Fiorentina-Inter Milan: Odds, fogadási tippek és Serie A mérkőzés előzetes

Olvasd el 8 perc alatt szerző Rigó Ond 2021 szeptember 20
Fiorentina vs Inter Milan
Fiorentina
Teljesítmény:
N N N N V
  • Artemio Franchi
  • Szeptember 21. 20:45
Inter Milan
Teljesítmény:
N N D V N

A Serie A keddi Stadio Artemio Franchi mérkőzésén a hazai Fiorentina záró kürtöt láthat az Inter Milan csapatával.

Fiorentina: pillanatnyi forma

A Fiorentina reméli, hogy megismétli utolsó eredményét, miután a Genoa elleni 1-2 Serie A-s sikert aratta.

Ebben a játékban a Fiorentina 65% -os labdabirtoklást és 16 kapura lövést ért el, közülük 5 -öt célba. A Fiorentina gólszerzői Riccardo Saponara (60 ‘) és Giacomo Bonaventura (89′) voltak. A Genoa 9 lövést szerzett a kapuba, 3 -at a kapuba. Domenico Criscito (98’) volt a gólszerző a Genoa csapatában.

Mérkőzésenként legalább három gólt láttak az utolsó 6 meccsből 5 -ben, ahol a Fiorentina szerepelt. Az ellenzéki csapatok hatszor lőttek ezeken a meccseken, míg a Fiorentinának összesen 11 -et sikerült szereznie.

Bár nem sikerült áttörniük a holtpontot egészen az óra jeléig, amikor a cserejátékos Riccardo Saponara megállíthatatlan ütést lőtt a terület széléről, Vincenzo Italiano csapata végül 2-1-es győzteseket futott ki, házigazdáik vigasztalása csak az utolsó rúgásból fakadt a játék során, tizenegyesponton keresztül.

Saponara – aki a tavalyi szezon nagy részét kölcsönben töltötte a Speziánál, Italiano irányításával – szintén remekül állította be Giacomo Bonaventura gólját Marassiban, és újbóli megjelenése a megújult hit szimbóluma a vállalkozó szellemű vezetőedzőjük alatt.

Inter Milan: pillanatnyi forma

Az Inter Milan a Serie A 6-1-es győzelme után lép pályára, mivel legutóbbi mérkőzésén legyőzte a Bolognát.

Azon a mérkőzésen az Inter Milan 45% -os labdabirtoklást és 19 kapura lövést szerzett, ebből 11 -et a kapuba. Az Inter Milan góljait Lautaro Martínez (6′), Milan Škriniar (30′), Nicolò Barella (34′), Matías Vecino (54′) és Edin Džeko (62′, 68′) szerezték. A Bologna 7 gólkísérletet hajtott végre, 2 pedig célba ért. Arthur Theate (86′) volt a gólszerző a Bologna csapatában.

A támadóan klinikai Inter Milan rengeteg gólt szerzett az előző 6 összecsapásuk során (pontosabban 20). Ezzel lenyűgöző, átlagosan 3,33 gólt szereztek meccsenként ez idő alatt. Megtudjuk, hogy ez a tendencia itt folytatható -e vagy sem.

Még akkor is, ha a Bajnokok Ligája – kampányuk a múlt héten veszteségesen indult – mivel hazai pályán verte őket a Real Madrid – szombaton, az Inter minden félidőben három góllal lefújta legújabb hazai ellenfelét a jubiláló San Siróban.

Lautaro Martinez csak a hatodik percben indította el a gólt, és csapattársa, Edin Dzeko a második félidőben duplázta az eljárást, hogy farokkal a lábuk között küldje vissza a Bolognát Emilia-Romagnába.

Egy ilyen átfogó győzelemnek most le kellett volna ráznia minden csalódottságot, amiért későn veszített a Real ellen, és a Sampdoria 2-2-es döntetlent ért el a múlt hétvégén, miután két alkalommal vezetett, így az Inter jól felkészült arra, hogy sikeresen védekezzen cím.

Egymás elleni párharcok

A 2019.12.15 -ig tartó fej -fej közötti találkozóik áttekintése azt mutatja, hogy ezek a találkozások nem voltak eredményesek a Fiorentina számára. Egyáltalán nem tudtak győzelmet aratni, míg az Inter Milan megőrizte előnyét felettük, és a lejátszott mérkőzések 67 százalékában nyert.

Összesen 17 gólt szereztek egymás között az összecsapások során, 6 -ot La Viola és 11 -et Nerazzurri. Ez játékonként átlagosan 2,83 gólt jelent.

A kettő közötti utolsó bajnoki találkozó a Serie A 21. mérkőzésének napja volt, 2021. 05. 02-án, amikor a végeredmény a Fiorentina 0-2 Inter Milan lett. Ellenfelei számára az Inter Milan 14 gólkísérletet hajtott végre, közülük 6 -ot célba. Nicolò Barella (31′) és Ivan Perišić (52′) lőtt gólt.

