Fulham-Manchester United: Odds, fogadási tippek és Premier League mérkőzés előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Rigó Ond 2021 január 19
Fulham vs Manchester United
Fulham
Teljesítmény:
D D D D N
  • Craven Cottage
  • Január 20. 21:15
Manchester United
Teljesítmény:
D N N N D

A Fulham az idegenbeli Manchester United ellen lép fel a Craven Cottage-ben a Premier League szerdai mérkőzésén.

Fulham: pillanatnyi forma

A Fulham jobb eredményben reménykedik a Premier League 0-1-es veresége után a Chelsea elleni előző mérkőzésén.

Ebben a játékban a Fulham 30% -os labdabirtoklást és 10 gól kísérletet ért el 2-nél a célba. A Chelsea 21 lövést kapott a kapuba, 6 a célba. Mason Mount (78 ‘) volt a gólszerző a Chelsea számára.

A Fulham nem volt éppen lenyűgöző támadási statisztikákkal az újabb játékokban. A gólrekordjuk mindössze 4, szemben az ellenfelekkel az utolsó 6 kimenetelük során. Ezeken a találkozókon a The Cottagers összesen 3 gólt is látott ellenük.

Manchester United: pillanatnyi forma

Legutóbbi meccsén a Manchester United 0–0-s döntetlent ért el a Premier League-ben a Liverpool ellen.

Ebben a meccsben a Manchester United 35% -os labdabirtoklást és 8 kapura lövést ért el, amelyek közül 4 a célba. Ellenfeleiknek a Liverpool 18 gól kísérletet kapott, közülük 3-an a célba.

A Manchester United részvételével zajló előző 6 meccsből 5-ben kifejezetten kevés gólt szereztek köztük és ellenfeleik között. A varázslat során az átlagos meccsenkénti gólok száma csupán 1,33, a The Red Devils által átlagolt gólok száma pedig 0,83. Mindenesetre az idő megmutatja, hogy a trend folytatódhat-e ezen a meccsen.

Ezen összecsapás előtt a Manchester Unitedet nem győzte le a Fulham, amikor a bajnokság előző 5 mérkőzésén idegenben játszott. Szolid idegenbeli rekord ellenük.

Egymás elleni párharcok

A klubok korábbi eredményeit visszavezetve kiderül, hogy ezek a mérkőzések nyomorúságosak voltak a Fulham számára. Egyáltalán nem tudtak nyereményt regisztrálni, míg a Manchester United volt a jobb a kettő közül, győztesként végzett azon meccsek 83 százalékában, ahol egymással szembesültek.

Ezek a meccsek sem voltak rövidek a gólokban, összesen 22 volt, amely átlagban 3,67 gólt jelent egy találkozónként.

Az utolsó, ezen oldalakat felvonultató bajnoki összecsapás a Premier League mérkőzésének 26. napja volt, 2019.02.09-én, amikor a végeredmény a Fulham 0-3 Manchester United lett.

Ekkor Fulham 51% -kal birtokolta, és 15 kísérletet tett a kapuba, 3-an a célba.

Hírek a klubok körül, hiányzók

Robinson kiütései a nyugat-londoni derbin azt jelentik, hogy Fulham következő három meccsét felfüggesztésből hiányolja, Joe Bryan pedig a bal oldali helyetteseket állítja be. Tom Cairney, Mario Lemina és Terence Kongolo szintén félreállnak Parker emberei számára, de valószínűleg másutt is lesznek jobb hírek.

Aleksandar Mitrovicnak újra elérhetőnek kell lennie, miután csak szűken kimaradt a hétvégén, míg Ruben Loftus-Cheek újra versenyben van, miután kénytelen volt kiülni szülőklubja ellen.

A Manchester United egészségi állapota viszonylag tiszta, Brandon Williams, Phil Jones és Marcos Rojo – akiket mindenesetre a klubtól való elmozduláshoz kötnek – az egyetlen hiányzó. Solskjaer érdekes választási dilemmával néz szembe azzal kapcsolatban, hogy megkeverje-e a csomagját, tudván, hogy a hétvégén újabb – Liverpool – ezúttal az FA-kupában történő leszámolás vár.

