A LEGFRISSEBB FOGADÁSI AJÁNLATOK KÖZVETLENÜL A POSTAFIÓKODBAN

Szeretnél első kézből értesülni minden alkalommal arról, ha a kedvenc fogadóirodádnál promóció fut? Az olvasóink exkluzív tippekhez és bónuszokhoz kapnak hozzáférést, emellett folyamatosan értesítjük őket a legfrissebb sporthírekről, érdekességekről, és a legjobb szolgáltatók kiadványairól.

Az adataidat senkinek nem adjuk el és nem osztjuk meg másokkal. Természetesen bármikor leiratkozhatsz.

888sport ismertető – a gibraltári székhelyű operátor bemutatása

Fontos: a 888sport Magyarország sportfogadás rajongói számára – cikkünk megírásakor – sajnos nem nyújt szolgáltatásokat. Ezért csak a határainkon túl élő magyar játékosok regisztrálhatnak az oldalon, és használhatják annak funkcióit. Ha ez a jövőben megváltozna, arról természetesen azon nyomban értesíteni fogjuk oldalunk látogatóit. Alternatívaként, tekintsd meg az egyéb, magyar játékosok számára ajánlatot tökéletesen megbízható fogadóirodák listáját.

A 888sport több, mint két évtizedes múltat mondhat magáénak. A napjainkban ...
888 Holdings PLC néven ismert cég az 1997-ben alapított Virtual Holdings Limited-ből nőtte ki magát, és vált nemzetközi szinten is elismert nagyvállalattá. A gibraltári főhadiszállással rendelkező cég számos neves brand tulajdonosa, mint például a 888casino, a 888poker, a Wink Bingo, és jelen írásunk „főszereplője” a 888sport.
Kevesebb -
Olvass tovább +
 • 888sport Magyar
 • Kompatibilitás
  browser
  android
  ios
 • Bónusz
 • Értékelés: 1.0
 • A Legjobb Bukmékerek

*F. Feltételek érvényesek! 18+

Ez utóbbi brand égisze alatt a 888 Holdings PLC kizárólag csak online sportfogadással kapcsolatos tevékenységeket (fogadásszervezés stb.) végez. A 888sport egyike a legmegbízhatóbb internetes sportfogadás szolgáltatónak, és több működési engedéllyel is bír.

Emellett kiváló a megítélése az európai játékosok körében, és szorosan együttműködik olyan szervezetekkel, mint például a GAMESTOP, vagy a BeGambleAware. Az is igaz viszont, hogy a 888sport hazai szinten nem igazán ismert, és leginkább emiatt döntöttünk úgy, hogy egy átfogó ismertető által megosztjuk veletek a céggel kapcsolatos személyes jellegű tapasztalatainkat.

Működési engedélyek és egyéb adatok

A 888 Holdings PLC vállalat egyike azon keveseknek az online sportfogadás világában, amelyeket a Londoni Értéktőzsdén is jegyeznek. A cég több működési engedéllyel is bír. Az Egyesült Királyságban élők esetében a Gibraltáron bejegyzett 888 UK Limited a felelős a szolgáltatások nyújtásáért, amely működési engedélyét a United Kingdom Gambling Commission (Nagy-Britannia Szerencsejáték-bizottság) adta ki, és jár el szabályozó hatóságként a céget érintő kérdésekben.

Az egyéb EU-s tagállamokban élő felhasználók számára a szolgáltatások nyújtásáért egy Máltán bejegyzett vállalat a Virtual Digital Services Limited felel, amely az MGA által kibocsátott máltai licenccel rendelkezik (MGA/B2C/543/2018). Ugyanakkor fontos azt is megemlíteni, hogy Írországban a cég sportfogadás termékeinek működtetéséért a 888 Ireland Limited fele, amelynek licencét az ír adó- és vámhatóság (Ireland’s Revenue Commissioners) adta ki, és ez a hivatalos szerv ellenőrzi a cég tevékenységét.

Kitűnő 888sport webszájt dizájn

A 888sport oldalán található információk alapján kijelenthető, hogy a szolgáltató szoros kapcsolatot ápol ellenőröző funkciót ellátó, és egyéb (pl. a szerencsejáték-függőség problémájával foglalkozó) független szervekkel és testületekkel is. A 888sport magyar felhasználói ezen információk hitelességéről bármikor meggyőződhetnek, ha egy pillantást vetnek a fogadóiroda index oldalának láblécére. Itt ugyanis a többi között megtalálható a GAMESTOP, GAMECARE, a BeGabmleAware, valamint az eCOGRA logója is.

