Celtic-FC Midtjylland: Odds, fogadási tippek és BL-selejtező mérkőzés előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Rigó Ond 2021 július 19
Celtic vs FC Midtjylland
Celtic
Teljesítmény:
N N N D V
  • Celtic Park
  • Július 20. 20:45
FC Midtjylland
Teljesítmény:
N N V N V

Ezen a keddi BL-selejtezőmeccsen a Celtic az FC Midtjylland ellenfelét játssza.

Celtic: pillanatnyi forma

A Celtic ebben a játékban a Hibernian elleni 0–0-s Premiership döntetlen hátteréből áll.

Ezen a meccsen a Celtic 74 százalékos labdabirtoklást és 16 gólkísérletet ért el, amelyek közül 10 a célba került. A másik oldalon Hibernian 6 gólpróbát kapott 0-val a célba.

Az előző 6 mérkőzésen Ange Postecoglou Celtic együttesen összesen 12-szer érte el a célt, meccsenként átlagosan 2 gólt szerezve.

A kelta szurkolók – bár közülük csak 2000-en – 16 hónapot vártak a Parkhead-be való visszavonulásra, mivel a koronavírus-korlátozások enyhülnek, de a Bhoys-szurkolók és a sportolók számára egy nyomorúságos nap látta, hogy Preston 1-0-s győzelmet aratott a Postecoglou első felelős hazai meccse során.

Benjamin Whiteman büntetője a 64. percben volt az, ami szétválasztotta a két felet szombaton, és Postecoglou az utolsó sípszó után nem húzott ütéseket, és azt állította, hogy a Celticnek „be kell hoznia játékosokat”, amikor az első kéréskor a Rangers trónfosztására törekszenek.

A Bhoyknak az előszezonban többnyire útjukban voltak dolguk – legyőzték a Sheffield Wednesday-t és a walesi Charlton Athletic-t, mielőtt gól nélküli patthelyzetet játszottak volna a Bristol City-vel -, de az előszezonjuk legnehezebb próbája várakozással áll szemben, mint West A Ham United július 24-én látogat a Celtic Parkba.

FC Midtjylland: pillanatnyi forma

Mivel az FC Midtjylland legutóbbi mérkőzésén vereséget szenvedett az Odense BK kezén a Superliga akciójában, remélni fogja, hogy itt megfordul a helyzet.

Ezen a meccsen az FC Midtjylland 57% -os labdabirtoklást és 15 kapura lőtt kaput ért el 3-szor a célba. Az FC Midtjylland gólszerzője Pione Sisto (59 ‘) volt. Az Odense BK 13 kísérletet kapott kapura, közülük 7 volt a cél. Bashkim Kadrii (15 ‘) és Jørgen Skjelvik (91’) szerzett gólt az Odense BK számára.

Az előző 6 összecsapásuk során az FC Midtjylland 12 gólos összesítéshez segítette magát. Ulvene szintén nem mulasztott el betalálni ezekben a játékokban. E mérkőzések során védőik 10 gólt láttak ellenük. Tudjuk meg, hogy ezt a trendet folytatják-e ebben a játékban.

A dán Superliga második helyezettje, a Midtjylland örömmel kezdte pénteken a 2021–22-es idényt az Odense Boldklub ellen – az utóbbi félévben a nyolcadik helyre szorult oldal ellen -, de a játék nem egészen a forgatókönyv szerint alakult.

Az OB játékosa, Bashkim Kadrii 15 perccel az óra előtt áttörte a holtpontot, mire Pione Sisto visszaállította a Midtjylland paritását közvetlenül az óra eltelte előtt, de a találkozó 91. percében az OB balhátvédje, Jorgen Skjelvik látta, hogy az ő sarka mindenkit kibújik, és a hátsó oldalra hurkol. a kapu fölött Jonas Lossl.

Az új menedzser, Bo Henriksen aligha szenvedhetett enyhítőbb életkezdetet a Midtjylland kátyújában, de a hangsúly gyorsan a Bajnokok Ligája felé fordult az ex-Kidderminster Harriers frontembere számára, aki a keddi játékra „alsósokat” címkézett.

Egymás elleni párharcok

Egyik fél sem melegítette fel ideális módon ezt a találkozót, mivel Bhoys 1-0-s barátságos vereséget szenvedett a Preston North End ellen, míg a Midtjylland 2-1-es vereséggel nyitotta meg bajnokságát az Odense Boldklub ellen.

