Manchester City-Aston Villa: Odds, fogadási tippek és Premier League mérkőzés előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Rigó Ond 2021 január 19
Manchester City vs Aston Villa
Manchester City
Teljesítmény:
N N N N N
  • Etihad Satdium
  • Január 20. 19:00
Aston Villa
Teljesítmény:
D N N D V

Az Aston Villa szerdán az Etihad Stadion felé veszi az irányt, ahol a Premier League bemutatkozik a házigazda Manchester City-vel.

Manchester City: pillanatnyi forma

A Manchester City onnan akar folytatni, ahol legutóbb abbahagyta, a Premier League 4-0-s diadalával a Crystal Palace ellen.

Ebben a meccsben a Manchester City 72% -os labdabirtoklást és 13 kapura lövést ért el, közülük 6-an a célba. A Manchester Citynél a gólszerzők John Stones (26′, 68′), İlkay Gündoğan (56′) és Raheem Sterling (88′) voltak. A másik végén a Crystal Palace kapura lőtt 2 lövést, amelyek közül 0 a célba.

A Manchester Citynek nem okozott gondot a gólszerzés, a legutóbbi 6 meccsének száz százalékában találta el a célt. Összeszedték a 15-ös összeget ebben az időszakban, miközben összesen 1-et is megengedtek.

Aston Villa: pillanatnyi forma

Mivel a Liverpool elleni, az FA-kupa elleni meccsen elvesztett mérkőzés óta az Aston Villa és rajongóik remélik, hogy ezúttal jobb eredményt érnek el.

Ebben a meccsben az Aston Villa 16% -os labdabirtoklást és 2 gól kísérletet ért el, 1-nél a kapuba. Ellenfeleik számára a Liverpool 29 próbálkozást lőtt kapura, közülük 13 volt a cél. Sadio Mané (4 ‘, 63’), Georginio Wijnaldum (60 ‘) és Mohamed Salah (65’) szerzett gólt a Liverpool számára.

A legutóbbi hat mérkőzés során Dean Smith Aston Villa 9-szer talált be a kapuba, így meccsenkénti átlaguk 1,5 volt.

Egymás elleni párharcok

A 2015. november 8-ig tartó korábbi fej-fej-találkozóik áttekintése azt mutatja, hogy ezek a találkozások nem voltak jók az Aston Villa számára. Egyáltalán nem tudtak győzelmet hozni, míg a Manchester City fölényben volt, és a lejátszott meccsek 83 százalékában nyertesként végzett.

Az összecsapások során összesen 21 gól született egymás között, ebből 19 a The Citizens, 2 pedig a The Villans. Ez egy meccsenkénti átlagos gólszám 3,5.

Hírek a klubok körül, hiányzók

Pep Guardiolának lehet egy teljesen alkalmas csapata, amiből választhat, Aymeric Laporte visszatér az erőnlétbe, Sergio Aguero pedig valószínűleg vissza fog állni, de az önálló elszigetelődés után valószínűleg hiányzik az alkalmasság.

A City a hétvégén 4–0-ra győzött a Palace felett, de még mindig változtathat a frissességen, Joao Cancelo, Rodri, Riyad Mahrez és Phil Foden reménykedve, hogy visszatérnek. Ha Guardiola összekeveri a csomagját, akkor Oleksandr Zinchenko, Fernandinho, Bernardo Silva és Gabriel Jesus hasonlítanak a legnagyobb eséllyel.

Az Aston Villa első csapata csaknem három hét múlva készül az első meccsére, miután az edzőtermet 10 napos időtartamra lezárták, számos pozitív koronavírusos eset után, köztük tíz első csapat játékosa.

A hétvégén visszatérhettek a Bodymoor Heath létesítményükbe, de a formájuk, amiben ezt megcsinálták, nagyon nem világos, és nincsenek valódi ismereteik arról, hogy ki tesztje pozitív és milyen súlyos szenvedést szenvedett a vírussal, így a csapat, nemhogy a felállás , bárki kitalálja!

Azok számára, akik nem voltak rosszul, a kampány szünetének lehetővé kellett tennie számukra az akkumulátorok újratöltését, de ha nem tudtak csapatként edzeni, az hatással lehet rájuk, nem is beszélve arról, ami ma már jelentős lemaradással rendelkezik, hogy illeszkedjenek egy nagyon szoros menetrend.

A várható kezdők

Manchester City

Ederson, Walker, Stones, Dias, Cancelo, Bruyne, Rodrigo, Gündogan, Mahrez, Foden, Sterling

Aston Villa

Martínez, Cash, Konsa, Mings, Targett, Luiz, McGinn, Ghazi, Barkley, Grealish, Watkins

Mi várható a meccsen?

A City jelenleg repül, és a bajnokság második helyén áll, hetekkel ezelőtt kanyargott a tabella közepén. Védekezésük sziklaszilárd volt, és a célok a sztrájkolók kivételével mindenhonnan erednek.

Ami a Villa-t illeti, a csapat alkalmasságának korai jelzése nélkül állítsa le azt a tényt, hogy egyes játékosok tünetei voltak, és nem tértek vissza a csapat többi tagjával, ez bizony nagyon nehéz feladat lesz.

A City az elmúlt öt találkozón 19 gólt szerzett, és bár ez a Villa-csapat most sokkal erősebb, a felkészülés hiánya az edzőpályán és a mérkőzések fitnesze biztosan nekik fog kerülni.

Érdekes statisztikák

  • A Manchester City csapata átlagosan 60%-ban birtokolja a labdát. A Aston Villa esetében ugyanez a mutató 49%. A passzpontosság az Manchester City esetében 89%, míg ugyanez a Aston Villa tekintve 77%.
  • Átlagosan az Manchester City 15-szer lő kapura, míg a Aston Villa 16-szor. A góljai száma alapján a konverziós ráta (lövésből gól) az Manchester City tekintetében 11%, míg a Aston Villa számait figyelve 12%.
  • Az Manchester City jelenleg 2. a Premier League tabelláján, míg a Aston Villa az 11. helyen áll.
  • A Premier League jelen állása szerint a góllövőlistát Mohamed Salah vezeti 13 góllal. A legtöbb asszisztot Harry Kane osztotta ki.

Megfontolandó tippek

  • Az, hogy a Manchester City nyeri a meccset a 22Beten 1,248-es oddszal bír. A döntetlenre 6,2-es odds. Ha azonban a Aston Villa kerülne ki győztesen, az a 22Beten már bizony 11-es nyereményszorzót ér.
  • Ha arra fogadnál, hogy mindkét csapat gólt rúg, az a 22Beten 1,94-es nyereményszorzót ér.
  • Arra tippelnél, hogy sok gól lesz? Ha az lenne a tipped, hogy összesen 2,5 feletti gólszám lesz, az bizony 1,49-as szorzót ér.
  • Lehet, érdemes bepróbálkozni egy pontos eredménnyel? Az 1-0-ás hazai győzelem 8-es szorzót, a 2-1-es győzelem 8-öt, azonban 2-2-es döntetlen pedig 17-ös szorzót ér.
szerkesztői csapata - Rigó
A szerzőről

Körülbelül 6 évvel ezelőtt kezdtem foglalkozni sportfogadással és ez a szenvedélyem napról napra erősödik. Több fiókom is van a legnagyobb fogadóirodáknál, ahol remek oddsok vannak és az ügyfélszolgálat is kifogástalan. Főként futballra, F1-re és teniszre szeretek fogadni.

Vissza a tetejére