A 888sport elérhetősége határainkon innen és túl

Mint arról már fentebb is említést tettünk a 888sport Magyarország lakosai számára jelenleg nem nyújt sportfogadással, vagy online szerencsejátékkal (online kaszinó, póker) kapcsolatos szolgáltatásokat. Ennek hátterében valószínűleg az állhat, hogy a gibraltári székhelyű vállalat – egyelőre – nem akar konfrontációba keveredni a magyar hatóságokkal. Ez mondjuk annak tudatában kissé meglepő, hogy számos neves cég – élükön az Unibet-tel – felvették a kesztyűt, és perre mentek a magyar állammal szemben (az Unibet jogerősen meg is nyerte a pert).

Ennek kapcsán azt is érdemes tudni, hogy az EU, az online sportfogadás és szerencsejáték piac önhatalmú korlátozása miatt kötelezettségszegési eljárások garmadát indított el a jelenleg regnáló magyar kormánnyal szemben. Ezen eljárások – bár az EU „malmai” lassan őrölnek – kimenetele nem lehet kétséges. És ebből adódóan előbb-utóbb a magyar piac biztos, hogy elérhető lesz majd az összes olyan, legális keretek között működő online szolgáltató számára, amelynek székhelye más EU-s tagállamban van. Sajnos tény, hogy a helyzet rendezéséig a 888sport magyar felhasználói jelenleg csupán külföldről férhetnek hozzá a felhasználói fiókjukhoz.

És ha az ember az index oldalon rákattint a regisztráció gombra, ez a szomorú üzenet fogadja: „888sport does not provide services in your location at this time”. Azaz a 888sport Magyarország régiójában nem nyújt szolgáltatásokat, amiből az is következik, hogy még csak regisztrálni sem lehet az oldalon. Természetesen azok esetében semmiféle gondot nem okoz a regisztráció, illetve a bukmékeriroda oldalán való fogadás, akik más (jellemzően nyugat-európai) uniós tagállamban tartózkodnak (pl. Németország, Ausztria, skandináv országok, Nagy Britannia stb.). Ez pedig kifejezetten jó hír a külföldön élő és dolgozó sportfogadás kedvelő honfitársainknak, akik száma egyes becslések alapján 6-700 ezer körülire tehető.

Többlépcsős, maximálisan biztonságos regisztrációs procedúra

888sport online regisztráció

Már elöljáróban megjegyeznénk, hogy a 888sport magyar felhasználói csakis abban az esetben tudják használni a szolgáltató platformját, ha rendelkeznek idegennyelvtudással. A Webhely tesztelése folyamán arra a következtetésére jutottunk, hogy az angol mellett 8 egyéb nyelven érhető el az oldal felhasználói felülete (pl. német, francia, svéd, orosz). A rendszer működésében kissé idegesítő, hogy a geolokáció alapján tölti be az alapértelmezett nyelvet.

Ez pedig eléggé bosszantó tud lennie, ha például Svédországból akarsz regisztrálni, de csak angolul beszélsz, mivel ilyenkor a svéd nyelvi támogatással rendelkező verziója töltődik be automatikusan az oldalnak. Szerencsére erre a problémára azért van megoldás: a regisztrációnál a zászló ikonra kattintva egy másik nyelvet is lehet választani. Mivel a legtöbbünk az angol nyelvvel van „felebaráti” viszonyban, ezért az alábbiakban az angol nyelvű regisztráció lépéseit fogjuk bemutatni.

