A LEGFRISSEBB FOGADÁSI AJÁNLATOK KÖZVETLENÜL A POSTAFIÓKODBAN

Szeretnél első kézből értesülni minden alkalommal arról, ha a kedvenc fogadóirodádnál promóció fut? Az olvasóink exkluzív tippekhez és bónuszokhoz kapnak hozzáférést, emellett folyamatosan értesítjük őket a legfrissebb sporthírekről, érdekességekről, és a legjobb szolgáltatók kiadványairól.

Az adataidat senkinek nem adjuk el és nem osztjuk meg másokkal. Természetesen bármikor leiratkozhatsz.

1xbet Alternatív Link

Az 1xbet pillanatnyilag nem érhető el, azt javasoljuk addig fogadj a 22bet-nél:

22bet Regisztráció

>> Az 1xbet jelenlegi helyzete Magyarországon és Európában tovább…

Az 1xBet azon online bukméker irodák közé tartozik, amelye...
k már több, mint 10 éve jelen vannak az online sportfogadás piacán. Az oroszországi gyökerekkel rendelkező szolgáltató idestova 2007 óta van jelen a piacon, és nyújt szerencsejáték szolgáltatásokat világszerte (sportfogadás, online kaszinó, élő kaszinó, bingó, totó, póker). Ezek színvonala az elmúlt években ugrásszerűen megnőtt, úgy az 1xBet sportfogadás részlege, mind az online kaszinó, és az egyéb szekciók esetében. Az operátor napi szinten több, mint 1000 fogadható sporteseménnyel szolgál, és temérdek online kaszinós játék is található a felhozatalában. A hab a tortán, hogy az 1xBet sportfogadás platformja és az oldal egésze, profi szintű magyar nyelvi támogatással is bír.
Kevesebb -
Olvass tovább +
 • 1xbet Magyar
 • Kompatibilitás
  browser
  android
  ios
 • Bónusz
 • Értékelés: 1.0
 • A Legjobb Bukmékerek

*F. Feltételek érvényesek! 18+

A fentiek fényében ezért egyáltalán nem meglepő, hogy a vállalat egyre nagyobb szeletet hasít ki évről-évre nemzetközi szinten az online szerencsejáték piac tortájából. Azt tapasztaltuk, hogy az 1xBet népszerűsége az elmúlt években folyamatosan nőtt hazánkban is, és manapság már egyre többen használják napi szinten az 1xBet magyar nyelvű fogadási felületét. Ezért úgy döntöttünk, hogy elérkezetté az ideje annak, hogy egy részletes ismertető keretein belül megosszuk olvasóinkkal, a céggel, illetve a szolgáltatásaival kapcsolatos véleményünket, illetve észrevételeinket.

Egy kis fejtágítás: mi a csudáért kell egy 1xBet alternatív link is az oldal eléréséhez?!

Mielőtt még belevágnánk az egyéb témákba, fontosnak tartjuk megemlíteni, hogy a cég online fogadási felülete a cikk megírásának időpontjában csak egy 1xBet alternatív link segítségével volt elérhető (ez valószínűleg a közeljövőben is így lesz). Hogy miért van szükség 1xBet alternatív link használatára az oldal eléréséhez? Nos, ebben a dologban a magyar állam a ludas. Ugyanis néhány éve szembemegy az EU azon irányelvével, amely az ágazat minden engedéllyel rendelkező szereplője számára, az online szerencsejáték piachoz való globális szintű elérést hivatottak biztosítani.

Aki rendszeresen olvassa a sportfogadással, online kaszinózással kapcsolatos híreket, valószínűleg tisztában van vele, hogy hazánk ellen, emiatt már kötelezettségszegési eljárás is indult. Illetve, hogy egyes cégek – mint például az Unibet – beperelték a magyar államot (az Unibet a pert azóta jogerősen meg is nyerte). Sajnos ennek ellenére sem érhető – még – el számos online szerencsejáték szolgáltató weboldala a hivatalos URL alkalmazása révén magyarországi IP-címről. Emiatt van szükség az operátor esetében egy megfelelő 1xBet alternatív link igénybevételére.

