A LEGFRISSEBB FOGADÁSI AJÁNLATOK KÖZVETLENÜL A POSTAFIÓKODBAN

Szeretnél első kézből értesülni minden alkalommal arról, ha a kedvenc fogadóirodádnál promóció fut? Az olvasóink exkluzív tippekhez és bónuszokhoz kapnak hozzáférést, emellett folyamatosan értesítjük őket a legfrissebb sporthírekről, érdekességekről, és a legjobb szolgáltatók kiadványairól.

Az adataidat senkinek nem adjuk el és nem osztjuk meg másokkal. Természetesen bármikor leiratkozhatsz.

Bankkártyák online fogadás befizetéseihez

Ma már az online térben számtalan fizetési mód áll a rendelkezésünkre, köztük sokféle e-pénztárca megoldás, de használhatunk kriptovalutákat és előre feltöltős kártyákat is. Viszont a sok új fejlesztés és lehetőség ellenére a bankkártyás fizetési mód a mai napig megőrizte népszerűségét, és nem csak a különféle webáruházakban, de az online sportfogadás világában is a legnépszerűbbek közé tartozik.

Ennek egyébként a fő oka az, hogy ma már azért a legtöbb embernek van bankkártyája és a bankszámlája, amelyet használ is a mindennapok során más jellegű vásárlásokhoz is. A következőkben megmutatjuk, hogy miért is jó bankkártyákat használni az online sportfogadás világában, mire kell figyelni és melyek a legfőbb előnyök, amelyeket a bankkártyák biztosítanak!

Bankkártyákat elfogadó sportfogadás oldalak

# Bukméker Nyelv Útmutató Bónusz Regisztrálj
Rabona
Útmutató:
Rabona
Bónusz:
35,000 Ft+ 4,000 Ft Free Bet
Fogadj most
*Ez az ajánlat kizárólag a globusbet.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.
Cashed
Útmutató:
-
Bónusz:
35,000 Ft
Fogadj most
Casinia
Útmutató:
Casinia
Bónusz:
35,000 Ft+ 4,000 Ft Free Bet
Fogadj most

*F. Feltételek érvényesek! 18+

Az első bankkártyák és a különféle szolgáltatók

Bankkártyák

A mai formájában ismert bankkártyák az 1950-es években jelentek meg először, arra az egyszerű ötletre építve, hogy mi lenne, ha nem kellene mindig az embereknek készpénzt maguknál hordaniuk, hanem a bank fizetné helyettük a költéseiket, majd utána rendeznék az emberek a számlát. Kevesen tudják, hogy a mai napig népszerűnek számító Visa is elindult már 1958-ban.

Magyarországon az első bankkártyák az 1980-as évek végén jelentek meg, napjainkban pedig szinte mindenkinek van már bankkártyája, alapvetően három szolgáltató kezelésében: Visa, Maestro és Mastercard. És ahogy az internet is egyre jobban előretört az 1990-es, 2000-es években, úgy váltak népszerűvé az online bankkártyás fizetések, ma pedig már nincs is olyan webshop vagy éppen online bukméker, ahol ne lehetne bankkártyával fizetni.

Hozzájutás egy bankkártyához

Manapság a banki szolgáltatások annyira elterjedtek és a törvényi keretek a munkabérrel kapcsolatban is annyira meghatározóak, hogy Magyarországon nincs nagyon olyan ember, akinek ne lenne bankkártyája. Persze van a világnak sok olyan régiója, ahol a banki elérés nem annyira biztosított az emberek számára, ott más megoldások is szóba kell, hogy kerüljenek, de hazánkban a bankkártya alapvető. Aki szeretne bankkártyát igényelni, mert még nincs neki, az a következőképp teheti meg:

 • Az első lépésként fel kell keresnünk egy bankfiókot személyesen vagy fel kell keresnünk egy bank weboldalát.
 • A bankban személyes ügyintézéssel vagy az online felületen a megfelelő adatok kitöltésével bankszámlát kell nyitnunk, amihez aztán igényelnünk kell egy bankkártyát.
 • Természetesen fontos tudni, hogy lehet debit típusú bankkártyánk, amikor a saját pénzünket költjük a kártya segítségével, de lehet hitelkártyánk is, amikor a bank pénzét költjük kezelési díjért, kamatért stb. cserébe

Azt talán nem is kell túlságosan részleteznünk, hogy bankszámlát nem tudunk csak úgy bemondásra vagy egy e-mail cím alapján nyitni, a bankfiókban is azonosítanunk kell magunkat személyes okmányokkal, de az online térben sincs ez másként. Hiszen ha egy bank internetes felületén nyitunk bankszámlát és igénylünk bankkártyát, akkor is azonosítanunk kell magunkat.

Ez alapvetően nem túlságosan komplikált folyamat:

 • Első körben egy fényképes személyi azonosító okmányt kell lefényképeznünk vagy webkamerán bemutatnunk – ilyen lehet például a jogosítványunk, a személyi igazolványunk vagy éppen az útlevelünk
 • Szintén fontos még igazolni a lakóhelyünket is, ezt általában lakcímkártyával tudjuk megtenni, de előfordul, hogy közüzemi számlával vagy bankszámlakivonattal kell igazolnunk a lakcímünket, amelyeknél fontos, hogy ne legyenek három hónapnál régebbiek.
 • A legtöbb bank kínál már online bankszámlanyitási (és így bankkártya igénylési) lehetőséget, de ettől függetlenül a legtöbb esetben szükséges egy videóhívás is bizonyos nyilatkozatok megtételéhez.
 • A szerződés aláírása is aztán online történhet a bank online felületén vagy applikációján keresztül

