Bet365 Srbija – Objektivna i Detaljna Recenzija za 2022 Godinu

Бет365 не прихвата депозите из Србије. Уместо тога, играјте овде.

Uvek kada pomislim na svoje početke u industriji sportskog klađenja i na r...
azne operatere sa kojima sam sarađivao, bude mi ekstremno žao što od samog starta nisam imao otvoren nalog u bet365 kladionici Srbija. Sada, kada imam preko dvadeset godina iskustva kao online kladioničar, sa sigurnošću mogu reći da kad neko spomene ime bet365 kladionice ja odmah pomislim na vrhunski kvalitet i profesionalnost. Malo je brendova koji su kao bet365 Srbija uspeli da tokom godina održe kvalitet svoje usluge, a da pritom nastave sa inovacijama i budu vodeća kompanija u mnogim segmentima, poput bet365 live inplay ponude, bet365 bet builder opcije ili bet365 live stream servisa. Stoga će ova recenzija biti usmerena na ukazivanje svih prednosti (kojih ima mnogo), ali i mana (jer ne postoji savršena kladionica) ovo kvalitetnog brenda, koji godinama uspeva da ostane jedan od najboljih kada se govori o kladionicama za igrače iz Srbije i regiona.
Мање -
Опширније +
 • bet365 Srpski
 • Kompatibilnost
  browser
  android
  ios
 • Bonus
 • Rejting: 1.0
 • Najbolje kladionice
*Dostupno samo novim korisnicima. Uplatite prvi depozit od najmanje 50 € i iskoristite ovu ponudu u roku od 30 dana od dana ragistracije, kako bi mogli da se kvalifikujete za dobijanje ovog depozitnog bonusa u visini od 100% do 50 €. Kada zatražite svoj bonus, isti se automatski prebacuje na vaš račun i ne može se podizati dok ne ispunite uslove i pravila korišćenja istog.

*Uslovi i Pravila se primenjuju! 18+

Bet365 nudi celokupan paket – zakonita, licencirana i sigurna kompanija

Ja kada biram sportsku kladionicu u kojoj želim da se registrujem, a trenutno imam otvorenih preko 30 naloga, prvo što gledam je zakonska regulative i licence koje taj brend poseduje. Naprosto, ne želim da ostavljam svoje podatke, ali i svoj novac u kompaniji koja ne shvata ozbiljno kladioničarske licence i koja ne sarađuje sa nezavisnim telima koja proveravaju rad te iste kladionice.

Stoga sam bio vrlo zadovoljan kada sam utvrdio da bet365 kladionica ima ne jednu, nego nekoliko vrlo respektabilnih licenci za sportsko klađenje, odnosno da su isti vrlo društveno odgovorni kada je sigurno i legalno klađenje u pitanju. Naime, osim najbolje licence koju jedna sportska kladionica može imati (po mom skromnom mišljenju), licence Velike Britanije, bet365 Srbija ima licence države Malta, Gibraltar, Bugarska, kao i jedne male provincije u Nemačkoj što je velika retkost u svetu sportskog klađenja.

Osim već pomenutih licenci, proverom na samom sajtu uspeo sam da utvrdim da bet365 kladionica sarađuje i sa nekoliko nezavisnih kompanija koje redovno proveravaju rad ove kladionice, kao što su International Betting Integrity Association, GT, IBAS i druge. Sam sajt je siguran, a kompanija koristi SSL enkripciju podataka poslednje generacije.

Registracija i verifikacija naloga u Bet365 kladionici

Sama registracija naloga na bet365 Srbija nije preterano komplikovana, iz prostog razloga što je celokupan proces prilagođen krajnjem korisniku. Kreiranje samog naloga je izrazito jednostavno i ceo proces bi trebao biti završen za svega nekoliko minuta.

Kada pritisnete dugme za registraciju celokupan registracioni formular se nalazi na jednoj stranici, što pridodaje preglednosti i jednostavnosti. Od personalnih podataka koje je potrebno uneti, tu su samo oni podaci koji su zakonom propisani, te nisam imao nikakvih primeeletdbi na ista. Ukoliko posedujete bet365 bonus code onda je bitno isti uneti prilikom procesa registracije kako bi dobili neku lepu ponudu od strane operatera.

Nakon što završite sam proces registracije i dobijete povratnu email poruku od strane kompanije da verifikujete svoju email adresu, potrebno je pristupiti samom procesu verifikacije vašeg naloga. Ova procedura se naziva KYC (Know Your Customer – Upoznajte Svoju Mušteriju) i bet365 kladionica vrlo ozbiljno shvata ovaj deo verifikacije.

