A LEGFRISSEBB FOGADÁSI AJÁNLATOK KÖZVETLENÜL A POSTAFIÓKODBAN

Szeretnél első kézből értesülni minden alkalommal arról, ha a kedvenc fogadóirodádnál promóció fut? Az olvasóink exkluzív tippekhez és bónuszokhoz kapnak hozzáférést, emellett folyamatosan értesítjük őket a legfrissebb sporthírekről, érdekességekről, és a legjobb szolgáltatók kiadványairól.

Az adataidat senkinek nem adjuk el és nem osztjuk meg másokkal. Természetesen bármikor leiratkozhatsz.

A legjobb elérhető és legális bingo oldalak Magyarországon 2024-ban

Az online bingo rendkívül nagy népszerűségnek örvendett már az elmúlt években is, de most kezdett igazán pezsegni körülötte az állóvíz, köszönhetően, hogy a legnagyobb online kaszinók is felvették a kínálatukba. A bingot kedvelő játékosoknak többé tehát már biztosan nem kell fizikailag elmenniük a kaszinókba, ha egy jót akarnak játszani, ráadásul sok ezer másik játékossal van módunk együtt játszani. A következőkben bemutatjuk a legjobb online bingo oldalakat és azokat a feltételeket, amelyek mentén ki tudjuk választani a legjobb magyar online bingo kaszinókat.

A legjobb bingo weboldalak 2024-ban

# Bingo oldal Nyelv Min. befizetés Tulajdonságok Bónusz Felkeresés
Unibet
magyar
3,300 Ft
 • Bingo tornák
 • Hűségprogram
60,000 Ft Játssz most
Campobet
magyar
6,000 Ft
 • +200 ingyenes pörgetés
 • Speciális promóciók
150,000 Ft Játssz most
YoYo
magyar
6,000 Ft
 • +100 ingyenes pörgetés
 • Hűségpontok
150,000 Ft Játssz most

*F. Feltételek érvényesek! 18+

A legjobb online bingo termek listája Magyarországon

Ahogy arról már esett szó a bevezetőben, rengeteg online kaszinó kínál már bingo játékot, győzzük csak kiválasztani azt, amelyik a legjobb számunkra. Mindenesetre ha az adott kaszinót már ismerjük más játékok kapcsán vagy az adott kaszinó mögött nagy, ismert cég áll, az már segítség lehet a döntésben, de rengeteg olyan oldal van, amely át is nézi helyettünk ezeket az oldalakat, hogy beazonosíthassuk azokat, amelyeknél a legjobb játékélmény vár ránk. Következzen öt nagyon jó magyar online bingo oldal és ne felejtsük el, hogy a közhiedelemmel ellentétben az online bingo legális Magyarországon is. Jöjjön tehát kiváló online bingotermek listája:

Wazamba bingo

Ez az az online kaszinó és egyben online bingo oldal is, ahol biztosan megtaláljuk azt, amit keresünk, hiszen közel 4000 játék van itt, közte pedig hat különféle bingo-változat is. A grafika és a hangulat nagyon jó, gyorsan beszippant, a legnagyobb fejlesztők rakták össze a szoftverét, ráadásul jelenleg nincs nála jobb online bingo oldal, ha a bónuszokat és ingyenes pörgetések számát nézzük.

22bet bingo

A sportfogadások piacáról is jól ismert cég online kaszinója rendkívül bőséges bingo lehetőségeket is kínál, 15 különféle változatát játszhatjuk ennek a végtelenül egyszerű, ám végtelenül szórakoztató játéknak. A kezelhetőséggel és a szoftverrel nem lesz gondunk, talán a bónusz az, ami egy kissé elmarad a vetélytársaktól, de így sincs okunk a panaszra.