 • A felhasználó fiók nyitásához először is rá kell kattintanod a „REGISTER” gombra. Ekkor betöltődik a három oldalas regisztrációs űrlap 1. oldala. Ezen a megfelelő mezőkben meg kell adnod vezeték- és keresztneved, az e-mail címed, a születési dátumod, valamint a biológiai nemedet (férfi/nő). Az országot az IP-címed alapján automatikusan kiválasztja a rendszer. Ezután be kell pipálnod a check-box-ot, amivel megerősíteted, hogy már nagykorú vagy, elfogadod a felhasználási feltételeket, és az adatvédelmi irányelveket. Ha mindezzel megvagy, ellenőrizd a megadott adatok pontosságát, és kattints a „NEXT” gombra.
 • A 888sport regisztráció űrlapjának 2. oldalán gépelj be egy neked megfelelő felhasználói nevet (5-12 karakter hosszúságú lehet, space-ek nélküli, és csak az angol ábécé betűi, illetve számok lehetnek benne). Ezután adj meg egy elég erős jelszót (ebben kis- és nagybetűnek, valamint számoknak is kell lenniük, de speciális karakterek nem szerepelhetnek benne). Válassz ki egy biztonsági kérdést: például az első házi kedvenced (cica, kutya stb.) nevét, vagy a kedvence sportcsapatodét. Kattints a „NEXT” gombra.
 • Add meg a lakcímed és a mobiltelefonszámod, és a számlához használni kívánt valutanemet (pl. €, $, £). Ha az űrlap alján lévő check-boxot bepipálva hagyod, akkor a 888sport rendszeres küldeni fog neked pl. e-mailen promóciós ajánlatokat. Ha nem szeretnél reklámanyagot kapni, akkor vedd ki pipát a négyzetből. Kattints a REGISTER gombra.

Verifikációs procedúra – e-mail cím, telefonszám és személyazonosság igazolása

A regisztrációt követően a képernyőn megjelenik egy üzenet, hogy sikeres volt a regisztrációd, a rendszer azonnal átirányít a „kasszához”, ahol akár azon nyomban végre is hajthatod a legelső befizetésed. Viszont a regisztrációt követően mindenféleképpen verifikálnod (igazolnod) kell az e-mailcímed és a mobiltelefonszámod is a felhasználói fiókodban. Máskülönben nem fogod tudni rendeltetésszerűen használni az oldalt (fogadásokat kötni, kifizetéseket kezdeményezni, adminisztrációs teendőket elvégezni, promóciókban részt venni stb.).

A Verifikációt úgy tudod elvégezni, hogy a felhasználói fiókodban a profilodba belépve az e-mailcímednél és a telefonszámodnál is rákattintasz a „VERIFY” gombra. Ezután e-mailben kapsz egy linket, amire klikkelve ez a része le is van tudva a dolognak. A mobiltelefonszám igazolás sem bonyolultabb: küldenek neked egy 4-jegyű kódot (Pin code) SMS-ben, amit be kell írnod a profilod megfelelő mezőjébe. Ezt követően nem kötelező ugyan, de erősen ajánlott a személyazonosságot igazolását is letudni a rendszer által kért dokumentumok beszkennelt másolatainak feltöltése révén. Ugyanis, ha ezt is elvégzed, akkor később már nem fogják kérni tőled, amikor pénzkifizetést/nyereményfelvételt kezdeményezel.

Az oldalon jelenleg biztosított fizetési módok a 888sport magyar és külföldi ügyfelei számára

A 888sport magyar ügyfelei (értsd: akik külföldön élnek) több pénzbefizetési mód közül választhatnak, és ezek között meglepő módon, még a PayPal is megtalálható. A befizetéshez csak be kell lépned a felhasználó fiókodba a profilodhoz, majd a „DEPOSIT” gombra kattintva kiválaszthatod a neked leginkább szimpatikus opciót.

Számos fizetési opció

 • Lássuk a befizetési módokat és a velük kapcsolatos tudnivalókat

Visa, Mastercard, PayPal, Skrill, NETELLER, paysafecard, banki átutalás, Trustly. A minimális befizetési limit befizetési módtól függetlenül 10£, vagy ezzel megegyező értékű más valuta.

 • Mi a helyzet a kifizetésekkel?

Itt valamivel kevesebb lehetőség biztosított, viszont ezek között is helyet kapott a világszerte népszerű PayPal, de emellett Visa, Visa Electron, Mastercard, NETELLER, Skrill, és banki átutalás révén is lehet kifizetést kérni. A legtöbb opciónál kábé 24 órát vesz igénybe a kifizetés lebonyolítása. Viszont a banki átutalásnál már nem ilyen rózsás a helyzet, mert 1-7 napot is igénybe vehet, mire a kiutalt pénzt a bankszámládon landol. Fontos: a kifizetések mértéke a 888sport oldalán havi szinten 30 ezer angol fontra van korlátozva. Azaz ennél nagyobb összegben nem kérhetsz kifizetést/kifizetéseket egy adott hónapon belül. A 888sport sem a befizetések, sem a kifizetések esetén nem számít fel tranzakciós díjat.

