1xBet Srbija – Recenzija Kladionice 1xBet i Informacije o Promocije

Kompanija 1xBet je već veteran kada se govori o online sportskim kladionica...
ma pošto su isti osnovani sada davne 2007. godine. Vlasništvo nad ovom online kladionicom potpisuje kompanija 1X Corp NV, koja je locirana u državi Curacao, čiju licencu za priređivanje igara trenutno poseduje. Kladionica je počela sa online ponudom 2011. godine i od tada svake godine unapređuju svoje poslovanje i ponudu koju pružaju svojim lojalnim korisnicima. Ono što odvaja kladionicu 1xBet Srbija u odnosu na konkurenciju je svakako vrlo funkcionalan sajt koji je preveden na veliki broj jezika, sigurnost i bezbednost igrača je na vrlo visokom nivou, a pored svega toga imaju vrlo snažan marketing, te su sponzori nekoliko vrlo popularnih fudbalskih klubova, poput Barcelone, cele Italijanske Serie A, La Lige, kao i šampionata Brazila.
Мање -
Опширније +
 • 1xbet Srpski
 • Kompatibilnost
  browser
  android
  ios
 • Bonus
  11,000 din
 • Rejting: 4.5
 • Kladite se sada

*Uslovi i Pravila se primenjuju! 18+

1xBet poseduje respektabilnu licencu i siguran je sajt za klađenje

Što se tiče zakonske regulative, 1xBet kladionica je registrovana i licencirana od strane Curacao eGaming regulatornog tela. Generalno, licenca ove male države na Karipskom moru se smatra solidnom, ali ne i perfektnom licencom iz nekoliko razloga. Pre svega, dobijanje ove licence je prilično jednostavno, ne traže se posebni uslovi, a povrh toga tokom istorije ovaj regulator nije pokazao preterano interesovanje za prigovore igrača, te se ne smatra jednim od regulatornih tela koja su stroga prema operatorima igara na sreću.

Sa druge strane, iako je u prošlosti bilo nekoliko prigovora na rad ove sportske kladionice, u poslednjih nekoliko godina tih prigovora je sve manje, te smatramo da 1xBet kladionica ulaže razumne napore kako bi svoje igrače tretirala na fer i korektan način.

Na samom sajtu nismo uspeli da pronađemo informacije vezano za nezavisne kompanije koje proveravaju rad sportskih kladionica i kazina, ali samo takođe utvrdili da kladionica 1xBet Srbija koristi SSL enkripciju koja je vrlo moderna, a samim tim i vrlo sigurna za igrače. Stoga, smatramo da je igranje u ovoj online kladionici vrlo sigurno i bezbedno, što se tiče personalnih podataka članova.

Proces registracije je prilično jednostavan u 1xBet kladionici

Ukoliko poželite da se registrujete na sajtu kladionice 1xBet moramo vas obavestiti da je sam proces jedinstven u svetu online klađenja. Naime, postoji nekoliko tipova registracije, te se potencijalni korisnici mogu registrovati standardnim načinom (preko online formulara), putem telefona, registracijom na jedan klik, kao i registracijom putem društvenih mreža. Ova registracija putem društvenih mreža je nešto što se ne viđa svaki dan u drugim sportskim kladionicama, te svakako moramo pohvaliti ovaj segment.

Registracija i verifikacija naloga u 1xbet kladionici

Za potrebe naše recenzije, odlučili smo se za klasičnu registraciju putem emaila. Evo detaljnog korak po korak uputstva kako se registrovati u online kladionici 1xBet:

 • KORAK 1: Nakon što pristupite početnoj stranici online kladionice, u gornjem desnom uglu videćete opciju “REGISTRATION” (ili “REGISTRACIJA” ukoliko ste izabrali sajt na srpskoj jeziku). Nakon što pritisnete to dugme prelazite na drugi korak.
 • KORAK 2: Kada vam se otvori pop-up prozor na istom možete birati da li želite da se registrujete u sportskoj kladionici ili online kazinu. Takođe, postoje opcije tipa registracije, te možete birati registraciju u jednom kliku, registraciju telefonom, klasičnu email registraciju, ili registraciju putem socijalnih mreža.
 • KORAK 3: Nakon odabira ovih opcija potrebno je prvo izabrati državu u kojoj imate prebivalište, grad u kome boravite, kao i preferiranu valutu u kojoj želite da vršite depozite. Ostale informacije koje je potrebno uneti su email adresa, broj telefona, ime i prezime, kao i lozinka vašeg naloga. Na kraju, ukoliko posedujete PROMO KOD potrebno ga je uneti, kako bi eventualno dobili bolju bonus ponudu.
 • KORAK 4: Kada se završi ispunjavanje ovih korisničkih podataka, kladionica vam šalje verifikacioni email, sa linkom kojim se vrši verifikacija i autorizacija vaših podataka i u toj email poruci dobijate identifikacioni broj pomoću kojeg se možete ulogovati na svoj nalog.

Kao što možete videti, proces registracije je prilično jednostavan i za samo nekoliko minuta možete postati novi korisnik ove kvalitetne sportske kladionice.

Ogroman izbor depozitnih i isplatnih opcija dostupnih igračima

1xBet sportska kladionica je jedan od onih operatera koji svojim korisnicima nudi ludački broj depozitnih i isplatnih metoda. Na samom sajtu je navedeno blizu 100 depozitnih i isplatnih metoda, mada moramo napomenuti da jedan deo isplatnih metoda je vezan za određene lokacije, te igrači iz Srbije mogu koristiti oko 40 metoda ukupno.

Od ponuđenih metoda za igrače iz Srbije tu su sve vrste platnih kartica, kao i veliki broj popularnih elektronskih novčanika, poput kompanija Skrill i NETELLER. Igrači mogu vršiti depozite i putem bankarske transakcije, kao i putem paysafecard prepaid kartice. Ukoliko pak preferirate da se kladite putem kriptovaluta, kladionica 1xBet u ponudi ima preko 20 virtualnih valuta putem kojih se mogu vršiti depoziti.

Ogroman izbor depozitnih i isplatnih opcija dostupnih igračima

Što se tiče minimalni iznosa za depozit, oni se razlikuju od opcije do opcije, ali uglavnom minimum je postavljen na 117 RSD, a ono što je posebno kvalitetno je činjenica da 1xBet kladionica ne naplaćuje provizije za transakcije i da je velika većina depozitnih metoda procesuirana gotovo trenutno.

Lista isplatnih metoda je malo kraća, ali igrači imaju po našem mišljenju dovoljan broj opcija u opticaju. Kao i kod depozitnih metoda, ne postoje naknade za transakcije prilikom isplate, a vreme procesuiranja zavisi od metode koju odaberete.

Ne postoje neka posebna pravila na koja bi trebalo obratiti pažnju, osim već onog koje smo naveli, da dobro proverite da li iz vaše države postoji mogućnost korišćenja određene opcije.

Solidna lepeza bonusa i promocija koja čeka igrače iz Srbije

Ukoliko spadate u one igrače kojima su bonusi i promocije bitni, onda je kladionica 1xBet Srbija vrlo dobra opcija za vas. Ovo iz razloga što imaju sasvim solidan bonus dobrodošlice, a 1xBet ponuda ostalih promocija je takođe vrlo impresivna.

Bonus dobrodošlice koji vas očekuje kada se prvi put registrujete u ovoj sportskoj kladionici spada u red boljih na tržištu trenutno, pošto svaki novo registrovani korisnik dobija matched bonus na prvi depozit u visini od 100% maksimalno do 11 000 RSD (ili ekvivalent novčanog iznosa u drugoj valuti). Dakle, da biste ostvarili pravo na ovaj bonus dobrodošlice potrebno je da nikada niste ranije imali registrovani nalog na ovoj kladionici, kao i da izvršite depozit u iznosu od 110 RSD do 11 000 RSD. Naravno, da biste dobili maksimalni iznos depozita, potrebno je izvršiti uplatu od 11 000 RSD.

