Levante-Celta Vigo: Odds, fogadási tippek és La Liga mérkőzés előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Rigó Ond 2021 szeptember 20
Levante vs Celta Vigo
Levante
Teljesítmény:
D D V D D
  • Ciudad de Valencia
  • Szeptember 21. 22:00
Celta Vigo
Teljesítmény:
V D V V V

A Levante kedden a La Ciga döntetlenjében találkozik a vendég Celta Vigóval az Estadio Ciutat de Valenciában.

Levante: pillanatnyi forma

A hazaiak úgy jönnek ebbe a meccsbe, miután az Elche CF ellen 1-1-es döntetlent ért el a La Liga.

Azon a mérkőzésen a Levante 46%-os labdabirtoklást és 11 gólkísérletet ért el, közülük 6 célba ért. A Levante góllövőlistájának egyetlen játékosa José Luis Morales (55′) volt. A másik oldalon az Elche CF 9 gólkísérletet hajtott végre, közülük 2 -et célba. Lucas Pérez (33′) gólt szerzett az Elche CF számára.

A Levante nem tudta a legjobban megállítani ellenfeleit, de nekik is sikerült gólt szerezniük. Az előző 6 meccsük elemzése azt mutatja, hogy a Levante 6 meccsen kapott be, míg 5 meccsen az eredményjelzőre került. Nézzük meg, hogy ez a tendencia folytatódik -e ebben a játékban.

Az egymás elleni döntetlennel kezdte az új kampányt, először a 97. percben tartott Cadiz-egyenlítéssel, majd sokkal dicséretesebb pontot szerzett, mivel Roger Marti, Jose Campana és Rober Pier 3-3-as döntetlennel került az eredményjelzőre a címvédő Real Madriddal.

Paco Lopez csapatát ezután 1-0-s vereséggel verte a Real Sociedad, majd ismét rögzítette az egymást követő döntetleneket a keddi mérkőzésen.

Ismét a késői dráma áldozatai lettek az újonnan feljutott Rayo Vallecano ellen, Sergio Guardiola ugyanis a 92. percben szerzett egyenlítő gólt, mivel úgy tűnik, hogy 1-0-s győzelmet arat, míg Jose Luis Morales 1-1-es döntetlenre mentett egy pontot szombaton Elche-vel.

Celta Vigo: pillanatnyi forma

A Celta Vigo és a La Liga versenyen a Cádiz elleni korábbi mérkőzésükön elszenvedett vereség után a Celta Vigo és utazó szurkolói itt jobb eredményt remélnek.

Ebben a játékban a Celta Vigo 78% -os labdabirtoklást és 13 kapura lövést szerzett. A Celta Vigo góllövőlistájának egyetlen játékosa Santi Mina (64′) volt. A másik oldalon Cádiznak 7 gólkísérlete volt, közülük 3 célba ért. Antony Lozano (38′) és Alfonso Espino (43′) lőtt gólt a Cádiz számára.

A statisztikák elmesélik a történetet, és a Celta Vigo ellen 6 legutóbbi mérkőzésükből 5 -öt értek el, így az ellenfelek összesen 13 gólt lőttek. Védekezésben a Celta Vigo nem járt túl jól. A vendégek a tavalyi szezon nagy részében a Levantéval küzdöttek a hasonló helyekért, de sokkal erősebb véget értek, és végül bebiztosították a nyolcadik helyet.

Az új kampány azonban nem indult jól Eduardo Coudet emberei számára, hiszen öt meccsből mindössze egy ponton állnak.

Ez az Osasuna elleni gól nélküli döntetlenből következett, de Os Celestes azóta három egymást követő mérkőzést veszített, először az Athletic Bilbao verte 1–0-ra, majd 5–2-es vereséget szenvedett a Real Madridtól.

Egymás elleni párharcok

A legutóbbi, 2018.08.27 -ig tartó fej -fej összecsapásukra pillantva kiderül, hogy a Levante 3 -at nyert meg a Celta Vigo 2 -n, a sorsolt eredmények száma pedig 1. Ebben az időszakban 21 gól született közöttük, ebből 12 a Levante és 9 az Os Celestes gólja. Az átlagos gól meccsenként 3,5 volt.

