Liverpool-Burnley: Odds, fogadási tippek és Premier League mérkőzés előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Rigó Ond 2021 január 20
Liverpool vs Burnley
Liverpool
Teljesítmény:
N D D V D
  • Anfield
  • Január 21. 21:00
Burnley
Teljesítmény:
N V N V V

A Liverpool csütörtökön az idegenbeli Burnley csapatát fogadja az Anfielden a Premier League rangadóján.

Liverpool: pillanatnyi forma

A Liverpool a Premier League Manchester United elleni 0–0-s patthelyzetét követően veszi figyelembe ezt a mérkőzést.

Ebben a meccsben a Liverpool 65% -os labdabirtoklást és 18 gólszerzési kísérletet ért el, hárman közülük a célba került. A másik végén a Manchester United 8 kapura lőtt, 4 a célba.

A legfrissebb pontszámok valóban igazolják, hogy a liverpooli háttérvonal hatalmas erőfeszítéseket tett. A vörösöket fukar módon tették meg, ennek eredményeként az elmúlt hat összecsapásuk során a hálójuk mögé repült összes gól 3-ra állt.

Burnley: pillanatnyi forma

Miután a Premier League-ben a West Ham United keze alatt legutóbbi mérkőzésén vereséget szenvedett, Burnley remélni fogja, hogy itt megfordul a helyzet.

Ebben a meccsben Burnley 55% -os labdabirtoklással és 10 gólkísérlettel rendelkezik 2-nél a célba. A másik oldalon a West Ham United 15 gólpróbálkozást kapott 4 közülük a célba. Michail Antonio (9 ‘) gólt szerzett a West Ham United számára.

A Burnley-t megelőző hat összecsapás közül 5-ben kifejezetten kevés gól született a köztük és az ellenfél között. A varázslaton belül az átlagos meccsenkénti gólok száma csekély 1,5-re vált ki, a The Clarets által átlagolt gólok száma 0,67. Ezt a fajta mintát azonban nem biztos, hogy továbbviszik a következő játékba.

Ezen a versenyen indulva a Burnley a bajnokság utolsó 3 mérkőzésén nem nyert idegenben.

Egymás elleni párharcok

A klubok korábbi eredményeinek áttekintése, amely 2017.09.16-ig nyúlik vissza, azt mutatja, hogy ezek a mérkőzések szorongást okoztak a Burnley számára. Egyáltalán nem tudtak győzelmet regisztrálni, míg a Liverpool volt a jobb a kettő közül, és nyertek azokon a meccseken, ahol szembesültek.

Az összecsapások során összesen 20 gól született egymás között, 14-et a Vörösök és 6-ot a Clarets. Ez egy játékonkénti átlagos gólérték 3,33.

Az előző, ezen klubokat felvonultató bajnoki összecsapás a Premier League 35. napjának 2020. 07. meccse volt, és a Liverpool 1-1-es döntetlent játszott a Burnley ellen.

Hírek a klubok körül, hiányzók

A Liverpoolnak képesnek kell lennie arra, hogy Joel Matipot visszaválaszthassa az oldalukba, miután a hétvégén csak szűken maradt ki a Man United ellen.

A középhátvéd visszatérése felszabadítja Jordan Hendersont, hogy visszatérhessen kedvelt középpályás szerepébe, és Xherdan Shaqiri helyére léphet, annak ellenére, hogy a svájci játékkészítő pozitív teljesítményt nyújtott a hétvégi meglepetéskor.

Mivel Diogo Jota továbbra is félreáll, Kloppnak nincs sok más lehetősége, mint hogy megtartsa a hitét a hibásan győztes első hármassal, bár mérlegelnie kell a pihenő játékosok előnyeit is a hétvégi FA Kupa bemutatkozása előtt a Man United-szel az Old Traffordon.

