A LEGFRISSEBB FOGADÁSI AJÁNLATOK KÖZVETLENÜL A POSTAFIÓKODBAN

Szeretnél első kézből értesülni minden alkalommal arról, ha a kedvenc fogadóirodádnál promóció fut? Az olvasóink exkluzív tippekhez és bónuszokhoz kapnak hozzáférést, emellett folyamatosan értesítjük őket a legfrissebb sporthírekről, érdekességekről, és a legjobb szolgáltatók kiadványairól.

Az adataidat senkinek nem adjuk el és nem osztjuk meg másokkal. Természetesen bármikor leiratkozhatsz.

SlotsPalace – Egy minőségi sportfogadási platform bemutatása

Az online szerencsejátékok és fogadások piacán kifejezetten ismert Rabidi N.V. cége által üzemeltett Slots Palace már egy ideje nem csak az online kaszinózás, de a sportfogadás világában is komoly nevet szerzett magának....
Nem csak azzal, hogy hihetetlen mennyiségű sporteseményre fogadhatunk akár élőben is, de azzal is, hogy promócióival és fizetési módjaival a legismertebb nagy bukmékerekkel is könnyedén felveszi a versenyt. A cashout vagy éppen az ACCA fogadási típus megtámogatása olyan plusz izgalmat ad a fogadásnak, hogy vétek lenne kihagyni a helyet. A következőkben részletesen megnézzük, mit is kínál a Slots Palace magyar nyelven is elérhető sportfogadási oldala!
Kevesebb -
Olvass tovább +

*F. Feltételek érvényesek! 18+

Engedélyek és a szabályozói környezet

A Slots Palace Magyarországon gond nélkül elérhető a cím megnyitásával, nincs szükség kerülőutakra, hogy fogadni kezdhessünk. A Rabidi N.V. cége a Slots Palace fogadóirodát a Curacaói Szerencsejáték Felügyelet érvényes engedélyével üzemelteti. Ez talán nem mond sokat, de a szerencsejátékos világban a máltai hatóság engedélye mellett a curacaóinak van a legnagyobb elismertsége. De az engedély mellett az is garancia a megbízhatóságra, hogy a megfelelő titkosítási technológiát használja a platform az adataink és a pénzünk biztonságban tartására. Plusz a fogadási felületet biztosító fejlesztő már elég régóta stabil szereplője a szektornak.

Slots Palace sportfogadás

A bukméker elérésének lehetőségei

A Slots Palace sportfogadás és online kaszinó tehát gond nélkül megnyitható Magyarországon is a magyar fogadók által. Ami pedig még jobb, hogy az egész oldal optimalizálva is van a magyar fogadók számára, tehát minden magyar nyelven érhető el, vannak a magyar fogadók által kedvelt sportágakból is bőven fogadási események és a regisztrációnál is megadhatóak magyar elérhetőségek és forintot is használhatunk az anyagiak rendezésére.

Az egész felület kezelhetősége nagyon egyszerű, teljesen átlátható magyar nyelvű felületen lehet fogadni és aki már életében legalább egyszer fogadott online, az biztosan nagyon könnyen használja majd a Slots Palace magyar oldalát is. De aki teljesen új ebben a világban, neki is mindössze néhány kattintás lesz a fogadás megkezdése.

A Slots Palace regisztráció menete a bukmékernél

A SlotsPalace oldalán csak úgy tudunk fogadni, ha regisztrálunk, regisztráció nélkül csak a kínálatot tudjuk böngészni. De azért nagyon pozitív, hogy a bukméker lehetővé teszi a fizetési módok, promóciók és fogadási események áttekintését csatlakozás nélkül is. A Slots Palace regisztráció menete egyébként a következő:

 • Kattintsunk a főoldalon a jobb felső sarokban látható Regisztráció feliratú zöld gombra!
 • A felugró ablakban látható, hogy a regisztráció folyamata 4 lépésből áll.
 • Az első lépésben választhatunk a kaszinó bónusz, valamint a Slots Palace bónusz sportfogadási verziója és a bónusz elutasítása között. Ha megtörtént a választás, kattintsunk a következő lépés feliratú gombra!
 • A második lépésben adjuk meg az e-mail címünket, a felhasználónevünket és a választott jelszavunkat, plusz fogadjuk el a felhasználási feltételeket is.
 • A harmadik lépésben kell majd megadnunk a teljes nevünket, a születési dátumunkat, majd a nemünket.
 • Az utolsó lépésben pedig nincs más hátra, mint a lakcímünk, országunk és a választott pénznemünk megadása.
 • Ha ezután a Teljesített feliratú gombra kattintunk, máris kész vagyunk a regisztrációval!

