Norvégia-Hollandia: Odds, fogadási tippek és Vb-selejtező mérkőzés előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Rigó Ond 2021 augusztus 31
Norvégia vs Hollandia
Norvégia
Teljesítmény:
N V N N V
  • Ullevaal
  • Szeptember 01. 20:45
Hollandia
Teljesítmény:
N N N N V

A szerdai vb -selejtezők – Európa akcióban Norvégia és Hollandia szerepel.

Norvégia: pillanatnyi forma

Norvégia jobb eredményben reménykedik a Görögország elleni előző mérkőzésen elért 1-2 nemzetközi barátságos vereség után.

Ståle Solbakken csapatának Norvégia összesen hat alkalommal tudott összpontozni az utolsó hat meccsén. A másik oldalon a gólok száma, amit ugyanabban a mérkőzésben kapott, 6. Hollandia ezen a héten tér vissza először a nemzetközi akcióhoz, mióta kiestek az Európa 2020 utolsó 16 helyén.

A csoportkörben elért 100% -os rekord ellenére a Cseh Köztársaságtól elszenvedett, csalódást keltő, 2-0-s vereség-amely játék nem volt célba lőtt-befejezte útját Budapesten.

Mindössze 48 órával a mérkőzés után Frank de Boer lemondta vezetőedzői szerepét, mindössze kilenc hónap után, Louis van Gaalt pedig augusztus elején jelentették be helyettesítőjeként. A 70 éves férfi úgy döntött, hogy nyugdíjba vonul, és vezetői pályafutása során harmadszor veszi át a holland válogatott irányítását.

Van Gaal vegyes sikereket ért el az Oranje csapatával, mivel első irányításakor nem tudott kvalifikálni magát a 2002 -es világbajnokságra, majd 2014 -ben második lett.

A Manchester United korábbi menedzsere most azt a feladatot látja el, hogy elvezesse Hollandiát 2014 óta az első világbajnokságra, miután kimaradtak a 2018 -as oroszországi versenyről.

Hollandia: pillanatnyi forma

Hollandia és utazó szurkolói, mivel a Csehország elleni korábbi mérkőzésükön veszteséget szenvedtek az Európa 2020 -as akcióban, itt jobb eredményt remélnek.

Ezen a mérkőzésen Hollandia 52% -os labdabirtoklást és 6 gólkísérletet birtokolt, ebből 0 célpontot. A másik oldalon Cseh Köztársaság 12 lövést szerzett kapura, közülük 5-öt a kapuba. Tomáš Holeš (68′) és Patrik Schick (80′) gólt szerzett Csehországban.

Louis van Gaal hollandjai az előző 6 mérkőzésük során 13 -szor konvertáltak. Az ellenkező időszakban az ellenük szerzett gólok összértéke 6 lesz. Hollandia jelenleg a második helyen áll a G -csoportban az első három meccsén szerzett hat ponttal.

A nyitó csoportmérkőzésen meglepő 4-2-es vereséget szenvedtek Törökországtól, amelyet két kényelmes győzelem követett. Mindezt az európai kisgyermekek, Lettország és Gibraltár ellen, 9-0-s összesítéssel.

Van Gaal emberei egy ponttal lemaradnak a törököktől a csúcson, és egyenrangúak a szerdai ellenfél Norvégiával, akiket legutóbbi négy meccsükön minden gól nélkül legyőztek.

Az oslói hollandok győzelme azt jelentené, hogy felkapaszkodnak a csoportjuk élére. Ha Törökország pontot dobna Montenegró otthonában, akivel az Oranje legközelebb szombaton találkozik.

Hollandiával ellentétben Norvégia nem kvalifikálta magát a 2020 -as Európa-bajnokságra, és a 2000-es Európa-bajnokság óta nem vett részt nagy tornán, ugyanebben az évben született egy bizonyos Erling Braut Haaland.

A 21 éves játékos a világ egyik legkeresettebb csatárává válása optimizmust adott a norvég szurkolóknak, akik remélik, hogy talizmánjuk végre elvezetheti őket az első világbajnoki tornára ebben az évtizedben.

Egymás elleni párharcok

A két nemzet, akik mindketten hat ponttal rendelkeznek a nyitó három csoportmérkőzésük óta, 21. alkalommal és 2009 óta először találkoznak, amikor a hollandok 2-0-ra nyertek Rotterdamban.

Joker8
Élő fogadás: check_circle
Üdvözlő bónusz: 35,000 Ft

Hírek a csapatok körül, hiányzók

A norvég kapust, Rune Jarsteint nem választották ki Solbakken csapatából, mivel a 36 éves fiú izolált egy pozitív COVID-19 tesztet követően. Ennek eredményeként Orjan Nyland, a Bournemouth -stopper a botok között kezd, a védőket Kristoffer Ajer és Stian Rode Gregersen védik.

