22Bet Srbija – Sportska kladionica sa super kvotama i redovnim promocijama

Dobrodošli u iskrenu i objektivnu recenziju sportske kladionice 22Bet. Otkr...
ijte koji su kvaliteti ovog interesantnog brenda, i kako i na koji način možete na najbolji način da iskoristite fantastične ponude koje ova sportska kladionica nudi svojim korisnicima. Uradili smo detaljnu analizu ovog operatera i utvrdili da sa punim pravom nose titulu jednog od najboljih brendova među sportskim kladionicama trenutno. Ova sportska kladionica je osnovana relativno skoro, jer su na tržištu od 2018. godine, ali za kratko vreme su uspeli da pridobiju poverenje velikog broja rekreativnih, ali i onih ozbiljnijih sportskih kladioničara. Očite prednosti 22Bet Srbija su u svakom slučaju veliki broj sportova na koje se možete kladiti, solidan izbor live bet opcija, kao i veliki broj platnih metoda koje možete koristiti prilikom depozita i isplata.
Мање -
Опширније +

*Uslovi i Pravila se primenjuju! 18+

Licenca za sportsko klađenje i sigurnost sajta

Ova sportska kladionica posluje pod licencom i zakonskom regulativom države Curacao, te iako mi ne smatramo ovu licencu jednom od najboljih, slobodno možemo reći da je 22Bet sportska kladionica licencirana i da je igranje u njoj što se zakonske regulative tiče, sigurno za kladioničare.

Što se tiče nezavisnih kompanija koje periodično proveravaju rad ove sportske kladionice, 22Bet Srbija jedino sarađuje sa kompanijama koje se bave problemom zavisnosti od kockanja, kao što su BeGambleAware i GamStop, što je svakako pohvalno, ali na sajtu nismo uspeli da pronađemo informacije o drugim kompanijama kao što su eCOGRA ili IBAS. Takođe, postoji sajt za korisnike iz Ujedinjenog kraljevstva i dodatnim proverama smo utvrdili da 22Bet ima takozvanu „White Label“ licencu za igrače iz ove države što je veliki plus, koji pokazuje da regulatorno telo Velike Britanije ima poverenja u ovog operatera.

Sajt se nalazi na sigurnoj konekciji, a podaci igrača su zaštićeni putem standardne SSL enkripcije, koja štiti kako personalne, tako i finansijske podatke igrača.

22Bet registracija nije uopšte komplikovana

Ukoliko ste već nestrpljivi da registrujete svoj nalog u 22Bet sportskoj kladionici, onda pročitajte ovaj segment naše recenzije i vidite šta je sve potrebno da uradite kako bi postali registrovani korisnik ove odlične sportske kladionice. Kada posetite sajt i uđete na početnu stranicu, u gornjem desnom uglu videćete dugme za registraciju, a nakon pritiskanja istog otvara se automatski prozor koji vas vodi kroz postupak registracije.

U prvom koraku potrebno je ispuniti personalne podatke kao što su email, ime, prezime, lozinka, kao i da odaberete zemlju prebivališta i omiljenu valutu u kojoj želite da igrate. Nakon što popunite tražene podatke, na email vam stiže konfirmacioni link putem kojeg verifikujete svoju email adresu i tada možete da se ulogujete sa dobijenim podacima i izabranom lozinkom.

Registracija i verifikacija naloga u 22bet kladionici

Potrebno je napomenuti da vas u jednom momentu bez svake sumnje očekuje i verifikacija ličnih podataka, te je naša preporuka da imate spremne kopije ličnih dokumenata i računa koji se vode na vaše ime. Sve više sportskih kladionica koristi KYC proceduru (Know Your Customer) putem koje proveravaju da su korisnici zaista oni za koje se prikazuju.

Generalno, proces registracije u 22Bet kladionici je lagan, brz i bude gotov za svega nekoliko minuta. Ukoliko budete imali bilo kakvih pitanja ili nedoumica tokom registracionog procesa, naš vam je predlog da slobodno kontaktirate korisničku podršku i pitate ih za pomoć.

Kako da vršite uplate i isplate na sajtu 22Bet sportske kladionice?

Kao i većina novo-otvorenih sportskih kladionica, tako i 22Bet Srbija pokušava (i uspeva) da impresionira svoje korisnike sa zavidnim brojem depozitnih i isplatnih metoda koje ima u ponudi. Pri samom pogledu na listu depozitnih metoda vidite da ih ima preko 150, a da su prisutne sve najpopularnije metode, od platnih kartica (Visa, Maestro, Mastercard), preko elektronskih novčanika (Skrill, NETELLER), prepaid kartica (paysafecard), kao i nekoliko kriptovaluta (20 tačnije), od Bitcoina, Litecoina i drugih. Osim ovih najpopularnijih metoda, postoji i veliki broj lokalizovanih platnih metoda, koje igrači iz određenih zemalja preferiraju da koriste.