Mit tud nyújtani a 888sport webszájtja funkcionalitás és dizájn terén?

Az biztos, hogy a 888sport oldala teljesen egyedi, de ugyanakkor szerkezetileg jól felépített dizájnt mondhat magáénak. Az index oldalon két helyen is beléphetünk a felhasználói fiókunkba (a baloldalt a logó alatt és jobb oldal a regisztrációs gomb mellett). A fogadható sportágak és az egyéb fontos menüpontok (promóciók, élő sportesemények, blog stb.) egy baloldalon kialakított menüben kerültek elhelyezésre.

És mivel a sportfogadás részleg alapvetően két fő hasábra van felosztva, a menüpontok mellett jókora hely maradt a fogadási ajánlatban szereplő sportesemények számára. A navigáció a webhelyen aránylag gyors, viszont a több aloldalon is felbukkanó, nagyméretű reklámbannerek eléggé zavarók. Viszont ezt leszámítva az oldal jól használható, és az is pozitívum, hogy nincs telezsúfolva felesleges, a fogadás szempontjából teljesen irreleváns információkkal.

888sport bónusz – sportfogadás promóciók

Exkluzív üdvözlő ajánlat új felhasználóknak – 888sport bónusz sportfogadáshoz

A 888sport jelenleg egy 300%-osnak tekinthető üdvözlő ajánlatot nyújt az új ügyfelei számára. Ez első ránézésre parádésnak tűnhet, de csak addig, amíg közelebbről szemügyre nem vesszük, hogy tulajdonképpen miről is van szó. Amennyiben valaki új ügyfélként regisztrál az oldalon, és az első befizetésénél megadja az oldalon feltűntetett promóciós kódot, majd legalább 10$ értékben köti meg az első fogadását, akkor 30$-t kap a szolgáltatótól „bónuszként” free bet, azaz ingyenes fogadás formájában.

Egyéb sportfogadás promóciók

A 888sport platformján rendszeresen egyéb, adott időszakra vagy adott sporteseményre/sporteseményekre vonatkozó kisebb-nagyobb értékű promóciók is vannak. Viszont ezek sem túl csábítók, főként, ha figyelembe vesszük, hogy a vállalat milyen mértékű bónuszokat nyújt a teljesen különálló webhellyel rendelkező kaszinó és póker részlege esetében.

Remek promóciók a 888sport-nál

Aktuális kínálat fogadási piacokból

Ami a fogadási piac lefedettséget illeti, a 888sport nagyjából azt nyújtja, amit az angliai bukmékerek túlnyomó hányada. Azaz nagyon sok fogadási piac érhető el a szigetországban legnépszerűbb labdarúgáshoz (pl. mindkét csapat szerez-e gólt, félidei eredmény, szögletek száma, ázsiai hendikepes piacok, piros és sárgalapok száma, szabadrúgások és egyéb meccsesemények esetén alatta/felette piacok, melyik csapat nyeri meg az adott félidőt, első gól szerzője, gólok pontos száma stb.).

Emellett szintén elég sok piac biztosított egyebek mellett a kosárlabdához, az amerikai focihoz, a baseballhoz, és még néhány népszerű csapatsporthoz. Más, nem annyira népszerű sportnál már lényegesen visszafogottabb a felhozatal, és olyan sportágak is vannak a fogadási kínálatban, melyeknél csupán pár piacra lehet fogadni.

Széleskörű sportág választék & magas oddsok

A gibraltári székhelyű operátor sportág kínálata jónak mondható (30+ fogadható sportág). És a más bukmékereknél is szereplő sportok mellett például még politikai események kimeneteleire is lehet (hosszú távú) fogadásokat kötni. A felhozatalt olyan érdekes sportok teszik változatosabbá, mint a floorball, a badminton, a krikett, a sakk, a lóverseny, az agárverseny, vagy például a szörf.