22 éves korában az Arsenal játékvezetőjét, Martin Odegaardot nevezték ki a nemzeti csapat kapitányának, és ő a középpálya jobb oldalán fog rajtolni, vagy Jens Petter Hauge, vagy Mohamed Elyounoussi játszik a szemközti szárnyon.

Alexander Sorloth vagy Joshua King várhatóan partnere lesz Haalandnek a támadásban, bár mivel King az utolsó nyolc válogatott közül egyiket sem kezdte, inkább a kispadon kezd.

Ami Hollandiát illeti, Van Gaal hasonló 25 fős keretet nevezett meg ahhoz, amelyet elődje, De Boer választott ki az Európa-bajnokságon 2020-ban, bár a visszatérő főcím a Liverpool védője, Virgil van Dijk.

A 30 éves játékos a tavalyi év nagy részét kihagyta sérülés miatt, de most visszatért a nemzeti együtteshez, és várhatóan kapitányként kezd a védelem középpontjában Matthijs de Ligt és Stefan de Vrij mellett.

Ez a három középhátvéd védi a Norwich City kapusát, Tim Krult, míg a szélső védők, Denzel Dumfries és Daley Blind valószínűleg 3-5-2-es felállásban nyújtják a szélességet.

A középső középpályások, Frenkie De Jong, Georginio Wijnaldum és Marten de Roon a három legvalószínűbb jelölt, aki a pálya közepén játszik, és Memphis Depay áll a sor élén akár Donyell Malen, akár Wout Weghorst mellett.

A várható kezdők

Norvégia

Nyland; Ryerson, Gregerson, Ajer, Meling; Odegaard, Thorsby, Berge, Hauge; Haaland, Sorloth

Hollandia

Krul; De Vrij, Van Dijk, De Ligt; Dumfries, De Roon, De Jong, Wijnaldum, Blind; Weghorst; Depay

Mi várható a meccsen?

Érdekes csata lesz Haaland és Van Dijk között szerdán, bár a holland védőt a hátsó háromban támogatják De Ligt és De Vrij, akik közöttük a Borussia Dortmund támadója frusztráló estévé válhat.

Az oránjeiek kedvencként indulnak ebbe a találkozóba, és úgy érezzük, hogy csapatukban elegendő minőségük van ahhoz, hogy megszerezzék mind a három pontot Oslóban.

Érdekes statisztikák

  • A Norvégia csapata átlagosan 46%-ban birtokolja a labdát. A Hollandia esetében ugyanez a mutató 53% A passzpontosság az Norvégia esetében 90% míg ugyanez a Hollandia tekintve 87%.
  • Átlagosan a Norvégia 11-szer lő kapura, míg a Hollandia 8-szor. A góljai száma alapján a konverziós ráta (lövésből gól) az Norvégia tekintetében 5% míg a Hollandia számait figyelve 3%.
  • Az Norvégia jelenleg 9. a Vb-selejtező csoportjában, míg a Hollandia az 3. helyen áll.
  • A Vb-selejtező jelen állása szerint a góllövőlistát Vinícius vezeti. A legtöbb asszisztot Benzema osztotta ki.

Megfontolandó tippek

  • Az, hogy a Norvégia nyeri a meccset a 22Beten 4,6-ös oddszal bír. A döntetlenre 3,7-as odds. Ha azonban a Hollandia kerülne ki győztesen, az a 22Beten már bizony 1,768-as nyereményszorzót ér.
  • Ha arra fogadnál, hogy mindkét csapat gólt rúg, az a 22Beten 1,9-es nyereményszorzót ér. Azonban ha úgy gondolod, hogy egyik csapat sem szerez találatot, az már 1,856-os szorzót ér.
  • Arra tippelnél, hogy sok gól lesz? Ha az lenne a tipped, hogy összesen 2,5 feletti gólszám lesz, az bizony 1,9-as szorzót ér.
  • Lehet, érdemes bepróbálkozni egy pontos eredménnyel? Az 1-0-ás hazai győzelem 12-es szorzót, a 2-1-es győzelem 13-öt, azonban 2-2-es döntetlen pedig 13-ös szorzót ér.
szerkesztői csapata - Rigó
A szerzőről

Körülbelül 6 évvel ezelőtt kezdtem foglalkozni sportfogadással és ez a szenvedélyem napról napra erősödik. Több fiókom is van a legnagyobb fogadóirodáknál, ahol remek oddsok vannak és az ügyfélszolgálat is kifogástalan. Főként futballra, F1-re és teniszre szeretek fogadni.

Vissza a tetejére