Ono što je bitno napomenuti je činjenica da minimalni iznosi depozita kreću već od €1 i da ne postoje dodatne naknade za uplate, što je vrlo pozitivna činjenica. Što se tiče vremena procesuiranja depozita, oni su u velikom broju metoda trenutni, te svakako nećete mnogo čekati pre nego se vaš račun napuni željenim depozitnim iznosom.

Što se tiče isplatnih metoda, njih ima takođe u velikom broju, minimalni limiti isplate su postavljeni takođe vrlo nisko, a što se tiče vremena procesuiranja oni u mnogome zavisi od metoda koju odaberete. Kao i uvek najbrže su isplate putem elektronskih novčanika, kod za isplate putem platnih kartica ili bankarskom transakcijom možete čekati i do 7 radnih dana.

22Bet bonusi i promocije

Kada se govori o bonusima i promocijama, generalno postoje dva tipa sportskih kladionica. Velika većina sportskih kladionica se naprosto utrkuje nudeći svojim korisnicima veliki broj ponuda, kako bi ih privoleli da se registruju i da nastave igrati na njihovima sajtovima. Mali broj operatera se odlučuje za drugačiji pristup, gde ne nude nikakve bonuse dobrodošlice, ali svojim korisnicima nadoknađuju nedostatak istih nekim drugim kvalitetnim ponudama u vidu visokih kvota, ili niskih margina na kladioničarskim marketima.

22Bet bonusi i promocije

Sportska kladionica 22Bet nekako se nalazi na sredini između ove dve krajnosti. Postoji 22bet bonus dobrodošlice i nekoliko aktivnih promocija, ali iste nisu bombastične, niti je marketing povodom istih agresivan. Trenutno aktuelni 22Bet Bonus Dobrodošlice se ogleda u matched bonusu kojim svaki novo registrovani korisnik koji uplati minimalni iznos od 100,00 RSD dobija 100% bonus novca u odnosu na svoju prvu uplatu, maksimalno do 15.000,00 RSD.

Naravno, da bi mogli da svoj bonus novac prebacite na keš račun i da ga povučete, potrebno je da ispunite uslove iskorišćavanja bonusa. 22Bet bonus dobrodošlice ima pravila, te svaki igrač mora da pet puta (5X) obrne svoja bonus sredstva u combo tiketima. Svaki combo tiket mora da ima minimum tri utakmice, a svaka utakmica mora da ima minimalnu kvotu od 1.40 ili višu. Ova bonus pravila moraju da se ispune u roku od 7 dana od dana kada je bonus dodeljen, a igrači koji imaju kripto naloge ne mogu dobiti ovaj bonus dobrodošlice.

Kao što možete videte i sami, bonus dobrodošlice kladionice 22bet je sasvim solidan, sa realnim uslovima iskorišćavanja istog. Ipak, mana ovog bonusa je svakako kratko vreme za koje se mora iskoristiti, te igrači moraju biti posebno brzi ukoliko žele da ispune uslove iskorišćavanja.

Od ostalih promocija moramo izdvojiti promociju pod nazivom “Friday Reload Bonus for Sports Betting”, koji mogu dobiti kako novi, tako i redovni igrači. Ukoliko se odluče da izvrše depozit petkom, mogu dobiti matched bonus u visini od 100%, maksimalno do 12.000,00 RSD. Pravila iskorišćavanja ovog bonusa su slična kao i kod 22Bet bonusa dobrodošlice, pošto je potrebno tri puta obrnuti bonus sredstva na combo tiketima sa minimum tri para i minimalnom kvotom od 1.40. Ipak, bitno je napomenuti da je ovaj bonus potrebno iskoristiti u roku od 24 časa od momenta dobijanja, što je prilično težak uslov.

Druga interesantna promocija se zove “Accumulator of the day” u kojoj sportska kladionica nudi igračima različite kombinovate tikete, a ukoliko se odlučite uplatiti neki od tih tiketa možete dobiti uvećanje kvote u visini od 10%. Poslednja promocija koja je trenutno u ponudi je ona pod nazivom “Rebate Bonus” kojim bonusom igrači mogu dobiti povrat svojih gubitaka u visini od 0.3%. Dakle, što više igrate, postoji veća šansa za povratom koji možete dobiti.

