málta, Santa Venera, The Phoenix Business Center, Level 2, Suite 2
Alapítás éve: 2020
Engedély száma: MGA/B2C/486/2018
Élő fogadás: Igen
Élő közvetítés: Nem
Mobilapplikáció: Nincs
Telefon: +36 800 88 233
Élő chat: Igen
Email cím: [email protected]

Betinia konkluzió

thumbs_up_down

Ami első pillantásra lenyűgöző lesz a Betinia oldalával kapcsolatban, az a hihetetlenül modern és trendi felület, amely ráadásul mobilon és normál asztali számítógépen is rendkívül gyors. Ezenkívül meg kell említeni, hogy a fogadási kínálatában a Betinia messze a piac legjobbjai közé tartozik és egyes meccsek esetén valószínűleg piacvezető kínálata van. A Betinia ráadásul izgalmas bónuszokkal is csábítja a fogadókat, legyen szó akár már csatlakozott vagy akár új játékosokról. És ezeket könnyen át is tudjuk látni a leírások segítségével. Összességében tehát egy megbízható és stabil bukmékerről van szó, ahol bátran elkezdhetünk játszani, nem fog minket csalódás érni.

Betinia GYIK

📌 Mi történik, hanem kapom meg a regisztráció után a visszaigazoló e-mailt?

Először is mindenképpen győződjünk meg róla, hogy megfelelő e-mail címet adtunk meg. Ha ez rendben van, akkor lépjünk be a postafiókunkba és ellenőrizzük, hogy nem töröltük-e véletlenül ki az e-mailt vagy nem került a kéretlen levelek mappájába. Ha még így sem boldogulunk, akkor vegyük fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal akár telefonon, akár e-mailben, de valószínűleg akkor járunk a legjobban, ha az élő chates opciót választjuk, hiszen az a leggyorsabb.

📌 A kifizetés lebonyolításához mire van szükség?

Először is arra, hogy legyen nyereményünk, amit kifizethetünk vagy teljesítsük az adott bónuszra vonatkozó feltételeket. Ez utóbbiakat egyébként az általános felhasználási feltételek alatt célszerű mindig ellenőrizni. Értelemszerűen a regisztráció után érdemes már azonnal elvégezni az azonosítási folyamatot, hogy ez a későbbiekben már ne legyen probléma. Ha ez megvan, akkor szimplán menjünk a „Kifizetések” menüpont alá és a megfelelő fizetési metódus és az összeg megadásával indítsuk el a kifizetési folyamatot.

📌 Van arra mód, hogy ideiglenesen deaktiváljam a fiókom?

Természetesen igen, nem szükséges, hogy töröld a fiókod. Csak annyit kell tenned, hogy felveszed a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal e-mailben és megkéred őket, hogy deaktiválják a fiókot. A támogatói csapat 24 órán belül végre fogja hajtani a kérelmed. Amikor pedig újra aktiválni szeretnéd, akkor szimplán csak ismét kapcsolatba lépsz a támogatói csapattal.

Vissza a tetejére