Viszont tény, hogy ennek birtokában ugyanúgy használható az oldal minden egyes funkciója, mintha külföldről pötyögnénk be a böngészőnkbe a hivatalos URL címet. Azaz egyebek mellett attól sem kell tartani, hogy az ember lecsúszik valamelyik 1xBet bónusz, promóció stb. ajánlatról pusztán azért, mert 1xBet alternatív link révén regisztrált az online platformon.

Az 1xBet weboldal dizájnja kiváló

Az 1xBet sportfogadás platformja felhasználó szemmel nézve

Az 1xBet sportfogadás platformja, amely mellesleg azért online kaszinónak, élő kaszinónak és számos egyéb szerencsejáték típusnak is otthonául szolgál, secperc alatt betöltődik (már amennyiben egy működő 1xBet alternatív link révén nyitja meg az ember). Ami egyből szembetűnő az az, hogy a cég dizájnerei teljesen egyedi kinézettel akarták ellátni az oldalt, aminek eredményeként egy igazán mutatós online felületet sikerült összehozniuk. Ennek hála – egyebek mellett – a szövegek kiválóan olvashatók, és az ember szeme még akkor sem jojózik, ha apróbb betűs részeket kell az oldalon átböngésznie.

Ami a platform felépítését illeti, nincs vele semmi gond, mivel a főmenü felül, a fejlécen került elhelyezésre, azaz pontosan szem előtt van. Az 1xBet belépés, regisztráció stb. gombok pedig a jobb felső sarokból kacsintanak le ránk. Amennyiben az oldal nem hazánk szépen csengő anyanyelvén töltődne be, akkor gond egy szál se, mivel jobb oldalon felül, az 1xBet magyar nyelv betöltésére szolgál (zöld/fehér/piros) zászló ikonjára kattintva egyből megszelídíthető a rakoncátlankodó weboldal.

No de, hogy ne csak azért a jó dolgokról szóljon a fáma, muszáj szót ejteni az 1xBet sportfogadás felületének néhány „gyermekbetegségéről” is. Az online szerencsejáték szolgáltatók legtöbbje már leszokott arról, hogy a nyitóoldalon mindenféle, ide-oda mozgó bannerrel tolja az ember képébe az éppen aktuális promóciókat, speciális ajánlatokat stb. Tették ezt azért, mert a felhasználók jelentős részét az ilyen „sliderek” kifejezetten idegesítik. Valamilyen oknál fogva, erre ennél a szolgálattónál még nem jöttek rá, és emiatt az 1xBet sportfogadás szekciójának promóciói (1xBet bónusz típusok, üdvözlő csomagok) szinte másodpercenként váltogatják egymást a nyitóoldalon, ami némiképp zavaróan hat.

Sportfogadás részleg, élő fogadás & szekciók

Az 1xBet sportfogadás részlegét a nyitóoldal főmenüjéből, a „Sport” linkre kattintva lehet elérni. Az oldal kialakítása kifejezetten jó: baloldalon alapból a Top bajnokságokat tölti be a rendszer (pl. Német labdarúgó bajnokság, BL, NHL, Európa Liga stb.). Ezért, ha az összes fogadható sportágra vagyunk kíváncsiak, akkor kicsit lejjebb kell görgetni, és rákattintani a „Sport A-tól Z-ig” menüpontra. Az oldal középső részét az aktuális 1xBet sportfogadás ajánlatának különböző opciói (mérkőzések, odds-ok, fogadási típusok, rendelkezése álló fogadási piacok stb.) foglalják el.

A rendszer kiválóan működik, és a logikus felépítésének köszönhetően percek alatt meg lehet barátkozni vele. Amennyiben az élőben is fogadható sportesemények kínálatára vagyunk kíváncsiak, akkor az aktuális ajánlatot az „Élő” gombra klikkelve tölti be az 1xBet sportfogadás platformja. A hagyományos és az élő fogadás esetében is pofonegyszerű a fogadás menete: a fogadási ajánlatból kiválasztott sporteseménynél csak rá kell kattintani a megfogadni kívánt kimenetel (opció) odds-ára. Ezt követően minden egyből megjelenik a jobb oldalon lévő fogadószelvényen, az összes fontos információval együtt.