Solidan izbor kladioničarskih marketa i mnogo interesantnih opklada

Ukoliko ste igrač koji preferira da ima širok izbor kladioničarskih marketa i opklada, onda je kladionica 22bet pravi izbor za vas. Naime, ne pamtimo da smo videli u nekoj sportskoj kladionici toliko širok izbor marketa, kao što ga ima u ovoj sportskoj kladionici. Tu pogotovo mislimo na specijalne markete, kojih ima u impresivnom broju.

Naravno, u ponudi su svi klasični marketi, od marketa za konačan ishod, broj golova, kao i market azijskog hendikepa. Pored ovih najpopularnijih, igrači mogu da se klade na neke specijalne markete, kao što su klađenje na broj kornera u prvom ili drugom poluvremenu, broj žutih ili crvenih kartona, pa čak i na broj situacija koliko će se puta konsultovati VAR na utakmici. Kao što možete videti impresivan izbor vas očekuje, te je samo pitanje na šta preferirate da se kladite.

Onog momenta kada odaberete jednu ili više opklada na koje želite da se opkladite, ista selekcija se premešta na donji deo ekrana, što je prilično različito u odnosu na ostale sportske kladionice. Tada je potrebno pritisnuti dugme „go to the bet slip“ i onda se automatski otvara novi prozor u kome se može birati ulog i tip opklade koja se želi postaviti.

U tom „bet slip“ prozoru igrač vidi kvotu i meč koji želi igrati, te ima opciju biranja uloga koji želi da postavi na određenoj utakmici. Ukoliko se odlučite igrati više selekcija u tom novo otvorenom prozoru, imate mogućnost biranja igranja kombinovanog tiketa, sistemskog tiketa, pa čak i „chain“ tiketa, što je vrlo interesantna opcija koju nismo videli na mnogo drugih sajtova sportskih kladionica.

Sveobuhvatno, iako layout nije klasičan na koji je većina igrača navikla u drugim kladionicama, smatramo da je ovakav način postavljanja opklade vrlo inovativan i zanimljiv.

Ponuda sportova za klađenje na sajtu 22Bet sportske kladionice

Što se tiče samog izbora sportova, moramo da primetimo da smo očekivali širi izbor. Naravno, sam broj sportova zavisi isključivo od aktivnosti sezona, te u samom zenitu sezone u ponudi je i veći broj sportova, ali trenutno u kladionici 22Bet ima u ponudi „svega“ 18 sportova.

Ponuda sportova za klađenje na sajtu 22Bet sportske kladionice

Naravno najpopularniji sportovi kao što su fudbal, košarka, tenis i odbojka su u ponudi, a pored toga igrači mogu da se klade i na neke manje popularne sportove kao što su šah, odbojka na pesku, kriket, futsal ili stoni tenis. Moramo posebno pohvaliti mogućnost klađenja na sve popularnije eSports, u kom segmentu kladionica 22Bet pokazuje ozbiljan napredak svakog dana.

Kada pogledamo zaokruženo ponudu, možemo reći da je ista u najgorem slučaju u proseku industrije sportskog klađenja, te da svakako nećete biti usrećeni za bilo koji najpopularniji sport na koji se volite kladiti. Ipak, ako preferirate virtuelne sportove ili klađenje na neke zaista slabo popularne sportove, to nećete biti u mogućnosti da pronađete u kladionici 22Bet Srbija.

Solidna 22Bet live platforma za klađenje

Ukoliko ste fan klađenja koje se odvija u toku meča, onda vas možemo obradovati činjenicom da 22Bet sportska kladionica u svojoj ponudi ima sasvim solidnu platformu za in-play klađenje. Nažalost, ista ima dosta mana, te se ne može nikako svrstati u jednu od najboljih na tržištu, ali ako nemate druge opcije, onda će vas ova platforma najverovatnije zadovoljiti nekim svojim kvalitetima.

Ono što moramo zameriti je pre svega vrlo loš layout koji je nepregledan i manje iskusnim igračima može biti vrlo teško da se snađu i da nauče kako da postave opklade. Osim te zamerke, velika zamerka je i nedostatak live prenosa utakmica, te igrači nemaju mogućnost da prate uživo putem prenosa utakmice na koje su se kladili. Imajući u vidu da veliki broj sportskih kladionica nudi ovu opciju svojim igračima, smatramo da bi ova sportska kladionica svakako morala poraditi na ovom segmentu.

22Bet aplikacije za mobilno klađenje i mobilna verzija sajta

Kako je mobilno klađenje postalo vrlo popularno poslednjih godina, sasvim je razumljivo da je ova mlada kompanija posebnu pozornost pokazala prema segmentu mobilnog igranja. Članovi mogu da pristupe kladionici 22Bet putem mobilnih aparata preko mobilne verzije sajta, ali i preko sasvim solidnih aplikacija za mobilno klađenje, koje su optimizirane za Android i iOS korisnike operativnih sistema.