A klubok közötti utolsó bajnoki találkozó a La Liga 34. mérkőzésének napja volt 2021.04.30-án, melynek végeredménye a Celta Vigo 2-0 Levante lett. Ekkor a Celta Vigo 54% -os labdabirtoklást és 8 kapura lövést szerzett. A gólokat Brais Méndez (51′) és Augusto Solari (74′) szerezték.

Rabona
Élő fogadás: check_circle
Üdvözlő bónusz: 35,000 Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a globusbet.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Hírek a csapatok körül, hiányzók

A Levantének hosszú sérülési listája van, mivel Roberto Soldado, Jorge de Frutos és Enis Bardhi támadók kimaradnak a középpályás Jose Campana mellett. Ezek a veszteségek növelik Lopez bízását a sztárember Jose Luis Morales-ben, aki utoljára behozta az egyenlítő gólt.

Valószínűleg az első kettőben csatlakozik hozzá Dani Gomez, a szélső védők, Carlos Clerc és Son is előre jutnak.

A lassú kezdés ellenére a Celta Vigo nagyrészt ragaszkodott az eddig kialakult játékosállományához, Coudetnak továbbra is hitet kell tartania támadásban Iago Aspas, Santi Mina, Franco Cervi és Denis Suarez szereplésével.

Tiszta egészséggel kell jönniük, míg a menedzsernek döntéseket kell hoznia olyanokról, mint Nolito és Okay Yokuslu, akik a kezdő XI helyszíneit szorgalmazzák.

A várható kezdők

Levante

Cardenas; Postigo, Duarte, Vezo; Son, Pepelu, Malsa, Martinez, Clerc; Gomez, Morales

Celta Vigo

Dituro; Mallo, Murillo, Fontan, Galan; Tapia; Suarez, Cervi, Nolito; Aspas, Mina

Mi várható a meccsen?

Míg a Levante jobban kezdte a szezont, csapatának veszteségei vitathatatlanul előnyhöz juttatják a Celta Vigo XI-t, és ez akárhogy is történhet.

Az alacsony pontszámú döntetlen nem lenne egy lehetetlen forgatókönyv, mivel a felek lemondhatják egymást ajánlataikban, hogy felmásszanak az asztalra.

Érdekes statisztikák

  • A Levante csapata 45%-ban birtokolja a labdát. A Celta Vigo esetében ugyanez a mutató 48% A passzpontosság az Levante esetében 86% míg ugyanez a Celta Vigo tekintve 88%.
  • Átlagosan a Levante 8-szer lő kapura, míg a Celta Vigo 9-szor. A góljai száma alapján a konverziós ráta (lövésből gól) az Levante tekintetében 7% míg a Celta Vigo számait figyelve 6%.
  • Az Levante jelenleg 15. a La Liga csoportjában, míg a Celta Vigo az 18. helyen áll.
  • A La Liga jelen állása szerint a góllövőlistát Benzema vezeti. A legtöbb asszisztot Benzema osztotta ki.

Megfontolandó tippek

  • Az, hogy a Levante nyeri a meccset a 22Beten 2,51-ös oddszal bír. A döntetlenre 3,34-as odds. Ha azonban a Celta Vigo kerülne ki győztesen, az a 22Beten már bizony 2,816-as nyereményszorzót ér.
  • Ha arra fogadnál, hogy mindkét csapat gólt rúg, az a 22Beten 1,77-es nyereményszorzót ér. Azonban ha úgy gondolod, hogy egyik csapat sem szerez találatot, az már 2-os szorzót ér.
  • Arra tippelnél, hogy sok gól lesz? Ha az lenne a tipped, hogy összesen 2,5 feletti gólszám lesz, az bizony 1,92-as szorzót ér.
  • Lehet, érdemes bepróbálkozni egy pontos eredménnyel? Az 1-0-ás hazai győzelem 8,5-es szorzót, a 2-1-es győzelem 9-öt, azonban 2-2-es döntetlen pedig 12-ös szorzót ér.
szerkesztői csapata - Rigó
A szerzőről

Körülbelül 6 évvel ezelőtt kezdtem foglalkozni sportfogadással és ez a szenvedélyem napról napra erősödik. Több fiókom is van a legnagyobb fogadóirodáknál, ahol remek oddsok vannak és az ügyfélszolgálat is kifogástalan. Főként futballra, F1-re és teniszre szeretek fogadni.

Vissza a tetejére