Fogadj élő sporteseményekre az 1xBet-nél

1xBet Regisztráció – felhasználó fiók nyitása

A regisztrációt a weboldal bármelyik részlegéből végre lehet hajtani, így akár az 1xBet sportfogadás szekciójából is, vagy a nyitóoldalról. A procedúrát az 1xBet belépés gombja melletti „Regisztráció” gombra klikkelve lehet elindítani. Itt zárójelben megjegyeznénk, hogy természetesen regisztrálni, azaz felhasználó fiókot is lehet nyitni 1xBet alternatív link használatával. Az egész mókát néhány perc alatt le lehet tudni, amit követően az 1xBet belépés linkjére kattintva a felhasználói név (e-mail vagy azonosító) és a jelszó bepötyögésével minden elérhető funkció a rendelkezésünkre áll.

 • A regisztrációs űrlapon az első lépésben meg kell adni az országot (tartózkodási hely), és a számlához használni kívánt pénznemet;
 • Ezután megadható egy promóciós kód is (amennyiben rendelkezünk ilyennel, és élni is kívánunk vele);
 • Az regisztrációs procedúra folytatását az alsó gombra klikkelve lehet megerősíteni;
 • Amennyiben ez megtörtént, akkor a platform automatikusan generál egy jelszót (ezt később bármikor meg lehet változtatni), és ad egy számlaszámot. Mindkettőt tanácsos biztonságos helyen megőrizni (elmenteni).
 • A rendszer kiemelt szintű védelmet is felkínál a számlához oly módon, hogy lehetőséget biztosít a felhasználó telefonszámával való összekapcsolására.
 • A regisztrációs procedúra maga tulajdonképpen mindössze ennyi, viszont ahhoz, hogy a rendszer minden funkciója, és például az 1xBet bónusz ajánlatai is elérhetők legyenek, teljesen ki kell tölteni a felhasználói profilt, megadva minden személyes, és egyéb adatot (név, lakcím, telefonszám, születési dátum stb.). Természetesen ehhez is be kell lépni az oldalra az 1xBet belépés gombját használva a már korábban leírt módon.

Működési engedélyek

Az 1xBet platformját üzemeltető Exinvest Limited, Curacao (Hollandia társult állama) által kiadott hivatalos működési engedéllyel bír. De emellett Cipruson és Oroszországban kiállított legális működési engedélyek birtokában is van.

Az 1xBet bónusz ajánlatai és promóciói

Az 1xBet bónusz rendszere a jobbak közé sorolható, ami különösen igaz az online kaszinóhoz nyújtott üdvözlő 1xBet bónusz csomag esetében. Természetesen a sportfogadás rajongói számára is elérhető „welcome” bónusz, ami mondjuk annak fényében azért nem meglepő, hogy az operátor főként online bukmékerként tevékenykedik.

1xBet bónusz sportfogadáshoz

Ez az 1xBet bónusz egy 100%-os első befizetéshez kötött bónusz. Az igénybevétele esetén pedig 30500 forintnak megfelelő összeghez lehet hozzájutni. Viszont ahhoz, hogy a maximális összeget igénybe lehessen venni, pont ugyanennyi pénzt kell befizetni az első egyenlegfeltöltéskor. A bónusz összegének egészét öt alkalommal kell megforgatni, és erre a célra kizárólag csak gyűjtőfogadásokat lehet igénybe venni.

Minden egyes gyűjtőfogadásnak legalább három különböző eseményt kell tartalmaznia, amelyek esetében az odds 1.40-nél nem lehet kisebb mértékű. A megforgatási követelményeknek gyakorlatilag ennyi a lényege ennél az 1xBet bónusz típusnál. Viszont az esetleges kellemetlenségek megelőzés végett érdemes azért elolvasni a rávonatkozó aktuális kritériumokat (ez minden egyéb 1xBet bónusz, promóció esetében is erősen ajánlott). Ugyanis a bónuszokra vonatkozó felhasználási feltételek módosításának jogát a szolgáltató fenntartja.