Stoga, moj vam je savet da pre nego krenete u registraciju svog naloga, spremite kopije ličnog dokumenta sa slikom (lična karta, pasoš ili vozačka dozvola), kao i jedan račun od struje ili mobilnog telefona, na kom se vidi vaša adresa koju ste prijavili kao adresu stanovanja.

Sveobuhvatno, proces registracije nije komplikovan, ali bi manje iskusni igrači mogli imati problema sa KYC verifikacijom, te je moj savet da kontaktirate korisničku podršku ukoliko budete imali bilo kakvih nedoumica.

Visko nivo sigurnosti kod depozitnih i isplatnih metoda

bet365 Srbija nije jedna od kladionicak koja nudi svojim korisnicima beskonačan izbor mogućnosti kada su depozitne i isplate metode u pitanju. Oni naprosto sarađuju samo sa najkvalitetnijim kompanijama, te u segmentu depozitnih i isplatnih metoda igrači mogu da biraju između nekih vrlo repsektabilnih metoda plaćanja.

Naravno, podržane su sve popularne platne kartice, kao i depoziti putem bankarskih transakcija, ali igrači takođe mogu koristiti elektronske novčanike. Osim ovih metoda, postoji još nekoliko u Srbiji manje popularnih metoda.

Dakle, kao što možete videti, metoda nema mnogo, ali prisutni su samo oni najkvalitetniji, kako za igrače, tako i za kladionicu. Vremena transakcija su izrazito brza, a sigurnost je na najvišem mogućem nivou. Osim toga, ne postoje naknade za transakcije što je vrlo pohvalno.

Takođe, igrači iz Srbije će svakako voleti da znaju da kladionica bet365 prima sve vrste kartica, kao i naloge sa elektronskih novčanika državljana Srbije.

Kakve sam bonuse i promocije dobio od kladionice Bet 365

Ja sam jedan od onih igrača koji voli dobre bonuse i promocije, ali mi one nisu presudne prilikom odabira sportske kladionice. Svakako, nikada ne odbijam dobru ponudu, što je upravo ono što sam dobio kada sam pristupio kladionici bet365. Mišljenja sam da ukoliko niste lovac na bonuse, nikako nećete biti razočarani ponudom ovog brenda. Bonus dobrodošlice koji sam dobio je bio više nego korektan, a posebno sam bio zadovoljan pravilima i uslovima iskorišćavanja istog. Naravno, potrebno je imati preko 18 godina da biste se uopšte mogli registrovati i dobiti bilo kakav bonus ili promociju, a takođe je izrazito bitno dobro pročitati pravila i uslove kladionica bet365, kako generalne, tako i za svaki bonus da bi znali šta se od vas očekuje.

Ono što me je posebno oduševilo kod procesa dobijanja bonusa i promocija u bet365 Srbija je bila činjenica da je sve vrlo pojednostavljeno, te da nema potrebe previše razbijati glavu oko tehnikalija, bonus naprosto dođe pred vaša vrata, a vi samo treba da ga uzmete.

Što se ostalih promocija tiče, iz mog ličnog iskustva mogu reći da su česte i da su napravljene tako da pogoduju igračima. Za ovo vreme koliko imam čast da budem član bet365 kladionice dobio sam nekoliko vrlo interesantnih promocija, a svaki put kada se igra neko veliko takmičenje poput Svetskog prvenstva u fudbalu ili Olimpijskih igara, broj promocija se povećava.

Moja preporuka je svakako povremeno pregledavati stranicu sa promocijama, pošto se može desiti da propustite neku fantastičnu promociju koju nudi ova odlična sportska kladionica.

Ne postoji kladioničarski market na svetu, koji Bet365 nema u svojoj ponudi

O raznolikosti kladioničarskih marketa koji su u ponudi kladionice bet365 mogao bih da napišem jednu posebnu recenziju. Na samom startu moram napomenuti da je ova kladionica pionir u mnogim stvarima što se tiče online klađenja, pa tako i u implementaciji najrazličitijih kladioničarskih marketa.

Dan danas se sećam kada sam prvi put pristupio stranici sa selekcijom sportova, koliko sam bio impresioniran, ne toliko brojem sportova na koje se mogu kladiti, koliko brojem kladioničarskih marketa koji su ponuđeni na svakoj pojedinačnoj utakmici ili eventu. Čak i ukoliko niste fan egzotičnih kladioničarskih marketa, bićete naprosto oduvani ponudom koju vam pruža kladionica bet365.