A 888sport oldalán a téli sportok, és a motorsportok szerelemeseire is gondoltak, de emellett a manapság egyre kedveltebb e-sportok is komoly szerepet kaptak az operátor sportág választékában. Szerencsére azok sem maradnak hoppon, akik szívesen fogadnak különféle küzdősportok eseményeinek kimeneteleire, mivel a palettán a hazánkban is népszerű UFC/MMA, sőt még a birkózás és a pankráció is megtalálható. Az oddsok esetében csupán annyit szeretnénk megjegyezni, hogy számos más angliai bukmékerhez képest magasabbak, és ez a megállapítás példának okáért gyakran még Premier League rangadók esetében is megállja a helyét.

Élő fogadás funkció, live stream & cash back

Az operátor szinte minden populáris sportág fontosabb eseményihez, és számos, kevésbé népszerű sport mérkőzéseihez is biztosítja az élő fogadás lehetőségét. Ebből kifolyólag a fogadási felületen elég sok fogadási piac érhető el élő labdarúgás, vagy kosárlabda fogadásokhoz, illetve olyan, ugyancsak közkedvelt sportok esetén, mint mondjuk a tenisz. A cash back opció is biztosított (egyes sporteseményeknél). Viszont azt tapasztaltuk, hogy az élő köveztetések tekintetében nem szerepel túl fényesen a 888sport.

Tudomásunk szerint az oldalon elsősorban angliai és írországi lóversenyeket, és agárversenyeket lehet csak élőben megnézni. Megjegyzés: csakis azon sporteseményeket tekinthetők meg élőben a platformon, amik neve mellett szerepel a TV ikon. A live stream funkció használatának alapkritériuma, hogy legalább 1 angol font értékű fogadással kell rendelkezni a felhasználónak.

888sport mobil oldal és natív applikáció

A 888sport alkalmazása letölthető a weboldalról

A 888sport mobil oldalának pár perces használata után kijelenthető, hogy az operátor fejlesztői az asztali gépes fogadási felületet sikeresen ötvözték a mobil platform nyújtotta előnyökkel. A mobil verzió könnyen használható, fennakadások nélkül működik még egy középkategóriás készüléken is, és gyerekjáték vele fogadásokat kötni. Minden egyes funkció – beleértve a keresést is – tökéletesen működik rajta, így nem túlzás azt állítani, hogy a klasszikus (PC-s, Laptopos) változattal egyenértékű.

A 888sport mobil sportfogadás appj-át a weboldalon lévő QR-kód beolvasását követően lehet letölteni mobilkészülékre (Androdi és iOS). A mobil alkalmazás segítségével villámsebesen lehet élő fogadásokat kötni, és a böngésző-alapú mobil oldallal szemben lényegesen kisebb az erőforrás igénye.

Maximális biztonság

A 888sport webhelyét többféle módon is védi a szolgáltató a külső támadásokkal, behatolási kísérletekkel szemben. Ezek között egyaránt megtalálhatók a legfejlettebb hardveres (tűzfalas), és szoftveres megoldások. Az operátor a legújabb SSL-titkosítási technológiát alkalmazza, aminek köszönhetően az égvilágon semmi esélye nincs arra, hogy a felhasználók adatai, vagy a pénzügyi tranzakciók adatai jogosulatlanok kezébe kerülhessenek. A 888sport rendszerében a felhasználók által megadott személyes információk is teljes körű védelmet élveznek. És a cég garantálja, hogy az ügyféladatokat nem adja ki, és nem adja el egy harmadik félnek.

Általános információk
Név: 888Sport
Székhelyek: Level G, Quantum House, 75, Abate Rigord St., Ta’ Xbiex, XBX 1120, Malta
Alapítva: 2008
Engedély szám: MGA/CRP/543/2018
Élő fogadás: Igen
Élő közvetítés: Igen
Mobil app: Android, iOS
Telefon: 442034780670
Élő chat: 24/7
E-mail cím: [email protected]

Néhány gondolat az ügyfélszolgálat minőségéről

Ha valamilyen általános kérdésre keresünk választ, akkor első körben érdemes körülnézni a FAQ (GYIK) szekcióban, mert itt jó eséllyel rá fogunk bukkanni a megoldásara. Amennyiben ez nem jönne össze, akkor az operátor ügyfélszolgálatának kollégáival live chat-en, üzenetküldő online űrlap révén, illetve e-mailen is felvehetjük a kapcsolatot a [email protected] e-mail címen. A 888sport ügyfélszolgálati munkatársai egytől-egyig vérprofi szakemberek, akik már hosszú évek óta vannak a szakmában. Ennek köszönhetően bármilyen jellegű kérdésre teljesen releváns válasszal tudnak szolgálni, és ráadásul a nap huszonnégy órájában az ügyfelek rendelkezésre állnak.