Online casino bónusz üdvözlő csomag

Ez egy kissé rendhagyónak mondható bónusz változat, ugyanis nem egy összegben vehető igénybe, hanem több „körben”. Aki igényt tart kaszinóhoz nyújtott speciális üdvözlő ajánlat egészére, az nem kevesebb, mint 1500 € értékű extra bónuszhoz juthat hozzá (emellett 1500 db ingyenes pörgetéshez is). Ezt a bónusz típust akár már 10 € befizetésével is igénybe lehet venni, de az egyszerűség, és a könnyebb érthetőség kedvéért vegyünk azt a lehetőséget, amikor a felhasználó a bónusz összeg egészére igényt tart, és ennek megfelelő mértékű maximális befizetéseket hajt végre. Azaz ennek alapján:

 • az első „körben” maximálisan igénybe vehető befizetési bónusz összege 300€;
 • a második befizetés után 350 €;
 • a harmadik befizetés után 400 €;
 • a negyedik befizetés után pedig 450 €;

Az összegeket összeadva nem kell matekzseninek lenni ahhoz, hogy rájöjjünk, tényleg 1500 €-nak megfelelő bónusz lehet szerezni a cégnél a kaszinó szekcióhoz. Viszont akkor jöjjön most némi „feketeleves” is:

 • Minden befizetési bónuszt (miután az aktiválására sor került) 7 napon belül meg kell forgatni a bónusz teljes összegének 35x-ösével (a fogadási minimális limit a bónusz megforgatásakor 5 €).
 • Kizárólag akkor lehet igénybe venni a soron következő bónusz, ha az előző megforgatási kritériumai teljesültek;
 • Bónuszhoz kapcsolódó pénzt csak akkor lehet kivenni a számláról, ha a bónusz megforgatása befejeződött.
 • Ehhez a 4 lépcsős üdvözlő bónusz típushoz az 1xBet 1500 db ingyenes pörgetést is ad, viszont ezeket kizárólag a „Down the Pub” játéknál lehet felhasználni. Ráadásul az ingyenes pörgetéseket csakis az adott bónusz megforgatása után lehet felhasználni.

Egyéb 1xBet bónusz és promóciós ajánlatok

Az online szerencsejáték szolgáltató platformján számos egyéb speciális ajánlat érhető el (egyebek mellett a pókerhez és az élő kaszinóhoz). Ugyanakkor a legtöbb promóció időszakos jellegű, ezért az éppen aktuális ajánlatokról, és a hozzájuk kapcsolódó felhasználási feltételekről az oldal „Promo” szekciójából szükséges tájékozódni.

Fogadási piacok, fogadási típusok kínálata

Mint az már korábban említettük az 1xBet sportfogadás platformján napi szinten több, mint 1000 különböző sporteseményre lehet fogadásokat kötni. Ez természetesen az élő fogadások esetében is biztosított. A sportágak legtöbbjéhez nagyjából 30 különféle fogadási piacot nyújt a szolgáltatót. Ennek köszönhetően a klasszikus opciók mellett a felhasználók fogadhatnak (pl. labdarúgás estén) akár még a szögletek számára, a sárgalapok számára, a szabadrúgások számár stb. is.

Sportfogadás szekciójának sportág kínálata

Az online szerencsejáték szolgáltató kimondottan jól teljesít a sportág kínálat tekintetében. Ennek hála a foci, kosárlabda, jégkorong, röplabda, tenisz és az egyéb hazánkban is népszerű sportok mellett számos egyéb sportágra is lehet fogadni az oldalon. A felhozatalban helyet kapott egyebek mellett a Forma 1, a Darts, a Baseball, az Ausztrál futball, a fallabda, a golf, különféle harcművészetek, a lóverseny, de még a kelta futball a sakk és a pankráció is, illetve az e-sportok.

1xBet sportág kínálat

Pár gondolat az 1xBet fogadási szelvényéről

A bukméker iroda fogadási szelvénye nagyon egyszerűen használható, és mivel csak a legfontosabb információkat tartalmazza könnyen átlátható is. A kiválasztott sportesemény opciók odds-ai, összesített szorzó stb., valamint a lehetséges nyeremény (a tét megadását követően) azonnal megjelenik rajta. A fogadási szelvény érdekessége, hogy promóciós kód magadásra is van rajta lehetőség, és emellett letölthető/elmenthető.