Slots Palace fizetési módok – Minden van, amire csak igényünk lehet

A Slots Palace azon kevés sportfogadási oldal közé tartozik, ahol a fizetési módokat már regisztráció nélkül meg tudjuk tekinteni a főoldalon. Nem fogunk csalódni, nagyjából mindent biztosít ez a platform, amire napjainkban igény merülhet fel. Így tudunk be- és kifizetést teljesíteni:

 • Bankkártyákkal: Visa és Mastercard kártyák a lehetőségek között;
 • E-pénztárcákkal: ilyen a SOFORT, a Skrill, a Skrill 1-Tap, a Revolut, a NETELLER vagy éppen a Jeton;
 • Előre feltöltős kártyával, azaz paysafecarddal;
 • Telefonos fizetési módokkal, mint Apple Pay;
 • Kriptovalutákkal: Bitcoinnal, Tetherrel, Litecoinnal, Ethereummal, Dai-val vagy éppen USD Coinnal.

A tranzakciónkénti limit befizetések esetén 5000 forint, a feldolgozás pedig azonnali. Kifizetéshez egyébként nagyjából ugyanezeket a fizetési módokat használhatjuk, mint befizetésnél, annyi kivétellel, hogy banki átutalással nem tudunk befizetést teljesíteni és paysafecarddal nem lehet kifizetést eszközölni.

A befizetés folyamata nagyon egyszerű, rögtön regisztráció után bele is vághatunk:

 • Lépjünk a Befizetés menüpont alá;
 • Válasszuk ki a fizetési módot, amit szeretnénk használni;
 • Adjuk meg a pénznemet;
 • A Slots Palace kérni fogja tőlünk a szükséges adatokat az adott fizetési módra vonatkozóan, ezeket adjuk meg;
 • Erősítsük meg a befizetési tranzakciót.

A kifizetési tranzakciók szintén elég könnyen és gyorsan végrehajthatóak, de azért azt ne felejtsük, hogy egy kifizetési tranzakció előtt szükség van arra, hogy azonosítsuk magunkat. A kifizetés folyamata tehát a következő:

 • Kattintsunk a Kifizetés menüpontra a profilunk alatt;
 • Válasszuk ki a használni kívánt fizetési módot, a legegyszerűbb, ha ugyanazt használjuk, amit a befizetésnél;
 • Adjuk meg a kívánt összeget;
 • Adjuk meg a szükséges adatokat az adott fizetési mód vonatkozásában – ha befizetéshez is ugyanezt használtuk, akkor ez a lépés gyorsan meg is lesz;
 • Erősítsük meg a kifizetést és várjuk a pénzt!

A Slots Palace oldalán elérhető bónuszlehetőségek

Slots Palace bónuszok

A Slots Palace vélemények elég egyértelműen pozitívak azon a téren, hogy az oldal kifejezetten erős és izgalmas promóciókat biztosít a fogadók számára. Ezen ajánlatok nem csak az új játékosokat, de a hűséges fogadókat is megszólítják. A következő ajánlatok érhetőek el a Slots Palace fogadóirodában a teljesség igénye nélkül:

 • Első befizetési bónusz 100%-os értékben, akár 35 ezer forintig;
 • 50%-os, akár 150 ezer forintos heti újratöltési bónusz;
 • Cashback bónusz, 10%, akár 150 ezer forint értékben;
 • ACCA boost, azaz gyűjtőfogadások nyereménynövelő ajánlata 10%-ban, 30 millió forintig;
 • Lóversenyfogadási újratöltési bónusz 50%-os, akár 15 ezer forintos értékben;
 • Gól nélküli döntetlenre szóló cashback 100%-os értékben.

A befizetési bónuszok esetén a minimális befizetés általában 6000 forint és hatszoros megjátszási követelményt kell teljesítenünk, hogy először kifizetést indíthassunk a bónuszból szerzett nyereményekre.

Ami csak eszünkbe jut, arra fogadhatunk a Slots Palace oldalán

A Slots Palace oldalán kifejezetten erős fogadási kínálattal várja a fogadókat és ez nem csak a fogadási eseményekre, hanem az azokon belül elérhető piacokra is vonatkozik. Érdekesség, hogy némelyik fogadási piac nem teljes egészében van lefordítva magyarra, de így is gyorsan ki fogjuk szúrni, hogy szinte minden labdarúgó meccs vonatkozásában több száz fogadási piacunk van. Pontos eredmények, pontos gólszám, büntetőlapok száma és még rengeteg fogadási piac a megszokott piacok mellett. És ez minden sportágnál ugyanígy van, tenisztől kezdve kosárlabdán át a motorsportokig.