Ukoliko vam krenem pričati o ponudi marketa po svakom sportu, onda ovom članku neće biti kraja, naprosto dovoljno je reći da ukoliko preferirate da se kladite na fudbal, onda nema niti jednog marketa koji neka druga kladionica ima u ponudi, a da ga bet365 kladionica već nema.

Što se tiče drugih sportova, meni omiljenih, ponuda je takođe gotovo savršena. Na košarkaškim marketima ima preko 200 mogućnosti za postavljanje najrazličitijih opklada, a takođe ponuda u eSports sekciji je fantastična.

Samo postavljanje opklade je implementirano na takav način da u potpunosti bude podređeno korisnicima. Na levoj strani ekrana birate sport, ligu i utakmicu na koju se želite kladiti, a kada odaberete event, isti se prebacuje na centralni deo ekrana. Onog momenta kada odaberete vrstu i tip kvote na koju se želite opkladiti, vaša selekcija se prebacuje na desni deo ekrana, gde možete da birate tip opklade (singl, combo ili sistem), kao i visinu uloga.

Izbor sportova? Samo zamislite sport i Bet365 online ga ima u ponudi

Koje sportove Bet365 nudi

U zavisnosti od doba godine i toga koliko se liga i sportova igra, zavisi i broj sportova koji su u ponudi. Sveobuhvatno, kada se nabroje sportovi koji su u ponudi tokom cele godine, dolazi se do impresivne brojke od oko 40 različitih sportova.

Naravno dominiraju popularni sportovi kao što su fudbal, košarka, tenis i američki sportovi, ali ako ste fan snukera, pikada, sumo rvanja ili možda bandija, budite sigurni da vas kladionica bet365 neće razočarati po tom pitanju.

Osim toga, ukoliko preferirate da se kladite na sve popularniji eSports, budite sigurni da u kladionici bet365 postoje marketi za većinu većih, ali i manjih turnira koji se igraju širom sveta. Ponuda se ne završava tu, jer postoje i virtuelne igre, kao i klađenje na političke izbore, pa čak i na pobednika popularnih TV emisija. Kada se pogleda celokupna ponuda kladionice, jasno je da ne postoji rupa u njihovoj ponudi, jer je ista zaista impresivna.

Bet365 live kladionica – Najbolju inplay platformu na svetu

O popularnosti klađenja uživo u poslednjih nekoliko godina se mogu pisati romani. Inplay je postavo nova velika stvar u industriji sportskog klađenja, a svi veliki operateri su odmah pohitali i napravili svoje platforme za uživo klađenje. Kvalitet istih zavisi od operatera do operatera, a kada mene neko pita o platformi bet365 live inplay ja mogu da kažem da je to ubedljivo najbolja platforma za uživo klađenje na svetu. Naravno, to je moje subjektivno mišljenje, ali isto ću pokušati da odbranim u narednih nekoliko redova.

Sama platforma je urađena fenomenalno, funkcionalnost je na vrhunskom nivou, bet365 kvote se pomeraju u realnom vremenu, a responzivnost sajta je neverovatno brza. Ponuda live eventova je odlična, pošto svakodnevno igrači mogu birati među stotinama najrazličitijih događaja iz preko 20 sportova. Generalno, bet365 live inplay platforma nema niti jednu manu. Nude svojim korisnicima cash out opciju, parcijalni cash out, a kao vrhunac ponude moram spomenuti i mogućnost da svakodnevno gledam na stotine različitih bet365 live streaming događaja.

Kao što sam već rekao, meni je bet365 uživo platforma najbolja platforma za ovaj vide klađenja na tržištu trenutno, dok su sve ostale na dalekom drugom mestu.

On-the-go klađenje je pravo uživanje

Ukoliko ste kao i ja jedan od igrača koji voli da se kladi bilo gde i bilo kada, onda ćete biti radosni kada pročitate da kladionica bet365 svojim korisnicima nudi kako mobilnu verziju sajta, tako i odlične aplikacije za mobilno klađenje (Android i iOS).

Što se mobilne verzije sajta tiče, koju ja preferiram da koristim, ona je identična kao i desktop verzija sajta i sve opcije su moguće za korišćenje. Dakle, putem mobilnog aparata moguće je kladiti se na mečeve pre početka meča, kladiti se uživo, vršiti depozit i tražiti isplatu, gledati bet365 live streaming, pa čak i dobijati bonuse i promocije.

