Real Betis-Getafe: Odds, fogadási tippek és La Liga mérkőzés előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Rigó Ond 2021 február 18
Real Betis vs Getafe
Real Betis
Teljesítmény:
N D N V N
  • Estadio Benito Villamarín
  • Február 19. 21:00
Getafe
Teljesítmény:
V D V V V

A Getafe az Estadio Benito Villamarín vendége pénteken a La Liga meccsen a házigazda Real Betisszel.

Real Betis: pillanatnyi forma

A Real Betis onnan akar folytatni, ahol legutóbb abbahagyta, 1-2 La Liga sikerrel a Villarreal ellen.

Ezen a meccsen a Real Betis 45% -os labdabirtoklással és 15 kapura lövéssel rendelkezett, amelyek közül 4 a célba. A Real Betis számára gólokat szerzett Nabil Fekir (45 ‘) és Emerson (52’). A másik végén a Villarreal CF 9 lövést kapott kapura, 5 pedig célzott. Gerard Moreno (65 ‘) volt a Villarreal gólja.

A legutóbbi játékokban nem gyakran fordult elő, hogy a Real Betis nem engedett. Számukra aggodalomra ad okot, hogy a Béticos nem tudta megakadályozni, hogy az ellenfelek az előző 6 összecsapásukból 5-ben gólt szerezzenek, közben 8 gólt engedtek be. Lehet, hogy egy ilyen tendencia nem következik be ebben a játékban.

Ennek a versenynek indulva a Real Betis legutóbbi 5 bajnoki mérkőzésén győzelem nélkül távozott a Getafe felett.

Getafe: pillanatnyi forma

A Real Sociedad elleni vereség után a Getafe abban reménykedik, hogy itt megfordul a helyzet.

Ezen a meccsen a Getafe 44% -os labdabirtoklást és 4 gólszerzési kísérletet végzett 0-val a célba. A Real Sociedadnak 3 gólpróbálkozása volt, kettőjükkel a célba. Alexander Isak (30 ‘) a Real Sociedad gólszerzője volt.

Nyilvánvalóvá vált, hogy a Getafe az előző hat meccsén túl kemény munkát végzett a gólok megszerzésében, és csak a 2-es gyenge hozamot realizálta. Ezekben a mérkőzésekben Azulones az ellenfél csapatok összesített gólösszegét is egyenlőnek találta 11-gyel.

Egymás elleni párharcok

A korábbi, április 4-ig tartó, 2018. április 2-ig tartó találkozók vizsgálata azt mutatja, hogy a Real Betis nyert egyet ezekből, a Getafe pedig 4-et, a sorsolt eredmények száma pedig 1.

12 gólt osztott a két klub ezeken a meccseken, 3 Béticos, 9 pedig Azulones volt. Ez egy meccsenként átlagosan 2 gól.

Az utolsó bajnoki meccs, amely ezen oldalakat tartalmazta, a La Liga 4. mérkőzése volt, 2020. szeptember 29-én, amikor a Getafe 3–0-s Real Betis végzett.

Ebből az alkalomból a Getafe 30% -kal birtokolta, és 8 kapura lőtt, 4 a célba. A gólszerzők Ángel Rodríguez (13 ‘, 42’) és Marc Cucurella (39 ‘) voltak.

Hírek a klubok körül, hiányzók

Borja Iglesias a héten visszatért az edzésre, és várhatóan Loren Moronnal szemben előnyben részesíti őt a Real Betis előtt.

Victor Ruiz kopogtat, de Marc Bartra sérülése hiányában a középső védőnek kell folytatnia. Nabil Fekirnek széleskörűen kell szerepelnie, Sergio Canales-t fejlettebb szerepbe kell helyezni, ahelyett, hogy a kettő mélyebb kezében tartanák.

Djene visszatért egy kétjátékos felfüggesztés után, és vissza kell térnie a Getafe-védelem középpontjába. Cucho Hernandeznek Jaime Matával kell együtt lennie az idegenben, Carles Alena feláldozásával.

Takefusa Kubo is a kispadon indulhat, Jose Bordalas duplázhat Damian Suarezzel és Allan Nyomtal a jobb oldalon.

A várható kezdők

Real Betis

Robles, Emerson, Mandi, Ruiz, Miranda, Guardado, Rodríguez, Ruibal, Canales, Fekir, Iglesias

Getafe

Soria, Suárez, Cabaco, Dakonam, Olivera, Nyom, Maksimovic, Arambarri, Cucurella, Mata, Hernández

Mi várható a meccsen?

A Real Betis legutóbb a Villarrealban meglepett idegenbeli győzelemmel tért vissza a győzelemhez, Nabil Fekir és Emerson szerezte a gólokat.

Legutóbb a LaLiga otthonában Manuel Pellegrini csapatának Francisco Trincao 86. percben elkövetett sztrájkja megtagadta a Barcelona elleni küzdelmet.

A Getafe a menedzser nélkül van a felfüggesztés miatt, és ötmeccses, nyeretlen futamban vesz részt ebben a játékban, amelynek során az utolsó négyben nem sikerült gólt szereznie.

Érdekes statisztikák

  • A Real Betis csapata átlagosan 53%-ban birtokolja a labdát. A Getafe esetében ugyanez a mutató 46%. A passzpontosság az Real Betis esetében 82%, míg ugyanez a Getafe tekintve 68%.
  • Átlagosan a Real Betis 11-szer lő kapura, míg a Getafe 8-szor. A góljai száma alapján a konverziós ráta (lövésből gól) az Real Betis tekintetében 11%, míg a Getafe számait figyelve 8%.
  • Az Real Betis jelenleg 7. a La Liga tabelláján, míg a Getafe az 14. helyen áll.
  • A La Liga jelen állása szerint a góllövőlistát Suarez vezeti 16 góllal. A legtöbb asszisztot Llorente osztotta ki.

Megfontolandó tippek

  • Az, hogy a Real Betis nyeri a meccset a 28Beten 2,09-ös oddszal bír. A döntetlenre 2,904 -es odds. Ha azonban a Getafe kerülne ki győztesen, az a 22Beten már bizony 4,34 -es nyereményszorzót ér.
  • Ha arra fogadnál, hogy mindkét csapat gólt rúg, az a 22Beten 2,2 -es nyereményszorzót ér.
  • Arra tippelnél, hogy sok gól lesz? Ha az lenne a tipped, hogy összesen 2,5 feletti gólszám lesz, az bizony 2,496-as szorzót ér.
  • Lehet, érdemes bepróbálkozni egy pontos eredménnyel? Az 1-0-ás hazai győzelem 6-es szorzót, a 2-1-es győzelem 9-öt, azonban 2-2-es döntetlen pedig 14-ös szorzót ér.
szerkesztői csapata - Rigó
A szerzőről

Körülbelül 6 évvel ezelőtt kezdtem foglalkozni sportfogadással és ez a szenvedélyem napról napra erősödik. Több fiókom is van a legnagyobb fogadóirodáknál, ahol remek oddsok vannak és az ügyfélszolgálat is kifogástalan. Főként futballra, F1-re és teniszre szeretek fogadni.

Vissza a tetejére