Mobilna verzija sajta je dizajnirana identično kao i desktop verzija, sa razlikom naravno na optimiziranosti ka manjim ekranima. Igrači koji pristupe mobilnoj verziji sajta, mogu raditi apsolutno sve radnje koje mogu i korisnici desktop verzije, te mogu da vrše depozite i traže isplate, kao i da dobiju bonuse i da se registruju po prvi put u ovoj sportskoj kladionici.

Aplikacije za korisnike Android i iOS operativnih sistema su dostupne korisnicima na sajtu 22Bet sportske kladionice, gde se nalaze linkovi za instalaciju istih, zajedno sa detaljnim uputstvom kako da iste instalirate na svoje mobilne aparate. Izgled i funkcionalnost aplikacija su solidne, ali naprosto ne nude ništa spektakularno što već nije viđeno.

Na dizajnu i funkcionalnosti se mora još raditi

Iako ne smatramo da je sam dizajn previše bitan kada se govori o kvalitetu i prijemčivosti bilo koje sportske kladionice, ipak moramo da napomenemo da je dizajn i vizuelni identitet ovog brenda jedan od najslabijih segmenata ovog brenda.

Naime, izbor boja je još i korektan i stvar ukusa, ali fontovi koji se koriste su nekako preveliki, kroz sajt se vrši navigacija prilično trapavo urađena, te se često moraju koristiti klizači kako bi se došlo do nekog dela sajta.

Sam layout je urađen u kombinaciji standardnog layouta u industriji sa nekim izmenama, koje nisu po našem ukusu. Tu pre svega mislimo na način postavljanja opklade, koji smo objasnili u ranijem delu teksta, kao i činjenici da nije uvek lako naći deo sajta koji vam je potreban. Na kraju, zaista smatramo da bi u ovom segmentu 22Bet sportska kladionica morala napraviti znatna poboljšanja.

Imate problem? Korisnička podrška je tu za vas!

Informacije o kompaniji
Ime: 22bet
Adresa: Chrysanthou Mylona, 12, Harmonia building, block 1, 1st floor, Flat/Office 15, 3030, Limassol, Cyprus
Osnovani: 2018
Licenca: Curacao
Email: [email protected]
Kontakt fomular: Da
Uživo čet: Da

Iako su relativno mlad brend na tržištu na vreme su shvatili važnost kvalitetne korisničke podrške, te u tom segmentu svakako nemamo mnogo zamerki. Tim korisničke podrške možete kontaktirati na nekoliko načina, pre svega putem email poruke, onda telefonom i putem uživo čet opcije, koja je dostupna tokom celog dana.

Ono što nam se posebno dojmilo kod ovog brenda je činjenica da su agenti korisničke podrške vrlo ljubazni i da čine sve u svojoj moći da pomognu korisnicima.

Vrlo solidan izbor za sve igrače

Da sumiramo, smatramo da i pored nekih stvari koje bi mogle i morale biti bolje, sportska kladionica i kazino 22Bet predstavlja jedan od boljih brendova koji su u ponudi na tržištu trenutno. Kompanija se trudi da bude korektna prema svojim korisnicima, imaju vrlo visoke limite, a pored toga moguće je koristiti njihove usluge kako na desktop, tako i na mobilnim verzijama, što je vrlo pohvalno.

Stoga, ukoliko tražite sigurnog, fer i korektnog operatera koji će vam pružiti kvalitetnu uslugu, onda je 22Bet sportska kladionica sasvim sigurno pravi izbor za vas.

FAQ

📌 Da li 22Bet sportska kladionica prima igrače iz Srbije i regiona?

Da. Igrači iz Srbije i regiona su dobrodošli u ovoj sportskoj kladionici. Ukoliko planirate da se registrujete svoj novac možete transferovati na ovu kladionicu putem nekoliko depozitnih metoda koje smo opisali u našoj recenziji.

📌 Da li je 22Bet sportska kladionica licencirana i legalna?

Ova sportska kladionica ima validnu licencu države Curacao, te slobodno možemo reći da nema nikakvih zakonskih prepreka da se kladite u ovoj sportskoj kladionici. Osim toga, ova kladionica je na takozvanoj „beloj listi“ regulatornog tela Velike Britanije, što je dovoljan pokazatelj da se radi o respektabilnoj kompaniji.

📌 Kako se verifikuje nalog na kladionici 22Bet?

Kako bi u potpunosti verifikovali svoj nalog na sportskoj kladionici 22Bet Srbija potrebno je da prođete KYC proceduru, odnosno da dostavite operateru kopije svojih ličnih dokumenata i dokaza da ste to zaista vi.

Vissza a tetejére