Cadoola bingo

Teljesen elfogadható kaszinó, kicsit nehezen átlátható első pillanatra a rengeteg játék listája, de ha online bingot akarunk játszani, itt is megtaláljuk a számításunkat, négy ismert és kedvelt változatot kínál ez az oldal. Rengeteg fejlesztő rengeteg játékát kínálja és a promóciókban, bónuszokban is elég erős, szóval nem fogunk mellé, ha itt kezdünk bingozni.

Amunra bingo

Ez az online kaszinó nagyon jó kalandjátékos dízájnt épített fel, már a kinézetétől kedvünk lesz játszani, főleg, hogy rengeteg játékot kínálnak és a bónuszuk is rendkívül jó a piacon. Kedvelt bingováltozatokat is fogunk találni ha ügyesek vagyunk, mert néha azért kicsit nehéz megtalálni pontosan azt a játékot, amit keresünk.

ZetCasino bingo

Teljesen korrekt, elfogadható oldal, a legjobb fejlesztők játékait kínálják, felületük letisztult és átlátható, promóciókban pedig szintén nem rosszak, belépési bónuszuk piacvezetőnek számít. Ha legális online bingot keresünk, akkor ez a kaszinó is jó választás, biztosan megtaláljuk azokat a bingo játékokat, amelyeket szeretünk és keresünk.

Hogyan válasszuk ki a legjobb online bingo oldalt?

Amikor beütjük a keresőnkbe, hogy online bingo vagy legális online bingo Magyarországon, akkor olyan mennyiségű találattal szembesülünk, hogy fel kell kötnünk a nadrágunkat, ha ki akarjuk választani a nekünk legjobbat, ahol biztonságosan és vidáman játszhatunk. A következőkben adunk néhány tippet ahhoz, hogyan kell kiválasztani a legjobb bingo oldalt.

 1. Sokan nem tulajdonítanak ennek nagy jelentőséget, de az első benyomás is nagyon fontos, ha hangulatában megfog minket az adott kaszinó, tetszenek a színek, a kialakított stílus, akkor érdemes továbblépni a fontosabb vizsgálatokra, hiszen szükséges, hogy jól is érezzük magunkat, amellett, hogy biztonságosan játszunk.
 2. Nézzük meg mindenképpen az oldalról a véleményeket értékelő oldalakon vagy a közösségi médiában, ezek sokat elárulnak az adott online bingo terem reputációjáról. Ezenkívül mindenképpen nézzük meg, hogy tanúsított és engedélyezett oldalról van-e szó, ezt könnyen kideríthetjük mondjuk a brit vagy éppen a máltai szerencsejáték felügyelet honlapjáról.
 3. Nagyon fontosak a belépési bónuszok, ingyenes pörgetések, hiszen ezek akár úgy komoly profithoz juttatnak minket, hogy nem is költöttünk még a saját pénzünkből! Természetesen jól el kell olvasni az általános szerződési feltételeket ezekkel a bónuszokkal kapcsolatban, hiszen lehet, hogy a bónusz többszörösét kell befizetnünk, hogy megkapjuk az ajándék pénzt.
 4. A fizetési módok is létfontosságúak számunkra, hiszen mindenkinek van egy kedvelt vagy éppen megbízhatónak tartott módszere az online fizetésre, így jó, ha egy online kaszinó szinte minden nagyobb lehetőséget támogat.
 5. Apropó, támogatás! Ne feledkezzünk meg róla, hogy bármikor szükségünk lehet egy kis segítségre, akár egy játékkal, akár egy kifizetéssel kapcsolatban, szóval nagyon sokat számít egy online bingo oldal esetén, hogy van-e éjjel-nappali ügyfélszolgálata több platformon és több nyelven.

A bingo mint játék

A bingo, mint játék hamarosan be fogja tölteni 100. születésnapját, hiszen valamikor a 20. század elején találták ki és azóta folyamatos népszerűségnek örvend, főleg, hogy rengeteg variációja fejlődött ki az évek során. Az internetnek köszönhetően aztán népszerűsége az egekbe emelkedett, hihetetlenül sok lehetőségünk van arra, hogy online bingot játszunk és biztosan megtaláljuk a nekünk leginkább megfelelő játékot.