A Premier League továbbra is az elsőbbség, főleg most, amikor csapata bajnoki címre indul, így a nagykereskedelmi változások nem valószínűek, de előfordulhat némi bütykölés a lábak frissen tartása érdekében.

Edinson Cavani, Mason Greenwood, Eric Bailly és Alex Telles azok között a játékosok között vannak, akik indulásért küzdenek, miután kihagyták a tizenegyet Anfielden.

A várható kezdők

Fulham

Areola, Aina, Andersen, Adarabioyo, Tete, Cordova-Reid, Reed, Anguissa, Bryan, Cavaleiro, Lookman

Manchester United

De Gea, Wan-Bissaka, Bailly, Maguire, Telles, Matic, Pogba, Greenwood, Fernandes, Rashford, Cavani

Mi várható a meccsen?

A Fulham valóban sarkon fordult Scott Parker alatt, és sokkal jobb futballt játszik, mint azt jelenlegi bajnoki pozíciójuk sugallja. Annak ellenére, hogy a hétvégén a Chelsea ellen nagyon jól teljesítettek, annak ellenére, hogy a teljes második félidőt 10 emberrel játszották, csak 1-0-ra vesztettek.

A Manchester United vasárnap a Liverpoolnál szerzett ponttal maradt a Premier League élén. A Vörös Ördögök továbbra is az egyetlen veretlen csapat a Premier League-ben idegenben ebben a szezonban, és a Craven Cottage utolsó négy útján nyertek.

A Fulham nemrégiben egy pontig tartotta a Liverpoolt és a Tottenhamet, és a Chelsea csak a hétvégén gyengén verte meg. Ez a United számára nem lesz áttekintés, különösen, ha Ole Gunnar Solskjaer a várakozásoknak megfelelően gyűrűzi a változásokat.

Érdekes statisztikák

  • A Fulham csapata átlagosan 50%-ban birtokolja a labdát. A Manchester United esetében ugyanez a mutató 56%. A passzpontosság az Fulham esetében 80%, míg ugyanez a Manchester United tekintve 83%.
  • Átlagosan az Fulham 11-szer lő kapura, míg a Manchester United 14-szor. A góljai száma alapján a konverziós ráta (lövésből gól) az Fulham tekintetében 7%, míg a Manchester United számait figyelve 13%.
  • Az Fulham jelenleg 18. a Premier League tabelláján, míg a Manchester United az 1. helyen áll.
  • A Premier League jelen állása szerint a góllövőlistát Mohamed Salah vezeti 13 góllal. A legtöbb asszisztot Harry Kane osztotta ki.

Megfontolandó tippek

  • Az, hogy a Fulham nyeri a meccset a 22Beten 5,85-es oddszal bír. A döntetlenre 4,38-es odds. Ha azonban a Manchester United kerülne ki győztesen, az a 22Beten már bizony 1,525-es nyereményszorzót ér.
  • Ha arra fogadnál, hogy mindkét csapat gólt rúg, az a 22Beten 1,83-es nyereményszorzót ér.
  • Arra tippelnél, hogy sok gól lesz? Ha az lenne a tipped, hogy összesen 2,5 feletti gólszám lesz, az bizony 2,536-as szorzót ér.
  • Lehet, érdemes bepróbálkozni egy pontos eredménnyel? Az 1-0-ás hazai győzelem 14-es szorzót, a 2-1-es győzelem 14-öt, azonban 2-2-es döntetlen pedig 13-ös szorzót ér.
szerkesztői csapata - Rigó
A szerzőről

Körülbelül 6 évvel ezelőtt kezdtem foglalkozni sportfogadással és ez a szenvedélyem napról napra erősödik. Több fiókom is van a legnagyobb fogadóirodáknál, ahol remek oddsok vannak és az ügyfélszolgálat is kifogástalan. Főként futballra, F1-re és teniszre szeretek fogadni.

Vissza a tetejére