Élő fogdásokhoz biztosított kínálat és egyebek

Manapság ez a fogadási mód az egyik legnépszerűbb világszerte a játékosok körében. Ezzel az 1xBet üzemeltető is tisztában vannak, amit mi sem példáz jobban, mint az a tény, hogy napi szinten temérdek sporteseményre lehet több száz élő típusú fogadást kötni (a sportesemények ideje alatt történő fogadásokat). A sportág kínálat az élő fogadások esetében valamivel szerényebb ugyan, mint a klasszikus változatoknál, viszont így is átlagon felülinek mondható (labdarúgás, tenisz, kosárlabda, jégkorong, röplabda, e-sportok stb.). Az odds-okra viszont ennél a fogadási módnál fokozott figyelmet kell szentelni, mivel az adott mérkőzés történéseinek függvényében villámsebesen megváltozhatnak. Az élő fogadásokhoz kínált piacok számára viszont nem lehet egy rossz szót sem szólni, mivel szinte ugyannyi opció biztosított, mint a mérkőzési előtti fogadások esetében.

Az 1xBet magyar felhasználói számára biztosított pénz be- és kifizetési módok

A cikk megírásakor az alábbi módokon voltak lebonyolíthatók a pénz be- és kifizetések az cég platformján

 • Pénzbefizetési opciók: Visa és MasterCard bank. és hitelkártyák, Skrill, Yandex, paysafecard, Entropay-es befizetés, banki átutalások, NETELLER-es befizetés, Bitcoin-os befizetés
 • Pénzkifizetési opciók: Visa, MasterCard, Maestro kártya típusok, Skrill, Yandex, banki átutalás, Entropay, Bitcoin, NETELLER

A pénzbefizetések esetén a cég nem számít fel külön költséget/díjat. És szerencsére ugyanez mondható el a kifizetések esetében is. Az átfutási idő viszont banki átutalásnál több napot is igénybe vehet. Viszont e-pénztárcák használata esetén mindössze néhány perces.

1xbet Mobil alkalmazás & reszponzív oldal

Ami a mobil készülékekre készült alkalmazásokat illeti, az 1xBet sportfogadás platformjához Androidos és iOS-es változatban érhető el jelenleg 1xBet app. Az 1xBet applikáció egyik fő előnye a minimális erőforrás igény, aminek köszönhetően nem szükséges csúcskategóriás készülék a maximális felhasználói élmény eléréséhez.

Az 1xBet mobil készülékekre fejlesztett (reszponzív) weboldallal is rendelkezik, így aki a mobil készülékével is szívesen köt fogadásokat, csupán az adott eszközre telepített megfelelő böngésző programra van szüksége a használatához.

1xBet mobil sportfogadás - hogyan lehet letölteni a apk fájlt

Pár szó a biztonságról és az adatkezelésről

Az 1xBet-nél 128 bites SSL titkosítási technológiát alkalmaznak, így minden adat rendkívül szigorú ellenőrzési procedúrán esik át. A cég az ügyfelek adatait saját üzemeltetésű szervereken titkosított formában tárolja, és a jelenleg létező leghatékonyabb tűzfalas védelmi megoldásokat alkalmazza. A vállalat által begyűjtött adatokat kizárólagosan csak a tranzakciókat végző személy azonosítására használják fel.

Általános információk
Név: 1xbet
Székhelyek: Levanta Court, 3055, Limassol, Cyprus
Alapítva: 2007
Engedély szám: 1668/JAZ
Élő fogadás: Igen
Élő közvetítés: Igen
Mobil app: Android, iOS
Telefon: +44 1273256987
Élő chat: 24/7
E-mail cím: [email protected]

Ügyfélszolgálati rendszer

Az 1xBet ügyfélszolgálata folyamatosan elérhető, azaz a hét minden egyes napján, és 24 órában. A cég munkatársaival élő chaten, és telefonon is fel lehet venni a kapcsolatot. De emellett az e-mailes opciós a regisztrált felhasználók rendelkezésre áll. A biztosított elérhetőségek közül érdemes chates opciót használni, mivel így kaphat az ember a leggyorsabban (és költségmentesen) választ az aktuális kérdésére/problémájára. A cég ügyfélszolgálatán dolgozók hozzák a „kötelezőt”, azaz udvariasak, és aránylag gyorsan is intézik a dolgokat.