Naravno, kao i svaki bonus i ovaj dolazi sa specifičnim setom uslova i pravila koje je potrebno ispuniti kako bi mogli da naplatite isti. Pre nego budete u mogućnosti da ostvarite pravo na bonus morate pristati da primite isti od strane kladionice, a da biste bili u mogućnosti da naplatite bonus potrebno je da pet (5x) puta obrnete dobijena sredstva na kombinovanim tiketima od minimum tri selekcije i sa minimalnom kvotom od 1.40 ili višom.

Registrirajte se na 1xBet i ostvarite bonus za prvu uplatu

Ono što je specifično za ovaj bonus dobrodošlice je činjenica da ukoliko se odlučite deponovati na svoj nalog kriptovalute, nećete biti u mogućnosti da dobijete bilo kakav bonus. Pojedine kladionice ponekad naprosto izuzimaju određene depozitne metode iz bonus ponude, te je uvek potrebno pročitati Uslove i Pravila svakog specifičnog bonusa.

Osim glavnog bonusa dobrodošlice, korisnici imaju mogućnost da dobiju solidan broj drugih bonusa i promocija, od kojih ćemo navesti samo najzanimljivije. Tako postoji mogućnost ostvarivanja prava na cashback bonus gde igrači petkom ukoliko izvrše depozit dobijaju pravo na jedan solidan 100% matched bonus, kao i nekoliko atraktivnih promocija poput promocija Acca of the day i 100% insurance bet. Na kraju moramo napomenuti da postoji sasvim solidan VIP program, gde igrači mogu proći kroz 7 nivoa i prelaskom na svaki sledeći nivo dobijaju sve bolje nagrade i ponude od strane 1xBet kladionice.

Volite egzotične markete? 1xBet kladionica je pravo mesto za vas

Kada se govori o kladioničarskim marketima koji su ponuđeni u nekoj sportskoj kladionici, onda moramo reći da je 1xBet Srbija jedna od kladionica koja ima zaista impresivnu ponudu u ovom segmentu. Naravno, fudbalska ponuda je najbolja, pošto na svakom meču, bez obzira na veličinu lige igrači imaju u ponudi od 500 do 1000 ponuđenih opklada na velikom broju različitih kladioničarskih marketa.

Od onih osnovnih marketa, kao što su marketi za konačan ishod, i broj golova, igrači mogu da istražuju i one malo egzotičnije markete, poput strelca prvog gola, ili broja kornera u drugom poluvremenu. Osim toga, postoji solidan broj kombinovanih marketa, gde igrači mogu kombinovati na marketima za konačan ishod i broj golova, na primer.

Postavljanje same opklade je izuzetno praktično organizovano. Na levoj strani ekrana nalaze se 1xBet ponude sportova i liga, te kada odaberete utakmicu na koju se želite kladiti, ponuda iste se prebacuje na centralni deo ekrana. Jednom kada se odlučite za svoju selekciju i odaberete tip opklade, ista se prebacuje na desni deo ekrana, gde je zatim potrebno odabrati tip opklade (singl, kombinovana ili sistemska opklada) i iznos uloga. Takođe, moramo pohvaliti 1xBet kvote koje su i više nego korektne, a margine su u granicama industrijskog standarda.

Ono što je pohvalno, je činjenica da softver kladionice automatski daje igračima mogućnost da biraju da li će igrati singl opkladu, ili će igrati kombinovani tiket, a ukoliko se odluče za sistemski tiket, sve moguće opcije su u opticaju. Stoga, ukoliko preferirate da igrate treble opklade, ili neke naprednije sisteme poput Goliath sistema, nema potrebe za manuelnim biranjem, jer je sve automatizovano.