A bajnokság az elsőbbség, és a Liverpool játékosaként a második leghosszabb gólszárazságot elérő Mohamed Salah-nak, Roberto Firmino-nak és Sadio Mane-nek, akiknek mindkettő négy gólt szerzett a Burnley elleni négy bajnokságban a Liverpool ellen, mindannyian kezdeniük kell. Újra.

Curtis Jones, Alex Oxlade-Chamberlain, Neco Williams és Divock Origi olyan játékosok közé tartoznak, akik bekopognak az ajtón, ha Klopp mégis változtatás mellett dönt. Virgil van Dijk, Joe Gomez, Naby Keita, Jota és Kostas Tsimikas mind mellőzve marad.

Burnley késői fitneszpróbákat ad át a védekező duónak, Jimmy Dunne-nek és Charlie Taylornak, akik közül utóbbi versenyben lehet, hogy visszatér a kezdőbe. Bailey Peacock-Farrell is kétséges a betegség miatt, míg Dwight McNeil a legutóbbi két meccs kihagyása után kezdetnek indul.

A várható kezdők

Liverpool

Alisson, Alexander-Arnold, Matip, Fabinho, Robertson, Henderson, Thiago, Jones, Salah, Firmino, Mane

Burnley

Pope, Lowton, Tarkowski, Mee, Pieters, Brady, Westwood, Brownhill, McNeil, Barnes, Wood

Mi várható a meccsen?

A Liverpool a negyedik helyre esett vissza a Manchester United vasárnapi, 0–0-s döntetlenje után. Közel hat év óta először nem sikerült gólt szerezniük a Premier League három sima meccsén.

A Burnley elvesztette a Premier League mérkőzéseit, annyi vereséget, mint előző kilenc meccsük együttvéve. A legutóbbi hét idegenbeli bajnokságból hatban nem sikerült gólt szereznie.

A Liverpoolnak hátul kell jól kezelnie a Burnley ellen, de Jurgen Klopp számára az a nagy aggodalom, hogy támadóik képesek-e újra elindulni.

Érdekes statisztikák

  • A Liverpool csapata átlagosan 47%-ban birtokolja a labdát. A Burnley esetében ugyanez a mutató 51%. A passzpontosság az Liverpool esetében 86%, míg ugyanez a Burnley tekintve 71%.
  • Átlagosan az Liverpool 15-szer lő kapura, míg a Burnley 9-szor. A góljai száma alapján a konverziós ráta (lövésből gól) az Liverpool tekintetében 13%, míg a Burnley számait figyelve 5%.
  • Az Liverpool jelenleg 4. a Premier League tabelláján, míg a Burnley az 17. helyen áll.
  • A Premier League jelen állása szerint a góllövőlistát Mohamed Salah vezeti 13 góllal. A legtöbb asszisztot Harry Kane osztotta ki.

Megfontolandó tippek

  • Az, hogy a Liverpool nyeri a meccset a 22Beten 1,165-es oddszal bír. A döntetlenre 7,3-es odds. Ha azonban a Burnley kerülne ki győztesen, az a 22Beten már bizony 17-es nyereményszorzót ér.
  • Ha arra fogadnál, hogy mindkét csapat gólt rúg, az a 22Beten 2,22-es nyereményszorzót ér.
  • Arra tippelnél, hogy sok gól lesz? Ha az lenne a tipped, hogy összesen 2,5 feletti gólszám lesz, az bizony 1,51-as szorzót ér.
  • Lehet, érdemes bepróbálkozni egy pontos eredménnyel? Az 1-0-ás hazai győzelem 7-es szorzót, a 2-1-es győzelem 8-öt, azonban 2-2-es döntetlen pedig 26-ös szorzót ér.
szerkesztői csapata - Rigó
A szerzőről

Körülbelül 6 évvel ezelőtt kezdtem foglalkozni sportfogadással és ez a szenvedélyem napról napra erősödik. Több fiókom is van a legnagyobb fogadóirodáknál, ahol remek oddsok vannak és az ügyfélszolgálat is kifogástalan. Főként futballra, F1-re és teniszre szeretek fogadni.

Vissza a tetejére