Konklúzió

Az, hogy az embernek érdemes-e számlát nyitnia egy adott szolgáltatónál, eléggé sok mindentől függ, beleértve az egyéni preferenciákat is. Az 1xBet jól teljesít a bónuszok, fogadási piacok, sportág kínálat, élő fogadás terén. Viszont tény, hogy van még hova fejlődnie a cégnek, hiszen a piac meghatározó szereplői azért jóval többet képesek nyújtani például a mobil alkalmazások, és a speciális szolgáltatások terén (pl. VIP program, élő közvetítések stb.).

Néhány gyakran ismétel kérdés & válasz

📌 Hogy tudok befizetni pénzt az 1xbet oldalára?

Ahhoz, hogy fogadni tudjunk, nem csak regisztrálni és validáltatni kell egy felhasználói fiókot, de be is kell fizetnünk egy összeget és folyamatosan elérhető egyenleget kell fenntartanunk újabb befizetésekkel (vagy értelemszerűen folyamatos nyereményekkel). A befizetéseket végrehajthatjuk bankkártyával, mobiltelefonról, elektronikus fizetési eszközökkel és terminálról is, ehhez nem kell mást tennünk, mint a felhasználói fiókunkba történő belépés után szimplán csak válasszuk ki a Befizetés menüpontot.

📌 Ki tudom fizettetni magamnak az 1xbetes bónuszomat?

Csak azt a pénzt tudjuk kiutalni magunknak, amit a bónuszok használatával nyertünk, magát a bónuszt nem. A legfontosabb, hogy mindig olvassuk el az adott promócióra vonatkozó általános szerződési feltételeket, hogy tisztában legyünk vele, milyen feltételekkel használhatjuk fel a bónuszokat és mennyi játék után indíthatunk el hozzájuk kapcsolódóan kifizetést. A legtöbb esetben például a bónusz néhányszorosát meg kell játszanunk, hogy kiutalhassuk magunknak az érintett összeget.

📌 Hogy kell regisztrálni az 1xbet oldalán?

Az 1xbet oldalán nagyon egyszerűen tudunk regisztrálni, ráadásul van négy különböző lehetőségünk is - Először is néhány kattintással a weboldalon létre tudunk hozni egy személyes felhasználó fiókot, Mobiltelefonszámmal is regisztrálhatunk, ami azoknak javasolt, akik nagyon féltik személyes adataikat, E-mailen keresztül is regisztrálhatunk, ehhez minden személyes adatunkat meg kell adnunk egyszer, A közösségi médiában is regisztrálhatunk, ahonnan az adataink a profilunkból egyből az 1xbet felhasználói fiókunkba kerülnek.

📌 Szabadon játszhatok az 1xbet oldalán Magyarországon?

Az 1xbet oldala nagyjából bárhol elérhető a világon. Persze vannak országok, amelyeknél szigorú korlátozások vagy tiltások vonatkoznak a szerencsejátékokra, ebben az esetben elképzelhető, hogy az egyszerű módon nem tudunk játszani a weboldalon. Ezt egyszerűen ki tudjuk próbálni azzal, hogy megpróbálunk regisztrálni. Ha nem kerülünk blokkolásra, akkor rendben vagyunk. Ha tovább tudtunk lépni, de mégsem vagyunk biztosak benne, hogy játszhatunk, akkor inkább vegyük fel a kapcsolatot az 1xbet ügyfélszolgálatával.

📌 Mennyi időbe telik, hogy a befizetésem megjelenjen az 1xbet számlámon?

Alapvetően a legtöbb befizetési forma esetén az adott összegnek azonnal meg kell jelennie az 1xbet számlánkon. Az egyetlen jelentős kivételt a banki átutalás jelenti, ahol esetenként akár 2-3 órába is telhet, míg megjelenik a befizetett összeg. Ha problémánk van a befizetéssel, mindenképpen keressük fel az 1xbet ügyfélszolgálatát, ahol készségesen és azonnal segítenek nekünk.

Vissza a tetejére