Getafe – Athletic Bilbao: Odds, fogadási tippek és LaLiga mérkőzés előzetes – 2024.05.03.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Rigó Ond 2024 május 02
Getafe vs Athletic Bilbao
Getafe
Teljesítmény:
N D D V N
  • Coliseum Alfonso Perez
  • 2024.05.03.
Athletic Bilbao
Teljesítmény:
V D D N V

Gondolkoztunk, milyen meccset válasszunk mára. Mivel az EL és EKL-meccsekre már túl kevés az idő, így ezúttal azokat kihagyjuk, és a pénteki játéknapról találtunk nektek valamit. Méghozzá egy spanyol meccset, a Getafe fogadja hazai pályán az Athletic Bilbaot.

A mérkőzés igazából inkább a vendégeknek fontos, bár Ernesto Valverde csapata a hétvégén kapott egy kellemetlen pofont, ami miatt a tervük – hogy részt vesznek a Bajnokok Ligájában – meghiúsulni látszik. Lehet, hogy be kell érniük egy Spanyol Kupa-győzelemmel…

A Getafe valamelyest magára talált az elmúlt évek viszontagságai után, a középmezőnyből várják a találkozót, komoly célja a madridi együttesnek már nincs…

Getafe: pillanatnyi forma

Nem csinált semmi különöst ebben a szezonban a Getafe együttese, szurkolóik mégsem elégedetlenek. Az elmúlt szezonokban többször is a kiesés ellen küzdöttek, felüdülés, hogy most nem kell emiatt idegeskedni. A gárda ugyanis a középmezőnyben, és bár még öt forduló hátra van, úgy hisszük, ennél nagyon feljebb nekik már nincs. Matematikailag még befogható a Real Betis, de még a Real Sociedad is, de… Ahhoz nagyon érdekes, fura eredményeknek kell összejönnie, hogy a Getafe elindulhasson az EL-ben vagy az EKL-ben.

De mondom, Pepe Bordalas így is kihozta a maximumot a fiúkból, ráadásul a klub néhány játékos rehabilitációs központja is lett. Itt kapott új esélyt például Mason Greenwood és Ilaix Moriba, akiknek tehetsége megkérdőjelezhetetlen, más dolgok miatt azonban nem mondhatók példaképnek (nyilván, ha hiszünk a sajtóban megjelenteknek).

A Getafe a hétvégén 3-1-re tudott nyerni, az ellenfele az Almeria volt, a sereghajtó, mely ezzel a vereséggel már biztosan búcsúzott az élvonaltól. Az imént felemlegetett Mason Greenwood két gólt jegyzett, Jaime Mata pedig bebiztosította a vendéggárda győzelmét.

Nem állnak rosszul, ami az otthoni eredményeiket illeti, három vereség mellett nyolc győzelmük és öt ikszük van.

Athletic Bilbao: pillanatnyi forma

Elbukta a lehetőségét a Bajnokok Ligájának Ernesto Valverde, és emiatt igazán bosszúsak lehetnek a baszk szurkolók. Egy hétvégi győzelemmel befoghatták volna az Atletico Madridot, helyette 3-1-re kaptak ki, és a távolság így hat pontra nőtt. Nem lesz már ebből BL, de az EL simán összejöhet. Előnyük hét pont a rivális Real Sociedaddal szemben, és szintén öt forduló van hátra nekik is.

A szezon – ha lesz BL, ha nem – már így is sikeres, hiszen ismét megnyerték a Spanyol Kupát, a döntőben ezúttal a Mallorcát verték tizenegyesekkel.

Még most egy utolsó hajrát el lehet indítani, és a Bilbao mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy kozmetikázzák az eredményt, maguk mögött tartsák a Sociedadot, és próbáljanak közelíteni a matracosok felé.

Ki kéne amúgy is mászniuk ebből a gödörből, amibe kerültek. Vannak kétségeink, hogy ez idegenben összejöhet-e, mérlegük öt győzelemből, öt döntetlenből és hat vereségből áll.

Rabona
Élő fogadás: check_circle
Üdvözlő bónusz: 35,000 Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a globusbet.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Egymás elleni párharcok

Hosszú ideje képtelenek eldönteni, melyikük a jobb az egymás elleni mérkőzéseken. Most már sorozatban öt döntetlennél járunk, utoljára három évvel ezelőtt tudott nyerni a Bilbao.

Az Alfonso Perezben nyolc éve nyeretlenek, 2016. januári sikerük óta hatszor jártak itt: Ötször ikszeltek, egyszer kikaptak…

Hírek a csapatok körül, hiányzók

Négyen nem tudnak majd pályára lépni a hazai csapatban, és igazából mind a négy játékos ott lehetne a kezdőben. Azonban Pepe Bordalasnak nem áll rendelkezésére Borja Mayoral, Carlos Alena, Domingos Duarte és Juan Iglesias.

A túloldalon Inigo Ruiz de Galarreta és Yuri Berchiche sérültek.

A várható kezdőcsapatok:

Getafe: Soria – Carmona, Djene, Alderete, Rico – Milla, Moriba – Greenwood, Maksimovic, Rodríguez – Latasa

Athletic Bilbao: U. Simon – de Marcos, Vivian, Paredes, Lekue – Vesga, Prados Díaz – I. Williams, Sancet, N. Williams – Guruzeta

Megfontolandó tippek:

Adja magát az újabb iksz? Igen, talán. Meg is lehet ezt próbálni, látva, hogy a Bilbao most mennyire nem ura a szituációnak.

  • #Tipp1: Döntetlen
  • #Tipp2: Under 2,5

Játssz, tippelj és nyerj: A QuickWin játékán 5.200.000 Ft a fődíj

TÁJÉKOZTATÁS!

Mivel a magyar kormány az elmúlt napokban blokkolni kezdte az oldalunkat, arra szeretnénk kérni bennetek, hogy csatlakozzatok hozzánk Discordon, valamint, ha érdekelnek titeket a cikkeink, használjatok VPN-t, amely segít kikerülni a blokkolást!

szerkesztői csapata - Rigó
A szerzőről

Körülbelül 6 évvel ezelőtt kezdtem foglalkozni sportfogadással és ez a szenvedélyem napról napra erősödik. Több fiókom is van a legnagyobb fogadóirodáknál, ahol remek oddsok vannak és az ügyfélszolgálat is kifogástalan. Főként futballra, F1-re és teniszre szeretek fogadni.

Vissza a tetejére