Bankkártyák online fogadás befizetésnél és kifizetésnél

A bankkártyák online fogadás vonatkozásában a mai napig népszerűnek számítanak, már csak azért is, mert nincs olyan online bukméker, amelyik ne fogadná el a kártyákat, másrészt pedig bankkártyája szinte minden magyar fogadónak van, ez nem kétséges. Ha kiválasztottuk a nekünk megfelelő online sportfogadási oldalt, akkor nagyjából hasonló módon kell végrehajtanunk a befizetési tranzakciókat, mint bármilyen webshopban vagy online áruházban:

 • A regisztráció után lépjünk be az adott bukméker felületére
 • A Pénzügyek/Befizetés menüpont alatt válasszuk ki a bankkártyás fizetési módot (Visa, Mastercard, Maestro)
 • Ezután kerülünk egy jól megszokott bankkártyás fizetési oldalra, ahol meg kell adnunk a befizetni kívánt összeget, a bankkártya számát, a tulajdonos nevét, a lejárati dátumot és a CVV kódot.
 • Ezután már csak meg kell erősítenünk a fizetést.

Befizetések tekintetében a bankkártyák azért sokkal jobbak, mint a banki átutalás, mert itt is szinte azonnal végbemegy a tranzakció, nem kell várnunk napokat. Ami fontos azonban, hogy mindenképpen csak megbízható online sportfogadási oldalon használjuk a kártyánkat, ugyanis itt most nagyon értékes adatokat adunk ki magunkról!

Ha kifizetést akarunk teljesíteni az online bukmékerünknél, akkor sincs nehéz dolgunk, hiszen a Pénzügyek/Kifizetés menüpontba kell csak belépnünk:

 • Válasszuk ki a bankkártyás fizetési módot az elérhető fizetési módok közül (Visa, Mastercard, Maestro)
 • Ha korábban már hozzáadtuk a bankkártyánkat, akkor csak az összeget kell megadnunk, amit szeretnénk kifizettettni
 • Amennyiben még nem használtuk a bankkártyánkat a platformon, akkor itt még meg kell adnunk a bankkártyánk adatait
 • Ezután már csak véglegesíteni kell a tranzakciót.

Fontos tudni, hogy online fogadóirodától függően van költsége egy bankkártyás kifizetésnek, erről érdemes előzetesen meggyőződni a bukméker szabályzatában vagy a Gyakran Ismételt Kérdések között. És hát egy kifizetési tranzakció egy online bukmékernél bankkártyák esetén akár 1-2 napot is igénybe vehet, míg teljesül.

A bankkártyák használatának előnyei és hátrányai

Az online sportfogadás világában a bankkártyás fizetési módok a mai napig nagyon népszerűnek számítanak, annak ellenére, hogy van egyébként néhány olyan dolog velük kapcsolatban, amik nem annyira kényelmesek. Lássuk tehát a bankkártyák online fogadás előnyeit és hátrányait, kezdve az előnyökkel:

 • Minden egyes online sportfogadási oldal elfogadja őket
 • Megszokott, jól ismert és kezelhető fizetési megoldás
 • A bankkártyák mögött komoly bankok állnak
 • Sokszor vannak bankkártya-specifikus bónuszok is
 • A befizetés mindig gyors és ingyenes

A hátrányok között említhetjük:

 • A kifizetések elég lassúak, akár több napig is tarthatnak
 • A kifizetéseknek sokszor van költsége is
 • Online bukmékerek oldalán kell megadnunk a banki adatainkat
 • Szerződéses kapcsolat kell hozzá egy bankkal

Bankkártyák az online bukmékereknél

Ahogy fentebb már említettük, a bankkártyák egyik legnagyobb előnye az online sportfogadás világában az, hogy nincs olyan bukméker, ahol ne lehetne ezekkel befizetést eszközölni. Csak a teljesség igénye nélkül néhány azon oldalak közül, ahol fizethetünk bankkártyákkal: 20Bet, bet365, FEZbet, 22Bet, Unibet, Bwin, Campobet, Betinia.

GYIK

📌 Mobilról is tudunk bankkártyás fizetéseket teljesíteni?

Igen, napjainkban a technológiai fejlődés már elért egy olyan szintet, hogy a bankkártyás fizetések nem jelentik feltétlenül azt, hogy fizikailag is van nálunk egy kártya. Könnyedén fizethetünk a mobilunkra telepített bankkártyás applikáció segítségével is, ami konkrétan egy virtuális bankkártyának felel meg. Ugyanezen a módon egyébként használhatjuk a bankkártyákat mobilról az online bukmékereknél is.

📌 Kell külön engedélyeztetés ahhoz, hogy a bankkártyánkat használhassuk az interneten?

A bankkártyánkat az esetek többségében alapból használni tudjuk egy online sportfogadási oldalon vagy valamilyen webes áruházban, viszont vannak olyan bankkártyák, amelyeknél szükség van arra, hogy előzetesen engedélyeztessük a netes felhasználást a bankunknál. Akkor járunk a legjobban, ha már a bankkártyánk igénylése során jelezzük, hogy interneten is szeretnénk fizetni a kártyával és már alapból ilyet fogunk kapni.

📌 Tényleg vannak bankkártya specifikus bónuszok az online sportfogadási oldalaknál?

Elég gyakran elő szokott fordulni az online sportfogadási oldalaknál, hogy különféle extra bónuszokat kínálnak egyes fizetési módokra, így elég gyakori, hogy Visa vagy éppen Mastercard fizetési mód használatánál az alapvetően kínált befizetési bónuszra a bukméker ad még nekünk 10%-os plusz bónuszösszeget is. Ehhez persze ugyanúgy teljesítenünk kell a feltételeket, de ha bankkártyával fizetünk, máris extra pénzhez juthatunk!

Vissza a tetejére