Rabona
Élő fogadás: check_circle
Üdvözlő bónusz: 35,000 Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a globusbet.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Hírek a csapatok körül, hiányzók

Simone Inzaghi, az Inter főnöke valószínűleg változtatni fog a Bolognát sújtó kezdőcsapaton – különösen egy lombardiai derbivel az Atalanta ellen, hogy felkészüljön a jövő hétvégére.

Ezért Hakan Calhanoglu-t vissza lehet hozni az oldalra, és valószínűleg Matias Vecino lesz az ember, aki utat tör magának, míg Ivan Perisic Federico Dimarco-val versenyez az Inzaghi szokásos 3-5-2-es bal oldali helyéért.

Edin Dzeko várhatóan vezetni fogja a sort, miután legutóbb pihenőt kapott, bár a szünet előtt lépett pályára, amikor Joaquin Correa megsérült. Az argentin válogatott játékos csak zúzódásokat szenvedett, miután attól tartottak, hogy komolyabb sérülés történt, de várhatóan kedden kimarad – Alexis Sanchez akkor reménykedni fog a ritka kezdésben.

Eközben Alvaro Odriozola, miután erősen részt vett a Fiorentina támadó megközelítésében a hétvégén, a hazaiak jobbhátvédjében folytatja a sérült Lorenzo Venuti távollétében, aki a múlt héten sérült meg a vállán.

Vincenzo Italiano általában a 4-3-3-as formációt részesíti előnyben, így leginkább az a kérdés, hogy melyik személyzetet választja meg a bajnokok látogatására, Riccardo Saponara pedig a versenyző, aki Nicolas Gonzalez előtt játszik szombati fellépése után.

Gaetano Castrovillit visszavonták az első félidőben Genovában, így Sofyan Amrabat és a kölcsönszerző Lucas Torreira készenlétben állnak, hogy szükség esetén belépjenek a kezdő XI -be – Alfred Duncan egy másik lehetőséget kínál az Italiano számára.

A várható kezdők

Fiorentina

Dragowski; Odriozola, Milenkovic, Martinez Quarta, Biraghi; Bonaventura, Torreira, Amrabat; Sottil, Vlahovic, Gonzalez

Inter Milan

Handanovic; Skriniar, De Vrij, Bastoni; Dumfries, Barella, Brozovic, Calhanoglu, Perisic; Martinez, Dzeko

Mi várható a meccsen?

Az Inter az elmúlt hónapokban uralkodott a Fiorentina felett, és folytathatja az újabb Serie A győzelmi sorozatának kiépítését, miután kedden győzelmet aratott toszkán társai felett.

Még akkor is, ha a Nerazzurri forgatja jelentős erőforrásait, egy halálos előrenyomuló vonal biztosan többször is átszelheti a támadó szellemű Violát – és ritkán hagyják el a tőkét.

Érdekes statisztikák

  • A Fiorentina csapata 47%-ban birtokolja a labdát. A Inter Milan esetében ugyanez a mutató 53% A passzpontosság az Fiorentina esetében 86% míg ugyanez a Inter Milan tekintve 88%.
  • Átlagosan a Fiorentina 9-szer lő kapura, míg a Inter Milan 12-szor. A góljai száma alapján a konverziós ráta (lövésből gól) az Fiorentina tekintetében 9% míg a Inter Milan számait figyelve 11%.
  • Az Fiorentina jelenleg 5. a Serie A csoportjában, míg a Inter Milan az 1. helyen áll.
  • A Serie A jelen állása szerint a góllövőlistát Immobile vezeti. A legtöbb asszisztot Alberto osztotta ki.

Megfontolandó tippek

  • Az, hogy a Fiorentina nyeri a meccset a 22Beten 3,64-ös oddszal bír. A döntetlenre 3,78-as odds. Ha azonban a Inter Milan kerülne ki győztesen, az a 22Beten már bizony 1,94 -as nyereményszorzót ér.
  • Ha arra fogadnál, hogy mindkét csapat gólt rúg, az a 22Beten 1,63-es nyereményszorzót ér. Azonban ha úgy gondolod, hogy egyik csapat sem szerez találatot, az már 2,275-os szorzót ér.
  • Arra tippelnél, hogy sok gól lesz? Ha az lenne a tipped, hogy összesen 2,5 feletti gólszám lesz, az bizony 1,92-as szorzót ér.
  • Lehet, érdemes bepróbálkozni egy pontos eredménnyel? Az 1-0-ás hazai győzelem 13-es szorzót, a 2-1-es győzelem 12-öt, azonban 2-2-es döntetlen pedig 11-ös szorzót ér.
szerkesztői csapata - Rigó
A szerzőről

Körülbelül 6 évvel ezelőtt kezdtem foglalkozni sportfogadással és ez a szenvedélyem napról napra erősödik. Több fiókom is van a legnagyobb fogadóirodáknál, ahol remek oddsok vannak és az ügyfélszolgálat is kifogástalan. Főként futballra, F1-re és teniszre szeretek fogadni.

Vissza a tetejére