Veliki izbor sportova za klađenje u ponudi 1xbet Srbija

Izbor sportova je takođe vrlo impresivan. Svi popularni sportovi su u ponudi, te ukoliko preferirate da se kladite na fudbal, košarku ili tenis, budite sigurni da je ponuda zaista impresivna. Pored glavnih sportova, postoji veliki izbor manje popularnih sportova, poput borilačkih veština, moto trka, pikada i snukera između ostalih.

Osim ovih već nabrojanih sportova kladionica 1xBet Srbija u svojoj ponudi ima i sve popularniji eSports koji osvaja poslednjih godina tržište online kladionica. Trenutno u ovoj kladionici možete igrati sve velike turnire koji dolaze iz ovog virtuelnog sporta, te ukoliko preferirate da se kladite na video igre, ovaj brend je odlično mesto za vas. 1xBet ponuda i kvote u ovom sportu su među boljima na tržištu.

Imajući u vidu da se kladioničari iz Srbije i regiona uglavnom klade na fudbal i košarku, smatramo da je 1xBet sportska kladionica odličan izbor, jer je ponuda svih ovih popularnih sportova i više nego dobra.

Prijatno iskustvo uživo klađenja i 1xBet live stream ponuda

Ukoliko ste jedan od igrača koji preferira klađenje tokom meča, onda vas možemo obradovati činjenicom da 1xBet kladionica nudi svojim korisnicima odličnu platformu za 1xBet live klađenje. Sama platforma je urađena vrlo profesionalno, a ponuda je impresivna. Samo iskustvo klađenja je vrlo profesionalno, te ukoliko preferirate ovaj vid klađenja, platforma 1xBet uživo kladionice dobija naše preporuke.

Postavljanje opklade je izrazito lako, identičan layout kao i kod postavljanja opklade pre početka meča, te ne bi trebalo biti problema ukoliko niste previse iskusni sa klađenjem uživo.

Takođe, odlična funkcija je opcija gledanja uživo prenosa, preko live stream servisa, te korisnici mogu i uživo gledati mečeva na koje se klade. Broj i tip uživo prenosa je vrlo obiman, a kladionica svakog dana postavlja satnicu sa tačnim brojem prenosa koji će biti u ponudi. Da bi bili u mogućnosti da gledate ove prenose, potrebno je da imate registrovan nalog i imate uplaće minimalni iznos na vašem računu.

1xbet aplikacija – Mogućnost klađenja putem mobilnih aparata

Za on-the-go igrače dobra vest je da ova kladionica omogućava igranje, odnosno klađenje i putem mobilnih aparata. Postoji nekoliko opcija pristupanja mobilnom klađenju na kladionici 1xBet, a to su pristup putem browsera na mobilnu verziju sajta i instalacija aplikacija za mobilno klađenje koje podržavaju kako Android mobilne uređaje, tako i iOS operativni sistem.

1xBet mobilne aplikacije

I jedna i druga opcija su kvalitetne, te ostavljamo našim čitaocima izbor koju će koristiti. Korišćenje mobilne verzije sajta ne zahteva instalaciju i prostor na SD kartici, ali aplikacije se mogu bolje personalizovati. Obe aplikacije je moguće instalirati putem linka koji se nalazi na stranici kladionice, a sam proces instalacije je jednostavan i brz.

Moramo napomenuti da korisnici koji se odluče za klađenje putem mobilnih aparata imaju identičnu ponudu 1xBet kladionice kao i korisnici desktop verzija, te se mogu vršiti depoziti, tražiti isplate, ali i kontaktirati korisnička podrška ukoliko je to potrebno.