Mi a bingo és hogyan játsszák

A játék alapvetően “lapok” (eredetileg tényleg lapokat osztottak) kiosztásával kezdődik, amely lapokon előre megszabott számok vannak egy ötször ötös vagy éppen kilencszer hármas táblázatban és attól függően, hogy amerikai vagy angol változatot játszunk, ezen számok 1 és 75 vagy éppen 1 és 90 között helyezkednek el. Ha megvan a “lapunk”, akkor a szoftver elkezd véletlenszerűen számokat sorsolni és nekünk be kell jelölni ezen számokat a lapunkon, ha szerepel rajta – a legtöbb helyen egyébként már nem kell ezzel foglalkoznunk, automatikusan kitöltésre kerülnek a számaink minden húzásnál.

Általánosságban ha a kihúzott számokat úgy találjuk el a lapunkon, hogy függőlegesen, vízszintesen vagy éppen átlósan öt (vagy változattól függően mennyi) szám egymás mellett szerepel, akkor Bingót kiáltunk, megnyomjuk a Bingo gombot és nyertünk is! Vannak változatok, ahol ilyenkor még tovább folytatódik a játék, de alapvetően ennyi lenne az egész.

A kifizetésünk, nyereményünk mértéke attól függ, hogy mennyi számot találtunk el, esetleg eltaláltunk-e egy speciális formát az adott lapon (valahol például komoly pénz jár azért, ha egy pezsgőspoharat formáznak eltalált számaink), de sok esetben jobb nekünk, ha sokan játszanak, hiszen ilyenkor nagyobb a jackpot és a végső nyeremény összege is, sőt van ahol progresszív a jackpot összege, tehát folyamatosan növekszik, amíg valaki meg nem nyeri.

Az online bingo típusai

A legjobb online bingo oldalak mindegyike elérhető teszi a bingo legnépszerűbb változatait, amelyeknek két legismertebb fajtája a 75 golyós bingo és a 90 golyós bingo, amelyeket ismernek amerikai és angol bingo néven is.

A 75 golyós vagy amerikai bingo esetén 5×5-ös lapot (vagy ismerjük még tábla néven is) használunk a játék során és 1 és 75 közötti számokat sorsol nekünk a gép. A cél egyértelműen az, hogy nekünk legyen először bingónk a játékosok között, ami öt egymás mellett elhelyezkedő szám eltalálását jelenti.

A 90 golyós vagy angol bingo 9×3-as lapot használ és 1 és 90 közötti számokat sorsolhat nekünk a program, de egy sorban a játékos lapján csak öt szám jelenik meg (tehát a felosztás alapján gondolt 27 mező helyett csak 15 számról van szó). Az amerikai bingóval szemben itt azért több változata van a nyertes kombinációknak, de az első elérendő cél itt is a bingo, azaz hogy öt számot eltaláljunk egymás mellett.

Viszont a játék ekkor ebben a változatban nem áll meg, két sort is el lehet érni, ekkor azért fizet nyereményt a kaszinó, mert számait két különálló sorból húzták ki. A végső, minden játékos által áhított cél pedig a full house, amikor mind a 15, a játékos lapján szereplő szám kihúzásra került, mert ekkor a főnyeremény/jackpot lesz a miénk.

Még érdemes megemlíteni az úgynevezett Speed bingót avagy 30 golyós bingót, ami rendkívül pörgős, gyors játékot tesz lehetővé, hiszen itt 3×3-as lappal indulunk játékba és 1 és 30 közötti számokat sorsolnak. A cél az összes szám mielőbbi eltalálása.