Általában egy sportfogadási oldal nem csak egy-két sportágra fókuszál a fogadási lehetőségek tekintetében, de nem a Slots Palace. Itt ugyanis szinte minden elérhető sportágnál több fogadási lehetőségünk van és nem csak a győztesre tippelhetünk. Példaként megemlíthetjük a kézilabdát és a vízilabdát is, amelyeknél több tucat piac érhető el minden meccsre, beleértve a hendikepes, dupla esélyes vagy éppen páros/páratlan piacokat.

A sportági kínálat még bővíthető lehet, de azért nem gyenge

A Slots Palace sportági kínálatát a Sportfogadás menüpontra kattintás után a bal oldali menüben láthatjuk. Azt azonnal leszűrhetjük, hogy vannak olyan bukmékerek, ahol ennél több sport is elérhető, de azért összességében teljesen korrekt itt a kínálat. Hiszen a labdarúgás, kosárlabda, kézilabda mellett fogadhatunk krikettre, jégkorongra, snookerre és asztaliteniszre is. De emellett még két extra lehetőségünk is van, az egyik az e-sportok fogadása, a másik pedig a virtuális sportfogadás.

Az e-sportok vonatkozásában elég jó azért a kínálat, League of Legends-től kezdve Counter-Strike: GO-ig elég sok minden megtalálható a listában. A virtuális sportoknak köszönhetően pedig nem lesz egyetlen időpillanat sem, amikor a Slots Palace oldalán nem lesz mire fogadni.

Slots Palace sportkínálat

Így kell fogadni a Slots Palace felületén

Beszélhetünk persze bónuszokról és fogadási piacokról, de a legtöbb fogadó számára a fogadás maga a vonzerő. Ha pedig ez macerás és időigényes, akkor nagyon gyorsan el fognak távozni a fogadók az adott felülettől. Tudják ezt a Slots Palace oldalán is, így a fogadás menete mobilról és asztali gépről is villámgyors. A következő lépéseket kell tennünk:

 • Keressük meg azt a fogadási eseményt, amire fogadni szeretnénk;
 • Kattintsunk a fogadni kívánt esemény szorzójára;
 • Ezzel azonnal a jobb oldalon meg is jelenik a virtuális szelvényünk, rajta az eseménnyel;
 • Ha akarunk, keressünk és helyezzünk még a szelvényre fogadási eseményeket;
 • Adjuk meg a tétünket és a Megtenni a tétet gombra kattintással küldjük játékba a szelvényt.

Fogadhatunk egyes kötésben, van többes kötésre lehetőségünk, illetve a Rendszer típusú fogadások között tudunk kombinációs fogadásokat is kötni, amikor akkor is nyerhetünk egy szelvénnyel, ha egyébként nem találjuk el a rajta lévő összes eseményt.

Élő fogadások minden időpillanatban

live_tv

A Slots Palace élő fogadás lehetőségei külön menüpontot is kaptak a Sportfogadás főmenüben, erre kattintva az összes, aktuálisan élőben fogadható eseményt látni fogjuk. Ezek pontosan ugyanazokat a sportágakat fogják lefedni, mint a hagyományos fogadások, tehát fogadhatunk labdarúgásra, kosárlabdára, jégkorongra, röplabdára vagy éppen e-sportokra is élőben. A virtuális sportoknak köszönhetően pedig szinte minden időpillanatban lesz legalább egy-két fogadási esemény, amelyre élőben tippelhetünk.

Az élő fogadások vonatkozásában a fogadási piacok is ugyanazok, mint a hagyományos fogadásoknál, de értelemszerűen a szorzók az események függvényében folyamatosan változnak. Ami még fontos, a Slots Palace nem kínál élő közvetítési lehetőségeket, mindössze az eredmények virtuális követésére van mód.

Slots Palace mobilon – Androiddal és iOSszel sem gond

phone_android

A Slots Palace felülete bármilyen mobil készülékről gond nélkül megnyitható, legyen szó egy Android, iOS vagy éppen Huawei operációs rendszert használó okostelefonról vagy tabletről. Az oldal reszponzív dízájnnal rendelkezik, tehát igazából mindig igazodni fog annak a képernyőnek a méretéhez, amelyről megnyitottuk. Fontos tudnivaló azonban, hogy a Slots Palace app nem érhető el natív formában, tehát ne is keressük a honlapon vagy éppen az applikációs áruházakban sem.