Zastareo dizajn, ali odlična funkcionalnost sajta

Iako nas sam dizajn sajta nikako ne impresionira, mišljenja smo da to i nije toliko bitno kada pričamo o kvalitetu sportske kladionice. Ono što je mnogo bitnije je sama funkcionalnost i lakoća korišćenja sajta od strane korisnika. Sama činjenica da je sajt preveden na veliki broj jezika garantuje u startu mnogo lakše snalaženje manje iskusnim igračima, a imajući u vidu da je funkcionalnost na visokom nivou smatramo da nema mnogo boljih kladionica u ovom segment na tržištu trenutno.

Kako se postavlja opklada smo već objasnili, a osim toga navigacija kroz sajt je izrazito jednostavna i logična. Šta god da želite da uradite, sve vam je na samo jedan klik daleko, a konstantno u desnom donjem uglu možete kontaktirati korisničku podršku putem uživo čet opcije i pitati da vam pomognu.

Vrlo kvalitetna korisnička podrška

Informacije o kompaniji
Ime: 1xbet
Adresa: Kaya Richard J. Beaujon Z/N, Curaçao
Osnovani: 2007
Licenca: Curacao eGaming License
Telefon: +44 127 325-69-87
Email: [email protected]
Kontakt fomular: Da
Uživo čet: Da

Kvalitet korisničke podrške je izuzetno bitan za korisnike, te se kompanije zaista u poslednje vreme trude da svojim korisnicima pruže najbolju moguću uslugu. Tako je i sa 1xBet kladionicom, koja ima i više nego dobru korisničku podršku, koja je profesionalna i vrlo ljubazna. Takođe, istu je moguće kontaktirati na preko 25 jezika, što je još jedan veliki plus.

Trenutno korisničku podršku možete kontaktirati putem emaila ([email protected]), pozivom na telefonski broj koji je označen na sajtu, i putem live chat opcije koja je dostupna igračima tokom celog dana. Nažalost, uživo čet nije moguće kontaktirati na srpskom jeziku, te ukoliko budete imali nekih problema, engleski jezik je u opciji.

Osim toga, moguće je korisničku podršku kontaktirati i putem društvenih mreža, kao i putem WhatsApp i Signal aplikacija. Nažalost nije moguće kontaktirati 1xBet Viber aplikaciju, pošto ista nije naznačena na sajtu.

Zaključak – Kvalitetan brend koji mnogo toga nudi

Nema mnogo stvari koje možemo zameriti kladionici 1xBet Srbija. Oni svojim korisnicima nude odličnu aplikaciju za mobilno klađenje, 1xBet ponuda sportova i kladioničarskih marketa je odlična, a 1xBet kvote su više nego korektne. Kada na to dodamo i odličnu korisničku podršku i solidne bonuse, zaista nema stvari koju ne bi trebali da volimo kada se govori o 1xBet kladionici Srbija.

FAQ

📌 Da li je potrebna verifikacija personalnih podataka u 1xBet kladionici?

Naravno da jeste. 1xBet kladionica je jedna od onih kladionica koja koristi takozvanu KYC (know your customer) proceduru, tako da ukoliko zatražite prvu isplatu, sasvim je sigurno da ćete morati da pošaljete kopije svojih dokumenata korisničkoj podršci.

📌 Da li je 1xBet kladionica korektna prema svojim korisnicima?

Iako je u prošlosti bilo određeni broj prigovora protiv ove sportske kladionice, detaljnom proverom smo utvrdili da u poslednjih nekoliko godina broj ovi prigovora opada i da se kladionica trudi da svakom korisniku izađe u susret.

📌 Da li 1xBet sportska kladionica ima opciju uživo pomoći?

Da. 1xBet kladionica ima vrlo kvalitetnu korisničku podršku koja je profesionalna i izrazito ljubazna. Pritom, istu je moguće kontaktirati na preko 25 jezika. Ako naiđete na neki problem, budite sigurni da će profesionalni i ljubazni agenti učiniti sve u njihovoj moći da vam pomognu na najbrži mogući način.

Vissza a tetejére