A legnépszerűbb online bingo játékok fejlesztői

A legnépszerűbb bingo szoftverek

Ahogy a legjobb oldalak bemutatásánál már szó volt róla, a legjobb bingo játékokat kínáló online kaszinók mögött a legkomolyabb fejlesztőcégek állnak, úgy mint a NetEnt, az Evolution Gaming vagy éppen a MicroGaming és ezen cégek mindent elkövetnek azért, hogy egyre újabb és jobb fejlesztésekkel előrukkolva a saját játékaik felé terelgessék a játékosokat. Ez a versengés csak jót hozott a játékosoknak, hiszen egyre jobb, trendibb és izgalmasabb játékok jöttek létre.

A játékosok szempontjából egyébként pont ez a lényeg, hogy az online bingo játékok esetén sokkal gyorsabb a játékmenet, egyszerre több játékot is játszhatunk, ráadásul a grafika és a hangok is egyre nagyobb fejlődést mutatnak, de végül is a legfontosabb, hogy néhány kattintás után már játszhatjuk is a kedvenc 90 vagy éppen 75 golyós játékunkat, vagy akár valamelyik frissen kifejlesztett egyedi változatot, például a Speed Bingot.

Sokakban felmerül a kérdés, hogy egy ilyen játék esetén, mint a bingo, ahol azért komoly szerepe van a szerencsének is, mennyire bízhatunk abban, hogy nem történik csalás? A legnagyobb fejlesztők programjait komoly tesztelésnek vetik alá és az engedélyekhez, sikeres auditokhoz elengedhetetlen az ilyen sikeres véletlenszám-generálós tesztelések sikeressége. Erről az adott online kaszinó oldalán feltüntetett logókból már leszűrhetjük a konkluziókat.

Az összes nagy fejlesztőcég jelen van ezen a piacon, kezdve a Dragonfish nevű céggel, a NetEnttel, a Microgaminggel vagy éppen a Playtech is komoly névnek számít ebben a szegmensben az online szerencsejátékok világában.

Jobb online játszani a bingot?

Magyarországon talán kevésbé merül fel kérdésként az, hogy online vagy éppen kaszinóban, bingóteremben érdemes játszani ezt a játékot, hiszen hazánkban nem annyira terjedtek el az efféle termek, viszont számos országban a mai napig nagyon népszerű a kaszinókban és termekben is ez a típusú szerencsejáték. De mi az előnye az egyiknek és a másiknak?

Az online bingo előnyei:
 • A kényelem az egyik legnagyobb előnye, nem kell mennünk sehova, nem kell öltözködnünk és nem kell órákat tölteni az utazással néhány játék lejátszásáért
 • Játszhatunk akár utazás, mozgás közben is a mobilunkon vagy tabletünkön
 • Éjjel-nappal mehet a játék, nem kell igazodnunk nyitvatartásokhoz, ráadásul folyamatosan indulnak a játékok
 • Sok száz különféle legális oldal közül választhatunk és nagyon sok az ingyenes játék is, ahol gyakorolhatunk vagy csak szimplán szórakozhatunk
 • Nincs tévesztésre esély, ha van egy szelvényünk, a számítógép észben fogja tartani, hogy mely számokat találtuk el.
 • Rengeteg a bónusz és a promóció és a sokféle változat, amely bingotermek esetében nem mindig van így.
Természetesen vannak előnyei a legális bingotermeknek is, bár ezek inkább a játék körüli dolgokhoz kapcsolódnak, nem magához a játék élményéhez:
 • Élőben találkozhatunk barátainkkal és beszélgethetünk, iszogathatunk egy kis játék közben
 • Már online is nagyon gyors a kifizetés, de egy bingoteremben, kaszinóban csak a kasszához sétálunk és máris foghatjuk a pénzünket
 • Egyes helyeken még a régi módon sorsolnak, tehát repülhetünk egy kicsit az időben visszafelé, amikor még nem volt online bingo

