Getafe-Atlético Madrid: Odds, fogadási tippek és La Liga mérkőzés előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Rigó Ond 2021 szeptember 20
Getafe vs Atlético Madrid
Getafe
Teljesítmény:
V V V V V
  • Coliseum Alfonso Perez
  • Szeptember 21. 19:30
Atlético Madrid
Teljesítmény:
N D N D D

A La Liga mérkőzésen az Estadio Coliseumban, Alfonso Pérezben kedden a házigazda Getafe fogadja a vendégeket az Atlético Madridban.

Getafe: pillanatnyi forma

A Getafe javítani szeretne az utolsó itteni kiruccanásán, miután a legutóbbi Rayo Vallecano elleni 3-0-s vereséget szenvedett a La Liga-ban.

Azon a mérkőzésen a Getafe 50% -os labdabirtoklást és 13 gólkísérletet birtokolt, közülük 3 -at célba. A másik végén Rayo Vallecano 11 lövést szerzett a kapuba, 5 -öt a kapuba. Rayo Vallecano gólját Óscar Trejo (9′), Pathé Ismaël Ciss (78′) és Radamel Falcao (81′) szerezte.

Az újabb Getafe játékok visszatérő vonása, hogy nulla a pontozási sorban. A korábbi mérkőzéssorozatot figyelembe véve ezt megelőzően, közülük 5 -ben mindkét csapat gólra tett fogadása vesztes lett volna. Meg kell nézni, hogy ez a tendencia folytatható-e ebben a játékban.

Mivel a Getafe az elmúlt szezonban csak négy ponttal elkerülte a kiesést, a kényelmesebb befejezés reményében indulhat az új kampányba, de különösen csalódást keltő kezdésük volt, és nem sikerült egy pontot szerezniük az első öt meccsükről.

Bár a Valencia, a Sevilla és a Barcelona veresége az első három meccsen érthető, Michel csapata az elmúlt héten nem tudott kihasználni két kezelhetőbb mérkőzést, hiszen először 1-0-ra kikapott az Elche otthonában.

Az Azulones legutóbb kiutazott, hogy felvegye Rayo Vallecano újonnan kinevezett csapatát, és 3-0-s ütést kaptak, amikor Oscar Trejo az első 20 percben a házigazdákat vezette, Pathe Ciss és Radamel Falcao pedig második góllal fejezte be a domináns teljesítményt.

Atlético Madrid: pillanatnyi forma

Az Atletico Madrid a Celta Vigo és az Elche elleni győzelemmel kezdte címvédését, de a Villarreal 2-2-es döntetlent ért el.

Ebben a játékban az Atlético Madrid 55% -os labdabirtoklással és 14 gólkísérlettel rendelkezett. Az Athletic Bilbao 6 lövést szerzett a kapuba, 0 -at a célba. Az Atlético Madrid védekező egységének sorozatos teljesítményei látták „góljaikat” az utolsó 6 meccsükön 4 -nél. Ez idő alatt a támadók 7 pontot szereztek.

Diego Simeone emberei szűk, 2–1-es győzelemmel ugrottak vissza az újonnan feljutott Espanyol ellen, Thomas Lemar ugyanis a 99. perc győztesét találta el, mielőtt a portugál Porto gól nélküli döntetlent ért el a Bajnokok Ligája idei nyitócsoportjátékán.

A Los Colchoneros most az egymást követő gól nélküli döntetlenek miatt lép be a keddi mérkőzésre, hiszen a szombati összecsapás az Athletic Bilbaóval is patthelyzetként ért véget, Simeone csapata vitathatatlanul az élvonal hiányát mutatja eddig.

Mivel a Real Madrid kedvelői erősen kezdik a szezont, az Atletico Madrid tudni fogja, hogy nem engedhetik meg maguknak, hogy sok címet elveszítsenek a címverseny ezen szakaszában, és szívesen visszatérnek a győzelemhez, és eredményeket hoznak.

Egymás elleni párharcok

A klubok korábbi eredményeinek ellenőrzése 2018.09.22 -ig azt mutatja, hogy ezek a mérkőzések nem voltak boldogok a Getafe számára. Egyáltalán nem tudtak győzelmet aratni, míg az Atlético Madrid megőrizte előnyét felettük, és ezen mérkőzések 83 százalékában nyertesként végzett.

Az összecsapások során összesen 8 gól született a két fél között, 0 az Azulones, 8 pedig az Atleti. Így az átlagos gólszám meccsenként 1,33. Az előző bajnoki találkozó ezen felek között a La Liga mérkőzés 27. napja volt, 2021. március 13-án, amikor a Getafe 0-0 Atlético Madrid vége lett.