A biztonság nem játék a Slots Palace oldalán sem

security

Ennél a bukmékernél sem játék a biztonság kérdése, amelyet több tényező is eléggé erősít. Első körben itt van például az, hogy a Curacaói Szerencsejáték Felügyelet engedélyezte a platform működését, amelyet ráadásul a Rabidi N.V., egy már eléggé tapasztalt cég üzemeltet a kezdetek óta. De az engedélyek és a stabil tulajdonosi háttér mellett a fogadási rendszert is egy megbízható cég fejlesztette és biztosítja, ráadásul az összes kommunikáció és adatközlés a platformon titkosított formában zajlik.

Hatékony és segítőkész ügyfélszolgálat

headset_mic

Bármikor előfordulhat, hogy épp fogadás közben vagyunk, amikor felmerül bennünk egy kérdés vagy esetleg valamelyik funkció nem úgy működik, ahogy várnánk. Vagy éppen egy bónusszal kapcsolatban van kérdésünk – ilyenkor jól jön, ha éjjel-nappal elérhető egy támogató kolléga, akitől kérdezhetünk.

 • Az első számú hely, ahol válaszokat kereshetünk, a GYIK menüpont az Általános Információk alatt a főoldal alsó részén.
 • Írhatunk e-mailt a [email protected] e-mail címen is. Itt is éjjel-nappal támogatni fognak minket, de értelemszerűen az e-mail formátum miatt pár órát lehet, hogy várnunk kell a válaszra.
 • És végül éjjel-nappal, a hét minden napján kapcsolatba léphetünk élő chaten is az ügyfélszolgálattal.
Általános információk
Név: SlotsPalace
Székhely: Curaçao
Alapítás éve: 2020
Engedély száma: 8048/JAZ
Élő fogadás: Igen
Élő közvetítés: Nem
Mobil applikáció: Nincs
Telefon: Nincs
Élő chat: 24/7
Email cím: [email protected]

Mi azt tapasztaltuk egyébként, hogy az ügyfélszolgálat nagyon készséges és tényleg egy valódi ember ül az élő chat túloldalán, aki profi és kedves módon ad választ a kérdéseinkre, még egy esti órában is.

Konkluzió

thumbs_up_down

A Slots Palace egy alapvetően online kaszinónak indult szerencsejátékos portál, amely azonban kifejezetten erős sportfogadási szekcióval rendelkezik. Már a féltucat Slots Palace bonus elég csábító, ahogy az is eléggé pozitív, hogy a Curacaói Szerencsejáték Felügyelet engedélyével működik egy jól ismert üzemeltetővel a platform. A Slots Palace fizetési módok is kifejezetten erős kínálatban vannak jelen, viszont amiben lehetne kicsit javítani, az az elérhető sportfogadási események száma, hiszen azért van egy-két sportág, amelyik hiányzik a kínálatból. De összességében egy megbízható, stabil és könnyen kezelhető sportfogadási oldalról van szó.

GYIK

📌 Mit jelent az ACCA boost nevű bónusz a Slots Palace oldalán?

Ez a fajta bónusz arra szolgál, hogy aki gyűjtőfogadásokat köt, tehát egyszerre több eseményre játszik és ezzel nyer is, akkor az ACCA boost segítségével extra nyereményre tehet szert. Természetesen ennek a bónusznak is vannak feltételei például a szorzók nagyságára vonatkozóan, de ezzel azért érdemes élni.

📌 Érdemes magyarként a Slots Palace oldalán regisztrálni?

A Slots Palace egy kifejezetten megbízható és kellemes sportfogadási felület, ahol már csak azért is érdemes regisztrálni, hogy kihasználhassuk az erős bónuszokat. Teljesen magyar nyelvre optimalizált a felület és minden, a magyar fogadókat általában érdeklő fogadási esemény megtalálható a kínálatban.

📌 Van élő közvetítési lehetőség a Slots Palace oldalán?

Nem, a Slots Palace oldalán kizárólag élőben fogadhatunk és virtuális eredménykövetésre van mód, nincs élő közvetítés és még animált eseménykövetés sem. De igazából az élő fogadás opciójára tökéletes a felület, hiszen minden időpillanatban sok száz fogadási esemény érhető el élő tippelésre.

Vissza a tetejére