Gyakran ismételt kérdések a legális online bingo játékáról

 • question_answer Legális az online bingo?
  Nagyon sok múlik azon, hogy milyen törvények vonatkoznak az adott országra, ahol éppen játszunk, Magyarország tekintetében pedig igazából nyugodtan játszhatunk online, hiszen a törvények igazából azokra vonatkoznak, akik az országban üzemeltetnek kaszinót, tehát egy Máltán bejegyzett és üzemeltetett legális online kaszinóban bátran játszhatunk akár bingót is. Alapvetően tehát a bingo legalitása egyáltalán nem kérdés, de ha bizonytalanok vagyunk nyugodtan olvassuk el a vonatkozó törvényeket.
 • question_answer Sok pénzre van szükség, ha legális online bingot szeretnék játszani?
  Egyáltalán nem, a minimum befizetés ugyan kaszinónként változik, de az online bingo esetén tényleg nagyon alacsony tétekről beszélünk, szóval pár euróval is nagyon jól el tudunk szórakozni, ha akarunk. És ami a legjobb, hogy rengeteg online kaszinó kínál ingyenes bingo játékot is, vagy akár befizetés nélkül is kipróbálhatjuk a különféle változatokat.
 • question_answer Rengeteg bingo van az online kaszinóban, amit választottam, melyikkel játsszak?
  Ez nagyon sok tényezőtől függ, például, hogy mennyit akarunk elkölteni a tétekre, gyorsan akarunk lezavarni egy kört vagy éppen minél tovább tart annál jobb, szóval nincs egyszerű válasz. A legjobb az, ha először megnézzük őket egy ingyenes vagy éppen demo játék formájában, aztán kiválasztjuk a nekünk leginkább tetszőt. De akár olvashatunk véleményeket is a különféle oldalakon vagy maradhatunk a hagyományos 90 vagy éppen 75 golyós játéknál és egy kulturált dízájnnál.
 • question_answer Tényleg van esélyem nyerni, nincs megbundázva a játék?
  Ahogy volt már róla szó, a játékok és a véletlenszám-generálás tisztaságát komoly auditok és felügyeletek garantálják, tehát bundáról szó sincs. Esélyünk pedig van nyerni, csak azzal kell tisztában lennünk, hogy más játékokhoz képest egy kicsit a bingo esetén nagyobb szerepe van a szerencsének, de pont ennek okán teljesen kezdőként is simán nyerhetünk komolyabb összegeket. Mindenkinek van esélye tehát a nyereményre és a statisztikák szerint a rendszeres játszó játékosok bőségesen nyernek is ezzel a játékkal. Ha nem is leszünk rövidebb távon profitban, de egyes játékokra lebontva komoly díjakat söpörhetünk be és nagyon jól szórakozhatunk közben.
 • question_answer Mennyire gyors a játék, mi van ha nem tudom bejelölni időben a számomat?
  A bingót kínáló oldalak esetén ettől nem kell tartani, hiszen a szoftver magától bejelöli nekünk az eltalált számokat, tehát ha közben egy pillanatra nem figyeltünk, akkor sem fogunk lemaradni a nyereményünkről. Ez azért is tökéletes, mert játék közben nagyon gyakori, hogy a játékosok egymással beszélgetnek a chatablakban vagy éppen egy másik ablakban éppen félkarú rablót pörgetnek. Ettől függetlenül, ha szeretnénk megőrizni a bingo élményének ezt a részét, egy-két kattintás segítségével át is állíthatjuk úgy a menüt, hogy nekünk kelljen a számokat jelölni.
 • question_answer Lehet olyat, hogy én és a házastársam egy fedél alatt egyszerű játszunk ugyanabban a kaszinóban?
  Ennek semmi akadálya, nem számít, hány felnőtt él egy háztartásban, mindenki megnyithatja a saját fiókját ugyanannál az online kaszinónál. Az már viszont nem annyira ajánlott, hogy a saját fiókunk adatait kiadjuk valaki másnak, mert ha az adott online bingo oldal gyanús tevékenységet tapasztal, pillanatok alatt felfüggesztésre kerülhet a fiókunk.
Vissza a tetejére