Real Sociedad-Athletic Bilbao: Odds, fogadási tippek és La Liga mérkőzés előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Rigó Ond 2021 április 06
Real Sociedad vs Athletic Bilbao
Real Sociedad
Teljesítmény:
N D N V V
  • Reale Seguros
  • Április 07. 20:45
Athletic Bilbao
Teljesítmény:
D N V D D

A La Liga szerdai, Reale Arénában rendezett mérkőzésén a Real Sociedad száll meg az Athletic Bilbaóval.

Real Sociedad: pillanatnyi forma

A Real Sociedad korábbi eredményét követve ugyanebben reménykedik majd a 0–1-es Copa del Rey győzelem után az Athletic Bilbaóval szemben.

Ebben a meccsben a Real Sociedad 58% -kal birtokolta és 6 kísérletet tett a kapura, 1-nél a kapuba. Az egyetlen játékos, aki gólt szerzett a Real Sociedad számára, Mikel Oyarzabal (63 ‘) volt. A másik oldalon az Athletic Bilbao 5 kísérletet tett a kapuba, 2-vel a célba.

A Real Sociedad az újabb játékokban küzdött az előremutató játékával. A gólösszeg mindössze 4-re áll az ellenzéki csapatokkal szemben az elmúlt hat meccsük során. Ezekben a meccsekben Txuri-urdin azt is látta, hogy az ellenük szerzett gólok száma elérte a 8-at.

Ha ebbe belemegyünk, a Real Sociedadot az Athletic Bilbao nem verte meg a bajnokságban az előző 2 mérkőzésén.

Athletic Bilbao: pillanatnyi forma

Formájukat tekintve az Athletic Bilbao ellen az utolsó 6 meccsükből 5-ben kapott gólt, látva, hogy az ellenfél 6 gólt ért el. Védekezésben a Los Leones csak egyáltalán nem volt túl szilárd. Ennek ellenére még várat magára, hogy fennmaradhat-e egy ilyen trend ezen a közelgő mérkőzésen.

Egymás elleni párharcok

Ebben a játékban a Sociedad a Mikel Oyarzabal tizenegyesének jóvoltából 1–0-s győzelemnek köszönhetően felemelte a trófeát, és szerdán otthon meg akarják ismételni ezt a bravúrt, hogy bejussanak a La Liga tabella legjobb ötébe.

Hírek a klubok körül, hiányzók

Míg Alguacilnak rendelkeznie kell az alapjátékosok többségével, a szezonban több sérülés is megsérült a szezonban.

Jon Guridi és a veterán kapus, Miguel Angel Moya is folytatja a varázslatot a pálya szélén, míg Luca Sangalli hosszú távú térdsérülése nélkül marad versenyben.

A középpályás, David Silva hiányzott a Barcelona elleni bajnoki keretből, de az egykori spanyol válogatott visszatér a kezdő 11-be a Copa del Rey döntőjére, biztosítva első ezüstdarabját a Manchester City-ből való költözése óta.

Alexander Isak vezeti a La Real vezetését, ebben a szezonban 24 La Liga-meccsen 12 gólt szerzett.

Mikel Oyarzabal fogja támogatni, aki a szezonban elért 12. gólját betalálva megszerezte a Copa del Rey végső győzelmét tizenegyesből.

Az Athletic Bilbao-nak sikerült jó formában tartania csapatát ebben a kampányban, Oier Zarraga potenciálisan az egyetlen hiányzó sérülés miatt.

Iker Muniain kapitány csüggedten nézett ki a kupa végső veresége után, és kétségbeesetten fogja látni, hogy csapata visszatér a legjobbhoz.

A spanyol továbbra is meghatározó tagja az Athletic csapatának, öt gólt és négy gólpasszt jegyzett a La Liga akciójában.

A várható kezdők

Real Sociedad

Remiro; Gorosabel, Zubeldia, Le Normand, Monreal; Silva, Zubimendi, Merino; Oyarzabal, Isak, Portu

Athletic Bilbao

Simon; De Marcos, Alvarez, Martinez, Berchiche; Berenguer, Lopez, Vesga, Muniain; Williams, Garcia

Mi várható a meccsen?

Ez a második alkalom egy héten belül, amellyel ez a két rivális mérkőzik meg a Real Sociedad 1:0-s Copa del Rey hétvégi győzelme után.

A házigazdák azonban a legutóbbi négy bajnoki mérkőzésükből csak egyet nyertek meg. Az Athletic legutóbbi négy versenyszámában győztes, és közben csak két gólt szerzett.

Érdekes statisztikák

  • A Real Sociedad csapata átlagosan 54%-ban birtokolja a labdát. A Athletic Bilbao esetében ugyanez a mutató 50%. A passzpontosság az Real Sociedad esetében 80%, míg ugyanez a Athletic Bilbao tekintve 77%.
  • Átlagosan a Real Sociedad 11-szer lő kapura, míg a Athletic Bilbao 10-szor. A góljai száma alapján a konverziós ráta (lövésből gól) az Real Sociedad tekintetében 13%, míg a Athletic Bilbao számait figyelve 12%.
  • Az Real Sociedad jelenleg 7. a La Liga tabelláján, míg a Athletic Bilbao az 10. helyen áll.
  • A La Liga jelen állása szerint a góllövőlistát Messi vezeti 23 góllal. A legtöbb asszisztot Messi osztotta ki.

Megfontolandó tippek

  • Az, hogy a Real Sociedad nyeri a meccset a 01Beten 2,192-ös oddszal bír. A döntetlenre 3,15-as odds. Ha azonban a Athletic Bilbao kerülne ki győztesen, az a 22Beten már bizony 3,56-es nyereményszorzót ér.
  • Ha arra fogadnál, hogy mindkét csapat gólt rúg, az a 22Beten 2,12-es nyereményszorzót ér.
  • Arra tippelnél, hogy sok gól lesz? Ha az lenne a tipped, hogy összesen 2,5 feletti gólszám lesz, az bizony 2,36-as szorzót ér.
  • Lehet, érdemes bepróbálkozni egy pontos eredménnyel? Az 1-0-ás hazai győzelem 6-es szorzót, a 2-1-es győzelem 9-öt, azonban 2-2-es döntetlen pedig 14-ös szorzót ér.
szerkesztői csapata - Rigó
A szerzőről

Körülbelül 6 évvel ezelőtt kezdtem foglalkozni sportfogadással és ez a szenvedélyem napról napra erősödik. Több fiókom is van a legnagyobb fogadóirodáknál, ahol remek oddsok vannak és az ügyfélszolgálat is kifogástalan. Főként futballra, F1-re és teniszre szeretek fogadni.

Vissza a tetejére