Rabona
Élő fogadás: check_circle
Üdvözlő bónusz: 35,000 Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a globusbet.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Hírek a csapatok körül, hiányzók

A Getafe várhatóan sérülés miatt Mauro Arambarri és Sabit Abdulai nélkül marad, miután mindketten kimaradtak szombaton. Egy újabb súlyos vereség után változásokat tehetnek a keretben, bár a tapasztalt szélső Vitolo nem tud bejutni a kezdő XI -be, mivel nem jogosult szülői klubja ellen játszani.

Carlos Alena vitathatatlanul egyike volt azon kevés fényes fénynek ebben a kampányban, ahol a Barcelona korábbi középpályása minőséget kínál a továbbiakban. Az Atletico Madrid támadó Joao Felix nélkül lép pályára, akit legutóbb kiállítottak, és emiatt eltiltást fog szolgálni.

Antoine Griezmann ugyan még nem találta el a talajt a kölcsönből a Barcelonából visszatérve, de ismét helyet kell foglalnia az élvonalban, Luis Suarez szintén a kezdő helyet szorgalmazza, miután 21 La Liga -góllal segítette őket a cím megszerzésében.

Simeone Stefan Savic, Jose Gimenez és Mario Hermoso hátsó hármasával folytatja, míg a középpályán a helyekért folytatott verseny sokkal intenzívebb, és olyanok, mint Marcos Llorente, Rodrigo De Paul, Geoffrey Kondogbia, mind a helyekért állnak. Eközben Koke kapitány legutóbb hiányzott a keretből, és kedden ismét kimaradhat.

A várható kezdők

Getafe

Soria; Suarez, Djene, Cuenca, Olivera; Alena, Maksimovic, Luis, Chema, Jankto; Unal

Atlético Madrid

Oblak; Savic, Gimenez, Hermoso; Trippier, Llorente, De Paul, Kondogbia, Carrasco; Suarez, Griezmann

Mi várható a meccsen?

Tekintettel arra, hogy a Getafe rosszul kezdte az új szezont, a kedd jó alkalom arra, hogy Simeone emberei önbizalmat építsenek, és visszatérjenek a győztes utakhoz.

Bár eddig nem voltak túl meggyőzőek, a Los Colchoneros azzal a minőséggel büszkélkedhet, hogy hajózhat a házigazdák mellett, és feltétlenül győzelmet aratott a táblán.

Érdekes statisztikák

  • A Getafe csapata 48%-ban birtokolja a labdát. A Atlético Madrid esetében ugyanez a mutató 53% A passzpontosság az Getafe esetében 89% míg ugyanez a Atlético Madrid tekintve 84%.
  • Átlagosan a Getafe 7-szer lő kapura, míg a Atlético Madrid 11-szor. A góljai száma alapján a konverziós ráta (lövésből gól) az Getafe tekintetében 5% míg a Atlético Madrid számait figyelve 7%.
  • Az Getafe jelenleg 19. a La Liga csoportjában, míg a Atlético Madrid az 2. helyen áll.
  • A La Liga jelen állása szerint a góllövőlistát Benzema vezeti. A legtöbb asszisztot Benzema osztotta ki.

Megfontolandó tippek

  • Az, hogy a Getafe nyeri a meccset a 22Beten 5,9 -ös oddszal bír. A döntetlenre 3,34-as odds. Ha azonban a Atlético Madrid kerülne ki győztesen, az a 22Beten már bizony 1,705-as nyereményszorzót ér.
  • Ha arra fogadnál, hogy mindkét csapat gólt rúg, az a 22Beten 2,6-es nyereményszorzót ér. Azonban ha úgy gondolod, hogy egyik csapat sem szerez találatot, az már 1,47-os szorzót ér.
  • Arra tippelnél, hogy sok gól lesz? Ha az lenne a tipped, hogy összesen 2,5 feletti gólszám lesz, az bizony 2,0704-as szorzót ér.
  • Lehet, érdemes bepróbálkozni egy pontos eredménnyel? Az 1-0-ás hazai győzelem 10-es szorzót, a 2-1-es győzelem 15-öt, azonban 2-2-es döntetlen pedig 26-ös szorzót ér.
szerkesztői csapata - Rigó
A szerzőről

Körülbelül 6 évvel ezelőtt kezdtem foglalkozni sportfogadással és ez a szenvedélyem napról napra erősödik. Több fiókom is van a legnagyobb fogadóirodáknál, ahol remek oddsok vannak és az ügyfélszolgálat is kifogástalan. Főként futballra, F1-re és teniszre szeretek fogadni.

Vissza a tetejére