Konklúzió – 888sport pro és kontra

Az mindenféleképpen a 888sport mellett szól, hogy messze az ágazat egyik legmegbízhatóbb szolgáltatójaként tartják számon. Emellett az is pozitívum az esetében, hogy jókora sportág választékkal és fogadási piac kínálattal, valamint magas odds-okkal szolgál, és a mobil megoldásai is professzionális szintűek. Ugyanakkor az is igaz, hogy a bónuszok terén elég csekély a felhozatal és az élő közvetítések gyakorlatilag a lóversenyekre, illetve az agárversenyekre korlátozódnak.

Néhány gyakran ismétel kérdés & válasz

📌 Miért lassabb az ügyfélszolgálat mostanában? Régóta várok már egy válaszra.

Mindenképpen figyelembe kell venni, hogy a jelenlegi járványhelyzetben bizonyos kommunikációs csatornák csak normál munkaidőben érhetőek el és pont emiatt lehetséges az is, hogy egyes kérdésekre a választ csak kis késéssel adjuk meg. Elsőként ha kérdésünk van, mindenképpen böngésszük át az oldalt, hiszen elképzelhető, hogy az adott kérdésre már ott van a válasz. Ha nem így van, akkor a leginkább javasolt kapcsolatfelvételi forma az e-mail, amit a Contact Us linkre kattintva érhetünk el.

📌 Hogyan tudom lezárni a felhasználói fiókomat?

Két módon tudjuk ezt megtenni. Egyrészt felhasználói fiókunkba belépve a profilunk alatt elérhető Close my account („Felhasználói fiók lezárása”) opciót választhatjuk, másrészt az ügyfélszolgálattal kapcsolatba lépve akár e-mailen is kérhetjük a fiók lezárást. Vegyük azért figyelembe, hogy ez egy jól megfontolandó döntés, mert akkor sem történik semmi, ha nem lépünk be az oldalra egy ideig, míg az új regisztráció azért macerásabb történet.

📌 Milyen belépési bónuszokat kínál a 888sport?

Ezek az akciók folyamatosan változnak, érdemes rendszeresen ellátogatni az oldalra, hogy nyomon kövessük éppen mikor mit kínálnak. Az ilyen bónuszok esetén érdemes átfutni az általános szerződési feltételeket is, nehogy félre értsünk valamit a reklámban. A belépési bónuszok igénybevétele roppant egyszerű, csak egy promóciós kódot kell megadnunk az első befizetés alkalmával. Ezután az első fogadásunk után kapni fogunk például ingyen fogadási lehetőségeket.

📌 Milyen országokból játszhatok? Magyarországon elérhető a 888sport?

Igen, de az online szerencsejátékokra vonatkozó szabályok országonként változnak, ezért érdemes játék előtt az adott ország szerencsejátékokra vonatkozó szabályait gyorsan átfutni, ugyanis némely országban nem érhető el a 888sport vagy éppen nem teljesíthetőek befizetések. A 888sport fenntartja annak jogát, hogy az olyan országok listáját, ahonnan az oldal blokkolásra kerül, bármikor megváltoztassa. Jelenleg sajnos az Egyesült Államokból sem lehet játszani az oldalon.

📌 Mennyi idő alatt teljesülnek a kifizetések?

Ez minden esetben a választott fizetési módtól függ. A teljes lista pontos időintervallumokkal minden fizetési módra elérhető a 888sport oldalán, de általánosságban elmondható, hogy 2 és 8 nap között idő alatt teljesül az összes kiutalási igény. A sima átutalás általában sokkal tovább tart, mint például egy PayPal-kifizetés, így kifizetés előtt mindenképpen gondoljuk át és mérlegeljük milyen módot választunk.

Vissza a tetejére