Što se samih aplikacija tiče, iste se mogu instalirati preko samog sajta, na kome se nalaze linkovi. Sama instalacija je prilično jednostavna, te je nećemo previše objašnjavati, pošto je sve na sajtu detaljno objašnjeno.

Prepoznatljiv dizajn svakom kladioničaru na svetu

Legendarna zelena boja i logo su zaštitni znak kladionice bet365, a funkcionalnost istog je na vrhunskom nivou. Naime, od momenta pristupanja sajtu sve je logično i na pravom mestu, te retko kada može da vam se desi da na neku opciju tražite duži vremenski period. Čak i ako dođe do toga, na stranici postoji nekoliko help opcija pomoću kojih možete da rešite svoj problem.

Meni je kladionica bet365 iz mnogo razloga omiljena kladionica, ali svakako jedan od glavnih razloga je to što je korišćenje toliko jednostavno i logično, da mislim da bih mogao zatvorenih očiju da je koristim.

Profesionalna, edukovana i brza korisnička podrška

Informacije o kompaniji
Ime: Hillside PLC
Adresa: 75 Abate Rigord Street, Ta Xbiex XBX, Malta
Osnovani: 2000
Licenca: UKGC, MGA, Gibraltar
Telefon: 00 800 1236 5365
Email: [email protected]
Kontakt fomular: Da
Uživo čet: Da

Meni kao iskusnom kladioničarku kvalitet korisničke podrške je izrazito bitan i redovno testiram istu pre nego se odlučim registrovati u nekoj sportskoj kladionici. Dakle, detaljno sam proverio korisničku podršku i ono što sam zapazio je činjenica da su agenti vrlo profesionalni i edukovani.

Korisničku podršku možete kontaktirati emaila, plaćenog telefonskog poziva, ali i preko uživo četa, koji je dostupan korisnicima tokom celog dana (24/7). Uz to postoji i detaljna FAQ stranica, ukoliko imate neka pitanja generalne prirode, koja se često javljaju među korisnicima.

Sveobuhvatno, smatram da je korisnička podrška bet365 kladionice vrlo kvalitetna i da je iznad industrijskog standarda koji se očekuje od jedne sportske kladionice.

Zaključak – Kvalitetan brend koji mnogo toga nudi

Dok nisam bio član kladionice bet365 nikako mi nije bilo jasno zašto toliko kladioničara obožava ovu sportsku kladionicu, međutim od momenta kada sam se registrovao, pa sve do danas, malo je bilo situacija kada me je ova kompanija razočarala, a situacija kada sam bio fasciniran je bilo mnogo.

Ukoliko preferirate da igrate u jednoj od najboljih sportskih kladionica na svetu, onda je bet365 Srbija definitivno pravi izbor za vas.

FAQ

📌 Kako pristupiti kladionici bet365 iz Srbije?

Iako su glavni sajt i mirror stranice blokirane za igrače iz Srbije, postoji mogućnost pristupanja istoj preko linka bet365 mx. Na taj način možete bez ikakvih problema igrati u ovoj legendarnoj online klaidonici iz Srbije.

📌 Da li je kladionica bet365 dostupna igračima iz Srbije?

Naravno da jeste. Jedina stvar koja može buniti igrače je pravna regulativa koju je donela Republika Srbija, jer se smatra da nije legalno igrati u kladionici koja nema licencu RS. Međutim, ukoliko igrači uplaćuju novac putem elektronskih novčanika, perfektno je legalno da igraju u bilo kojoj kladionici, pa tako i u kladionici bet365.

📌 Šta je bet365 bet builder?

Bet Builder je novi proizvod koji će svakako doneti revoluciju u svetu online klađenja, a koga je prvi implementirao bet365. Radi se o opciji pravljenja sopstvene opklade, odnosno kombinovanja različitih opklada na jednom istom meču. Ukoliko nikada niste probali ovu opciju, svakako vam preporučujem da je probate, iz razloga što je naprosto fenomenalna.

📌 Koji je najbolji način da se kontaktira korisnička podrška bet365 kladionice?

Iako postoji nekoliko opcija za kontaktiranje korisničke podrške, smatramo da je live chat najbolja opcija bez svake sumnje. Čet je dostupan 24 sata svakog dana, a agenti korisničke podrške su vrlo edukovani i sigurno će vam pomoći sa vašim problemom.

Vissza a tetejére