Rabona
Élő fogadás: check_circle
Üdvözlő bónusz: 35,000 Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a globusbet.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Hírek a csapatok körül, hiányzók

A Celtic kapusa, Vasilis Barkas kézproblémából gyorsan felépült, hogy a Preston ellen pályára lépjen, de a védők, Christopher Jullien és Kristoffer Ajer hiányoznak, bár ez utóbbi várhatóan befejezi a Brentfordba költözését, és kimaradt a klub Bajnokok Ligája keretéből.

Tom Rogic és Odsonne Edouard elég alkalmasak voltak a hétvégi 30 perces kámosokra, és itt visszahelyezhetők az első XI-be, de Karamoko Dembele és Mikey Johnston a Bristol City ellen elszenvedett sérüléseken dolgoznak.

James Forrest visszatér az önzárkózás időszakából, és nem valószínű, hogy időben felgyorsul az első szakaszra, de Nir Bitton, Ismaila Soro és Ryan Christie triójának mind erős esélyei vannak a visszatérésre.

Az újonnan érkezők, Furuhashi és Abada is kimaradtak a Bhoys európai rendszeréből Olivier Ntcham mellett, akik Ajerhez hasonlóan erősen kötődnek a kilépéshez.

Aral Simsir, a Midtjylland szélsője kihagyja az első mérkőzést, miután pozitív tesztet végzett a koronavírus ellen, míg Nicolas Madsen állítólag pénteki sérülése miatt elhagyta a pályát, és fel kell mérni.

Charles vagy Victor Torp megküzdhet az utolsó középpályás helyért, ha Madsen kihagyja, Erik Sviatchenko kapitány pedig visszatér Glasgow-ba, miután 2016 és 2018 között 63 alkalommal lépett pályára a Celtic csapatában.

A várható kezdők

Celtic

Barkas; Ralston, Bitton, Welsh, Taylor; McGregor, Soro, Turnbull; Rogic, Edouard, Christie

FC Midtjylland

Lossl; Dalsgaard, Sviatchenko, Hoegh, Paulinho; Onyedinka, Madsen, Evander; Dreyer, Brumado, Sisto

Mi várható a meccsen?

Sem a Celtic, sem a Midtjylland nem fog magabiztosan merülni az első labda keddi rúgása előtt, és ketrecbe keveredett ügy állhat fenn, mivel mindkét fél a legelső találkozásra készül.

Bhoysnak vannak tapasztalt profi tagjai, akik éppen a megfelelő időben térnek vissza a fitneszhez, de a látogatókat semmilyen körülmények között sem szabad lebecsülni, és láthatjuk, hogy az első szakasz teljes teret végez, hogy a jövő héten Dániában mindent el tudjon játszani.

Érdekes statisztikák

  • A Celtic csapata átlagosan 55%-ban birtokolja a labdát. A FC Midtjylland esetében ugyanez a mutató 54%. A passzpontosság az Celtic esetében 79% míg ugyanez a FC Midtjylland tekintve 87%.
  • Átlagosan a Celtic 10-szer lő kapura, míg a FC Midtjylland 3-szor. A góljai száma alapján a konverziós ráta (lövésből gól) az Celtic tekintetében 3% míg a FC Midtjylland számait figyelve 12%.

Megfontolandó tippek

  • Az, hogy a Celtic nyeri a meccset a 28Beten 2,03-ös oddszal bír. A döntetlenre 3,42-as odds. Ha azonban a FC Midtjylland kerülne ki győztesen, az a 22Beten már bizony 3,42-as nyereményszorzót ér.
  • Ha arra fogadnál, hogy mindkét csapat gólt rúg, az a 22Beten 1,77-es nyereményszorzót ér. Azonban ha úgy gondolod, hogy egyik csapat sem szerez találatot, az már 2-os szorzót ér.
  • Arra tippelnél, hogy sok gól lesz? Ha az lenne a tipped, hogy összesen 2,5 feletti gólszám lesz, az bizony 1,875-as szorzót ér.
  • Lehet, érdemes bepróbálkozni egy pontos eredménnyel? Az 1-0-ás hazai győzelem 6,5-es szorzót, a 2-1-es győzelem 7-öt, azonban 2-2-es döntetlen pedig 11-ös szorzót ér.
szerkesztői csapata - Rigó
A szerzőről

Körülbelül 6 évvel ezelőtt kezdtem foglalkozni sportfogadással és ez a szenvedélyem napról napra erősödik. Több fiókom is van a legnagyobb fogadóirodáknál, ahol remek oddsok vannak és az ügyfélszolgálat is kifogástalan. Főként futballra, F1-re és teniszre szeretek fogadni.

Vissza a tetejére